TNG

Hyr interimskonsult – erfarna specialister för dina behov

Behöver du tillfällig förstärkning? Hyr interimskonsult via TNG Interim! Vi matchar dig med kompetenssäkrade och erfarna interimskonsulter som direkt bidrar till affären och tillför ny energi och kunskap till teamet.

Interimskonsulter som levererar från dag ett

Personalbehov kan uppstå med kort varsel. Och skifta lika snabbt. Oavsett om du behöver stärka upp ditt team vid hög arbetsbelastning, föräldraledighet eller för ett specifikt projekt så finns vi på TNG Interim här för dig. Våra erfarna interimskonsulter kommer från alla branscher och bakgrunder och matchas objektivt utifrån ditt unika interimsuppdrag. Kort sagt: enkel och flexibel konsultuthyrning för alla behov!

Varför hyra interimskonsult?

  • Snabb tillgång till expertis: Våra erfarna interimskonsulter är tillgängliga med kort varsel och kan snabbt komma in och bidra med sin expertis.
  • Flexibilitet: Oavsett om det handlar om ett kortsiktigt projekt eller ett längre uppdrag, skräddarsyr vi en lösning utifrån dina specifika behov.
  • Kostnadseffektivt: Istället för att anställa på heltid, kan du hyra en interimskonsult för den tid du faktiskt behöver, vilket sparar både tid och pengar.
  • Bred erfarenhet: Våra konsulter har omfattande erfarenhet från olika branscher och kan bidra med värdefulla insikter, lösningar och perspektiv.

Vi hjälper dig hyra konsulter inom

Anlita kompetenssäkrade interimskonsulter

Anlita kompetenssäkrade interimskonsulter

TNG Interim har lång erfarenhet av att stötta företag och organisationer över hela Sverige med kvalificerade interimskonsulter. Vi är specialister inom interim management och har ett aktivt nätverk av chefer och ledare. Vid behov söker vi externt för att bredda urvalet ytterligare. Alltid med våra kunders varumärke i åtanke.

Oavsett om vi gör en dedikerad sökning åt er eller om du väljer att anlita någon av våra startklara konsulter sker tillsättningen snabbt och kvalitativt med vår datadrivna och fördomsfria metodik. Vi träffar alla konsulter, genomför kompetensbaserade strukturerade intervjuer, bedömer testresultat, tar referenser och bakgrundskontroller. Som ett resultat får du kompetenssäkrade interimskonsulter som snabbt är på plats och levererar.

Vi hyr även ut erfarna interimschefer som kan bistå i exempelvis utvecklingsprojekt, förändringsarbete, digitalisering och organisationsförändringar.

Hyra interimskonsult – så funkar det

Hyra interimskonsult – så funkar det

  1. Kontakt: Fyll i vårt kontaktformulär eller ring oss direkt för att diskutera dina behov.
  2. Behovsanalys: Vi gör en grundlig analys av dina specifika krav för att matcha dig med rätt interimskonsult.
  3. Presentation: Du får en presentation av utvalda konsulter som matchar din verksamhet och era behov.
  4. Start: Konsulten du valt börjar sitt arbete och bidrar med sin expertis direkt från dag ett.

Kom igång idag!

Uppdrag vi tillsätter just nu

Så säger våra kunder

Genom åren har jag jobbat med olika konsultbolag och bemanningsföretag, men det är bara med TNG som vi har haft samma kontaktperson och kundansvarig i alla år.

– Shane Harrington, kundservicechef Green Cargo

Det säger ju mycket att vi återkommer till TNG gång på gång. Oavsett om det gäller att hyra in personal eller rekrytering hittar de starka kandidater som gör ett bra jobb, trivs hos oss och blir uppskattade medarbetare.

– Maria Jonsson, HR-ansvarig Värmevärden

Kontakta TNG för att hyra interimskonsult

Kontakta oss för att hyra interimskonsult

Lämna dina uppgifter i formuläret och berätta lite mer om rollen du söker så återkommer vi strax till dig!

Rekommenderat för dig

Visa alla