TNG
Rekrytering ekonomi och lön: Via TNG kan du rekrytera och hyra in ekonomer, ekonomiassistenter och löneassistenter. Våra rekryterare är själva ekonomer och vet vad du behöver!

Fördomsfri rekrytering och bemanning inom ekonomi och lön

Ekonomi­rekrytering och konsult­uthyrning av ekonomer och ekonomi­assistenter

TNG hjälper dig snabbt och enkelt med fördomsfri rekrytering och bemanning av ekonomer och lönespecialister. Våra erfarna rekryterare – många själva ekonomer – skräddarsyr efter dina behov. De gör det snabbt och kostnadseffektivt samt kvalitetssäkrar med utökade bakgrundskontroller, då det är extra viktigt för våra kunder vid en ekonomirekrytering. 

TNG har lång erfarenhet av bemanning, konsultuthyrning och rekrytering inom ekonomi och lön och våra kunder finns inom de flesta branscher. Genom att arbeta med vår fördomsfria rekryteringsmetodik hittar vi kandidater med rätt förutsättningar att lyckas på din arbetsplats. Oavsett om du ska hyra en ekonom eller rekrytera en lönespecialist. Alla våra sökande är matchade med rätt kompetenser och tillsättningarna sker snabbt och enkelt för dig som beställare.

Vi rekryterar ekonomer objektivt, testar deras numeriska förmåga och tillsätter dem snabbt – uteslutande baserat på era kompetenskrav. En urvalsmetod som dessutom bidrar till mångfald på arbetsplatsen. Vi gör hela jobbet åt dig medan du kan luta dig tillbaka och vänta på din nästa medarbetare!

Letar du själv nytt jobb? Då hittar du alla lediga ekonomijobb här!

Få hjälp med din ekonomirekrytering - kontakta TNG
Bli kontaktad av våra rekryteringsspecialister!

Vill du veta mer om hur TNG kan hjälpa dig med rekrytering och bemanning inom ekonomi? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av roll du söker, så återkommer vi strax med ett lösningsförslag!

Ekonomirekrytering med TNG

Fördomsfri ekonomirekrytering och personaluthyrning

När vi på TNG arbetar med rekrytering och bemanning inom ekonomi utgår vi alltid utifrån förutsättningarna på din arbetsplats.

För att hitta de mest lämpade medarbetarna jobbar vi nära våra kunder med verktyg som gör att vi och den rekryterande chefen kan fokusera på kandidaternas kompetens och inte falla tillbaka på magkänsla. Våra rekryterare är väl insatta i de utmaningar som dagens ekonomer möter. Oavsett om de arbetar med kund- och leverantörsreskontra, fakturering, controlling eller löneadministration. Och vet därför vad som krävs för att lyckas med din ekonomirekrytering.

Vi tillsätter rekryteringar och konsultuppdrag i hela landet, och har också kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Kopparberg om ni vill komma förbi.

Fördomsfri rekrytering och konsultuthyrning av ekonomer Man ler
Rekrytering och konsultuthyrning av ekonomer

3 skäl att välja TNG

 1. Vi kan ekonomi, rekrytering och bemanning

  Många av våra rekryterare har en bakgrund inom ekonomiområdet och vet vad som krävs för att lyckas på en ekonomi- och löneavdelning. Oavsett om du hyr in en ekonom eller ska rekrytera en fast medarbetare.

 2. Vi testar de sökandes numeriska förmåga

  Alla sökande genomför personlighet- och färdighetstester där vi bland annat mäter kandidatens numeriska förmåga.

 3. Vi kvalitetssäkrar

  Vi genomför en utökad bakgrundskontroll för att kvalitetssäkra slutkandidaten så att du kan känna dig trygg.

Hyr in ekonomer - TNG

Hyr in ekonomer vid bokslut och arbetstoppar

Vi hjälper dig att snabbt hitta och hyra in ekonomer, ekonomiassistenter och lönespecialister på hel- eller deltid när du behöver. Vi skräddarsyr konsultlösningar efter dina arbetstoppar, semesterplanering, föräldraledighet och sjukfrånvaro på dag-, vecko- och månadsbasis.

Då våra ekonomer alltid är kompetensmatchade till just ditt uppdrag kommer de snabbt på plats och sätter sig in i arbetsuppgifterna. Tillsammans fokuserar ni på arbetet som ska utföras medan vi sköter all administration. Du kommer märka skillnaden.

Dessutom erbjuder vi en ”Hyr-först”-tjänst. Tjänsten passar bra när ni är osäkra över hur länge ni har personalbehov eller vill prova en kandidat i organisationen innan ni fastanställer.

