TNG
TNG brinner för HR. Därför uppskattar vi extra mycket när vi sköter rekrytering och bemanning för HR-personal

Fördomsfri rekrytering och bemanning inom HR och personal

Rekrytera eller hyr HR-personal fördomsfritt.

På TNG brinner vi för HR- och personalfrågor. Att se potentialen i medarbetare, se dem växa och utvecklas. Det är det vi är utbildade att göra och gör varje dag. Därför arbetar vi ofta och gärna med rekrytering och bemanning inom HR och personal. Och när vi kan göra det fördomsfritt är det ännu bättre. 

Idag sker många förändringar på en HR-avdelning. Funktionen blir allt viktigare, och digitaliseringen ställer nya krav. Det innebär att kompetensen hos de medarbetare du rekryterar behöver komma först. Inte CV eller en rekryterarens magkänsla. Det handlar också om att rekrytera HR-personal som jobbar med de interna värderingarna, är förändringsbenägna och samtidigt ser affären. För att lyckas använder vi en omvänd fördomsfri rekryteringsprocess som bidrar till mångfald och högre innovationstakt i din organisation.

Söker du nytt jobb inom HR och personal? Ta en titt på alla lediga HR-jobb!

Rekrytering och bemanning inom personal och HR
Rekrytering och bemanning inom personal och HR

3 skäl att välja TNG

 1. Transparent kandidatupplevelse

  Vi har utvecklat en unik digital tjänst där sökande kan följa sin ansökan och rekryterarens arbete i realtid.

 2. Ditt varumärke i fokus

  Vi lyfter alltid fram ditt employer brand framför vårt eget i all rekryteringsmarknadsföring.

 3. Fördomsfritt och kompetensbaserat

  Vi är specialister inom fördomsfri rekrytering och utvecklar löpande vår process, vilket du som kund får ta del av.

Kompetensbaserad rekrytering med TNG

Kompetensbaserad rekryteringsprocess

TNG:s filosofi är helt enkelt att fokusera på kompetens och inte stirra sig blind på det yttre – utan istället hitta den inre potentialen. Det är därför vi jobbar med vår kompetensbaserade rekryteringsprocess när vi rekryterar och arbetar med bemanning. Det lyfter fram de mest lämpade kandidaterna, och de som har de rätta kompetenserna. Här samarbetar våra erfarna rekryterare nära dig som kund.

Tillsammans identifierar vi de viktigaste kompetenserna och skräddarsyr ett paket av arbetspsykologiska tester som identifierar de kandidater med störst framtida arbetspotential. Vi testar alla innan vi läser deras CV, vilket gör att alla får möjlighet att visa upp vad de kan och ingen blir bortvald på felaktiga grunder.

Vi lägger stort fokus på begåvningstester i kombination med andra objektiva urvalsmetoder för att rekrytera de allra bästa kandidaterna. Sedan får kandidaterna träffa en erfaren rekryterare för en personlig kompetensbaserad intervju. Våra slutkandidater kan få genomgå ytterligare kompetensanalys, referenser och en fördjupad bakgrundskontroll.

Hos TNG är varje rekrytering unik

Varje rekrytering är unik – och på dina villkor

Vi har utvecklat tre nivåer som passar din rekrytering – allt för att möta dina behov här och nu. Vi sätter alltid din affär i fokus och hittar den lösning som passar bäst. Oavsett vilken nivå ni väljer är det viktigaste för oss att alltid se till kandidatens framtida arbetsprestation och personlighet, inte deras CV-historik. Det gör att vi gör ett objektivt urval som kan bidra till mångfalden på ditt företag.

Tillsättningar inom HR och personal under året:
 • HR-chef
 • HR-assistent
 • Personalchef
 • HR Business-partner
 • HR-koordinatorer
 • Ansvarig employer branding
 • Lönespecialist
 • Rekryteringskoordinator
 • Rekryterare
 • HR-specialist
 • Konsultchef
Bli kontaktad av våra rekryteringsspecialister!

Vill du veta mer om hur TNG kan hjälpa dig med rekrytering och bemanning inom personal och HR? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av roll du söker, så återkommer vi strax med ett lösningsförslag!