TNG
TNG brinner för HR. Därför uppskattar vi extra mycket när vi sköter rekrytering och bemanning för HR-personal

Fördomsfri rekrytering och bemanning inom HR och personal

Rekrytera eller hyr HR-personal fördomsfritt.

På TNG brinner vi för HR- och personalfrågor. Att se potentialen i medarbetare, se dem växa och utvecklas. Det är det vi är utbildade att göra och gör varje dag. Därför arbetar vi ofta och gärna med rekrytering och bemanning inom HR och personal. Och när vi kan göra det fördomsfritt är det ännu bättre. 

Idag sker många förändringar på en HR-avdelning. Funktionen blir allt viktigare, och digitaliseringen ställer nya krav. Det innebär att kompetensen hos de medarbetare du rekryterar behöver komma först. Inte CV eller en rekryterarens magkänsla. Det handlar också om att rekrytera HR-personal som jobbar med de interna värderingarna, är förändringsbenägna och samtidigt ser affären. För att lyckas använder vi en omvänd fördomsfri rekryteringsprocess som bidrar till mångfald och högre innovationstakt i din organisation.

Söker du nytt jobb inom HR och personal? Ta en titt på alla lediga HR-jobb!

Rekrytering och bemanning inom personal och HR
Rekrytering och bemanning inom personal och HR

3 skäl att välja TNG

 1. Transparent kandidatupplevelse

  Vi har utvecklat en unik digital tjänst där sökande kan följa sin ansökan och rekryterarens arbete i realtid.

 2. Ditt varumärke i fokus

  Vi lyfter alltid fram ditt employer brand framför vårt eget i all rekryteringsmarknadsföring.

 3. Fördomsfritt och kompetensbaserat

  Vi är specialister inom fördomsfri rekrytering och utvecklar löpande vår process, vilket du som kund får ta del av.

Boka möte med oss direkt!

Här kan du som vill veta mer om någon av våra tjänster inom rekrytering och bemanning boka ett möte direkt med en av våra kundansvariga säljare.

Kompetensbaserad rekrytering med TNG

Kompetensbaserad rekryteringsprocess

TNG:s filosofi är helt enkelt att fokusera på kompetens och inte stirra sig blind på det yttre – utan istället hitta den inre potentialen. Det är därför vi jobbar med vår kompetensbaserade rekryteringsprocess när vi rekryterar och arbetar med bemanning. Det lyfter fram de mest lämpade kandidaterna, och de som har de rätta kompetenserna. Här samarbetar våra erfarna rekryterare nära dig som kund.

Tillsammans identifierar vi de viktigaste kompetenserna och skräddarsyr ett paket av arbetspsykologiska tester som identifierar de kandidater med störst framtida arbetspotential. Vi testar alla innan vi läser deras CV, vilket gör att alla får möjlighet att visa upp vad de kan och ingen blir bortvald på felaktiga grunder.

Vi lägger stort fokus på begåvningstester i kombination med andra objektiva urvalsmetoder för att rekrytera de allra bästa kandidaterna. Sedan får kandidaterna träffa en erfaren rekryterare för en personlig kompetensbaserad intervju. Våra slutkandidater kan få genomgå ytterligare kompetensanalys, referenser och en fördjupad bakgrundskontroll.

Hos TNG är varje rekrytering unik

Varje rekrytering är unik – och på dina villkor

Vi har utvecklat tre nivåer som passar din rekrytering – allt för att möta dina behov här och nu. Vi sätter alltid din affär i fokus och hittar den lösning som passar bäst. Oavsett vilken nivå ni väljer är det viktigaste för oss att alltid se till kandidatens framtida arbetsprestation och personlighet, inte deras CV-historik. Det gör att vi gör ett objektivt urval som kan bidra till mångfalden på ditt företag.

Rekrytering och bemanning inom personal och HR
Tillsättningar inom HR och personal under året:
 • Ansvarig employer branding
 • HR-assistent
 • HR Business-partner
 • HR-chef
 • Personalchef
 • HR-koordinatorer
 • Lönespecialist
 • Rekryteringskoordinator
 • Rekryterare
 • HR-specialist
 • Konsultchef
Kontakta TNG för att få hjälp med rekrytering och bemanning
Bli kontaktad av våra rekryteringsspecialister!

Vill du veta mer om hur TNG kan hjälpa dig med rekrytering och bemanning inom personal och HR? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av roll du söker, så återkommer vi strax med ett lösningsförslag!

HR-personal-stockholm

Rekrytera personal inom HR i Stockholm

Behöver du rekrytera personal inom HR i Stockholm? På vårt kontor ett stenkast ifrån Westfield Mall of Scandinavia i Solna sitter våra affärsansvariga rekryterare, konsultchefer, kandidatansvariga tillsammans med erfarna researchers. Rekryterare med flera års kunskap inom rekrytering, bemanning och hyra ut HR-personal i Stockholm.

Kontakta oss när du vill ha hjälp med ett rekryteringsuppdrag i Stockholm och omnejd. Vi hjälper löpande företag i Uppsala, Norrköping, Södertälje, Gävle och upp i norra Sverige.

 

Rekrytera personal inom HR i Stockholm
HR-personal-örebro

Rekrytering av HR-personal i Örebro

Behöver du hjälp av ett rekryterings- och bemanningsföretag i Örebro? Vi hjälper dig hitta rätt HR-personal!

På TNG i Örebro arbetar våra affärsansvariga rekryterare och researchers varje dag med att koppla ihop rätt företag med rätt kandidater. Vi hjälper löpande organisationer att hitta rätt HR-personal till sina team. Utöver det tar vi oss också an bemanningsuppdrag där vi hyr ut HR-personal till orter som Katrineholm, Västerås, Hallsberg, Eskilstuna, Kumla, Munksjö, Degerfors, Karlskoga, Kopparberg och Arboga.

 

Rekrytera HR-personal i Örebro
HR-personal-malmö

Rekrytering av HR-personal i Malmö

Vårt Malmökontor ligger på Nordenskiöldsgatan, centralt i Malmö. Hit kan du vända dig när du behöver rekrytera personal inom HR,  exempelvis roller som HR-administratör, personalchef eller lönespecialist.

Vi erbjuder rekrytering och bemanning i hela Skåne, som Lund, Helsingborg, Kristianstad, Trelleborg och Ystad, men även Ängelholm, Bromölla, Hässleholm och övriga Sverige.

 

Rekrytera HR-personal i Malmö
HR-personal-goteborg

Rekrytering av HR-personal i Göteborg

Behöver du stärka upp HR-teamet i Göteborg? Hör av dig till våra erfarna rekryteringsspecialister på TNG!

På Göteborgskontoret arbetar rekryterare med lång erfarenhet inom rekrytering och bemanning av personal inom HR. Kontoret finner du i centrala Göteborg, men vi rekryterar även på platser runtom Hisingen, Mölndal, Kungälv, Partille, Landvetter, Ale, Lerum, Borås, ner mot Kungsbacka och upp mot Stenungsund.

 

Rekrytera HR-personal i Göteborg