TNG

Lediga jobb i Västra Götaland

Sök lediga jobb i Västsverige

Tillbaka till lediga jobb

Rekryteringsprocessen är mycket organiserad och välstrukturerad, och jag kommer definitivt att rekommendera TNG till mina kompisar!

– Divya, jobbsökare i omdöme på Google om sin upplevelse av TNG väst

Lediga jobb Västra Götaland

Söker du lediga jobb i Västsverige?

Ta då ditt nästa karriärsteg via oss på TNG och sök lediga jobb fördomsfritt redan idag. Hos oss hittar du lediga jobb och konsultuppdrag inom administration, teknik, life science, HR, marknad, sälj, ekonomi, inköp, produktion, kundservice och finans.
Vårt kontor ligger centralt i Göteborg men vi arbetar i hela regionen och har lediga jobb i i kringliggande orter som Borås, Trollhättan, Uddevalla, Alingsås, Kungsbacka, och Mölndal. Dessutom rekryterar vi åt arbetsgivare i hela västra Sverige så det finns stora karriärmöjligheter även på andra orter.

Söker du efter en ny karriär eller ett nytt jobb i Västsverige?

Genom TNG kan du hitta lediga ekonomijobb i hela Västra Götaland, liksom teknik- och ingenjörsjobb, säljjobb, administrationsjobb, kundtjänstjobb, HR-jobb och marknadsjobb.

Som ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag i regionen kan vi också erbjuda olika vägar för din karriär. Kanske är du intresserad av att prova olika jobb för att hitta det som passar dig bäst? I så fall kan du överväga att arbeta som underkonsult eller söka deltidsjobb i Göteborg för att kombinera med studier eller andra engagemang. Dessutom kan du löpande också söka interimsuppdrag.

När du söker jobb via oss på TNG i Västsverige söker du fördomsfritt, och får en objektiv bedömning av din ansökan. Det betyder att vi lämnar magkänsla och subjektiv bedömning utanför vår rekryteringsprocess. Vi vill att du ska få en rättvis och professionell upplevelse och hantering av din ansökan. Vi utgår från fakta och arbetspotential och frågar aldrig frågar efter ett personligt brev eller din ålder. Allt för att vi ska se bortom ålder, bakgrund, namn och kön. Din kompetens och potential att prestera hos din framtida arbetsgivare är det viktigaste för oss.

Jobbmöjligheter i Västsverige

När du söker lediga jobb i Västsverige via oss på TNG kan du rekryteras direkt till en av våra kunder eller bli bemanningskonsult på ett företag i Västsverige. Det innebär att du blir anställd av oss, men arbetar på plats hos våra uppdragsgivare.

Att jobba i Västra Götaland innebär att du befinner dig i en av Sveriges mest dynamiska regioner. Här finner du allt från internationellt kända företag till små innovativa start-ups. TNG arbetar med flera av dessa bolag och kan därmed erbjuda unika karriärmöjligheter för just dig.

Idag är regionen en knutpunkt för högteknologisk industri, framför allt inom fordons- och tekniksektorn och utbildnings lärosäten som Chalmers. Med Göteborg som nav finns en enorm potential för jobbsökande inom allt från IT till spännande ingenjörsjobb.

Västra Götaland gränsar i öst till Värmland, i norr till Norge, i väst till Nordsjön och i söder till Skåne. Regionen innefattar allt från kustlandskap till inlandets sjöar och skogar, och erbjuder därmed en mångfald av livsstilar och möjligheter.

Är du intresserad av att bli matchad till ett nytt jobb i Västsverige?

Om du inte hittar en lämplig tjänst just nu, varför inte skicka in en spontanansökan? Du kan också överväga att regelbundet kolla efter våra lediga jobb i Västra Götaland vid senare tillfällen eller följa vår blogg för löpande jobb- och karriärtips.

Rekommenderat för dig

Visa alla