TNG
Vi hjälper till att hitta HR-specialister med fördomsfri rekrytering, konsultlösningar och interim inom HR och personal

Fördomsfri rekrytering och interim inom HR och personal

Fördomsfri rekrytering och interim HR

Rekrytering är vår kärnverksamhet och vi rekryterar till de klassiska HR-rollerna, men även personal inom Talent Acquisition, people data och employer branding.

Vi hittar HR-specialister och chefer som vill växa!

Idag sker många förändringar på HR-avdelningar runt om i landet. Funktionen blir allt viktigare, och digitaliseringen ställer nya krav på både specialister och chefer. Det handlar om att rekrytera Talent Acquisition och HR-specialister som jobbar med de interna värderingarna, är förändringsbenägna, förstår och är intresserade av data och organisationens affär. Specialister vars kompetens, potential och framtida arbetsprestation blir allt viktigare. Och det här är något vi på TNG verkligen kan. Med vår kompetensbaserade och fördomsfria rekryteringsmetodik och datadrivna beslutsprocess hittar vi de medarbetare som kommer göra skillnad. Idag och imorgon.

Med TNG får du:

 • En fördomsfri och datadriven rekryteringsmetodik som öppnar upp för fler sökande och diversifierade kandidater, samt bidrar till mångfald och högre innovationstakt i organisationen.
 • En transparent och inkluderande kandidatupplevelse där sökande kan följa sin ansökan och rekryterarens arbete i realtid.
 • En rekryteringspartner som alltid lyfter fram ditt employer brand framför vårt eget.

Jag vill veta mer!

Kunder vi jobbar med just nu

På TNG arbetar vi enligt en kompetensbaserad rekryteringsprocess

Kompetensbaserad rekrytering

TNG myntade uttrycket fördomsfri rekrytering och sätter alltid kompetensen i fokus. Genom att se bortom ålder, kön och bakgrund matchar vi fram de HR-specialister, talanger och chefer som har rätt kompetens att fungera bäst på just din arbetsplats.

Vi lyckas med vår fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetodik, anonymiserade och inkluderande sökprocess, samt rättvisa och faktabaserade urval. Det gör att vi får fler kandidater med rätt kompetens, och fler diversifierade sökande. Fakta framför magkänsla. Fördomsfritt och icke-diskriminerande helt enkelt.

Arbetspsykologiska tester är viktiga och viktas med andra objektiva urvalsmetoder för att rekrytera de allra bästa kandidaterna. Våra rekryteringskonsulter genomför sedan kompetensbaserade strukturerade intervjuer och tar fram jämförbara Talent Quality Score Cards för slutliga objektiva beslutsunderlag.

Rekrytering på dina villkor

Interims- och HR-konsulter

TNG hjälper dig gärna med rekrytering. Och när det är dags att tillfälligt stärka upp er HR-organisation under en kortare eller längre period, finns vi här och erbjuder kvalitetssäkrade HR-konsulter och chefer. Vi skräddarsyr interimslösningar över hela Sverige när organisationer behöver en erfaren specialist eller chef som direkt kommer igång med uppdraget. Det kan handla om tillfällen när det råder hög arbetsbelastning, vid en ersättningsrekrytering, föräldravikariat eller speciella projekt.

Vi presenterar ett intressantare och mer diversifierat urval av kvalitetssäkrade interimschefer och konsulter. Och garanterar säkra resultat. Från dag ett.

Fördomsfri rekrytering är viktigt och ett bra sätt att rekrytera på. Jag kan inte se något tillfälle eller verksamhet där det inte skulle fungera. För det ger människor en rättvis chans på arbetsmarknaden. Och kan öppna dörren och skapa kontakter som man kanske inte hade skapat själv. Man säkerställer att man inte väljer bort någon person av fel anledning.

– Veronica Gårdestig, VD Impecta Fröhandel
Kontakta TNG när du vill ha hjälp med rekrytering och bemanning

Hur kan vi hjälpa dig?

Kul att du vill veta mer hur vi kan hjälpa dig med rekrytering och interim av HR-specialister och chefer. Berätta gärna lite mer om dina kompetensbehov så kan våra rekryteringskonsulter hjälpa dig bättre. Lämna dina kontaktuppgifter så ringer vi upp inom kort!

Rekrytera eller hyr HR-specialister i Stockholm

Behöver du rekrytera HR-personal i Stockholm eller östra Sverige? Eller hyra in en interimskonsult? På vårt kontor ett stenkast ifrån Westfield Mall of Scandinavia i Solna sitter våra erfarna rekryteringskonsulter som har lång erfarenhet inom rekrytering och interim – både i sin egen yrkesroll, men också i våra kundsamarbeten. De tillsätter löpande roller som HR-Business Partners, Talent Acquisition specialister, rekryterare och HR-chefer. 

Kontakta oss när du vill ha hjälp med ett interims- eller rekryteringsuppdrag i stor-Stockholm, Uppsala, Norrköping, Södertälje, Gävle eller i norra Sverige. 

08-219200
info@tng.se

Visa på karta

Rekrytera HR-personal i Örebro

Behöver du hjälp av ett rekryterings- och interimsföretag i Örebro? Vi hjälper dig hitta rätt HR-personal! 

På TNG i Örebro arbetar våra affärsansvariga rekryterare och researchers varje dag med att matcha rätt företag med rätt talanger och specialister. Vi hjälper löpande organisationer att hitta rätt HR-specialister till sina team. Dessutom tar vi oss an interimsuppdrag där vi hyr ut HR-specialister och chefer till arbetsgivare i Katrineholm, Västerås, Hallsberg, Eskilstuna, Kumla, Munksjö, Degerfors, Karlskoga, Kopparberg och Arboga. 

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Rekrytering och interim inom HR i Skåne

Vårt Malmökontor ligger på Nordenskiöldsgatan, centralt i Malmö. Hit kan du vända dig när du behöver rekrytera personal inom HR,  exempelvis roller som HR-administratör, personalchef, HR-koordinator, HR Business Partner, konsultchef, HR-chefer och ansvarig employer branding. 

Vi erbjuder rekrytering, bemanning och interimslösningar i hela Skåne. Vi hjälper Lund, Helsingborg, Kristianstad, Trelleborg, Ystad, Ängelholm, och Hässleholm. 

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Rekrytera och hyr HR-personal i Göteborg

Behöver du stärka upp HR-teamet i Göteborg eller västra Sverige? Hör av dig till våra erfarna rekryteringskonsulter på TNG! 

På Göteborgskontoret arbetar rekryterare med lång erfarenhet inom rekrytering och interim av HR-personal, som till exempel HR-specialist, rekryterare, TA-specialister, HR-chefer och Employer Branding specialister. Vi finns centralt i Göteborg, men tillsätter också roller i Falkenberg, Halmstad, Mölndal, Kungälv, Alingsås, Lerum, Borås, Jönköping och Kungsbacka. 

031-7612220
info@tng.se

Visa på karta

Roller vi tillsätter löpande inom HR

 • HR-administratör
 • Personalchef
 • HR-chef
 • HR-koordinator
 • Talent Business Partner
 • HR Business Partner
 • Konsultchef
 • HR-specialist
 • HR-generalist
 • HR-administratör
 • Rekryterare
 • Talent Acqusition Specialist
 • Rekryteringsassistent
 • People Analytics Specialist
 • Employer Branding Manager

Rekommenderat för dig

Visa alla