TNG
Bemanningsföretag i Norrköping som gör bemanning, konsultuthyrning och interim enkelt för dig.

Våra referenscase

Case och success stories inom fördomsfri rekrytering

Nyfiken på hur andra företag samarbetar med oss på TNG med fördomsfri rekrytering, bemanning och interim? Då hittar du några av våra success stories och lyckade samarbeten här!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa även din organisation att rekrytera eller hyra in rätt medarbetare, med fokus på kompetens och framtidspotential? Ta reda på mer om våra tjänster här nedanför eller kontakta oss redan idag!

Gå direkt till:

TNG har ett brett utbud av olika tjänster inom rekrytering

Våra tjänster


TNG

TNG Success story: Makita växlar upp mitt i byggkrisen – hittar rätt medarbetare via TNG

Makita växlar upp mitt i byggkrisen – hittar rätt medarbetare via TNG

När Makita, byggbranschens ledande leverantör av elverktyg, satsar framåt sker det i nära samarbete med TNG. Allt för att hitta medarbetare med rätt kompetens och personliga skills. ”Ingen har fattat våra uppdrag bättre än vad TNG har gjort”, säger Lotta Groth på Makita Sverige.

Läs storyn

TNG Success story: Långsiktigt samarbete ger lyckad säljrekrytering för Ahlsell

Långsiktigt samarbete ger lyckad säljrekrytering för Ahlsell – gång på gång

Ahlsell är idag Nordens ledande distributör av installationsprodukter och verktyg. En position som kräver rätt mix av säljpersonal som butikschefer, innesäljare, utesäljare och försäljningschefer. För att hitta dessa har Ahlsell ett nära samarbete med TNG.

Läs storyn

TNG Sucess story: Fördomsfri rekrytering i stora volymer stärker musklerna för Fitness24seven

Fördomsfri rekrytering i stora volymer stärker gymkedjans muskler

Hur lyckas man löpande hitta kandidater till 150 arbetsplatser – utspridda i hela landet? Genom volymrekrytering med TNG har gymkedjan Fitness24Seven anställt över hundra nya medarbetare till sina anläggningar runt om i Sverige. Utan att ge avkall på kvaliteten.

Läs storyn

TNG Success story: Second opinion hjälper Möller bil minska risken för felrekrytering

Second Opinion hjälper Möller Bil minska risken för felrekrytering

Att rekrytera till chefspositioner kan vara tidskrävande. Därför uppskattar Diana Bernelind, HR-generalist på Möller Bil, det externa stöd hon får från TNG genom tjänsten Second Opinion.

Läs storyn

Success story: Fördomsfri rekrytering hjälper Impecta Fröhandel att växa

Fördomsfri rekrytering hjälper Impecta Fröhandel att växa

En tillväxt på 60 % under 2020 krävde rejäl förstärkning med ny personal! Då kontaktade Veronica Gådestig, VD på familjeföretaget Impecta Fröhandel, TNG – specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning.

Läs storyn

Anonymiserade ansökningar gav SEB större mångfald i traineeprogram

Anonymiserade ansökningar gav SEB större mångfald i traineeprogram

Hur kan man rekrytera för att skapa större mångfald och samtidigt minska risken att välja bort kandidater baserat på omedvetna fördomar? Lösningen för SEB:s HR-avdelning blev att testa något nytt: en anonymiserad rekryterings- och urvalsprocess i samarbete med TNG.

Läs storyn

Sucess stories: TNG hjälper Cabonline hyra in ekonomiassistenter till ”Expedition Kebnekaise"

TNG hjälper Cabonline hitta ekonomiassistenter till ”Expedition Kebnekaise”

Hur hittar man engagerade konsulter inom ekonomi, som dessutom går igång på utmaningen att hänga med på en ”expedition” mot bergets topp? Det vet Maria Zanetta Sjöberg, reskontrachef på Cabonline Group, som tillsammans med TNG lyckas hitta rätt. Gång på gång.

Läs storyn

TNG Success story: Chefen som vågar utmana svenska som språkkrav vid rekrytering

Chefen som vågar utmana svenska som språkkrav

Att bryta normen och slopa kravet på kunskaper i svenska vid rekrytering är inte alltid lätt. Men det finns mycket att vinna, om man väl vågar. Joakim de la Chapelle på amerikanskägda Dover Fueling Solutions berättar om en lyckad förändring.

Läs storyn

Success story TNG och Värmevarden: Att hyra in en ekonomiassistent ledde till en lyckad rekrytering

Att hyra in en ekonomiassistent ledde till en lyckad rekrytering

När en av medarbetarna på ekonomiavdelningen skulle få en ny roll behövde Värmevärden en ny ekonomiassistent. Valet föll på att hyra in först, något som senare blev till en anställning eftersom konsulten Sara var en perfekt match.

