TNG

Lediga jobb Stockholm

Stockholm

Tillbaka till lediga jobb

Rekommenderat för dig

Stockholm

Söker du lediga jobb i Stockholm med omnejd?
Sök då efter lediga jobb i Stockholm med TNG! I Stockholm har vi vårt huvudkontor och därför erbjuder vi fler lediga jobb i Stockholm än i någon annan stad i Sverige. Med specialisering på fördomsfri rekrytering hjälper vi företag i Stockholm med omnejd som Solna, Uppsala, Västerås, Gävle och Södertälje, samt norra Sverige när de behöver rekrytera eller hyra in personal. Det betyder massor av spännande karriärmöjligheter för dig som vill ha jobb i Stockholm!

Lediga jobb inom hela tjänstemannasektorn
Via TNG kan du därför hitta ekonomijobb i Stockholm, liksom teknik- och ingenjörsjobb, säljjobb, administrationsjobb, kundtjänstjobb, HR-jobb och marknadsjobb. För att nämna några av alla våra yrkesområden.

Att vi är ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag i Stockholm innebär också att du kan hitta olika vägar i din karriär med oss. Kanske vill du pröva på flera olika jobb för att hitta vad som passar dig? Testa då att jobba som konsult, eller sök extrajobb i Stockholm och kombinera med studier eller andra engagemang. Vi erbjuder även olika genvägar i karriären såsom traineeprogram och Accelerated learning via TNG Upskill.

Stockholm en växande stad med många jobbmöjligheter
Söker du jobb i Stockholm så är du inte ensam. Många ser fördelarna med att jobba i Sveriges huvudstad och Stockholm är en av Europas snabbast växande städer. Antalet sysselsatta medborgare övergår till en miljon och visar inga tecken på att minska. Men även antalet lediga jobb är många i Stockholm stad. Vilket så klart är en fördel även om det kan vara utmanande att söka jobb i Stockholm.

Behöver du stöd i ditt jobbsökande bör du besöka TNG:s blogg. Här hittar du tips om CV, personligt brev och anställningsintervju. Så att du kan knipa ditt drömjobb i Stockholm.

Karriär för dig som vill jobba i Stockholm
Jobb i Stockholms län domineras av tjänstesektorn, vilket innebär jobb för dig som vill jobba med allt från kundtjänst och administration till jobb som ingenjör och inköpare.

Idag är Stockholmsregionen Sveriges största arbetsmarknad med Stockholms stad och Ericsson som de största arbetsgivarna. Och antal sysselsatta i Stockholm har sedan länge överskridit 1 miljon. Tack vare en välorganiserad kollektivtrafik så pendlar över 100 000 personer dagligen in från regioner som Uppsala och Södermanland.

Många spännande arbetsgivare
I Stockholms stad finns det närmare ett 30-tal företagsområden med många lediga jobb. Många av dem ligger utplacerade vid de stora trafiklederna för att göra det enklare för person- och varutransporter. Hälften av stadens företag ligger centralt i Stockholm som är det största företagsområdet, följt av Kista med över 300 000 anställda uppdelade på ett stort antal företag. Kranskommunerna Solna och Sundbyberg är också tillväxtområden där du kan hitta jobb.

Bo lokalt och jobba globalt
Tack vare sin positiva företagarkultur finns det även en stark internationell anda i Stockholms näringsliv, där flera hundratusentals av Stockholms invånare har funnit lediga jobb på internationella företag. Detta är en positiv trend som visar sig starkast i handelsbranschen och har hjälpt många säljare och personer inom kundservice att hitta nytt jobb.

Stockholm är även ett centrum för egenföretagare då det varje år startas över 20 000 nya företag i regionen. Även start-ups inom tech och fintech är vanligt och erbjuder spännande karriärmöjligheter.

Välutbildad personal i Stockholm
Idag är Stockholms största utbildningsplats Stockholms Universitet. Men inom regionens gränser ligger även två av Sveriges mest välkända universitet; Karolinska Institutet och Kungliga tekniska högskolan som löpande utexaminerar tekniker och ingenjörer. Utöver detta flödar staden även över av högskolor som Beckmans Designhögskola, Dans- och cirkushögskolan, Dramatiska Institutet, Försvarshögskolan, Kungliga Konsthögskolan, Konstfack, Kungliga Musikhögskolan, Röda Korsets högskola, Södertörns högskola, Stockholm högskola och Teaterhögskolan.

Stockholmsområdet skapar och drar till sig sin egen högutbildade arbetskraft. Därför finns det många arbetsplatser som har en stor andel högutbildade. Idag är ca 30 % av befolkningen i åldern 25-64 år högutbildade, alltså med en minst 3-årig eftergymnasial utbildning. En siffra som bara fortsätter att stiga.

Hittade du inget passande jobb?
Hittar du ingen passande tjänst just nu i Stockholm, gör gärna en spontanansökan och kolla alla våra lediga jobb vid ett senare tillfälle.