TNG
Vi har en fördomsfri rekryteringsprocess på TNG - det är vår styrka när du söker lediga jobb!

Din fördomsfria rekryteringsprocess

Sök jobb enkelt och fördomsfritt!

När du söker jobb via TNG kan du vara säker på att vi sätter din kompetens, motivation och potential i centrum. Inte hur du ser ut, din ålder, ditt namn eller vilket nätverk du har. Dessutom får du alltid återkoppling på din ansökan. En självklar del av vår fördomsfria rekryteringsprocess. Välkommen att söka ditt nya jobb idag! 

Vi vet. Att söka jobb är sällan enkelt. Och inte blir det lättare när beslut sker bakom stängda dörrar hos arbetsgivare och rekryteringsbolag. En otydlig rekryteringsprocess med bristande återkoppling riskerar att sänka även den mest motiverade jobbsökaren. Därför har vi på TNG valt att vända på alltihop och ge dig en fördomsfri rekryteringsupplevelse.

Det innebär att din ansökan blir positivt mottagen och att din kompetens blir bedömd med moderna och kvalitetssäkrade metoder. Långt från magkänsla och gammaldags synsätt! För visst är det trist att bli bortvald för att någon tror saker om dig. Att du kommer begära en för hög lön eller inte klara av arbetsuppgifterna. Antaganden om att du har för mycket erfarenhet, inte kan pendla eller flytta dit jobbet finns. Fördomar helt enkelt!

Transparent rekryteringsprocess med snabb återkoppling

På TNG är det enkelt och smidigt att skicka en ansökan. Oavsett var du befinner dig. Du får återkoppling när rekryteraren har läst din ansökan och när det är dags för intervju. Dessutom får du ett nej-tack när beslutet har tagits, så att du inte behöver gå runt och vänta. Och självklart kan du alltid följa din ansökan själv i realtid.

Läs mer om hur din fördomsfria rekryteringsprocess går till här nedanför!

Lediga jobb just nu

Alla lediga jobb

Steg för steg: Så söker du jobb fördomsfritt med TNG

1. Sök jobb enkelt

Sök ett ledigt jobb i mobilen eller på datorn med ditt CV eller LinkedIn-profil. Alltid utan personligt brev och foto. Du slipper även frågor om ålder, kön och ursprung. Smidigt och fördomsfritt!

Efter inskickad ansökan döljs ditt namn och kontaktuppgifter automatiskt för rekryteraren – eftersom vi vill fokusera på din kompetens och inget annat. Du får samtidigt en bekräftelse via e-post att vi tagit emot din ansökan och en digital inbjudan att göra fördomsfria tester.

2. Gör fördomsfria tester

Via e-post har du nu fått länkar till digitala kompetenstester. Du genomför testerna anonymt hemifrån eller på annan ostörd plats. Vi ser aldrig vad du har svarat utan kan enbart ta del av slutresultatet. Testerna ger dig därför en direkt möjlighet att fördomsfritt visa förmågor, kompetens och kunskaper som inte alltid kommer fram via CV, men som är viktiga för jobbet.

Testerna mäter olika saker. Exempelvis logiskt tänkande, verbal förmåga, språkkunskaper eller simultankapacitet. Det finns även personlighetstester för att ta reda på personliga kompetenser såsom serviceorientering, ledarskap eller stresshantering.

Oftast ber vi dig att göra två eller tre tester som inte tar mer än drygt en halvtimme. Om du vill kan du välja att få skriftlig feedback direkt, och ibland även tips på utvecklingsområden.

Eftersom vi vill bedöma alla sökande likvärdigt är det nödvändigt att göra testerna för att gå vidare i rekryteringen. Så sikta alltid på att slutför testerna så snart du kan.

I denna fas kan du också få en inbjudan till att träffa Tengai – ett marknadsledande screeningverktyg som fördomsfritt mäter personlighet kopplat till arbetsprestation.

3. Du blir kontaktad!

Nu läser din rekryterare ansökan. Utifrån testresultat, CV och svar på eventuella kompetensfrågor så säkerställer vi att du har den kompetens som krävs för jobbet.

Här blir du bedömd utifrån samma kriterier och på lika sätt som alla andra sökande. Urvalet sker strukturerat och fördomsfritt. Det innebär att det är din kompetens och potential som är viktig. Medan faktorer såsom namn, ålder, kön och utseende självklart är oväsentliga.

Stämmer din ansökan överens med företagets behov så ringer vi upp dig för en kort telefonintervju. Nu är det inte heller långt till ett personligt möte – och i bästa fall kan vi redan nu även boka in nästa intervju!

4. Vi träffas!

I en kompetensbaserad intervju får du chansen att lyfta dina ambitioner, personliga styrkor och intresset för jobbet. Din rekryterare kommer att hjälpa dig att fokusera på prestationer som är relevanta för arbetslivet och undviker privata frågor om familjeliv, civilstånd och annat som inte hör hemma i en fördomsfri rekrytering.

Under mötet får du även veta mer om vad arbetsplatsen erbjuder och vi besvarar dina frågor.

5. Se din arbetsplats

Äntligen är det dags att se din framtida arbetsplats och träffa chefen! Ta reda på mer om teamet, avdelningen och framtida arbetsuppgifter.

Som ett sista steg kontrollerar vi även formalia via bakgrundskontroll och referenser.

6. Jobberbjudande

Vi hoppas att du säger ja 🙂

Så hitta ditt drömjobb med TNG du också! Börja med att söka ett ledigt jobb som passar dig eller gör en spontanansökan!

FAQ: Så går det till när du söker jobb

Vill du veta mer om hur det fungerar att söka jobb via TNG? I vår FAQ har vi samlat svar på de vanligaste frågorna!

FAQ för jobbsökare

När du söker jobb via TNG kan du följa din ansökan digitalt

Som jobbsökare hos TNG kan du vänta dig

  • En bred syn på vad kompetens är: Vi väger in din kunskap, färdigheter, personlighet, motivation och begåvning.
  • Transparens: Följ din ansökan och rekryterarens beslut digitalt i realtid.
  • Löpande återkoppling: Få korta statusuppdateringar om vad som händer med din ansökan och när vi vill träffa dig.
  • Inga kompisrekryteringar: Alla lediga jobb publiceras på öppna digitala plattformar, tillgängliga för alla att söka. Inga jobb annonseras i slutna eller dolda nätverk.
  • Personligt bemötande: Våra rekryterare drivs av att träffa människor och att förmedla jobb. Hos oss står inte objektiviteten i vägen för ett vänligt bemötande.
  • Utmanade kravspecifikationer: Tillsammans med våra kunder säkerställer vi att beskrivningen av företagets behov – och därmed vårt urval – sker utifrån avgörande kompetenser. Inte ålder, kön, ursprung eller enbart ”fina” lärosäten.
  • Kunniga rekryterare: Vi är utbildade i kompetensbaserad rekrytering, fördomsfri rekryteringsmetodik och diskrimineringslagen.

Lästips för dig!

Visa alla