Läs storyn

Success story TNG och Green Cargo: Konsten att växla upp rekryteringen för att hitta potential

Konsten att växla upp rekryteringen för att hitta potential

Green Cargos godsvagnar rullar tillsammans 41 varv runt jorden – varje dygn. Tåg som behöver bemannas. En utmaning då lokförare och radioloksoperatörer är bristyrken. För att lyckas samarbetade de med TNG för att skapa en effektiv och positiv kandidatupplevelse. Målet: hitta oanade talanger på arbetsmarknaden med fallenhet för yrket.

Läs storyn

Utbildning av morgondagens kvinnliga fastighetsskötare med accelerated learning-programmet Fastighetsservice4Woman

Utbildning av morgondagens kvinnliga fastighetsskötare

En värdefull erfarenhet och en nyvunnen, hett eftertraktad kompetens. Det har de gemensamt – de 11 kvinnliga fastighetsskötare som tog examen från lärlingsprogrammet Fastighetsservice4women. Ett accelerated learning-program som genomfördes i samarbete med Yrkesakademin i syfte öka jämställdheten i fastighetsbranschen.

Läs storyn

Success story TNG IT Digital & Atea: Resultat från arbetspsykologiska tester gav oväntade kandidater chansen

Resultat från arbetspsykologiska tester gav oväntade kandidater chansen

Ärligt talat var Björn Björkman, konsultchef på IT-företaget Atea, först skeptisk till de arbetspsykologiska tester som TNG IT Digital har gjort sig kända för. ”Alla” i branschen använder tester vid rekrytering, så vad kunde vara så speciellt med det? Ganska mycket skulle det visa sig.

Läs storyn

TNG Tech

Samarbete mellan Kamstrup och TNG Tech för datadriven och hållbar teknikrekryteirng.

Kamstrup rekryterar för en ljusare energiframtid med TNG Tech

Bättre data leder till bättre beslut. En insikt som gör att energibolaget Kamstrup idag är världsledande inom utveckling av intelligenta systemlösningar för energi- och vattenmätning och drivande i den gröna omställningen. På samma sätt spelar data en viktig roll när bolaget ska rekrytera personal, i nära samarbete med TNG Tech.

Läs storyn

Kundcase: Björkdalsgruvan rekryterar specialister till sin guldgruva i Skellefteå via TNG Tech

Björkdalsgruvan rekryterar specialister via TNG Tech

Att nå ut i bruset som en mindre aktör inom gruvindustrin i Skellefteå är en utmaning. Men Björkdalsgruvan jobbar på bred front för att stärka sin position som en attraktiv arbetsgivare. För att få in ett större och bredare flöde av intressanta kandidater till sina specialist- och chefsroller har bolaget anlitat TNG Tech som rekryteringspartner.

Läs storyn

TNG Tech hjälper Scandinavian Biogas hitta medarbetare med passion för grön omställning

TNG Tech hjälper Scandinavian Biogas hitta medarbetare med passion för grön omställning

För att klara den pågående omställningen till förnyelsebar energi spelar biogas en viktig roll. Och efterfrågan ökar. Därför skalar Scandinavian Biogas upp sin produktion och söker nya medarbetare med passion för hållbar omställning, bl.a. roller som processingenjörer, drifttekniker och laboratorietekniker. Rekryteringen sker i nära samarbete med TNG Tech.

Läs storyn

Miljöteknikbolaget Biosorbe absorberar kandidater inom Cleantech via TNG Tech

Miljöteknikbolaget Biosorbe absorberar kandidater inom Cleantech

Biosorbe är bolaget som tillsammans med KTH utvecklat det patentsökta biomaterialet GreenAll™. När de behövde tillsätta en tillsätta en produktionsansvarig, en projektledare inom produkt och marknad samt en utvecklingsingenjör vände de sig till TNG Tech.

Läs storyn

Långsiktigt samarbete mellan Swedol och TNG Tech för rekrytering och interim

Långsiktigt samarbete mellan Swedol och TNG Tech

Även om det handlat om många olika typer av roller – och flertalet olika lösningar – så har TNG Tech varit en pålitlig och långsiktig samarbetspartner. Det menar Pontus Glasberg, logistikchef på Swedol, som under de senaste sex åren anlitat TNG Tech för såväl rekryterings- som interimslösningar inom Supply Chain.

