TNG
Styrelse TNG

TNG:s styrelse

Möt vår styrelse för TNG Group AB

Här hittar du alla medlemmar i TNG:s styrelse. Liksom TNG:s medarbetare drivs de av att skapa en mer hållbar arbetsmarknad genom att aktivt arbeta med fördomsfri rekrytering och bemanning.

VD

Åsa Edman Källströmer

Arbetat i bemanning- och rekryteringsbranschen sedan 1995. Verksam på Poolia i ledande befattningar sedan 1998, från 2009-2011 VD för Poolia Sverige och ingick i Poolias koncernledning. Åsa har genom sina tidigare positioner stor erfarenhet av att leda personalintensiva organisationer.

Under sin tid på TNG har Åsa arbetat löpande med att driva förändringsprocesser och digitaliseringsprojekt. Målet har varit att utveckla företaget till att aktivt bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Hon har varit drivande med att utveckla TNG:s fördomsfria rekryteringsmetodik samt tillsammans med medarbetarna på TNG mynta och etablera begreppet fördomsfri rekrytering i Sverige.

Styrelseuppdrag

  • Styrelseledamot i ToFindOut AB , Signpost samt arbetsgivarorganisationen Kompetensföretagen.

Styrelseordförande

Mats Edlund

Civilingenjör från LiTH

Bakgrund

VD och Koncernchef Prenax Global AB, VD och Koncernchef Poolia AB, Flera ledande befattningar inom Ericsson, Nokia och Fujitsu/ ICL. Ordförande i bemanningsföretagens branschförbund.

Styrelseuppdrag

  • Styrelseordförande i Key People Group AB, TNG Group AB, Invici AB och Signpost AB
  • Styrelseledamot i Luci Holding AB, ToFindOut AB och Elfström & Taflin Fastighets AB

Styrelseledamöter

Dan Berlin

Civilingenjör från KTH

Bakgrund

VD för Poolia IT AB, VD för ICL Data AB, Investment Manager på Prosper Capital Fund, flera ledande befattningar inom Ericsson, Nokia och Fujitsu/ ICL. VD Dan Berlin Advisory AB.

Styrelseuppdrag

  • Styrelseordförande i Luci Holding AB
  • Styrelseledamot i Key People Group AB, TNG Group AB, ToFindOut AB, Signpost AB, Invici AB, Ework Scandinavia AB och Elfström & Taflin Fastighets AB

Paula Lejonkula

Arbetar idag som mångfaldsexpert på Sveriges Byggindustrier, samt är grundare och jämlikhetsutvecklare på Praktikum. Hon arbetade också många år på Diskrimineringsombudsmannen (DO) som enhetschef, utredare samt projektledare för områdena rekrytering och diskriminering.

Whistleblow och TNG

Fördomsfri rekrytering. På riktigt.

TNG är specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning. Med 15 års utvecklingsarbete, löpande forskning och praktisk erfarenhet i ryggen rekryterar vi idag fördomsfritt och kompetensbaserat. Allt för att hitta de allra bästa kandidaterna till våra kunder.

Framgångsreceptet ligger i vår unika, fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetodik™ som opartiskt mäter kandidaters kompetens och förutspår framtida potential och arbetsprestation. Det gör att vi kan erbjuda en modern helhetslösning inom fördomsfri rekrytering där vi sköter allt från datadrivna opartiska kompetensurval, arbetspsykologiska tester och anonymiserade ansökningar till inkluderande talent marketing, kandidatåterkoppling och kvalitetssäkring.

Du hittar oss på våra kontor i StockholmGöteborgMalmö och Örebro. Tack vare digitala lösningar och verktyg är vi dessutom geografiskt obundna och kan hantera uppdrag i hela Sverige. Vill du veta mer? Kontakta oss idag!

Kontakta TNG!