TNG

Våra referenscase

Case och success stories inom fördomsfri rekrytering.

Vill du veta hur andra företag samarbetar med oss på TNG med fördomsfri rekrytering och bemanning? Då hittar du några av våra success stories och lyckade samarbeten här!

Anonymiserade ansökningar gav SEB större mångfald i traineeprogram

Hur kan man rekrytera för att skapa större mångfald och samtidigt minska risken att välja bort kandidater baserat på omedvetna fördomar? Den frågan ställde man sig på SEB:s HR-avdelning när det var dags att rekrytera till årets trainee- och tech-program. Lösningen blev att testa något nytt: en anonymiserad rekryterings- och urvalsprocess i samarbete med TNG.

LÄS MER!

Långsiktigt samarbete mellan Swedol och TNG Tech

Även om det handlat om många olika typer av roller – och flertalet olika lösningar – så har TNG Tech varit en pålitlig och långsiktig samarbetspartner. Det menar Pontus Glasberg, logistikchef på Swedol, som under de senaste sex åren anlitat TNG Tech för såväl rekryterings- som interimslösningar inom Supply Chain.

 

LÄS MER!

Rekrytering och interim: Långsiktigt samarbete mellan TNG och Swedol

Second Opinion hjälpte Clemondo stärka sitt employer brand

Hur hanterar man som chef en internrekrytering – utan att påverkas av sina egna subjektiva värderingar? Mathias Andersson, Supply Chain Manager på Clemondo, berättar om ett lyckat samarbete med TNG Tech.

LÄS MER!

TNG hjälper Cabonline hitta ekonomiassistenter till ”Expedition Kebnekaise”

Hur hittar man konsulter som inte bara är engagerade i sitt jobb, utan även går igång på utmaningen att hänga med på en expedition? Maria Zanetta Sjöberg, reskontrachef på Cabonline Group, berättar om hur hon tillsammans med TNG lyckas hitta rätt. Gång på gång.

 

LÄS MER!

Chefen som vågar utmana svenska som språkkrav

Att bryta normen och slopa kravet på kunskaper i svenska när man rekryterar är inte alltid lätt. Men det finns mycket att vinna, om man väl vågar. Joakim de la Chapelle på amerikanskägda Dover Fueling Solutions berättar om en lyckad förändring.

LÄS MER!

Kundcase om en lyckad förändring kring språkkrav vid rekrytering

Fördomsfri rekrytering i stora volymer stärker gymkedjans muskler

Att hitta serviceinriktade och motiverade medarbetare till en arbetsplats kan ofta vara både svårt och tidskrävande. Hur lyckas man då löpande hitta kandidater till 150 arbetsplatser – utspridda i hela landet? Med TNG som rekryteringspartner har gymkedjan Fitness24Seven anställt över hundra nya medarbetare till sina anläggningar runt om i Sverige. Utan att för den sakens skull ge avkall på kvalitén.

 

LÄS MER!

Fitness24Seven samarbetar med TNG för rekrytering till sina gymkedjor i hela Sverige

Att se bortom stereotyperna ger Snälltåget full fart framåt

När huvudkontoret som Tomas Lindberg arbetade på flyttade utomlands befann sig han plötsligt i helt ny sits. Efter 32 år inom charterbranschen var det dags att ge sig ut på arbetsmarknaden för att leta nytt jobb. Och den verklighet han mötte var inte riktigt den han trodde. Men när han sökte jobb via TNG och Snälltåget så förändrades allt.

LÄS MER!

Samarbete mellan TNG och Snälltåget

Spetskompetens huvudsaken i Hövdings senaste rekrytering

Hövding är cykelhjälmen som blåses upp och blir till en airbag när olyckan är framme. Det kräver en avancerad AI-teknik men också medarbetare utöver det vanliga. Här jobbar man med det omöjliga, en osynlig cykelhjälm. När Hövding nyligen behövde rekrytera inom två smala teknikområden – airbagteknik och rörelsealgoritmer – vände de sig till TNG Tech.

 

LÄS MER!

Samarbete mellan TNG och Hövding

Oväntad produktionsledare blev glasklar succé för Emhart

Alla känner vi nog igen Absolut Vodka-flaskan. Men visste du att den produceras på ett glasbruk i Sverige med hjälp av en unik glasformingsmaskin från Emhart Glass? När Emhart i Örebro akut behövde rekrytera en produktionsledare vände man sig till rekryterarna på TNG Tech. Och lösningen blev lika oväntad som lyckad.

LÄS MER!

Samarbete mellan Emhart och TNG

Resultat från arbetspsykologiska tester gav oväntade kandidater chansen

Ärligt talat var Björn Björkman, konsultchef på IT-företaget Atea, först skeptisk till de arbetspsykologiska tester som TNG IT Digital har gjort sig kända för. ”Alla” i branschen använder tester vid rekrytering, så vad kunde vara så speciellt med det? Ganska mycket skulle det visa sig.

 

LÄS MER!

Samarbete mellan Atea och TNG

Att hyra in en ekonomiassistent ledde till en lyckad rekrytering

När en av medarbetarna på ekonomiavdelningen skulle få en ny roll behövde Värmevärden en ny ekonomiassistent. Valet föll på att hyra in först, något som senare blev till en anställning eftersom konsulten Sara var en perfekt match. Vi fick en pratstund med Maria Jonsson, HR-ansvarig på Värmevärden, om fördelarna med att hyra först.

LÄS MER!

Ahlstrom-Munksjö vågade utmana sig själva

Du har med all säkerhet använt produkter med material från den internationella koncernen Ahlstrom-Munksjö utan att tänka på det. Bland annat utgör deras fibertyg grundmaterialet i våtservetter, så kallade wipes. I en tid där många har svårt att hitta rätt personal har man här med hjälp av nya tankesätt utmanat sig själva och sina sätt att rekrytera.

 

LÄS MER!

Samarbete mellan TNG och Ahlstrom-Munksjö

Ingenjörerna som banar väg för Hedéns framgångar i Hollywood

TNG Tech fick nyligen möjlighet att rekrytera ingenjörer till svenska Oscar-belönade företaget Hedén – världsledande på kameramotorer. Ingenjörsföretaget har bland annat varit inblandade i de amerikanska storfilmerna Star Wars, Indiana Jones och Avatar. Bakom företagets succé står en banbrytande innovativ kamerateknik, samt rätt tekniska medarbetare.

LÄS MER!

Samarbete mellan Hedén och TNG

Konsten att växla upp rekryteringen för att hitta potential

Green Cargo gör skäl för sitt gröna namn. Godsvagnarna i logistikföretagets tåg rullar tillsammans 41 varv runt jorden – varje dygn. Tåg som behöver bemannas varje dag. En utmaning då lokförare och radioloksoperatörer är bristyrken. För att lyckas behövde Green Cargo tänka nytt. Tillsammans med TNG skapades en effektiv och positivkandidatupplevelse. Allt för att hitta oanade talanger på arbetsmarknaden med fallenhet för yrket som radioloksoperatör.

 

LÄS MER!

Samarbete mellan Green Cargo och TNG

Kontakta oss för att få rätt medarbetare idag!

TNG är specialisterna som hjälper dig rekrytera och hyra in personal med fokus på fakta, kompetens och potential istället för magkänsla och subjektiva tolkningar. Med vår fördomsfria rekryteringsmetodik™ får du rätt medarbetare som snabbt och kostnadseffektivt levererar i din organisation idag, och i framtiden.

Vill du veta mer? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.