TNG
Rekrytering och konsultlösningar inom ekonomi

Ekonomirekrytering och konsultuthyrning

TNG hjälper dig snabbt, fördomsfritt och kostnadseffektivt att hitta rätt personal inom ekonomi och lön.

Rekrytera och hyr kvalitetssäkrade ekonomer som levererar

Behöver du rekrytera eller hyra in en kunnig och senior ekonom? När det kommer till rekrytering inom ekonomi är det viktigt att ha en partner som förstår dina unika behov. Och det får du med oss på TNG. Genom vår fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetodik hittar vi ekonomer med rätt förutsättningar att lyckas. Oavsett om du ska hyra en interimskonsult eller rekrytera en redovisningsekonom, controller, ekonomichef eller ekonomiassistent.

Vi ser bortom ålder, kön, bakgrund och namn vid ekonomirekrytering och ger alla kandidater samma förutsättningar. Det öppnar upp för fler, och mer diversifierade, medarbetare – vilket ger de bäst matchade ekonomerna till just din arbetsplats. Kvalitetssäkrade och motiverade ekonomer som levererar idag och imorgon.

Anlita oss

Rätt matchning

Fördomsfritt kompetensmatchade kandidater och interimskonsulter som levererar från dag ett.

Kvalitetssäkrad kompetens

Ekonomer vars kompetens vi kvalitetssäkrat med skräddarsydda tester som mäter numerisk förmåga samt utökade bakgrundskontroller.

Stärkt employer brand

Målgruppsanpassad och inkluderande talangmarknadsföring som bygger ditt employer brand.

TNG arbetar med fördomsfri och kompetensbaserad ekonomirekrytering. Vi tar ett helhetsansvar för din rekrytering. Från start till mål.

Helhetsansvar för din ekonomirekrytering

När du anlitar TNG för rekrytering inom ekonomi tar vi ett helhetsansvar. Från start till mål. Med oss ingår alltid en kompetensanalys, inkluderande talent marketing, digital annonsering, social spridning med hög räckvidd, sökningar i vårt Talent Network samt fördjupad bakgrundskontroll, tester, referenstagning och garanti.

Vid kompetensbrist rekommenderar vi vår searchtjänst TNG Insight Search™. Här arbetar våra researcher med avancerade söklicenser och moderna verktyg för att samla och analysera kvalitativ och kvantitativ talangdata. Insikterna från searcharbetet används i nära samarbete med dig som uppdragsgivare för att finkalibrera kandidatpitchen, sökord, kravprofil och sökvägar.

Oavsett val av rekryteringstjänst får du en modern och effektiv helhetslösning, där TNG hittar de bäst matchade kandidaterna inom ekonomi. Med vår searchtjänst bidrar vi dessutom med värdefulla insikter till er talangstrategi och stärker ert Employer Brand framåt.

Hyra ekonom istället för rekrytera? TNG hjälper dig oavsett hur dina behov ser ut!

Interim istället för rekrytering?

Ibland är det inte rätt läge att rekrytera. Då kan en ekonomikonsult vara en perfekt lösning.

TNG hjälper dig snabbt att hitta, kvalitetssäkra och hyra in controller, ekonomer, ekonomiassistenter och lönespecialister på hel- eller deltid. Vi skräddarsyr konsultlösningar efter dina arbetstoppar, semesterplanering, föräldraledighet och sjukfrånvaro på dag-, vecko- och månadsbasis. Eller varför inte hyra in en interimskonsult under ett större projekt som ett systembyte eller förändringsresa? Oavsett får du en kvalitetssäkrad specialist som kompetensmatchats till just ditt uppdrag som snabbt är på plats och sätter sig in i arbetsuppgifterna.

Dessutom erbjuder vi en ”Hyr-först”-tjänst. Tjänsten passar bra när ni är osäkra över hur länge ni har personalbehov eller vill prova en kandidat i organisationen innan ni fastanställer.

Nyligen tillsatta roller och konsultuppdrag inom ekonomi

 • Ekonomiassistent
 • Ekonom
 • Redovisningsekonom
 • Controller
 • Redovisningsassistent
 • Kredithandläggare
 • Löneassistent
 • Finansekonom
 • Analytiker
 • Business Controller
 • Redovisningsansvarig
 • Ekonomansvarig
 • Ekonomikonsult
 • Supply Chain Controller

Jag har känt mig förstådd och lyssnad till, och TNG har hittat jätteduktiga kandidater. Ni är måna om att förstå kundens behov, samtidigt som ni snabbt kunnat leverera kandidater och få till det personliga mötet på intervjuerna.

– Maria Zanetta Sjöberg, reskontrachef Cabonline Group

Vi rekryterar just nu

Få hjälp med kompetens inom ekonomi

Hej! Vad roligt att du hittat hit. Vill du veta mer om hur vi på TNG kan hjälpa dig med rekrytering och konsultuthyrning inom ekonomi? Lämna dina uppgifter och berätta lite mer om vilken typ av roll du söker, så blir du strax uppringd av en av våra rekryteringskonsulter. Vi ser fram emot att höra från dig!

Hyr eller rekrytera ekonomer i Göteborg

Dags att stärka upp teamet med en ekonomiansvarig, redovisningsekonom eller ekonomiassistent i Göteborg eller västra Sverige? Du hittar oss i centrala Göteborg och vi hjälper dig lokalt runt Mölndal, Partille, Kungälv, Borås, Mölnlycke, Ale, Landvetter, Lerum, ner mot Kungsbacka och upp mot Stenungsund. Men rekryterar också ekonomer i Halmstad och Jönköping.

Vi rekryterar roller som löneadministratör, kredithandläggare, ekonomer och controller. Dessutom har vi många erfarna interimskonsulter i vårt nätverk, så om du tillfälligt behöver hyra in en senior ekonom så hör av dig!

031-7612220
info@tng.se

Visa på karta

Ekonomirekrytering i Stockholm

Är du ute efter en ekonomirekrytering i Stockholm eller norra Sverige? Då är du välkommen att höra av dig till oss på TNG!

Vi har lång erfarenhet av att hyra ut seniora ekonomikonsulter och rekrytera ekonomer till hela Stockholm med omnejd, inklusive Södertälje, Uppsala, Norrköping och Gävle. Vi har också flera kunder i norra Sverige och våra auktoriserade rekryteringskonsulter har breda nätverk av erfarna interimskonsulter som löpande letar efter ekonomiuppdrag. Hör av dig till oss om du önskar veta mer om våra rekryterings- eller interimslösningar.

08-219200
info@tng.se

Visa på karta

Rekrytering inom ekonomi Örebro

Behöver du stärka upp organisationen med en ekonomirekrytering i Örebro? Våra erfarna rekryterare parar gärna ihop dig med rätt ekonomer. Vi hjälper företag löpande med dessa typer av uppdrag och hyr även ut ekonomi- och interimskonsulter till orter i hela Mälardalen. Till exempel Kopparberg, Arboga, Degerfors, Eskilstuna, Katrineholm, Karlskoga, Munksjö och Västerås.

Nyligen har vi rekryterat roller inom ekonomi som exempelvis finansekonom, redovisningskonsult och och redovisningsassistent, samt hyr ut flera interimschefer till organisationer i Örebro med omnejd. Hör av dig så berättar vi gärna mer!

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Interim- och ekonomirekrytering i Malmö

Vill du ha rekryteringshjälp av ekonomer eller ekonomiassistenter i Malmö eller Skåne? Vårt fysiska Malmökontor ligger centralt i stan och hit är du alltid välkommen att vända dig när du behöver rekrytera medarbetare inom ekonomi eller hyra in konsulter.

Vi erbjuder också interim och bemanning inom ekonomi i hela Skåne. Orter vi har uppdrag i är Kristianstad, Helsingborg, Lund, Höör, Trelleborg, Ystad, men även i Ängelholm, Hässleholm och Bromölla. Vi har nyligen tillsatt ekonomiroller som löneassistent, controller redovisningsekonom, skadereglerare och analytiker.

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Rekommenderat för dig

Visa alla