TNG
Jobba på TNG och bli en i vårt team!

Jobba internt på TNG

Bli en i vårt team på TNG!

Hos oss får du arbeta med fördomsfri rekrytering, interim och bemanning varje dag. På riktigt. Eftersom vår vision genomsyrar allt vi gör, oavsett roll eller funktion på företaget. Och det går bra för oss! Vi växer organiskt och söker löpande fler rekryterare, säljare och ledare som vill jobba på TNG.

TNG står för The Next Generation – eftersom vi vill vara den nya generationen rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har jobbat med fördomsfri rekrytering i över 15 år och blev först i Sverige att utveckla en fördomsfri rekryteringsprocess. Sedan dess har vi ständigt strävat efter att förfina vårt arbetssätt. Idag är vi branschledande inom området. Men slutar aldrig att utmana för att fler ska rekrytera utan fördomar och magkänsla.

Så, delar du vårt synsätt att rekrytera fördomsfritt? Och vill du hjälpa oss att fortsätta se bortom det uppenbara? Bli då en i vårt team!

Som medarbetare på TNG får du

 • Ett jobb att trivas på! Våra medarbetare gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på +67 i samband med den senaste medarbetarundersökningen. En siffra som motsvarar ”världsklass”. (Benchmark är på +2.)
 • Balans mellan yrkesliv och privatliv. Hos oss råder frihet under ansvar vilket t ex möjliggör en rikare fritid eller hämtning på förskola.
 • Sex veckors semester, ett generöst friskvårdsbidrag och Sveriges största paket och utbud av förmåner och personalrabatter genom Benify.
 • Något att vara stolt över och vetskapen om att du varje dag bidrar till en mer hållbar arbetsmarknad.
 • Ett innovativt företag till arbetsgivare, som hela tiden strävar efter att ligga i framkant och skapa nya lösningar. Allt från transparent kandidatupplevelse till AI.
 • En stark och tydlig vision som förenar dig och dina kollegor i allt vi gör.
 • Erfarna ledare och tydligt engagerade och kompetenta kollegor. Hos oss är alla med och påverkar verksamhetens utveckling såväl kort- som långsiktigt.
 • En gedigen systempark av moderna verktyg som hjälper dig göra ett bra jobb.
 • Dagligen kliva in på något av våra fräscha och moderna kontor.
Lukas på TNG

Fem arbetsplatser – en gemenskap

I dagsläget har vi kontor i StockholmGöteborgMalmöÖrebro och Kopparberg. Hos oss jobbar rekryterare, säljare, konsultchefer, marknadsförare, ekonomer och ledare på olika nivåer. Och även om vi mäter resultat per enhet – så är vi ett TNG med en gemenskap. Till exempel så loggar alla in för ett gemensamt möte varannan vecka där vi delar såväl affärsresultat och framgångar som utmaningar och omvärldnyheter. Dessutom försöker vi regelbundet träffas allihop på konferenser – allt för att knyta oss samman, hitta nya affärsmöjligheter och fylla på förråden med positiv energi.

Varför tycker du om att jobba på TNG?

Pär Johansson, regionchef TNG Örebro och produktägare TNG Tech

Det är ett fantastiskt företag med ett otroligt driv i allt vi gör. Och det finns en vilja hos alla mina kollegor att hela tiden vilja ligga i framkant! Här utmanar vi både oss själva och våra kunder.

– Pär Johansson, regionchef Örebro och produktägare TNG Tech
Amanda Karlsson - konsultchef på TNG

Det som gör att jag trivs så bra på TNG är att alla får vara sitt rätta jag. Man tar vara på våra olika kompetenser och är inte rädd för att låta någon ta sig an utmaningar och testa nya områden!

– Amanda Karlsson, konsultchef på TNG
Jari - Growth operation specialist och medarbetare på TNG i Stockholm

Min pappa ville inte ge mig sitt efternamn då han var orolig över att mitt CV inte skulle nå fram. Jag fick därför heta Asplund. Idag känner jag mig otroligt stolt över att jobba på ett företag som aktivt arbetar för en rättvis arbetsmarknad.

- Jari Asplund, Growth Operation Specialist på TNG
Dana på TNG

Det som TNG står för överensstämmer med mina egna värderingar och inrymmer allt från god arbetsmiljö till stoltheten över att kunna påverka och förbättra vårt gemensamma arbetsmarknadsklimat.

- Dana Jennerström, rekryteringskonsult och konsultansvarig på TNG
Fördomsfri rekrytering innebär bland annat arbetspsykologiska screeningtester för alla jobbsökande innan vi läser deras CV

Vill du också…

 1. Utmana traditionell rekrytering med en vetenskaplig och fördomsfri rekryteringsprocess?
 2. Hjälpa jobbsökare runt om i Sverige att hitta sitt drömjobb utan att råka ut för fördomar och oschysst bemötande?
 3. Sälja innovativa och moderna rekryteringstjänster till några av Sveriges mest spännande företag?
 4. Matcha kund med rätt kandidat på ett datadrivet och kompetensbaserat sätt?
 5. Tänka nytt, trotsa gamla sanningar och såväl ifrågasätta som ifrågasättas?
 6. Sätta hög kvalitet i första rummet och jobba långsiktigt för att skapa nöjda kunder?

Då ska du söka ett av våra lediga jobb på TNG!

Anna på TNG

På TNG blir du specialist på fördomsfri rekrytering

Genom vår fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetodik™ gör vi det enkelt för företag och organisationer i hela Sverige att hitta rätt medarbetare. Och samtidigt erbjuder vi jobbsökare en rättvis och transparent kandidatupplevelse, där alla får samma chans att visa sin kompetens och potential.

Här blir du en av våra specialister inom fördomsfri rekrytering, interim och bemanning. Som rekryterare kommer du rekrytera och bemanna inom alla tjänstemannaområden och även sälja våra erbjudanden inom TNG TechTNG IT Digital och TNG Lead. Vem vet, kanske är det du som en dag även hjälper till att sprida vår kunskap inom fördomsfri rekrytering via utbildningar för chefer och HR? Eller kommer på nästa rekryteringsinnovation efter Tengai.

Men en sak är säker. Oavsett vilken roll du tar så kommer du långsiktigt bidra till en mer hållbar arbetsmarknad.

Alla lediga tjänster hos TNG just nu

Tyvärr. Vi har inga lediga jobb på det här området just nu.

Men vi har många andra spännande jobb du kan söka hos oss på TNG! Fördomsfritt – så klart!

Se alla lediga jobb

Lär dig mer om TNG!

Rekommenderat för dig

Visa alla