TNG

Lediga jobb Stockholm

Lediga jobb i Stockholm just nu

Tillbaka till lediga jobb

Rekommenderat för dig

Stockholm

Söker du lediga jobb och interimsuppdrag i Stockholm med omnejd?

Sök då lediga jobb och uppdrag inom teknik, ekonomi, marknadsföring, försäljning, IT, finans, HR, kundtjänst, logistik och inköp via i oss på TNG! I Stockholm har vi vårt huvudkontor men vi rekryterar och hyr ut konsulter i hela Sverige. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och hjälper företag i Stockholm med omnejd som Solna, Kista, Täby, Sollentuna, Sundbyberg, Uppsala, Norrtälje, Nynäshamn och Södertälje, samt norra Sverige med deras kompetensförsörjning. Det betyder massor av spännande karriärmöjligheter för dig som vill ha jobb i Stockholm!

Lediga jobb inom tjänstemannasektorn

Via TNG kan du därför hitta ekonomijobb i Stockholm, liksom teknik- och ingenjörsjobb, säljjobb, administrationsjobb, kundtjänstjobb, HR-jobb och marknadsjobb. För att nämna några av alla våra yrkesområden.

Att vi är ett bemanningsföretag i Stockholm och rekryteringsföretag i Stockholm innebär också att du kan hitta olika vägar i din karriär med oss. Kanske vill du pröva på flera olika jobb för att hitta vad som passar dig? Testa att jobba som konsult, eller sök extrajobb i Stockholm och kombinera med studier eller andra engagemang. Vi arbetar även med traineeprogram och interimsuppdrag inom många branscher.

Stockholm erbjuder många karriär- och jobbmöjligheter

Söker du jobb i Stockholm så är du inte ensam. Många ser fördelarna med att jobba i Sveriges huvudstad och Stockholm är en av Europas snabbast växande städer. Antalet sysselsatta medborgare övergår till en miljon och visar inga tecken på att minska. Men även antalet lediga jobb är många i Stockholm stad. Vilket så klart är en fördel även om det kan vara utmanande att söka jobb i Stockholm.

Behöver du stöd i ditt jobbsökande bör du besöka TNG:s blogg. Här hittar du tips om CV, personligt brev och anställningsintervju. Så att du kan knipa ditt drömjobb i Stockholm.

Karriär för dig som vill jobba i Stockholm

Jobb i Stockholms län domineras av tjänstesektorn, vilket innebär jobb för dig som vill ha en karriär inom allt från kundtjänst och administration till jobb som ingenjör och inköpare.

Idag är Stockholmsregionen Sveriges största arbetsmarknad med Stockholms stad som den största arbetsgivarna. Ericsson är den största privata arbetsgivaren med ca 10 000 anställda. Framåt utvecklas dock allt fler arbetstillfällen i små- och medelstora företag. Antal sysselsatta i Stockholm har sedan länge överskridit 1 miljon och  över 100 000 personer pendlar dagligen in från regioner som Uppsala och Södermanland.

Vilka arbetsgivare finns att söka jobb hos?

I Stockholms stad finns det närmare ett 30-tal företagsområden med många lediga jobb. Många av dem ligger utplacerade vid de stora trafiklederna för att göra det enklare för person- och varutransporter. Hälften av företagen ligger centralt i Stockholm som är det största företagsområdet, följt av Kista med över 300 000 anställda uppdelade på ett stort antal företag. Kranskommunerna Solna och Sundbyberg är också tillväxtområden där du kan hitta jobb.

Bo lokalt och jobba globalt

Stockholm är en global stad. Stockholms näringsliv bjuder på många internationella arbetsgivare flera hundratusentals av Stockholms invånare har hittat sin nya karriär och lediga jobb på internationella företag. Detta är en positiv trend som visar sig starkast i handelsbranschen och har hjälpt många säljare och personer inom kundservice att hitta nytt jobb.

Stockholm är även ett centrum för egenföretagare då det varje år startas över 20 000 nya företag i regionen. Även start-ups inom tech och fintech är vanligt och erbjuder spännande karriärmöjligheter.

Vilka utbildningsmöjligheter finns i Stockholm?

Idag är Stockholms största utbildningsplats Stockholms Universitet. Men inom regionens gränser ligger även två av Sveriges mest välkända universitet; Karolinska Institutet och Kungliga tekniska högskolan som löpande utexaminerar tekniker och ingenjörer. Utöver detta flödar staden även över av högskolor som Beckmans Designhögskola, Dans- och cirkushögskolan, Dramatiska Institutet, Försvarshögskolan, Kungliga Konsthögskolan, Konstfack, Kungliga Musikhögskolan, Röda Korsets högskola, Södertörns högskola, Stockholm högskola och Teaterhögskolan.

Stockholmsområdet skapar och drar till sig sin egen högutbildade arbetskraft. Därför finns det många arbetsplatser som har en stor andel högutbildade. Idag är ca 30 % av befolkningen i åldern 25-64 år högutbildade, alltså med en minst 3-årig eftergymnasial utbildning. En siffra som bara fortsätter att stiga.

Hittade du inget passande jobb?

Hittar du ingen passande tjänst just nu i Stockholm, gör gärna en spontanansökan och kolla alla våra lediga jobb vid ett senare tillfälle. Du kan också ta del av alla våra tips kring karriär här.