TNG
TNG är ett auktoriserat rekryteringsföretag som erbjuder tjänster till hela Sverige inom rekrytering, bemanning och interim

Rekrytera och hyr personal – snabbt, träffsäkert och fördomsfritt

TNG gör fördomsfri rekrytering, interim och bemanning enkelt för dig. Med vår datadrivna rekryteringsmetod får du rätt medarbetare som levererar i din organisation. Idag och i framtiden.

Vi hjälper dig hitta rätt medarbetare, i hela Sverige

Behöver du ny personal? Bra, då har du hittat rätt! TNG erbjuder tjänster inom rekrytering, interim och bemanning inom alla tjänstemannaområden och specialiserar oss där vi behöver. Exempelvis inom IT-, teknik- och chefsrekrytering. Våra erfarna rekryteringskonsulter tar ett helhetsgrepp kring kompetens, attraktion, kandidatupplevelse och compliance. Samtidigt som du fokuserar på ditt dagliga arbete. För att dela med oss av vår kunskap och bidra till en hållbar arbetsmarknad erbjuder vi även utbildning inom fördomsfri rekrytering och digital kandidatattraktion.

Du hittar oss på våra kontor i StockholmGöteborgMalmöÖrebro och Kopparberg. Tack vare digitala lösningar och verktyg är vi idag geografiskt obundna och kan hantera uppdrag i hela Sverige. Vill du veta mer? Tveka inte att höra av dig så hittar vi en lösning för just era behov!

Med TNG får du:

  • Ett bredare och mer träffsäkert urval av kandidater och konsulter
  • En modern och flexibel partner som hjälper er utmana status quo
  • En inkluderande kandidatupplevelse som stärker ert employer brand

Kom igång idag!

TNG har ett brett utbud av olika tjänster inom rekrytering

Våra tjänster

På TNG sätter vi kompetens framför fördomar när vi rekryterar. Varje dag.

Kompetens före fördomar. Varje dag.

När vi grundade TNG för snart tjugo år sedan var det med utgångspunkt i vår vision om en hållbar arbetsmarknad, där alla sökande får en rättvis och diskrimineringsfri bedömning av sin kompetens baserat på fakta. Inte ålder, kön, utseende eller bakgrund. Det är inte tomt snack, utan vi gör det på riktigt. Varje dag.

Oavsett om det gäller rekrytering, bemanning eller interim, arbetar vi fördomsfritt och strukturerat. Från datadrivna opartiska kompetensurval, arbetspyskologiska tester och anonymiserade ansökningar. Till inkluderande talent marketing, transparent kandidatåterkoppling och kvalitetssäkring. Resultatet? Fler och bättre sökande – och därmed bättre matchade kandidater till din arbetsplats.

Med TNG kan du känna dig trygg att alla kandidater och konsulter kvalitetssäkrats genom vår fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetod

Kvalitetssäkrade medarbetare, rättvis kandidatupplevelse

Ska du rekrytera egen personal eller behöver du hyra konsulter på hel- eller deltid? Vi vet att varje tillsättning är unik och ser till att hitta en lösning som passar just din verksamhet. Oavsett roll och bransch kan du känna dig trygg att alla kandidater och konsulter kvalitetssäkrats genom vår fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetod, som objektivt bedömer kompetens och potential.

Genom vår unika kandidatupplevelse kan de sökande dessutom följa sin ansökan och rekryterarens arbete i realtid, och få löpande transparent återkoppling. Från inskickad ansökan till anställningserbjudande. En rättvis kandidathantering som återspeglar sig positivt på ert arbetsgivarvarumärke.

Kunder vi jobbar med just nu

Våra specialistområden

Success story mellan Green Cargo och TNG

Jag har upplevt TNG som lyhörda. De har varit en tillförlitlig rekryteringspartner som sett behoven, matchat dem och dessutom framfört förbättringsområden, både under och efter processen.

Green Cargo

Anna-Karin Wikström, HR-specialist

Läs fler success stories

Kontakta TNG - ditt rekryteringsföretag som rekryterar och hyr personal fördomsfritt och datadrivet

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du veta mer om våra tjänster inom rekrytering, interim, utbildning eller bemanning? Lämna din information så ringer vi upp!

Besök oss lokalt!

TNG har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Kopparberg. Här nedanför hittar du kontaktuppgifter direkt till våra lokalkontor.

Stockholm och norra Sverige

Pyramidvägen 7
Våning 6, 169 56 Solna

08-219 200
info@tng.se

Visa på karta

Göteborg och västra Sverige

United Spaces, Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg

031-761 22 20
info@tng.se

Visa på karta

Malmö och södra Sverige

Nordenskiöldsgatan 24
211 19 Malmö

08-219 200
info@tng.se

Visa på karta

Örebro och Mälardalen

Kungsgatan 8
702 11 Örebro

08-219 200
info@tng.se

Visa på karta

Kopparberg

Herrgårdsvägen 10
714 32 Kopparberg

08-219 200
info@tng.se

Visa på karta

Lästips för dig

Visa alla