TNG
Rekrytering och bemanning med TNG - så här kan vi hjälpa dig

Vårt rekryterings- och bemanningserbjudande:

Rekrytera eller hyr medarbetare idag!

TNG är specialisterna som gör fördomsfri rekrytering och bemanning enkelt för dig. Med vår fördomsfria rekryteringsmetod får du rätt medarbetare som snabbt och kostnadseffektivt levererar i din organisation idag, och i framtiden. Vi tar ett helhetsgrepp kring kompetens, attraktion, kandidatupplevelse och compliance, utan att ta din tid i anspråk – allt för att du ska kunna fokusera på ditt dagliga arbete. 

Vi erbjuder tjänster inom rekrytering och bemanning inom alla tjänstemannaområden och specialiserar oss där vi behöver, till exempel med TNG Tech, TNG Lead och TNG IT Digital. Utöver det håller vi även öppna rekryteringskurser och skräddarsydda företagsutbildningar inom fördomsfri rekrytering och digital kandidatattraktion.

Du hittar oss på våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Kopparberg. Vidare är vi tack vare digitala lösningar och verktyg geografiskt obundna och kan hantera uppdrag i hela Sverige. Här nedanför är en överblick av våra tjänster för dig. Klicka dig vidare för att läsa mer!

Med TNG och fördomsfri rekrytering får du perfekt matchning Bild

Med TNG och fördomsfri rekrytering får du

  1. Kvalitets- och framtidssäkrade medarbetare och konsulter med rätt potential
  2. Snabba, datadrivna och kostnadseffektiva tillsättningar som ger dig tid över till annat
  3. En rättvis kandidathantering som återspeglas positivt på ert employer brand
  4. De bäst lämpade kandidaterna för din tjänst
  5. Högre innovationstakt
  6. Medarbetare som bidrar till företagskulturen på nya sätt
  7. Mångfald i teamet och medarbetare som speglar din kundbas
  8. Trygg partner som är auktoriserad, följer kollektivavtal och har löpande utbildning inom diskrimineringslagen
Flexibel rekrytering och bemanning - vi anpassar upplägget utifrån dina personalbehov och verklighet

Rekrytering och bemanning utifrån dina behov

Vi hjälper dig rekrytera när du ska investera i egen personal, eller hjälper dig hitta TNG keepers, våra omtyckta konsulter, när du snabbt behöver hyra in personal på hel- eller deltid. Vi skräddarsyr bemanningslösningar efter dina arbetstoppar, semesterplanering, föräldraledighet och sjukfrånvaro på dag-, vecko- och månadsbasis och hos vissa kunder 24-h om dygnet.

Du kan också välja vår hyr-först lösning om du är osäker på dina personalbehov, samt be oss om hjälp om du enbart vill ha hjälp med delar av din rekrytering. För dig med stora personalbehov, kort- eller långsiktigt, har vi god erfarenhet av volymuppdrag med mer än 50 konsulter och över 100+ rekryteringar.

Våra kunder gav oss ett NPS (Net Promoter Score) på hela +65 i den senaste mätningen 2020. Den höga rekommendationsviljan kännetecknas av att vi är en seriös men också smidig och flexibel partner.

Boka möte med oss direkt!

Här kan du som vill veta mer om någon av våra tjänster inom rekrytering och bemanning boka ett möte direkt med en av våra kundansvariga säljare.

Är du jobbsökare och har frågor om lediga eller sökta jobb? Kontakta istället din rekryterare!

TNG erbjuder tjänster inom rekrytering och bemanning för företag
Få mer information!

Vill du veta mer om våra tjänster inom rekrytering och bemanning, eller har du andra frågor? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt.