TNG
Rekrytering och konsultlösningar inom ekonomi

Rekrytering och konsultlösningar inom ekonomi

Ekonomirekrytering och konsultuthyrning

TNG hjälper dig snabbt, fördomsfritt och kostnadseffektivt att hitta rätt personal inom ekonomi och lön.

Kvalitetssäkrade ekonomer som levererar!

Behöver du rekrytera eller hyra in en kunnig ekonom? TNG hjälper dig att snabbt och objektivt hitta kvalitetssäkrade och motiverade specialister inom ekonomi. Genom vår fördomsfria rekryteringsmetodik hittar vi ekonomer med rätt förutsättningar att lyckas på din arbetsplats. Oavsett om du ska hyra eller rekrytera en redovisningsekonom, kontroller, ekonomichef eller ekonomiassistent. Vi ser helt enkelt bortom ålder, kön, bakgrund och namn och ger alla kandidater samma förutsättningar. Det öppnar upp för fler, och mer diversifierade, kandidater – vilket ger dig de bäst matchade ekonomerna till just er arbetsplats. 

Med TNG får du:

  • Fördomsfritt kompetensmatchade kandidater och interimskonsulter som levererar från dag ett.
  • Ekonomer vars kompetens vi kvalitetssäkrat med skräddarsydda tester som mäter numerisk förmåga och utökade bakgrundskontroller. 
  • Målgruppsanpassad och inkluderande talangmarknadsföring som bygger ditt employer brand.

Kom igång idag!

Företag vi hjälper med ekonomiroller just nu

TNG arbetar med fördomsfri och kompetensbaserad ekonomirekrytering

Fördomsfri ekonomirekrytering

När vi på TNG arbetar med rekrytering och bemanning inom ekonomi utgår vi alltid utifrån förutsättningarna på din arbetsplats. Vi gör alltid objektiva urvalsbedömningar av samtliga sökande, där vi bland annat använder arbetspsykologiska screeningtester innan vi läser de sökandes CV eller träffar dem.

Vår objektiva och datadrivna valsmetod bidrar till mångfald på arbetsplatsen. Det gör att deras kompetens står i fokus och inte förutfattade meningar eller magkänsla. Dessutom får de alla chans att visa vad de kan idag och framåt inom ekonomiområdet.

Hyra ekonom istället för rekrytera? TNG hjälper dig oavsett hur dina behov ser ut!

Hyr en ekonom istället för rekrytera?

TNG hjälper dig snabbt att hitta och hyra in ekonomer, ekonomiassistenter och lönespecialister på hel- eller deltid. Vi skräddarsyr konsultlösningar efter dina arbetstoppar, semesterplanering, föräldraledighet och sjukfrånvaro på dag-, vecko- och månadsbasis. Du kan också anlita en av våra interimskonsulter inom ekonomi. Här får du en kvalitetssäkrad specialist som kompetensmatchats till just ditt uppdrag som snabbt är på plats och sätter sig in i arbetsuppgifterna. Tillsammans fokuserar ni på arbetet som ska utföras medan vi sköter all administration. Du kommer märka skillnaden!

Dessutom erbjuder vi en ”Hyr-först”-tjänst. Tjänsten passar bra när ni är osäkra över hur länge ni har personalbehov eller vill prova en kandidat i organisationen innan ni fastanställer.

Jag har känt mig förstådd och lyssnad till, och TNG har hittat jätteduktiga kandidater. Alla nya i teamet utom en kommer idag från TNG. Ni är måna om att förstå kundens behov, samtidigt som ni snabbt kunnat leverera kandidater och få till det personliga mötet på intervjuerna.

– Maria Zanetta Sjöberg, reskontrachef Cabonline Group

Boka möte direkt!

Här kan du som vill veta mer om våra tjänster inom rekrytering, bemanning eller interim boka ett möte direkt med en av våra rekryterare.

Boka möte här!

Ekonomirekrytering i Göteborg

Dags att stärka upp teamet med en ekonomiansvarig eller ekonomiassistent i Göteborg? Du hittar oss i centrala Göteborg men vi hjälper dig även runt Hisingen, Mölndal, Partille, Kungälv, Borås, Mölnlycke, Ale, Landvetter, Lerum, ner mot Kungsbacka och upp mot Stenungsund. 

Vi tillsätter roller som löneadministratör, kredithandläggare, ekonomer och controller. Hör av dig så berättar vi gärna mer! 

031-7612220
info@tng.se

Visa på karta

Ekonomirekrytering i Stockholm

Är du ute efter en ekonomirekrytering i Stockholm är du välkommen att höra av dig till oss på TNG! 

Ett stenkast från Solna station och Mall of Scandinavia hittar du vårt fysiska kontor där många av våra auktoriserade rekryterare sitter. För oss är inget uppdrag för litet eller för stort, och vi hjälper löpande företag i hela Stockholm med omnejd, inklusive Södertälje, Uppsala, Norrköping, Gävle och i norra Sverige. 

08-219200
info@tng.se

Visa på karta

Ekonomirekrytering i Örebro

Behöver du stärka upp organisationen med en ekonomirekrytering i Örebro? Våra erfarna rekryterare parar gärna ihop dig med rätt talanger. Vi hjälper företag löpande med dessa typer av uppdrag och hyr även ut interimskonsulter till orter som Kopparberg, Arboga, Degerfors, Eskilstuna, Katrineholm, Karlskoga, Munksjö och Västerås. 

Nyligen har vi rekryterat roller inom ekonomi som exempelvis finansekonom, redovisningskonsult och och redovisningsassistent. Hör av dig så berättar vi gärna mer! 

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Ekonomirekrytering i Malmö

Vill du ha rekryteringshjälp av ekonomer eller ekonomiassistenter i Malmö? Vårt fysiska Malmökontor ligger på Nordenskiöldsgatan, väldigt centralt i Malmö. Hit är du välkommen att vända dig när du behöver rekrytera medarbetare inom ekonomi eller hyra in konsulter. 

Vi erbjuder rekrytering, interim och bemanning i hela Skåne, som i Kristianstad, Helsingborg, Lund, Höör, Trelleborg, Ystad, men även i Ängelholm, Hässleholm och Bromölla. Vi har nyligen tillsatt ekonomiroller so löneassistent, redovisningsekonom, skadereglerare och analytiker. 

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Få hjälp medekonomirekrytering och bemanning - kontakta TNG

Hur kan vi hjälpa dig?

Kul att du vill bli kontaktad! För att kunna hjälpa dig på bästa sätt, behöver våra rekryteringskonsulter veta lite mer. Handlar det om en ekonomirekrytering eller interimslösning? Lämna dina kontaktuppgifter så ringer vi upp inom kort!

Rekommenderat för dig

Visa alla