TNG
TNG hjälper hitta kompetens som hjälper er organisation med den digitala utvecklingen

Fördomsfri rekrytering och interim inom digital utveckling

Rekrytering och interim digital utveckling

TNG IT Digital rekryterar och hyr ut digitala specialister, utvecklare och IT-konsulter med spetskompetens som driver digitalisering och förändringsarbete framåt. 

Rekrytering och interim inom digital utveckling

Behöver du rekrytera digitala specialister som med sin spetskompetens kan driva digitaliseringen framåt hos er? Eller kanske hyra in en interimskonsult som ska leda ett förändringsarbete? TNG IT Digital utmanar traditionella rekryteringsmetoder och hittar kandidater och konsulter inom digital utveckling som andra missat.

Våra rekryterare är specialiserade på digital utveckling och arbetar utifrån vår fördomsfria och kompetensbaserade rekryteringsprocess. Vi har ett stort nätverk av kandidater som vi löpande håller kontakt med och bygger hela tiden upp nya Talent Pipelines i takt med att nya roller växer fram inom det digitala området.

På TNG IT Digital är vi väl insatta i agil och datadriven utveckling där produkt och användare står i fokus. För dig som kund innebär det att vi kan bedöma vilken kompetens och arbetssätt som är avgörande för att nå bäst resultat.

Rekrytera inom digital utveckling med TNG IT Digital så får du:

  • En partner som ser bortom det uppenbara och utmanar din bild av den perfekta utvecklaren. Allt för att hitta den medarbetare som kommer leverera bäst hos just er.
  • En unik transparent kandidatupplevelse som lyfter ert employer brand.
  • Kandidater som andra inte hittat tack vare vår unika fördomsfria searchmetod och utbildade och dedikerade researchers.

Kom igång idag!

Kunder vi jobbar med nu

Rekrytera inom IT och digital utveckling

Vi marknadsför dig som kund

Vårt nätverk och våra searchkanaler räcker långt, men inte hela vägen. Eftersom digitala specialister och programmerare är högt efterfrågade behöver vi vara pålästa och ha ett attraktivt erbjudande. Därför arbetar vi nära våra kunder för att lära känna deras employer brand. Vi utmanar gärna våra kunder att tänka i termerna ”vad kan vi ge” och inte bara ”vad behöver vi ha”. Allt för att vi ska lyckas attrahera din digitala stjärna.

Vårt fokus handlar om att lyfta upp våra kunders varumärken och tydligt presentera arbetsuppgifter, företaget och era förmåner. Dessutom kan vi integrera flera unika bilder från ditt företag samt film. Allt för att ge kandidaten ett helhetsperspektiv av ditt företag. På sajten har vi också skapat en optimal kandidatupplevelse, som därmed också bygger ditt arbetsgivarevarumärke.

Vi samarbetar med flera av Sveriges mest attraktiva företag och har starka referenser inom flera olika branscher.

På TNG IT Digital arbetar vi med fördomsfri search för att hitta digitala specialister inom IT

Search på hundra sajter och forum

Samtidigt som företagens behov av digital kompetens ökar ser vi fortsatt kandidatbrist inom digital utveckling. Därför är det viktigt att våra rekryteringsaktiviteter både når de kandidater som redan har arbete och inte aktivt söker jobb, samt de som söker jobb just nu.

I våra rekryteringsteam jobbar därför utbildade och dedikerade researchers som snabbt ringar in efterfrågad kompetens och söker efter kandidater på över hundra olika webbsajter, sociala medier och forum. Vi genomför också målgruppsanpassade aktiviteter på utvalda jobbsajter och i sociala medier som vi sedan mäter och följer upp.

Boka möte direkt!

Här kan du som vill veta mer om våra tjänster inom rekrytering, bemanning eller interim boka ett möte direkt med en av våra rekryterare.

Boka möte här!

Rekrytera digitala specialister i Stockholm

Söker du specialister inom digital utveckling i Stockholm? Bara ett stenkast från Westfield Mall of Scandinavia sitter våra affärsansvariga rekryterare, konsultchefer, kandidatansvariga tillsammans med researchers. Alla med lång erfarenhet av att rekrytera och hyra ut digitala talanger i Stockholm. 

Utanför Stockholm jobbar vi också i Södertälje, Uppsala, Norrköping, Gävle och i norra Sverige. Vi har nyligen tillsatt roller som digital produktägare, projektledare, UX-designers och interaktionsdesigner. 

08-219200
info@tng.se

Visa på karta

Rekrytera digitala specialister i Göteborg 

Saknar du kompetens i form av en digital utvecklare i Göteborg? Hör av dig till våra erfarna rekryteringsspecialister på TNG! Våra rekryterare som arbetar på Göteborgskontoret har flera års erfarenhet inom rekrytering av digitala talanger. Exempelvis roller som DevOps, webbanalytiker, digital analytiker, SEO-specialist och Backend-utvecklare. 

Kontoret ligger i centrala Göteborg, men vi rekryterar även på platser runtom. Bland annat Hisingen, Mölndal, Kungälv, Partille, Mölnlycke, Landvetter, Lerum, Ale, Borås, samt ner mot Kungsbacka och upp mot Stenungsund. 

031-7612220
info@tng.se

Visa på karta

Rekrytera en digital specialist i Malmö

Välkommen till vårt Malmö-kontor på Nordenskiöldsgatan i centrala Malmö! Härifrån hjälper vi dig när du behöver rekrytera en digital specialist i Malmö och Skåne med omnejd, som i Helsingborg, Lund, Kristianstad, Höör, Trelleborg eller Ystad. Vi rekryterar också i Bromölla, Ängelholm, Hässleholm och övriga Sverige. 

Exempel på roller vi nyligen tillsatt är QA och testare, programmerare, apputvecklare och webbutvecklare (frontend, backend, fullstack). 

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Rekrytering av digital specialist i Örebro

Söker du ett rekrytering- och bemanningsföretag i Örebro som kan hjälpa dig att rekrytera digitala specialister och utvecklare? 

På TNG i Örebro arbetar flera affärsansvariga rekryterare och researchers varje dag som samarbetar med företag som söker de vassaste säljarna till sitt team. Vi rekryterar även digital talanger i Västerås, Eskilstuna, Katrineholm, Hallsberg, Kumla, Munksjö, Degerfors, Karlskoga, Linköping, Kopparberg och i Arboga. 

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Kontakta våra IT-rekryterare på TNG IT Digital

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du veta mer om hur TNG IT Digital kan hjälpa dig med rekrytering och interimslösningar inom IT och digital utveckling? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av roll du söker så ringer vi upp!

Rekommenderat för dig

Visa alla