TNG

Lediga jobb Sundbyberg

Lediga jobb i Sundbyberg just nu

Tyvärr. Vi hittar inga jobb som matchar din sökning.

Prova att ange nya sökkriterier eller gör en spontanansökan med ditt CV till TNG Talent Network! Som medlem i vårt nätverk kan du även bli personligt kontaktad av rekryterare och ta del av karriärtips och medlemsförmåner.

 

Tillbaka till lediga jobb

Rekommenderat för dig

Sundbyberg

Lediga jobb i Sundbyberg
Sundbybergs kommun eller Sundbybergs stad är en kommun i Stockholms län. Kommunens tätbebyggelse ingår i sin helhet i tätorten Stockholm. Sundbyberg är Sveriges till ytan minsta. Kommunen är belägen i södra delen av Uppland och består huvudsakligen av områden som en gång utgjorde delar av Bromma och Spånga. Sundbyberg är mycket expansivt och idag har kommunen omkring 50 000 invånare. Kommunens medelålder är bland de lägsta i Sverige och befolkningsökningen bland den högsta. Sundbyberg har även Sveriges högsta bostadsbyggande. För dig som söker jobbfinns det också möjlighet att hitta en ny fräsch bostad nära ditt arbete.

Sundbyberg präglas av attraktiva miljöer för boende, besökare och företag, staden har en väl fungerande infrastruktur och ett rikt kulturliv. Sundbyberg har goda förbindelser med Stockholms innerstad, med kollektivtrafiken kan man åka tunnelbana, pendeltåg och buss till Sundbyberg. Fjärrtågen på Mälarbanan gör också uppehåll i Sundbyberg. Med de goda kommunikationerna är Sundbyberg en bra ort att jobba i oavsett var i Stockholmsområdet du bor. Och här finns många intressanta lediga jobb!

I Sundbyberg finns det över 4 000 företag där majoriteten av företagen är små och medelstora företag. Olika finansiella verksamheter, företagstjänster samt handel och kommunikation dominerar stadens näringsliv. Tillsammans med byggindustrin utgör dessa näringsgrenar nära två tredjedelar av alla arbetstillfällen i Sundbyberg vilket är en betydligt större andel än i såväl länet som i landet i övrigt. Det följer att de flesta lediga jobb i kommunen finns inom dessa näringsgrenar.

Sundbyberg rankas högt i olika undersökningar både i företagsklimat, myndighetsutövning och service gentemot företagare. Staden har ett gott samarbete med andra viktiga näringslivsaktörer för att främja tillväxt lokalt och regionalt genom att öka regionens attraktionskraft hos människor företag och kapital.

Rekrytera eller hyra personal i Sundbyberg
TNG specialiserar sig på fördomsfri rekrytering. Vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag servar stor-Stockholm och Mälardalen via vårt kontor i Sundbyberg. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning och konsultuthyrning till företag när de ska rekrytera eller hyra in personal.