Läs storyn

Camfil driver branschen framåt med fördomsfri rekrytering via TNG Tech

Camfil driver branschen framåt med fördomsfri rekrytering

Det svenska Cleantech-företaget Camfil har skapats av engagerade medarbetare med en gemensam vision: att skapa ren luft. För att lyckas med denna vision har Camfil ställt höga krav på företaget och sina anställda. Därför har deras svenska verksamhet tagit hjälp av TNG Tech för att hitta rätt medarbetare och chefer inom inköp, logistik och lager.

Läs storyn

TNG Tech Success story: Oväntad produktionsledare blev glasklar succé för Emhart

Oväntad produktionsledare blev glasklar succé för Emhart

Alla känner vi nog igen Absolut Vodka-flaskan. Men visste du att den produceras på ett glasbruk i Sverige med hjälp av en unik glasformningsmaskin från Emhart Glass? När Emhart i Örebro akut behövde rekrytera en produktionsledare vände man sig till rekryterarna på TNG Tech. Och lösningen blev lika oväntad som lyckad.

Läs storyn

Spetskompetens huvudsaken i Hövdings senaste rekrytering via TNG Tech

Spetskompetens huvudsaken i Hövdings senaste rekrytering

Hövdings cykelhjälmen som blåses upp och blir till en airbag när olyckan är framme kräver en avancerad AI-teknik. Men också medarbetare utöver det vanliga. Så när Hövding nyligen behövde rekrytera inom två smala teknikområden – airbagteknik och rörelsealgoritmer – vände de sig till TNG Tech.

Läs storyn

Ingenjören Foluke Ishola fick inga jobb – trots imponerande CV

Ingenjören fick inga jobb – trots imponerande CV

Trots att Foluke Ishola måste anses som något av en drömkandidat inom sitt yrkesområde dröjde det länge innan hon fick chansen på den svenska arbetsmarknaden. Idag gör hon karriär som senior utvecklingsingenjör på det världsledande miljöteknikföretaget Scanacon – efter att ha blivit rekryterad av TNG Tech.

Läs storyn

Snabba ryck när TNG Tech hjälper HÄLLDE hitta rätt personal

Snabba ryck när TNG Tech hjälper HÄLLDE hitta rätt personal

Med visionen ”Förenklad, säker och lustfylld tillvaro i världens alla professionella kök” är HÄLLDE ett av världens ledande företag inom utveckling av matberedningsmaskiner, med återförsäljare i över 80 länder. En position som kräver rätt personal – och att det går fort när rekryteringsbehovet väl uppstår.

Läs storyn

Aritco når nästa nivå med konsulten Tone via TNG Tech

Aritco når nästa nivå med konsulten Tone

Aritco levererar pålitliga, moderna och vackra hissar från Stockholm till hela världen. Men mitt i tillväxten skulle en av Aritco chefer gå på föräldraledighet. Behovet av en erfaren Supply Chain Manager var uppenbart – och bråttom. Räddningen blev en interimslösning.

Läs storyn

Ahlstrom-Munksjö vågade utmana sig själva vid rekrytering med hjälp av TNG Tech

Ahlstrom-Munksjö vågade utmana sig själva

Ahlstrom-Munksjö tillverkar bland annat fibertyg som är grundmaterialet i våtservetter, så kallade wipes. I en tid där många har svårt att hitta rätt personal har man här lyckats genom att utmana gamla arbetssätt.

Läs storyn

Second Opinion via TNG Tech hjälpte Clemondo stärka sitt employer brand

Second Opinion hjälpte Clemondo stärka sitt employer brand

Hur hanterar man som chef en internrekrytering – utan att påverkas av sina egna subjektiva värderingar? Mathias Andersson, Supply Chain Manager på Clemondo, berättar om ett lyckat samarbete med TNG Tech.

Läs storyn

TNG Tech fick möjlighet att rekrytera ingenjörer till svenska Oscar-belönade företaget Hedén

Ingenjörerna som banar väg för Hedéns framgångar i Hollywood

TNG Tech fick möjlighet att rekrytera ingenjörer till svenska Oscar-belönade företaget Hedén som bl.a. varit inblandade i storfilmer som Star Wars, Indiana Jones och Avatar. Bakom företagets succé står en banbrytande innovativ kamerateknik. Samt rätt tekniska medarbetare.

Läs storyn

Hyr interimskonsulter och chefer med TNG Interim

Green Cargo-lok ute på järnvägen med godsvagnar. Läs success storyn mellan Green Cargo och TNG Interim

Utmanande interimschef hjälpte Green Cargo att byta spår

När chefen för kundservice på Green Cargo blev en gruppchef kort körde han inte igång med en ny rekrytering på studs. Istället satsade han på en interimschef, som kunde driva igenom avgörande förändringar och få medarbetarna att växla upp. Överraskande nog fick han mer än så på köpet – tack vare rätt chefskonsult från TNG Interim.

