TNG
Rekrytering ekonomi och lön: Via TNG kan du rekrytera och hyra in ekonomer, ekonomiassistenter och löneassistenter. Våra rekryterare är själva ekonomer och vet vad du behöver!

Ekonomi­rekrytering och konsult­uthyrning av ekonomer och lönespecialister

Rekrytera eller hyr ekonomer

Söker du ekonomer? Bra! TNG hjälper dig med rekrytering och bemanning av ekonomer och lönespecialister. Vi gör det snabbt, fördomsfritt och kostnadseffektivt. Dessutom kvalitetssäkrar vi dina framtida specialister inom ekonomi. Kontakta oss idag!

TNG har lång erfarenhet av bemanning, konsultuthyrning och rekrytering inom ekonomi och lön och våra kunder finns inom de flesta branscher i hela Sverige. Med oss får du alltid:

  1. Fördomsfritt kompetensmatchade ekonomer som snabbt är på plats och levererar från dag ett.
  2. Ekonomer vars kompetens vi kvalitetssäkrat med bland annat skräddarsydda tester som mäter numerisk förmåga och quality scorecards.
  3. Målgruppsanpassade och inkluderande marknadsaktiviteter som attraherar rätt ekonomer och bygger ditt employer brand.
  4. Utökade bakgrundskontroller som en extra kvalitetssäkring.

Genom vår fördomsfria rekryteringsmetodik hittar vi medarbetare med rätt förutsättningar att lyckas på din arbetsplats. Oavsett om du ska hyra en ekonom eller rekrytera en lönespecialist. En urvalsmetod som dessutom bidrar till mångfald på arbetsplatsen. Vi gör hela jobbet åt dig medan du kan luta dig tillbaka och vänta på din nästa medarbetare!

Få hjälp medekonomirekrytering och bemanning - kontakta TNG

Hör av dig!

Vill få veta mer om hur vi kan hjälpa dig med ekonomirekrytering? Lämna dina kontaktuppgifter här så ringer vi upp dig!

Ekonomijobb vi rekryterar just nu

TNG arbetar med fördomsfri och kompetensbaserad ekonomirekrytering

Fördomsfri ekonomirekrytering

När vi på TNG arbetar med rekrytering och bemanning inom ekonomi utgår vi alltid utifrån förutsättningarna på din arbetsplats. Vi gör alltid objektiva urvalsbedömningar av samtliga sökande, där vi bland annat använder arbetspsykologiska screeningtester innan vi läser de sökandes CV eller träffar dem.

Det gör att deras kompetens står i fokus och inte förutfattade meningar eller magkänsla. Vi ser helt enkelt bortom ålder, kön, bakgrund och namn och ger alla kandidater samma förutsättningar och chans att visa vad de kan idag och hur de kan utvecklas i framtiden inom ekonomiområdet.

Jag har känt mig förstådd och lyssnad till, och TNG har hittat jätteduktiga kandidater. Alla nya i teamet utom en kommer idag från TNG. Ni är måna om att förstå kundens behov, samtidigt som ni snabbt kunnat leverera kandidater och få till det personliga mötet på intervjuerna.

– Maria Zanetta Sjöberg, reskontrachef Cabonline Group
Hyra ekonom istället för rekrytera? TNG hjälper dig oavsett hur dina behov ser ut!

Hyra ekonom istället för rekrytera?

TNG hjälper dig snabbt att hitta och hyra in ekonomer, ekonomiassistenter och lönespecialister på hel- eller deltid. Vi skräddarsyr konsultlösningar efter dina arbetstoppar, semesterplanering, föräldraledighet och sjukfrånvaro på dag-, vecko- och månadsbasis. Då våra ekonomer alltid är kompetensmatchade till just ditt uppdrag kommer de snabbt på plats och sätter sig in i arbetsuppgifterna. Tillsammans fokuserar ni på arbetet som ska utföras medan vi sköter all administration. Du kommer märka skillnaden!

Dessutom erbjuder vi en ”Hyr-först”-tjänst. Tjänsten passar bra när ni är osäkra över hur länge ni har personalbehov eller vill prova en kandidat i organisationen innan ni fastanställer.

Boka möte direkt!

Här kan du som vill veta mer om någon av våra tjänster inom ekonomirekrytering och -bemanning boka ett möte direkt med en av våra rekryterare.

Boka möte här!

Rekrytera ekonomer i Göteborg

Göteborg

Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg
  031-7612220

Ekonomirekrytering i Göteborg

Dags att stärka upp teamet med en ekonomiansvarig eller ekonomiassistent i Göteborg? Du hittar oss i centrala Göteborg men vi hjälper dig även runt Hisingen, Mölndal, Partille, Kungälv, Borås, Mölnlycke, Ale, Landvetter, Lerum, ner mot Kungsbacka och upp mot Stenungsund.

Vi har nyligen tillsatt roller som löneadministratör, kredithandläggare och controller. Hör av dig så berättar vi gärna mer!

Rekrytera ekonomer i Göteborg

Ekonomirekrytering i Stockholm

Är du ute efter en ekonomirekrytering i Stockholm är du välkommen att höra av dig till oss på TNG!

Ett stenkast från Solna station och Mall of Scandinavia hittar du vårt fysiska kontor där många av våra auktoriserade rekryterare sitter. För oss är inget uppdrag för litet eller för stort, och vi hjälper löpande företag i hela Stockholm med omnejd, inklusive Södertälje, Uppsala, Norrköping, Gävle och i norra Sverige.

Rekrytera ekonomer i Stockholm
Rekrytera ekonomer i Stockholm med TNG

Stockholm

Pyramidvägen 7
169 56 Solna
  08-219200

Ekonomirekrytering i Örebro

Örebro

Kungsgatan 8
702 11 Örebro
  08-21 92 00

Ekonomirekrytering i Örebro

Behöver du stärka upp organisationen med en ekonomirekrytering i Örebro? Våra erfarna rekryterare parar gärna ihop dig med rätt talanger. Vi hjälper företag löpande med dessa typer av uppdrag och hyr även ut ekonomikonsulter till orter som Kopparberg, Arboga, Degerfors, Eskilstuna, Katrineholm, Karlskoga, Munksjö och Västerås.

Nyligen har vi rekryterat roller inom ekonomi som exempelvis finansekonomer, redovisningskonsult och och redovisningsassistent. Hör av dig så berättar vi gärna mer!

Rekrytera ekonomer i Örebro

Ekonomirekrytering i Malmö

Vill du ha rekryteringshjälp av ekonomer eller ekonomiassistenter i Malmö? Vårt fysiska Malmökontor ligger på Nordenskiöldsgatan, väldigt centralt i Malmö. Hit är du välkommen att vända dig när du behöver rekrytera medarbetare inom ekonomi eller hyra in konsulter.

Vi erbjuder rekrytering och bemanning i hela Skåne, som i Kristianstad, Helsingborg, Lund, Höör, Trelleborg, Ystad, men även i Ängelholm, Hässleholm och Bromölla. Vi har nyligen tillsatt ekonomiroller so löneassistent, redovisningsekonom, skadereglerare och analytiker.

Rekrytera ekonomer i Malmö
Ekonomirekrytering i Malmö

Malmö

Nordenskiöldsgatan 24
211 19 Malmö
  08-21 92 00

Rekommenderat för dig

Visa alla nyheter