TNG
Rekrytera och hyr kvalitetssäkrade inköpare, ingenjörer och tekniker vetenskapligt med TNG Tech

Vetenskaplig och datadriven interim- och teknikrekrytering

TNG Tech rekryterar och hyr ut kvalitetssäkrade ingenjörer och tekniker inom Engineering, Supply Chain Management och Production.

Vetenskaplig interim- och teknikrekrytering av ingenjörer

Har du svårt att hitta nya medarbetare med den kunskap, erfarenhet och personliga egenskaper som krävs för att utveckla din verksamhet i den takt du önskar? Söker du tekniker och ingenjörer med kvalitetssäkrad kompetens, hög motivation och potential att göra ett riktigt bra jobb? Låt då TNG Tech sköta din teknikrekrytering!

Digitaliseringen och utvecklingen inom Industri 4.0, samt nosandet på Industri 5.0, gör att efterfrågan på teknisk kompetens ökar kraftigt, samtidigt som alla slåss om samma kandidater. För att lyckas med ingenjörs- och teknikrekrytering behöver vi därför tänka om och utmana den traditionella rekryteringsprocessen och synen på kompetens. Och det är just det vi på TNG Tech gör. Varje dag.

Oavsett om du söker en komplett rekryteringsprocess eller en flexibel interimslösning så ser till att hitta ett upplägg som passar just din verksamhet! Med grund i fakta, vetenskap och mätbara processer hjälper vi arbetsgivare i hela Sverige att hitta nya talanger och kvalificerade medarbetare som andra missar. Exempelvis roller som automationsingenjör, produktionsplanerare, teknisk säljare, serviceingenjör och transportledare. Teknikkompetens som långsiktigt bidrar till innovation och lönsamhet.

Kom igång idag!

Fördomsfri och datadriven interim- och teknikrekrytering med TNG Tech

Våra tjänster

Kompetens och potential i fokus vid rekrytering av ingenjörer tillsammans med TNG Tech.

Potential, kompetens och mångfald

Vi, precis som Sveriges ingenjörer och tekniker, arbetar alltid med vetenskapligt förankrade metoder för att nå bästa resultat. Vår unika rekryteringsmetod bygger på vetenskapliga fakta för att säkerställa framtida arbetsprestation. Vi följer alltid en strukturerad process där magkänsla och fördomar aldrig får styra över teknikkandidatens verkliga potential eller kompetens.

Med arbetspsykologiska tester och andra mätbara urvalsmetoder kvalitetssäkrar vi sökandes kompetens och potential – alltid kopplat till varje enskild roll och uppdrag. På så sätt hittar vi ingenjörer utanför traditionella nätverk och bland kandidater som blivit bortvalda på felaktiga subjektiva grunder. Ingenjörer och tekniker som får ditt företag att växa genom mångfald och innovation.

Data- och insiktsdriven search för rekrytering av bristkomptens inom teknik och industri

Rekrytering eller search?

När du anlitar TNG Tech för rekrytering ingår alltid en kompetensanalys, inkluderande talent marketing, digital annonsering, social spridning med hög räckvidd, sökningar i vårt Talent Network, samt fördjupad bakgrundskontroll, tester, referenstagning och garanti.

Vid kompetensbrist rekommenderar vi vår searchtjänst Insight Search™. Här arbetar våra researcher med avancerade söklicenser och moderna verktyg för att samla och analysera kvalitativ och kvantitativ talangdata. Insikterna från searcharbetet används i nära samarbete med våra uppdragsgivare för att finkalibrera och optimera kandidatpitchen, sökord, kravprofil och sökvägar.

Oavsett val av rekryteringstjänst får våra uppdragsgivare en modern och effektiv helhetslösning, där TNG Tech hittar de bäst matchade kandidaterna. Med vår searchtjänst bidrar vi dessutom med värdefulla insikter till er talangstrategi och stärker ert employer brand framåt.

Genom TNG Tech fick jag hjälp att ställa allt lite på sin spets och ta reda på vad som egentligen är viktigast. De utmanade mig. Det finns ju lite olika saker som är viktiga för olika roller. Men det blev väldigt smidigt och ni fick det att klarna lite mer kring kravprofilen.