Läs storyn

Interimskonsulten Maria Midell berättar om hur hon kom i kontakt med TNG och varför samarbetet har fungerat så bra.

Interimskonsulten Maria älskar friheten som egen företagare

Maria Midells nyfikenhet och driv har resulterat i ett imponerade CV inom ett brett spektrum av områden såsom sälj, service, rekrytering, HR, utbildning, coachning och utveckling. Hon drivs av att göra skillnad på jobbet. Oavsett roll, företag eller bransch hon verkat inom. Som interimskonsult via TNG Interim får hon möjlighet att göra just det – fullt ut, varje dag.

Läs storyn

Ta del av det framgångsrika samarbetet mellan TNG och konsulten Birgitta Ewerlöf.

Birgitta Ewerlöf fick sparken från toppjobb – blev framgångsrik chefskonsult

Efter en minst sagt lång och spännande karriär fick en oväntad vändning henne att ta steget och bli chefskonsult. I över 10 års tid har Birgitta Ewerlöf nu ”giggat”, såväl i Sverige som bland annat Kina och Kanada, och byggt upp ett gediget nätverk av kontakter. Inte minst genom TNG Interim, som varit en stabil samarbetspartner sedan start.

Läs storyn

Marie Nordqvist, ledarskapskonsult via TNG

Marie Nordqvist tog steget och blev interimschef
Efter 25 år som chef valde Marie Nordqvist att starta eget och hyra ut sig själv som ledarskapskonsult för uppdrag som interimschef inom alla branscher som bedriver produktion. Ett beslut hon inte har ångrat.

Läs storyn

TNG Lead

 

Så rekryterades Sveriges yngsta planchef till Nynäshamns kommun via TNG Lead

Så rekryterades Sveriges yngsta planchef till Nynäshamns kommun

TNG Lead är specialister inom chefsrekrytering och utmanar ständigt både kunder och kandidater för att hitta den perfekta matchningen. Rekryteringen av Fredrik Zelmerlöw, som numera kan titulera sig som Sveriges yngsta planchef, är ett utmärkt exempel på det.

Läs storyn

Kundcase: VINCI Energies rekryterar moderna ledare via TNGs chefsrekrytering

VINCI Energies rekryterar moderna ledare med TNG Leads chefsrekrytering

Snabbt, smidigt och tryggt. Så beskriver Magnus Eklund, regionchef inom koncernen Vinci Energies, sitt rekryteringssamarbete med TNG Lead för att hitta ledare med rätt kompetenser för att driva och leda arbetet i mål.

Läs storyn

Via TNG:s utbildningsverksamhet Evolve utbildar vi i fördomsfri kompetensbaserad rekrytering

HR-avdelningen på Alecta gick kurs via TNG Evolve.

HR-avdelningen på Alecta fick upskilling inom fördomsfri rekrytering

Tjänstepensionsbolaget Alecta är liksom många andra företag och organisationer mitt uppe i en digitaliseringsresa där en av de stora utmaningarna framåt handlar om att hitta specialister och utvecklare inom IT-området. Som en del i arbetet att effektivisera och jobba smartare med sina rekryteringsprocesser gick HR-avdelningen kurs hos TNG Evolve.

Läs storyn

Malmö stads HR-avdelning gick utbildning i platsannonser hos TNG Evolve.

Malmö stad vill bli bättre på inkluderande platsannonser gick kurs hos TNG Evolve

En tydlig målsättning för Malmö stad är att kommunens organisation ska representera den mångfald som finns i staden. Då gäller det att kunna locka en bred målgrupp att söka lediga jobb.
För att ge medarbetarna inom HR och kommunikation utbildning, konkreta tips och inspiration kring inkluderande platsannonser anlitades TNG Evolve.

Läs storyn

Digital heldagsutbildning i fördomsfri rekrytering via TNG Evolve fick högsta betyg

Digital heldagsutbildning i fördomsfri rekrytering fick högsta betyg

Nio skådespelare och 70 deltagare – så många var vi under heldagsutbildningen tillsammans med Samordningsförbundet Skaraborg. En utbildning som mitt under pandemin fick ställas om till att bli digital. Och vilken succé det blev!

Läs storyn

Kunder vi jobbar med just nu

Behöver du ny personal?

TNG är specialisterna som gör fördomsfri rekrytering, bemanning och interim enkelt för dig. Genom vår fördomsfria rekryteringsmetod får du rätt medarbetare som snabbt och kostnadseffektivt levererar i din organisation idag, och i framtiden.

Se alla våra tjänster!

Rekommenderat för dig

Visa alla