TNG
TNG brinner för HR. Därför uppskattar vi extra mycket när vi sköter rekrytering och bemanning för HR-personal

Fördomsfri rekrytering och bemanning inom HR och personal

Rekrytera eller hyr HR-personal fördomsfritt

På TNG brinner vi för HR- och personalfrågor. Att se potentialen i medarbetare, se dem växa och utvecklas. Det är det vi är utbildade att göra och gör varje dag. Därför arbetar vi ofta och gärna med rekrytering och bemanning inom HR och personal. Och när vi kan göra det fördomsfritt är det ännu bättre. 

Idag sker många förändringar på en HR-avdelning. Funktionen blir allt viktigare, och digitaliseringen ställer nya krav. Det innebär att kompetensen hos de medarbetare du rekryterar behöver komma först. Inte CV eller en rekryterarens magkänsla. Det handlar också om att rekrytera HR-personal som jobbar med de interna värderingarna, är förändringsbenägna och samtidigt ser affären.

Med oss får du alltid:

  1. En transparent kandidatupplevelse där alla sökande genom vår digitala tjänst kan följa sin ansökan och rekryterarens arbete i realtid.
  2. Ett rekryteringsföretag som alltid lyfter fram ditt employer brand framför vårt eget i all rekryteringsmarknadsföring.
  3. En fördomsfri rekryteringsprocess som bidrar till mångfald och högre innovationstakt i din organisation. Vi utvecklar löpande vår process, vilket du som kund får ta del av.

Hör av dig!

Vill du veta mer om hur TNG kan hjälpa dig med rekrytering och bemanning inom personal och HR? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av roll du söker så ringer vi upp!

HR-jobb vi rekryterar just nu

Kompetensbaserad rekryteringsprocess

TNG:s filosofi är helt enkelt att fokusera på kompetens och inte stirra sig blind på det yttre – utan istället hitta den inre potentialen. Det är därför vi jobbar med vår kompetensbaserade rekryteringsprocess när vi rekryterar och arbetar med bemanning. Det lyfter fram de mest lämpade kandidaterna, och de som har de rätta kompetenserna. Här samarbetar våra erfarna rekryterare nära dig som kund.

Tillsammans identifierar vi de viktigaste kompetenserna och skräddarsyr ett paket av arbetspsykologiska tester som identifierar de kandidater med störst framtida arbetspotential. Vi testar alla innan vi läser deras CV, vilket gör att alla får möjlighet att visa upp vad de kan och ingen blir bortvald på felaktiga grunder.

Vi lägger stort fokus på begåvningstester i kombination med andra objektiva urvalsmetoder för att rekrytera de allra bästa kandidaterna. Sedan får kandidaterna träffa en erfaren rekryterare för en personlig kompetensbaserad intervju. Våra slutkandidater kan få genomgå ytterligare kompetensanalys, referenser och en fördjupad bakgrundskontroll.

Fördomsfri rekrytering är viktigt och ett bra sätt att rekrytera på. Jag kan inte se något tillfälle eller verksamhet där det inte skulle fungera. För det ger människor en rättvis chans på arbetsmarknaden. Och kan öppna dörren och skapa kontakter som man kanske inte hade skapat själv. Man säkerställer att man inte väljer bort någon person av fel anledning.

– Veronica Gårdestig, VD Impecta Fröhandel

Varje rekrytering är unik – och på dina villkor

Vi har utvecklat tre nivåer som passar din rekrytering – allt för att möta dina behov här och nu. Vi sätter alltid din affär i fokus och hittar den lösning som passar bäst. Oavsett vilken nivå ni väljer är det viktigaste för oss att alltid se till kandidatens framtida arbetsprestation och personlighet, inte deras CV-historik. Det gör att vi gör ett objektivt urval som kan bidra till mångfalden på ditt företag.

Boka möte direkt!

Här kan du som vill veta mer om någon av våra tjänster inom rekrytering och bemanning inom HR boka ett möte direkt med en av våra rekryterare.

Boka möte här!

Rekrytering och bemanning av personal inom HR i Stockholm

Stockholm

Pyramidvägen 7
169 56 Solna
  08-219200

Rekrytera personal inom HR i Stockholm

Behöver du rekrytera personal inom HR i Stockholm? På vårt kontor ett stenkast ifrån Westfield Mall of Scandinavia i Solna sitter våra affärsansvariga rekryterare, konsultchefer, kandidatansvariga tillsammans med erfarna researchers. Rekryterare med flera års kunskap inom rekrytering, bemanning och hyra ut HR-personal i Stockholm.

Kontakta oss när du vill ha hjälp med ett rekryteringsuppdrag i Stockholm och omnejd. Vi hjälper löpande företag i Uppsala, Norrköping, Södertälje, Gävle och upp i norra Sverige.

 

Rekrytera personal inom HR i Stockholm

Rekrytering av HR-personal i Örebro

Behöver du hjälp av ett rekryterings- och bemanningsföretag i Örebro? Vi hjälper dig hitta rätt HR-personal!

På TNG i Örebro arbetar våra affärsansvariga rekryterare och researchers varje dag med att koppla ihop rätt företag med rätt kandidater. Vi hjälper löpande organisationer att hitta rätt HR-personal till sina team. Utöver det tar vi oss också an bemanningsuppdrag där vi hyr ut HR-personal till orter som Katrineholm, Västerås, Hallsberg, Eskilstuna, Kumla, Munksjö, Degerfors, Karlskoga, Kopparberg och Arboga.

 

Rekrytera HR-personal i Örebro
Rekrytering av HR-personal i Örebro

Örebro

Kungsgatan 8
702 11 Örebro
  08-21 92 00

Rekrytering av HR-personal i Malmö

Malmö

Nordenskiöldsgatan 24
211 19 Malmö
  08-21 92 00

Rekrytering av HR-personal i Malmö

Vårt Malmökontor ligger på Nordenskiöldsgatan, centralt i Malmö. Hit kan du vända dig när du behöver rekrytera personal inom HR,  exempelvis roller som HR-administratör, personalchef, HR-koordinator, HR Business Partner, konsultchef, HR-assistent och ansvarig employer branding.

Vi erbjuder rekrytering och bemanning i hela Skåne, som Lund, Helsingborg, Kristianstad, Trelleborg och Ystad, men även Ängelholm, Bromölla, Hässleholm och övriga Sverige.

 

Rekrytera HR-personal i Malmö
Rekrytering av HR-personal i Göteborg

Göteborg

Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg
  031-7612220

Rekrytering av HR-personal i Göteborg

Behöver du stärka upp HR-teamet i Göteborg? Hör av dig till våra erfarna rekryteringsspecialister på TNG!

På Göteborgskontoret arbetar rekryterare med lång erfarenhet inom rekrytering och bemanning av personal inom HR, som till exempel HR-specialist, rekryterare och rekryteringskoordinator. Kontoret finner du i centrala Göteborg, men vi rekryterar även på platser runtom Hisingen, Mölndal, Kungälv, Partille, Landvetter, Ale, Lerum, Borås, ner mot Kungsbacka och upp mot Stenungsund.

 

Rekrytera HR-personal i Göteborg