Ekonomirekrytering och bemanning via TNG - specialister på fördomsfri rekrytering

Kvalitetssäkrade kandidater, både vid hyr och rekrytering

Då det är viktigt att känna sig trygg med en ny medarbetare genomför vi alltid utökade bakgrundskontroller vid rekrytering inom ekonomi. Här lyfter vi fram ekonomiska och juridiska frågeställningar och säkerställer att den aktuella kandidaten verkligen är den hen utger sig för att vara.

MER OM VÅRA BAKGRUNDSKONTROLLER!

Boka möte med oss direkt!

Här kan du som vill veta mer om någon av våra tjänster inom rekrytering och bemanning boka ett möte direkt med en av våra kundansvariga säljare.

Objektiva och fördomsfria urval vid rekrytering och bemanning via TNG

Objektiva och fördomsfria urval

Vi gör alltid objektiva urvalsbedömningar av samtliga sökande, där vi bland annat använder arbetspsykologiska screeningtester innan vi läser de sökandes CV eller träffar dem. Det gör att deras kompetens står i fokus och inte förutfattade meningar eller magkänsla. Vi ser helt enkelt bortom ålder, kön, bakgrund och namn och ger alla kandidater samma förutsättningar och chans att visa vad de kan idag och hur de kan utvecklas i framtiden inom ekonomiområdet.

I de fall du väljer att hyra in en ekonom eller ekonomiassistent, så är vårt mål alltid att hitta ekonomikonsulter som du på sikt vill behålla och anställa – allt för att spara din tid.

Ekonomijobb TNG nyligen rekryterat till
Nyligen tillsatta jobb inom ekonomi
 • Ekonomiassistent
 • Löneassistent
 • Redovisningsekonom
 • Redovisningsassistent
 • Löneadministratör
 • Kredithandläggare
 • Finansekonomer
 • Redovisningskonsult
 • Skadereglerare
 • Analytiker
 • Controller
stockholm rekrytera ekonomi ekonomiassistent

Ekonomirekrytering i Stockholm

Är du ute efter en ekonomirekrytering i Stockholm är du välkommen att höra av dig till oss på TNG!

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med lång erfarenhet av att rekrytera och att hyra ut ekonomer och ekonomiassistenter. Ett stenkast från Solna station och Mall of Scandinavia hittar du vårt fysiska kontor där många av våra auktoriserade rekryterare sitter. Vänd dig till oss när du behöver rekryteringshjälp i Stockholm!

För oss är inget uppdrag för litet eller för stort, och vi hjälper löpande företag i hela Stockholm med omnejd, inklusive Södertälje, Uppsala, Norrköping, Gävle och i norra Sverige.

 

Rekrytera ekonomer i Stockholm
rekrytera ekonomiassistent ekonomirekrytering malmö

Ekonomirekrytering i Malmö

Vill du ha rekryteringshjälp av ekonomer eller ekonomiassistenter i Malmö? Vårt fysiska Malmökontor ligger på Nordenskiöldsgatan, väldigt centralt i Malmö. Hit är du välkommen att vända dig när du behöver rekrytera medarbetare inom ekonomi eller hyra in konsulter.

Vi erbjuder rekrytering och bemanning i hela Skåne, som i Kristianstad, Helsingborg, Lund, Höör, Trelleborg, Ystad, men även i Ängelholm, Hässleholm och Bromölla.

 

Få hjälp med din ekonomirekrytering i Malmö
rekrytera ekonomiassistent ekonomirekrytering göteborg

Ekonomirekrytering i Göteborg

Dags att stärka upp teamet med en ekonomiansvarig eller ekonomiassistent i Göteborg?

På TNG har våra rekryteringsspecialister gedigen erfarenhet inom rekrytering och bemanning. Vårt fysiska kontor är beläget i centrala Göteborg, men vi tar oss an uppdrag runt Hisingen, Mölndal, Partille, Kungälv, Borås, Mölnlycke, Ale, Landvetter, Lerum, ner mot Kungsbacka och upp mot Stenungsund.

 

Få hjälp med ekonomirekryteringen i Göteborg
rekrytering ekonomiassistent ekonomirekrytering örebro

Ekonomirekrytering i Örebro

Behöver du stärka upp organisationen med en ekonomirekrytering i Örebro? Våra erfarna rekryterare parar gärna ihop dig med rätt talanger.

Vi hjälper företag löpande med dessa typer av uppdrag och hyr även ut ekonomikonsulter till orter som Kopparberg, Arboga, Degerfors, Eskilstuna, Katrineholm, Karlskoga, Munksjö och Västerås.

 

Få hjälp med ekonomirekryteringen i Örebro