TNG
Jobba på TNG och bli en i vårt team!

Jobba på TNG

Bli en i vårt team på TNG!

Hos oss får du arbeta med fördomsfri rekrytering och bemanning varje dag. På riktigt. Vår vision genomsyrar allt vi gör, oavsett roll eller funktion på företaget. Och det går bra för oss! Vi växer organiskt och söker löpande fler rekryterare, säljare och ledare som vill jobba på TNG. Så, delar du vårt synsätt att rekrytera fördomsfritt? Och vill du hjälpa oss att fortsätta se bortom det uppenbara? Bli då en i vårt team!

TNG har jobbat med fördomsfri rekrytering i över 15 år. Vi blev Sveriges första företag att utveckla en fördomsfri rekryteringsprocess och vi fortsätter att förfina arbetssättet för varje år. Idag är vi branschledande inom området men slutar aldrig att utmana för att fler ska rekrytera rättvist och objektivt, utan fördomar och magkänsla.
Sinisa Strbac
Helena medarbetare på TNG

Som medarbetare på TNG får du:

 • Ett jobb att trivas på! Våra medarbetare gav oss mitt i pandemin 2020 ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på +58 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar ”världsklass”. (Benchmark är på +2.)
 • Balans mellan yrkesliv och privatliv. Hos oss råder frihet under ansvar vilket t ex möjliggör en rikare fritid eller hämtning på förskola.
 • Sex veckors semester, ett generöst friskvårdsbidrag och Sveriges största paket och utbud av förmåner och personalrabatter genom Benify.
 • Något att vara stolt över och vetskapen om att du varje dag bidrar till en mer hållbar arbetsmarknad.
 • Ett innovativt företag till arbetsgivare, som hela tiden strävar efter att ligga i framkant och skapa nya lösningar. Allt från transparent kandidatupplevelse till AI.
 • En stark och tydlig vision som förenar dig och dina kollegor i allt vi gör.
 • Erfarna ledare och tydligt engagerade och kompetenta kollegor. Hos oss är alla med och påverkar verksamhetens utveckling såväl kort- som långsiktigt.
 • En gedigen systempark av moderna verktyg som hjälper dig göra ett bra jobb.
 • Dagligen kliva in på något av våra fräscha och moderna kontor (ja, så snart pandemin ”är över” då).
Lukas på TNG

Fem arbetsplatser – en gemenskap

I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Kopparberg. Hos oss jobbar rekryterare, säljare, konsultchefer, marknadsförare, ekonomer och ledare på olika nivåer. Och även om vi mäter resultat per enhet – så är vi ett TNG med en gemenskap.

Till exempel så loggar alla in för ett gemensamt möte varannan vecka där vi delar såväl affärsresultat och framgångar som utmaningar och omvärldnyheter. Dessutom försöker vi två gånger per år träffas allihop på konferenser – allt för att knyta oss samman, hitta nya affärsmöjligheter och fylla på förråden med positiv energi.

Även under 2020 när pandemin satte hela världen på prov i samarbete och distansarbete – så har vi klarat oss väl. Kanske beror det på att vi redan innan var vana att samarbeta digitalt över kontorsgränser. Men det vore en skymf att inte ge cred till oss själva – människorna som gör TNG.

Varför tycker du om att jobba på TNG?

Jari Asplund på TNG

”Min pappa ville inte ge mig sitt efternamn då han var orolig över att mitt CV inte skulle nå fram. Jag fick därför heta Asplund. Idag känner jag mig otroligt stolt över att jobba på ett företag som aktivt arbetar för en rättvis arbetsmarknad.”

– Jari Asplund, Growth operation specialist på TNG

Dana på TNG

”Det som TNG står för överensstämmer med mina egna värderingar och inrymmer allt från god arbetsmiljö till stoltheten över att kunna påverka och förbättra vårt gemensamma arbetsmarknadsklimat.”

– Dana Jennerström, Affärsansvarig rekryterare på TNG

Julia på TNG

”Jag har möjlighet att påverka min vardag, får utrymme att tycka till och är delaktig i affärsplanen. Inte bara som teamledare, utan även när jag jobbade som kandidatansvarig. Här går vi snabbt från ord till handling och det inspirerar mig!”

– Julia Wengse, Affärsansvarig rekryterare och teamleader på TNG

Martin på TNG

”Det är ett fantastiskt företag med ett otroligt driv i allt vi gör. Och det finns en vilja hos alla mina kollegor att hela tiden vilja ligga i framkant! Här utmanar vi både oss själva och våra kunder.”

– Martin Andersson, Affärsansvarig rekryterare på TNG

Fördelar med att jobba på TNG
Bli en av oss!

Vill du också …

 1. utmana traditionell rekrytering med en vetenskaplig och fördomsfri rekryteringsprocess?
 2. hjälpa jobbsökare runt om i Sverige att hitta sitt drömjobb utan att råka ut för fördomar och oschysst bemötande?
 3. sälja innovativa och moderna rekryteringstjänster till några av Sveriges mest spännande företag?
 4. matcha kund med rätt kandidat på ett datadrivet och kompetensbaserat sätt?
 5. tänka nytt, trotsa gamla sanningar och såväl ifrågasätta som ifrågasättas?
 6. sätta hög kvalitet i första rummet och jobba långsiktigt för att skapa nöjda kunder?

Då ska du söka ett av våra lediga jobb på TNG!

Anna på TNG

På TNG blir du specialist på fördomsfri rekrytering

TNG står för The Next Generation – eftersom vi vill vara den nya generationen rekryterings- och bemanningsföretag.

Tack vare vår fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetodik™ gör vi det enkelt för företag och organisationer i hela Sverige att hitta rätt medarbetare. Och samtidigt erbjuder vi jobbsökare en rättvis och transparent kandidatupplevelse, där alla får samma chans att visa sin kompetens och potential.

Här blir du en av våra specialister inom fördomsfri rekrytering och bemanning. Som rekryterare kommer du rekrytera och bemanna inom alla tjänstemannaområden och även sälja våra erbjudanden inom TNG TechTNG IT Digital och TNG Lead. Vem vet, kanske är det du som en dag även hjälper till att sprida vår kunskap inom fördomsfri rekrytering via utbildningar för chefer och HR? Eller kommer på nästa rekryteringsinnovation efter Tengai.

Men en sak är säkert. Oavsett vilken roll du tar så kommer du långsiktigt bidra till en mer hållbar arbetsmarknad.

Här hittar du alla lediga tjänster hos TNG just nu

Lär dig mer om TNG!

Kunderbjudande

Vision

Trendspaningar

Bloggen

Banner på medarbetare från TNG Bred