TNG
TNG brinner för HR. Därför uppskattar vi extra mycket när vi sköter rekrytering och bemanning för HR-personal

Fördomsfri rekrytering och interim inom HR och personal

Rekrytera eller hyr HR-specialister fördomsfritt

På TNG brinner vi för HR- och personalfrågor. Att se potentialen i medarbetare, se dem växa och utvecklas. Det är det vi är utbildade att göra och gör varje dag. Därför arbetar vi ofta och gärna med rekrytering och interim av specialister och chefer inom HR och personal. Både de klassiska rollerna som de nya tjänsterna som allt fler efterfrågar inom data, systemstöd och employer branding.

Idag sker många förändringar på en HR-avdelning. Funktionen blir allt viktigare, och digitaliseringen ställer nya krav. Det innebär att kompetensen hos de medarbetare du rekryterar behöver komma först. Inte CV eller en rekryterarens magkänsla. Det handlar också om att rekrytera HR-specialister som jobbar med de interna värderingarna, är förändringsbenägna, förstår och är intresserade av data och samtidigt ser organisationens affären.

När du rekryterar HR-specialister får du alltid:

  1. En fördomsfri rekryteringsprocess som öppnar upp för fler och bättre sökande. Kandidater som bidrar till mångfald och högre innovationstakt i din organisation. Vi utvecklar löpande vår process, vilket du som kund får ta del av.
  2. En transparent kandidatupplevelse där alla sökande genom vår digitala tjänst kan följa sin ansökan och rekryterarens arbete i realtid.
  3. Ett rekryteringsföretag som alltid lyfter fram ditt employer brand framför vårt eget i all rekryteringsmarknadsföring.

HR-jobb vi rekryterar just nu

Hör av dig!

Vill du veta mer om hur TNG kan hjälpa dig med rekrytering och interim av specialister inom personal och HR? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av roll du söker så ringer vi upp!

Rekrytering på dina villkor

Varje rekrytering är unik – och på dina villkor

Vi har utvecklat tre nivåer som passar din rekrytering – allt för att möta dina behov här och nu. Vi sätter alltid din affär i fokus och hittar den lösning som passar bäst. Oavsett vilken nivå ni väljer är det viktigaste för oss att alltid se till kandidatens kompetens – deras personlighet, begåvning, kunskap och motivation. Utifrån roll – och dina villkor – så viktar vi kompetensen på olika sätt så att du får den mest lämpade personen till din lediga tjänst,

På TNG arbetar vi enligt en kompetensbaserad rekryteringsprocess

Kompetensbaserad rekryteringsprocess

TNG:s filosofi är helt enkelt att fokusera på kompetens och inte stirra sig blind på det yttre – utan istället vad kandidaten kan prestera i din organisation. Det är därför vi jobbar med vår kompetensbaserade rekryteringsprocess. Det lyfter fram de mest lämpade kandidaterna, och de som har de rätta kompetenserna.

Tillsammans identifierar vi de viktigaste kompetenserna och skräddarsyr ett paket av arbetspsykologiska tester som identifierar de HR-kandidater med störst framtida potential att lyckas på er arbetsplats. Vi testar alla innan vi läser deras CV, vilket gör att alla får möjlighet att visa upp vad de kan och ingen blir bortvald på felaktiga grunder.

Vi lägger stort fokus på begåvningstester i kombination med andra objektiva urvalsmetoder för att rekrytera de allra bästa kandidaterna. Sedan får kandidaterna träffa en erfaren rekryterare för en personlig kompetensbaserad intervju. Våra slutkandidater kan få genomgå ytterligare kompetensanalys, referenser och en fördjupad bakgrundskontroll.

Fördomsfri rekrytering är viktigt och ett bra sätt att rekrytera på. Jag kan inte se något tillfälle eller verksamhet där det inte skulle fungera. För det ger människor en rättvis chans på arbetsmarknaden. Och kan öppna dörren och skapa kontakter som man kanske inte hade skapat själv. Man säkerställer att man inte väljer bort någon person av fel anledning.

– Veronica Gårdestig, VD Impecta Fröhandel

Boka möte direkt!

Här kan du som vill veta mer om någon av våra tjänster inom rekrytering och interim inom HR boka ett möte direkt med en av våra rekryterare.

Boka möte här!

Rekrytering och bemanning av personal inom HR i Stockholm

Stockholm

Pyramidvägen 7
169 56 Solna
  08-219200

Rekrytera eller hyr HR-specialister i Stockholm

Behöver du rekrytera personal inom HR i Stockholm? Eller hyra in en interimskonsult? På vårt kontor ett stenkast ifrån Westfield Mall of Scandinavia i Solna sitter våra affärsansvariga rekryterare, konsultchefer, researchers som alla har god erfarenhet inom rekrytering och interim – och med speciellt fokus på att hyra ut HR-personal i Stockholm. De arbetar ofta med roller som HR-Business Partners, Talent Acquisition specialister, rekryterare och HR-chefer.

Kontakta oss när du vill ha hjälp med ett interims- eller rekryteringsuppdrag i stor-Stockholm, Uppsala, Norrköping, Södertälje, Gävle och i norra Sverige.

 

Rekrytera personal inom HR i Stockholm

Rekrytera HR-personal i Örebro

Behöver du hjälp av ett rekryterings- och interimsföretag i Örebro? Vi hjälper dig hitta rätt HR-personal!

På TNG i Örebro arbetar våra affärsansvariga rekryterare och researchers varje dag med att koppla ihop rätt företag med rätt kandidater. Vi hjälper löpande organisationer att hitta rätt HR-specialister till sina team. Utöver det tar vi oss också an interimsuppdrag där vi hyr ut HR-personal till orter som Katrineholm, Västerås, Hallsberg, Eskilstuna, Kumla, Munksjö, Degerfors, Karlskoga, Kopparberg och Arboga.

 

Rekrytera HR-personal i Örebro
Rekrytering av HR-personal i Örebro

Örebro

Kungsgatan 8
702 11 Örebro
  08-21 92 00

Rekrytering av HR-personal i Malmö

Malmö

Nordenskiöldsgatan 24
211 19 Malmö
  08-21 92 00

Rekrytering och interim inom HR i Skåne

Vårt Malmökontor ligger på Nordenskiöldsgatan, centralt i Malmö. Hit kan du vända dig när du behöver rekrytera personal inom HR,  exempelvis roller som HR-administratör, personalchef, HR-koordinator, HR Business Partner, konsultchef, HR-chefer och ansvarig employer branding.

Vi erbjuder rekrytering, bemanning och interimslösningar i hela Skåne. Vi hjälper Lund, Helsingborg, Kristianstad, Trelleborg, Ystad, Ängelholm, och Hässleholm.

 

Rekrytera HR-personal i Malmö
Rekrytering av HR-personal i Göteborg

Göteborg

Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg
  031-7612220

Rekrytera och hyr HR-personal i Göteborg

Behöver du stärka upp HR-teamet i Göteborg eller västra Sverige? Hör av dig till våra erfarna rekryteringsspecialister på TNG!

På Göteborgskontoret arbetar rekryterare med lång erfarenhet inom rekrytering och interim av HR-personal, som till exempel HR-specialist, rekryterare, TA-specialister, HR-chefer och Employer Branding specialister. Vi finns centralt i Göteborg, men tillsätter också roller i Falkenberg, Halmstad, Mölndal, Kungälv, Alingsås, Lerum, Borås och Kungsbacka.

 

Rekrytera HR-specialister i Göteborg

Rekommenderat för dig

Visa alla