TNG
Hyr interimschef som skapar säkra resultat från dag ett

Anlita en erfaren interimschef med rätt ledaregenskaper

Med TNG Interim hyr du kompetenssäkrade interimschefer som skapar säkra resultat.

Erfarna interimschefer på kort varsel

Funderar du på att anlita en interim chef eller ledare som konsult? Det är du inte ensam om. På TNG Interim hjälper vi dagligen organisationer som behöver hyra en chefskonsult för att få in spetskompetens, ersätta en chef som slutat, är sjuk eller föräldraledig, eller täcka upp under en rekryteringsprocess. Våra erfarna interimschefer kan också bistå i utvecklingsprojekt, förändringsarbete, digitalisering och organisationsförändringar.

Ta hjälp av oss på TNG Interim för att snabbt hitta en interimschef som passar just din verksamhets behov idag och i framtiden. Vi erbjuder interimschefer i hela Sverige och inom alla tjänstemannaområden.

Genom att anlita TNG Interim får du:

 • Erfarna och specialiserade chefer som direkt bidrar till affären, skapar ny energi och ökar kunskapen i teamet och organisationen i stort.
 • Ett intressantare och mer diversifierat urval av interimschefer och chefskonsulter från olika branscher och organisationer.
 • Konsulter och chefer vars kompetens och ekonomiska historik är kvalitetssäkrade för din trygghet med både bakgrundskontroll och referenstagning.

Hitta passande interimschef

Chefsuppdrag vi tillsätter just nu

TNG Interim har länge stöttat företag och organisationer med interimschefer inom ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknad och HR.

Snabbt, kvalitetssäkrat och fördomsfritt

TNG Interim har länge stöttat företag och organisationer med en interim chef som konsult inom ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknad och HR. Vi är specialister inom interim management och har ett aktivt nätverk av chefer och ledare. Vid behov söker vi externt för att bredda urvalet ytterligare. Alltid diskret med ert varumärke i åtanke.

Oavsett om vi gör en dedikerad sökning åt er eller om du väljer att anlita någon av våra startklara chefskonsulter sker tillsättningen snabbt och kvalitativt med vår datadrivna och fördomsfria metodik. Vi träffar alla konsulter, genomför kompetensbaserade strukturerade intervjuer, bedömer testresultat, tar referenser och bakgrundskontroller.

Därför kan vi leverera kompetenssäkrade ledare med rätt egenskaper för att möta såväl dagens som morgondagens utmaningar. Kort sagt: chefer som bygger framgångsrika, produktiva och välmående team. Skapar psykologisk trygghet i gruppen, driver din verksamhet framåt och levererar säkra resultat från dag ett!

Nyligen anlitade interimschefer via oss

 • Logistikchef, hissbranschen
 • Underhållschef, läkemedelsbranschen
 • Change Management, transportbranschen – järnväg
 • Produktionschef, cleantech
 • Produktionschef, säkerhets- brandskyddslösningar
 • Driftschef, resebranschen
 • Kundtjänstchef, säkerhets- brandskyddslösningar
 • Sourcing Manager, tillverkningsindustrin
Fördelar med att anlita en interim chef.

Fördelar med att anlita en interim chef

 • Få snabb hjälp från dag ett under en kritisk period
 • Bibehåll tempo och energi trots chefsvakans
 • Upptäck lösningar från andra organisationer och branscher
 • Lös ett viktigt projekt utan att tappa fart i kärnverksamheten
 • Trygga ett viktigt team i turbulenta tider
 • Stötta upp med erfaren kompetens i förändringsarbete
 • Hämta styrka under tuffa arbetstoppar
 • Flexibelt konsultavtal som anpassas utifrån era behov

Vi hjälper dig med personal inom

Under våra många år i branschen har vi byggt upp ett brett nätverk av oerhört kompetenta interimschefer. Kontakter vi gärna delar med oss av till våra kunder!

Jenny Nilsson, rekryteringskonsult, konsultansvarig och produktägare för TNG Interim
Kontakta TNG för mer information om vår chefsrekrytering

Hur kan vi hjälpa dig idag?


Vill du hyra en interimschef med kort varsel? Eller diskutera interimslösningar inför kommande behov? Lämna dina uppgifter och berätta kort om din chefssituation, så hör vi av oss inom kort.

Vi ser fram emot att få avlasta dig!

Hitta interimschef i Stockholm

Behöver du anlita en kompetent chef som interim konsult i Stockholm? En kort promenad från Westfield Mall of Scandinavia i Solna sitter våra affärsansvariga rekryterare, konsultchefer, kandidatansvariga tillsammans med erfarna researchers. Vi hjälper dig med interimslösningar i Stockholm med omnejd.

08-219200
info@tng.se

Visa på karta

Vill du hyra in en chef i Göteborg?

Behöver du en interim chefskonsult i väst? Välkommen då till vårt Göteborgskontor! Här arbetar rekryterare och konsultansansvariga med flera års erfarenhet av att tillsätta kvalitetssäkrade chefer som levererar från dag ett.

Vårt kontoret är beläget i centrala Göteborg, men vi rekryterar och hyr ut konsulter även på andra platser i Västsverige. Från Hisingen, Kungälv, Mölndal, Partille, Mölnlycke, Landvetter, Ale, Lerum och Borås, ner mot Kungsbacka och upp mot Stenungsund.

031-7612220
info@tng.se

Visa på karta

Hyr interim chef i Malmö!

Välkommen att anlita nästa interimschef med oss på TNG i Malmö! Här kan du få hjälp när du behöver chefer med kort varsel eller för ett planerat förändringsprojekt.

Även om vårt kontor ligger i centrala Malmö, nära centralstationen och Malmö universitet, erbjuder tjänster inom rekrytering, interim och bemanning i hela Skåne. Såsom Helsingborg, Lund, Höör, Kristianstad, Trelleborg och Ystad, men också i Bromölla, Ängelholm, Hässleholm och upp till Blekinge, Halland och södra Småland.

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Söker du en interim chefskonsult i Örebro och Mälardalen?

Är du i behov av en interimslösning och chefskonsult i Örebro? På TNG i Örebro arbetar våra rekryterare, konsultansvariga och researchers varje dag för att hjälpa våra kunder i regionen med rätt interimschef till rätt uppdrag.

Förutom Örebro och Mälardalen så rekryterar och hyr vi även ut chefer på andra platser i regionen. Exempelvis Västerås, Hallsberg, Eskilstuna, Katrineholm, Kumla, Munksjö, Karlskoga, Degerfors, Kopparberg och Arboga.

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Hitta interima chefskonsulter i norra Sverige

TNG Interim hjälper dig även med interima chefer och konsulter i norra Sverige. Våra rekryteringskonsulter och konsultansvariga utgår från vårt kontor i Solna men är aldrig länge bort än att vi utan problem besöker er verksamhet. Vi har ett nätverk av mycket flexibla chefskonsulter som både utgår från norra delarna av vårt land samt andra som gärna packar väskan och tar uppdrag på annan ort.

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Söker du själv uppdrag som interimschef?

Söker du större frihet, vill styra din tid själv och enbart göra arbetsuppgifter du själv valt? Kanske har du funderat på att starta ett eget företag, men tvekat eftersom du är osäker på hur du skulle hitta uppdrag? Som underkonsult eller interimskonsult via oss på TNG får du hjälp att hitta uppdrag, samtidigt som du själv håller i taktpinnen.

Rekommenderat för dig

Visa alla