TNG

JAG VILL HITTA NYA MEDARBETARE!

Fördomsfri rekrytering och bemanning inom ekonomi och lön

Rekrytera och hyr ekonomer och ekonomiassistenter

TNG hjälper dig snabbt och enkelt med fördomsfri rekrytering och bemanning av ekonomer och lönespecialister. Våra erfarna rekryterare – många själva ekonomer – skräddarsyr efter dina behov. De gör det snabbt och kostnadseffektivt samt kvalitetssäkrar med utökade bakgrundskontroller, då det är extra viktigt för våra kunder vid en ekonomirekrytering. 

TNG har lång erfarenhet av bemanning, konsultuthyrning och rekrytering inom ekonomi och lön och våra kunder finns inom de flesta branscher. Genom att arbeta med vår fördomsfria rekryteringsmetodik hittar vi kandidater som har rätt förutsättningar att lyckas på din arbetsplats – oavsett om du ska hyra en ekonom eller rekrytera en lönespecialist. Alla våra sökande är matchade med rätt kompetenser och tillsättningarna sker snabbt och enkelt för dig som beställare.

Vår urvalsmetod, att rekrytera ekonomer objektivt, testa deras numeriska förmåga och snabbt tillsätta dem uteslutande utifrån era kompetenskrav, bidrar dessutom till mångfald på arbetsplatsen. Vi gör hela jobbet åt dig medan du kan luta dig tillbaka och vänta på din nästa medarbetare!

Letar du själv nytt jobb? Då hittar du alla lediga ekonomijobb här!

3 skäl att välja TNG för rekrytering och konsultuthyrning av ekonomer

 1. Vi kan ekonomi, rekrytering och bemanning

  Många av våra rekryterare har en bakgrund inom ekonomiområdet och vet vad som krävs för att lyckas på en ekonomi- och löneavdelning. Oavsett om du hyr in en ekonom eller ska rekrytera en fast medarbetare.

 2. Vi testar de sökandes numeriska förmåga

  Alla sökande genomför personlighet- och färdighetstester där vi bland annat mäter kandidatens numeriska förmåga.

 3. Vi kvalitetssäkrar

  Vi genomför en utökad bakgrundskontroll för att kvalitetssäkra slutkandidaten så att du kan känna dig trygg.

Rekrytering och bemanning inom ekonomi

När vi på TNG arbetar med rekrytering och bemanning inom ekonomi utgår vi alltid utifrån förutsättningarna på din arbetsplats. De skiftar mellan företag och för att hitta de mest lämpade medarbetarna jobbar vi nära våra kunder med verktyg som gör att vi och den rekryterande chefen kan fokusera på kandidaternas kompetens och inte falla tillbaka på magkänsla. Våra rekryterare är väl insatta i de utmaningar som dagens ekonomer möter, oavsett om de arbetar med kund- och leverantörsreskontra, fakturering, controlling eller löneadministration och vet därför vad som krävs för att lyckas med din ekonomirekrytering.

Vi tillsätter rekryteringar och konsultuppdrag i hela landet, och har också kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro om ni vill komma förbi.

 

 

Hyr in ekonomer vid bokslut och arbetstoppar

Vi hjälper dig att snabbt hitta och hyra in ekonomer och lönespecialister på hel- eller deltid när du behöver. Vi skräddarsyr konsultlösningar efter dina arbetstoppar, semesterplanering, föräldraledighet och sjukfrånvaro på dag-, vecko- och månadsbasis. Då våra ekonomer alltid är kompetensmatchade till just ditt uppdrag kommer de snabbt på plats och sätter sig in i arbetsuppgifterna. Tillsammans fokuserar ni på arbetet som ska utföras medan vi sköter all administration. Du kommer märka skillnaden!

Dessutom erbjuder vi en ”Hyr-först”-tjänst. Tjänsten passar bra när ni är osäkra över hur länge ni har personalbehov eller vill prova en kandidat i organisationen innan ni fastanställer.

Objektiva och fördomsfria urval

Vi gör alltid objektiva urvalsbedömningar  av samtliga sökande, där vi bland annat använder arbetspsykologiska screeningtester innan vi läser de sökandes CV eller träffar dem. Det gör att deras kompetens står i fokus – inte förutfattade meningar eller magkänsla. Vi ser helt enkelt bortom ålder, kön, bakgrund och namn och ger alla kandidater samma förutsättningar och chans att visa vad de kan idag och hur de kan utvecklas i framtiden inom ekonomiområdet.

I de fall du väljer att hyra in en ekonom eller ekonomiassistent, så är vårt mål alltid att hitta ekonomikonsulter som du på sikt vill behålla och anställa – allt för att spara din tid.

Kvalitetssäkrade kandidater, både vid hyr och rekrytering

Då det är viktigt att känna sig trygg med en ny medarbetare genomför vi alltid utökade bakgrundskontroller vid rekrytering inom ekonomi. Här lyfter vi fram ekonomiska och juridiska frågeställningar och säkerställer att den aktuella kandidaten verkligen är den hen utger sig för att vara.

Några av de jobb inom ekonomi vi tillsatt i år

 • Ekonomiassistent
 • Löneassistent
 • Redovisningsekonom
 • Redovisningsassistent
 • Löneadministratör
 • Kredithandläggare
 • Finansekonomer
 • Redovisningskonsult
 • Skadereglerare
 • Analytiker
 • Controller

Jag vill ha hjälp med ekonomirekrytering. Hör av er!

Fyll i dina uppgifter här.