TNG
Vi hjälper till att hitta HR-specialister med fördomsfri rekrytering, konsultlösningar och interim inom HR och personal

Fördomsfri rekrytering och interim inom HR

Rekrytering är vår kärnverksamhet och vi rekryterar till de klassiska HR-rollerna, men även personal inom Talent Acquisition, people data och employer branding.

Vi hittar HR-specialister och chefer som vill växa!

Idag sker många förändringar på HR-avdelningar runt om i landet. Funktionen blir allt viktigare, och digitaliseringen ställer nya krav på både specialister och chefer. Det handlar om att rekrytera Talent Acquisition och HR-specialister som jobbar med de interna värderingarna, är förändringsbenägna, förstår och är intresserade av data och organisationens affär. Specialister vars kompetens, potential och framtida arbetsprestation blir allt viktigare. Och det här är något vi på TNG verkligen kan. Med vår kompetensbaserade och fördomsfria rekryteringsmetodik och datadrivna beslutsprocess hittar vi de medarbetare som kommer göra skillnad. Idag och imorgon.

Varför välja TNG för din HR-rekrytering?

 • Fördomsfri och datadriven rekryteringsmetodik som öppnar upp för fler sökande och diversifierade kandidater, samt bidrar till mångfald och högre innovationstakt i organisationen.
 • Transparent och inkluderande kandidatupplevelse där sökande kan följa sin ansökan och rekryterarens arbete i realtid.
 • En rekryteringspartner som alltid lyfter fram ditt employer brand framför vårt eget.

Boka möte med oss

Kunder vi jobbar med just nu

På TNG arbetar vi med fördomsfri och datadriven rekrytering. Det innebär att vi sätter fakta och mätbar kompetens framför magkänsla och subjektiva tolkningar vid rekrytering inom personal och HR.

Bättre resultat med fördomsfri rekrytering

På TNG arbetar vi med fördomsfri och datadriven rekrytering. Det innebär att vi sätter fakta och mätbar kompetens framför magkänsla och subjektiva tolkningar. Varje dag.

Oavsett om det gäller rekrytering, bemanning eller interim, arbetar vi kompetensbaserat, fördomsfritt och strukturerat. Från datadrivna opartiska kompetensurval, arbetspyskologiska tester och anonymiserade ansökningar till inkluderande talent marketing, transparent kandidatåterkoppling och kvalitetssäkring.

Varför? Jo, för det ger fler och bättre sökande och därmed bättre matchade HR-specialister, talanger och chefer till din arbetsplats. Samtidigt som vi tillsammans långsiktigt bidrar till en mer hållbar arbetsmarknad.

Hyr interim HR-konsult som skapar säkra resultat med TNG.

Hyr HR-konsult som levererar från dag ett

Funderar du på att anlita en interim HR-chef? Eller behöver du en HR-konsult som kan stötta upp i ett dedikerat projekt? Våra erfarna HR-konsulter kan hjälpa dig med digitalisering, AI, lönekartläggning, omorganisationer, i övergången till ett nytt regelverk och vid kompetensskiften. Liksom avlasta när HR-chefen plötsligt slutat, är sjuk eller föräldraledig, alternativt för att täcka upp under pågående rekrytering

Vi skräddarsyr interimslösningar över hela Sverige när organisationer behöver en erfaren specialist eller chef som direkt kommer igång med uppdraget och levererar resultat.

Roller inom HR vi tillsätter löpande

 • HR-administratör
 • Personalchef
 • HR-chef
 • HR-koordinator
 • Talent Business Partner
 • HR Business Partner
 • Konsultchef
 • HR-specialist
 • HR-generalist
 • HR-administratör
 • Rekryterare
 • Talent Acqusition Specialist
 • Rekryteringsassistent
 • People Analytics Specialist
 • Employer Branding Manager

TNG:s lyhördhet vid kravprofil och ett lite utmanande sätt att forma dessa till rätt underlag känns väldigt professionellt.

– Niclas Dahlberg, Regionchef Syd på Ahlsell
Behöver du hjälp med rekrytering av HR-personal eller vill anlita en kvalitetssäkrad HR-konsult? Kontakta oss på TNG!

Redo att hitta nya HR-medarbetare?

Hej! Vad roligt att du vill veta mer hur vi kan hjälpa dig med rekrytering och interim av HR-specialister och chefer. Berätta gärna lite mer om dina kompetensbehov så kan våra rekryteringskonsulter hjälpa dig bättre. Lämna dina kontaktuppgifter så ringer vi upp inom kort!

Rekrytera eller hyr HR-specialister i Stockholm

Behöver du rekrytera HR-personal i Stockholm eller östra Sverige? Eller hyra in en interimskonsult? På vårt kontor ett stenkast ifrån Westfield Mall of Scandinavia i Solna sitter våra erfarna rekryteringskonsulter som har lång erfarenhet inom rekrytering och interim – både i sin egen yrkesroll, men också i våra kundsamarbeten. De tillsätter löpande roller som HR-Business Partners, Talent Acquisition specialister, rekryterare och HR-chefer.

Kontakta oss när du vill ha hjälp med ett interims- eller rekryteringsuppdrag i stor-Stockholm, Uppsala, Norrköping, Södertälje, Gävle eller i norra Sverige.

08-219200
info@tng.se

Visa på karta

Rekrytera HR-personal i Örebro

Behöver du hjälp av ett rekryterings- och interimsföretag i Örebro? Vi hjälper dig hitta rätt HR-personal!

På TNG i Örebro arbetar våra affärsansvariga rekryterare och researchers varje dag med att matcha rätt företag med rätt talanger och specialister. Vi hjälper löpande organisationer att hitta rätt HR-specialister till sina team. Dessutom tar vi oss an interimsuppdrag där vi hyr ut HR-specialister och chefer till arbetsgivare i Katrineholm, Västerås, Hallsberg, Eskilstuna, Kumla, Munksjö, Degerfors, Karlskoga, Kopparberg och Arboga.

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Rekrytering och interim inom HR i Skåne

Vårt Malmökontor ligger på Nordenskiöldsgatan, centralt i Malmö. Hit kan du vända dig när du behöver rekrytera personal inom HR,  exempelvis roller som HR-administratör, personalchef, HR-koordinator, HR Business Partner, konsultchef, HR-chefer och ansvarig employer branding.

Vi erbjuder rekrytering, bemanning och interimslösningar i hela Skåne. Vi hjälper Lund, Helsingborg, Kristianstad, Trelleborg, Ystad, Ängelholm, och Hässleholm.

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Rekrytera och hyr HR-personal i Göteborg

Behöver du stärka upp HR-teamet i Göteborg eller västra Sverige? Hör av dig till våra erfarna rekryteringskonsulter på TNG!

På Göteborgskontoret arbetar rekryterare med lång erfarenhet inom rekrytering och interim av HR-personal, som till exempel HR-specialist, rekryterare, TA-specialister, HR-chefer och Employer Branding specialister. Vi finns centralt i Göteborg, men tillsätter också roller i Falkenberg, Halmstad, Mölndal, Kungälv, Alingsås, Lerum, Borås, Jönköping och Kungsbacka.

031-7612220
info@tng.se

Visa på karta

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Lästips för dig

Visa alla