– Daniel Sandström, logistik- och inköpschef Camfil
Hyr kvalitetssäkrad interimskonsult TNG Tech

Hyr interimskonsult inom Tech

Funderar du på att hyra in en interims- eller teknikkonsult? Att hyra en konsult för att få in spetskompetens, ersätta en teknisk specialist eller chef som slutat eller täcka upp under en rekryteringsprocess blir idag allt vanligare. TNG Tech hjälper dig hitta en teknikkonsult som passar just ditt företag!

Med vår interimslösning får du specialistutbildade ingenjörsrekryterare som förstår de tekniska utmaningarna i din bransch och som hittar rätt teknik- eller ingenjörskonsult för just din organisation. Kvalitetssäkrade ingenjörskonsulter som snabbt förstår din affär, levererar utan uppstartstid och är självgående.

Kunder vi jobbar med just nu

Vill du ha hjälp med vetenskaplig och datadriven rekrytering av ingenjörer och tekniker? Kontakta TNG Tech.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du ha hjälp med ingenjörsrekrytering eller konsultuthyrning av tekniker och ingenjörer? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av roll du söker så blir du strax uppringd. Vi ser fram emot att höra från dig!

Interim- och teknikrekrytering i Stockholm

Söker du tekniker och ingenjörer med kvalitetssäkrad kompetens i Stockholm? Då har du hittat rätt. Vi erbjuder vetenskaplig ingenjörsrekrytering, alltid med grund i fakta och mätbara processer. 

Vårt Stockholmskontor hittar du ett stenkast från Mall of Scandianavia i Solna. Hit kan du vända dig när du vill komma i kontakt med våra affärsansvariga ingenjösrsrekryterare. Vi tar oss an alla typer av interim- och rekryteringsuppdrag i Stor-Stockholm samt Uppsala, Enköping, Gävle, Södertälje, Gotland och norra Sverige. 

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Teknikrekrytering i Göteborg

Är du i behov av teknisk kompetens i Göteborg? Hör av dig till vårt rekryterings- och interimsbolag TNG Tech!

På vårt Göteborgskontor arbetar rekryterare med flera års erfarenhet inom tech- och ingenjörsrekrytering. Kontoret är beläget i centrala Göteborg, men vi rekryterar även på platser som Kungälv, Mölndal, Partille, Landvetter, Alingsås, Lerum, Borås, Halmstad, Trollhättan, Kungsbacka och upp mot Stenungsund.

031-7612220
info@tng.se

Visa på karta

Interims- och teknikrekrytering i Malmö

Vårt Malmökontor är beläget centralt på Nordenskiöldsgatan. Hit kan du vända dig och få hjälp av våra erfarna rekryterare när du söker tekniker och ingenjörer inom våra tre områden: Engineering, Production eller Supply Chain. Roller som vi tillsätter med jämna mellanrum är allt från strategiska inköpare till logistikchefer och konstruktörer.

Vi erbjuder rekrytering och interim i hela Skåne, som i Helsingborg, Lund, Höör, Kristianstad, Trelleborg och Ystad, men också i Bromölla, Ängelholm, Hässleholm och övriga Sverige.

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Teknikrekrytering i Örebro

Söker du ett rekryterings- och interimsföretag i Örebro inriktade på teknikrekrytering? Då har du hittat rätt.

Vi på TNG Tech i Örebro erbjuder fördomsfri teknikrekrytering av ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Kontakta oss när du behöver rekryteringshjälp eller när du vill veta mer om vår interimslösning.

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Exempel på roller vi tillsatt och du kan rekrytera

 • Automationsingenjör
 • Strategisk inköpare
 • Operativ inköpare
 • Leverantörsutvecklare
 • Logistikchef
 • Produktionsplanerare
 • Inköpschef
 • Platschef
 • Produktionschef
 • Produktionstekniker
 • Fleet manager
 • Konstruktör
 • Beräkningsingenjör
 • Provningsingenjör
 • Försäljningsingenjör
 • Teknisk säljare
 • Produktionsplanerare
 • Utvecklingschef
 • Kontraktsansvarig
 • Processingenjör
 • Driftledare
 • Produktionsledare
 • Labbingenjör
 • Serviceingenjör

Rekommenderat för dig

Visa alla