TNG
kvinna glad ler kontor växter rekryteringsbolag

Vision, affärsidé och värdeord

Vi arbetar för en hållbar arbetsmarknad

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Vi gör det varje dag, och vi gör det på riktigt.

Vi drivs av vår vision och affärsidé och lever dagligen efter våra värdeord. Det är inte bara tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan en fördomsfri rekryteringsmetodik som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Ett arbete som vi utvecklar löpande. Det står aldrig stilla, och det är vi stolta över.

Vår vision

Genom att se bortom fördomar bidrar vi till en hållbar arbetsmarknad. Vår övertygelse är att genom att ge alla som har potential och drivkraft samma chans, kommer vi att bidra till en bättre fungerande arbetsmarknad.

Vår affärsidé

Vi är den nya generationen bemannings– och rekryteringsföretag som genom att utmana hittar den vassaste arbetskraften.

Våra värdeord

 

Öppenhet

Vi drivs av att tänka nytt, utmana gamla sanningar och att främja mångfald. Vi trivs med att ifrågasätta – och ifrågasättas. Vår nyfikenhet gör oss öppna för nya möjligheter.

Snabbhet

Vi är steget före, i ord och handling och kännetecknas av korta beslutsvägar och ett snabbt agerande.

Precision

Vi har en passion för precision, av att göra rätt. Med vår erfarenhet och träffsäkerhet gör vi de bästa prioriteringarna i varje situation.

Personligt engagemang

Vi ser personligt ansvar som en del av den personliga belöningen. Därför vill vi mer. Vi vågar nå framgång men också dra lärdom. Vi är angelägna och måna om att alltid göra det lilla extra.

Hållbarhet är en del av vår vision på TNG

Så går fördomsfri rekrytering till

På TNG rekryterar och bemannar vi objektivt, fördomsfritt och utan att diskriminera. Oavsett bransch och yrkesområde gör vi det komplicerade enkelt och hittar rätt kandidater, utan påverkan från förutfattade meningar eller magkänsla. Ett hållbart arbetssätt som gör att vi levererar rätt medarbetare som bidrar till mångfald, innovation och lönsamhet på ditt företag.

Det är inte bara fina ord utan det här gör vi på riktigt. Vår fördomsfria rekryteringsmetodik bygger på 15 års utvecklingsarbete, praktisk erfarenhet och löpande forskning. Det gör att vi kan erbjuda en modern helhetslösning inom fördomsfri rekrytering där vi sköter allt från datadrivna och opartiska kompetensurval till arbetspsykologiska tester och anonymiserade ansökningar.

Har du frågor eller behöver du hjälp att hitta nya medarbetare?

TNG är specialisterna som gör fördomsfri rekrytering och bemanning enkelt för dig. Med vår fördomsfria rekryteringsmetodik™ får du rätt medarbetare som snabbt och kostnadseffektivt levererar i din organisation idag, och i framtiden.

Läs mer och kontakta TNG här!

Rekommenderat för dig

Visa alla