TNG
TNG hjälper hitta kompetens som hjälper er organisation med den digitala utvecklingen

Rekrytering och interim inom IT och digital utveckling

TNG IT Digital rekryterar och hyr ut digitala specialister, utvecklare och IT-konsulter med spetskompetens som driver digitalisering och förändringsarbete framåt. 

Rekrytera och hyr specialister inom IT-utveckling

Behöver du rekrytera digitala IT-specialister som med sin spetskompetens kan driva digitaliseringen framåt hos er? Eller kanske hyra in en IT-konsult som ska leda ett förändringsarbete? TNG IT Digital utmanar traditionella rekryteringsmetoder och hittar kandidater och konsulter inom IT och digital utveckling som andra missat.

Våra rekryterare är specialiserade på digital utveckling och arbetar utifrån vår fördomsfria, datadrivna och kompetensbaserade rekryteringsprocess. Vi har ett stort nätverk av kandidater som vi löpande håller kontakt med och skapar nya Talent Pipelines i takt med att att nya roller växer fram inom det digitala området.

På TNG IT Digital är vi väl insatta i agil och datadriven utveckling där produkt och användare står i fokus. För dig som kund innebär det att vi kan bedöma vilken kompetens och arbetssätt som är avgörande för att nå bäst resultat.

Med TNG IT Digital får du:

  • En partner som ser bortom det uppenbara och utmanar din bild av den perfekta utvecklaren. Allt för att hitta den IT-medarbetare som kommer leverera bäst hos just er.
  • En unik transparent kandidatupplevelse som lyfter ert employer brand.
  • Bättre kandidater som andra inte hittar med vår datadrivna search och erfarna researchers.

Kom igång idag!

Rekrytera inom IT och digital utveckling

Vi marknadsför dig som kund

Vårt nätverk och våra searchkanaler räcker långt, men inte hela vägen. Eftersom digitala specialister och programmerare är högt efterfrågade behöver vi vara pålästa och ha ett attraktivt erbjudande. Därför arbetar vi nära våra kunder för att lära känna deras employer brand. Vi utmanar gärna våra kunder att tänka i termerna ”vad kan vi ge” och inte bara ”vad behöver vi ha”. Allt för att vi ska lyckas attrahera din digitala stjärna.

Vårt fokus handlar om att lyfta upp våra kunders varumärken och tydligt presentera arbetsuppgifter, företaget och era förmåner. Dessutom kan vi integrera flera unika bilder från ditt företag samt film. Allt för att ge kandidaten ett helhetsperspektiv av ditt företag. På sajten har vi också skapat en optimal kandidatupplevelse, som därmed också bygger ditt arbetsgivarevarumärke.

På TNG IT Digital arbetar vi med datadriven search för att hitta digitala specialister inom IT

IT-konsulter och chefer

Vi på TNG IT Digital hjälper dig gärna med rekrytering. Men du kan också anlita oss och hyra in IT-konsulter och chefer. Här erbjuder vi kvalitetssäkrade konsulter och interimschefer inom IT och digital utveckling som garanterar säkra resultat från dag ett. En flexibel lösning när du snabbt behöver ersätta en specialist, eller en IT-chef som slutat, eller för att rampa upp utvecklingstakten. Allt för att inte tappa fart i ett projekt eller att verksamheten ska avstanna.

Vi skräddarsyr interimslösningar över hela Sverige under kortare- eller längre tidsperioder och har kunniga och erfarna fristående programmerare i vårt talent nätverk som snabbt kan vara på plats, eller arbeta på distans.

Du kan också vända dig till vårt dotterbolag Ada Digital om du önskar hyra in IT-konsulter eller diskutera lösningar inom Interim-IT.

Vi använder TNG för att de har ett bra erbjudande. Speciellt tänker jag på den kompetensbaserade och vetenskapliga testmetodiken de använder ihop med bra rekryterare.

– Heino Wendelrup, utvecklingschef Hövding
Kontakta våra IT-rekryterare på TNG IT Digital

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du veta mer om hur TNG IT Digital kan hjälpa dig med rekrytering och interimslösningar inom IT och digital utveckling? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av roll du söker så ringer vi upp!

Rekrytera digitala IT-specialister i Stockholm

Söker du specialister och utvecklare inom digital utveckling i Stockholm? Bara ett stenkast från Westfield Mall of Scandinavia sitter våra rekryteringskonsulter och researchers. Alla med lång erfarenhet av att rekrytera och hyra ut erfarna programmerare som digitala talanger i Stockholm.

Utanför Stockholm jobbar vi också i Södertälje, Uppsala, Norrköping, Gävle och i norra Sverige. Vi har nyligen tillsatt roller som digital produktägare, projektledare, UX-designers och interaktionsdesigner.

08-219200
info@tng.se

Visa på karta

Rekrytera digitala IT-specialister i Göteborg 

Saknar du kompetens i form av en digital utvecklare i Göteborg? Hör av dig till våra erfarna rekryteringsspecialister på TNG IT DIgital! Våra rekryterare som arbetar på Göteborgskontoret har flera års erfarenhet inom rekrytering av erfarna programmerare, utvecklare och digitala specialister. Exempelvis roller som DevOps, webbanalytiker, digital analytiker, SEO-specialist och Backend-utvecklare.

Kontoret ligger i centrala Göteborg, men vi rekryterar även till Mölndal, Kungälv, Partille, Mölnlycke, Landvetter, Lerum, Ale, Borås, Stenungsund, Halmstad och Jönköping.

031-7612220
info@tng.se

Visa på karta

Rekrytera en IT-specialist i Malmö

Välkommen till vårt Malmö-kontor i centrala Malmö! Härifrån hjälper vi dig när du behöver rekrytera en digital specialist eller programmerare i Malmö och Skåne med omnejd, som i Helsingborg, Lund, Kristianstad, Höör, Trelleborg eller Ystad. Vi rekryterar också i Bromölla, Ängelholm, Hässleholm och övriga Sverige.

Exempel på roller vi nyligen tillsatt är QA och testare, programmerare, apputvecklare och webbutvecklare (frontend, backend, fullstack).

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

IT-rekrytering i Örebro

Söker du ett IT-rekrytering- och konsultföretag i Örebro som kan hjälpa dig att rekrytera digitala specialister och utvecklare?

På TNG IT Digital i Örebro arbetar flera erfarna rekryteringskonsulter och researchers varje dag som med att hitta IT-specialister och digitala utvecklare till organisationer i Örebro, Västerås, Eskilstuna, Katrineholm, Hallsberg, Kumla, Munksjö, Degerfors, Karlskoga, Linköping, Kopparberg och i Arboga.

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Boka möte direkt!

Här kan du som vill veta mer om våra tjänster inom rekrytering, bemanning eller interim boka ett möte direkt med en av våra rekryterare.

Boka möte här!