TNG
Styrelse TNG

TNG:s styrelse

Möt vår styrelse för TNG Group AB

Här hittar du alla medlemmar i TNG:s styrelse. Liksom TNG:s medarbetare drivs de av att skapa en mer hållbar arbetsmarknad genom att aktivt arbeta med fördomsfri rekrytering och bemanning.

VD

Åsa Edman Källströmer

Arbetat i bemanning- och rekryteringsbranschen sedan 1995. Verksam på Poolia i ledande befattningar sedan 1998, från 2009-2011 VD för Poolia Sverige och ingick i Poolias koncernledning. Åsa har genom sina tidigare positioner stor erfarenhet av att leda personalintensiva organisationer.

Under sin tid på TNG har Åsa arbetat löpande med att driva förändringsprocesser och digitaliseringsprojekt. Målet har varit att utveckla företaget till att aktivt bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Hon har varit drivande med att utveckla TNG:s fördomsfria rekryteringsmetodik samt tillsammans med medarbetarna på TNG mynta och etablera begreppet fördomsfri rekrytering i Sverige.

Styrelseuppdrag

  • Styrelseledamot i ToFindOut AB, Signpost samt arbetsgivarorganisationen Kompetensföretagen.

Styrelseordförande

Mats Edlund

Civilingenjör från LiTH

Bakgrund
VD och Koncernchef Prenax Global AB, VD och Koncernchef Poolia AB, Flera ledande befattningar inom Ericsson, Nokia och Fujitsu/ ICL. Ordförande i bemanningsföretagens branschförbund.

Styrelseuppdrag

  • Styrelseordförande i Key People Group AB, TNG Group AB, Invici AB och Signpost AB
  • Styrelseledamot i Luci Holding AB, ToFindOut AB och Elfström & Taflin Fastighets AB

Styrelseledamöter

Dan Berlin

Civilingenjör från KTH

Bakgrund
VD för Poolia IT AB, VD för ICL Data AB, Investment Manager på Prosper Capital Fund, flera ledande befattningar inom Ericsson, Nokia och Fujitsu/ ICL. VD Dan Berlin Advisory AB.

Styrelseuppdrag

  • Styrelseordförande i Luci Holding AB
  • Styrelseledamot i Key People Group AB, TNG Group AB, ToFindOut AB, Signpost AB, Invici AB, Ework Scandinavia AB och Elfström & Taflin Fastighets AB

Paula Lejonkula

Arbetar idag som mångfaldsexpert på Sveriges Byggindustrier, samt är grundare och jämlikhetsutvecklare på Praktikum. Hon arbetade också många år på Diskrimineringsombudsmannen (DO) som enhetschef, utredare samt projektledare för områdena rekrytering och diskriminering.

Thomas Bergbom

Digital Marketing SAAS-expert och VD på webbyrån Sustain Gotland. Entreprenör, varumärkesbyggare/marknadsförare och stark hållbarhetsförespråkare med lång erfarenhet av att förverkliga idéer och varumärken. Har tidigare bland annat arbetat som Marketing Director på Soundtrap/Spotify och Head of Marketing på nordiska Google.

Vi arbetar med fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Och vi gör det varje dag. På riktigt.

Fördomsfria rekryterings- och konsultlösningar

TNG står för The Next Generation. Namnet symboliserar vår vilja att vara innovativa, våga utmana och hela tiden arbeta på nya sätt för att utveckla oss och våra kunder. Det handlar om att skapa hållbara rekryteringar som bygger dagens och morgondagens arbetsmarknad. Konkret innebär det att vi alltid erbjuder kompetenslösningar som fokuserar på fakta och mäter vad människor kommer att prestera på jobbet, inte hur de ser ut, deras ålder, intressen, bakgrund eller kön.

TNG är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som verkligen tror på det vi gör. Det är inte bara fina ord på en hemsida, utan bygger på forskning, snart tjugo år av utvecklingsarbete, rätt verktyg och ett genuint personligt engagemang. Och vi gör skillnad. Varje dag.

Med TNG får du en rekryteringspartner som erbjuder rekryterings- och konsultlösningar inom alla tjänstemannaområden. Vi specialiserar oss också där vi ser ökade krav på grund av kompetensbristen, till exempel på teknik- och ingenjörsrekryteringIT-rekryteringchefsrekrytering samt interim. För att dela med oss av vår kunskap inom fördomsfri rekrytering erbjuder vi även rekryteringsutbildningar för chefer och HR.

Du hittar oss på våra kontor i StockholmGöteborgMalmöÖrebro och Kopparberg. Tack vare digitala lösningar och verktyg är vi idag geografiskt obundna och hanterar uppdrag i hela landet.

Rekommenderat för dig

Visa alla