TNG

Våra tjänster inom rekrytering

Rekrytering – snabbt, fördomsfritt och enkelt utifrån ditt behov.

Har du svårt att hitta tid för rekrytering och vill helst bara vill ha din nya medarbetare på plats så snabbt och enkelt som möjligt? En person med kvalitetssäkrad kompetens, hög motivation och potential att göra ett riktigt bra jobb? TNG gör det komplicerade enkelt och tar ett helhetsgrepp kring kompetensanalys, talent attraction, kandidatupplevelse och compliance – så att du istället kan fokusera på ditt dagliga arbete.

Vi är specialister på fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering. Det innebär att vi snabbt, enkelt och kostnadseffektivt hjälper dig hitta de bästa medarbetarna utifrån dina förutsättningar och affär. Samtidigt som vi bidrar till mångfald och innovation på din arbetsplats.

Kom igång idag!

Vill du ha hjälp med rekrytering? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av roll/roller du söker, så återkommer vi strax med ett lösningsförslag!

Du når oss även direkt på  08-21 92 00.

Våra tjänster för dig inom rekrytering:
 • All inclusive rekrytering
 • All inclusive search
 • Select
 • Second opinion
 • Stora rekryteringsprojekt – RPO
 • Tengai First Select – robotintervjuer
Fördomsfri rekrytering - TNG

15 års erfarenhet av fördomsfri rekrytering

Vi har under 15 års tid utvecklat vår unika fördomsfria rekryteringsmetodik där vi fokuserar på att objektivt mäta kompetens och inte stirra sig blind på det yttre, som namn, ålder, kön, bakgrund eller skostorlek. Istället letar vi efter den inneboende potentialen.

Genom moderna rekryteringsverktyg, en forskningsbaserad rekryteringsprocess och rekryterare utbildade inom diskrimineringslagstiftningen säkerställer vi att inte missar jobbsökare på grund av förutfattade meningar. Något som direkt gynnar din affär.

TNG är ett auktoriserat rekryteringsföretag

Auktoriserade på rekrytering

Självklart ser vi till helheten i en rekrytering och jobbar aktivt med datadriven och inkluderande talent marketing samt en positiv och autentisk kandidatupplevelse för de som söker ditt lediga jobb. Något som avspeglas positivt på ditt företags Employer brand.

Dessutom kan du alltid känna dig trygg att du får en auktoriserad partner som förstår och följer omvärlden samt har koll på diskriminering, compliance och GDPR.

Rekrytering med TNG - fördelar med fördomsfri rekrytering
Fördelar för dig som kund

Med TNG får du:

 1. De bäst lämpade kandidaterna för din tjänst
 2. Minskad risk för felrekryteringar
 3. Kvalitets- och framtidssäkrade medarbetare och konsulter med rätt potential
 4. Snabba, datadrivna och kostnadseffektiva tillsättningar som ger dig tid över till annat
 5. Högre innovationstakt
 6. Medarbetare som bidrar till företagskulturen på nya sätt
 7. Mångfald i teamet och medarbetare som speglar din kundbas
 8. En rättvis kandidathantering som återspeglas positivt på ert employer brand
 9. En trygg partner som är auktoriserad, följer kollektivavtal och har löpande utbildning inom diskrimineringslagen

Alla våra tjänster inom rekrytering

Varje rekrytering är unik och vi vill att du som kund ska ha valmöjlighet i ditt samarbete med oss. Därför utgår vi alltid från din affär och din tid. Tillsammans med våra erfarna rekryterare väljer du den rekryteringstjänst som passar dig bäst här och nu. Kontakta oss, så vägleder vi dig!

All inclusive rekrytering

Vill du bibehålla ditt fokus på kärnverksamheten och samtidigt få rätt person på plats inom rimlig tid? All inclusive är vår vanligaste tjänst inom rekrytering. Antagligen för att det är enkelt och tryggt för dig, samtidigt som du får tid till så mycket annat! Här tar vi ett helhetsansvar, från kompetensanalys tills att rätt person är på plats.

All inclusive search

I yrken med kandidatbrist eller med krav på väldigt unika kompetenser krävs det att vi även searchar efter relevanta kandidater. Utöver sökningar i egna nätverk, pipeline och talent nurturing aktiviteter, söker och hittar vi kandidater utifrån vår egenutvecklade digitala och fördomsfria searchmetodik Digital Cross Search.

Select

Vill du slippa första delen av rekryteringen, få en boost i kandidatattraktion och samtidigt kunna lägga tid på lite färre kandidater som alla motsvarar skall-kraven för tjänsten? Då är Select tjänsten perfekt för dig!

Här gör din rekryterare på TNG en kompetensanalys, attraherar kandidater fördomsfritt och gör urval utifrån skall-krav, arbetspsykologiska screeningtester och telefon- eller videointervjuer. Därefter tar du rekryteringen vidare med egna system och urvalsverktyg.

Second Opinion

Ibland är det skönt att inte vara ensam – och ta hjälp av någon som kan ge en neutral åsikt och professionell rekommendation när du rekryterar på egen hand. Med tjänsten Second Opinion får du hjälp med att kvalitetssäkra dina in-house rekryteringar.

Vi gör fördjupade kompetensanalyser och analyserar dina sökande i relation till tjänstens kravprofil gällande begåvning, personlighet och motivation. Allt för att du ska kunna kvalitetssäkra urvalet och välja rätt medarbetare att anställa.

Stora rekryteringsprojekt – RPO

Behöver ni rekrytera många personer med samma profil inom en koncentrerad tidsperiod? Quality & Quantity Recruitments är en tjänst från TNG där vi hjälper dig lösa stora rekryteringsprojekt när ett stort antal lediga tjänster ska tillsättas. Vi gör det givetvis med hög kvalitet och kostnadseffektivt.

Tengai First Select – datadrivna robotintervjuer

Tengai First Select är en unik tjänst från TNG där kompetensbaserade blindintervjuer med den sociala AI-roboten Tengai adderas till tjänsten Select. Du får en objektiv, mätbar och kvalitetsgranskad intervjuprocess som ännu bättre kan bedöma framtida arbetsprestation. Det minskar felrekryteringar och skapar en mer rättvis kandidatupplevelse som stärker ert employer brand.

Rekrytering och bemanning med TNG

Hyra istället för rekrytera?

I de fall du som kund inte är redo att anställa riktigt än så kan du givetvis hyra in konsulter från vår bemannings- och konsultverksamhet.

HYR EN KONSULT IDAG!

Fördomsfri rekrytering bidrar till en positiv kandidatupplevelse för jobbsökare

Så arbetar vi med er attraktion och kandidatupplevelse

En förutsättning för att lyckas med digital kandidatattraktion och kandidatleverans är ett aktivt samarbete. På TNG jobbar därför våra rekryterare och marknadsavdelning nära varandra. På vår marknadsavdelning finns specialister inom digital marknadsföring, growth hacking, trafikgenerering, rekryteringsmarknadsföring samt kandidatupplevelse.

Vi arbetar agilt och datadrivet och alla aktiviteter följs upp av vårt analytics-team som återkopplar till rekryteraren samt löpande genomför förbättringsåtgärder. Vår inkluderande talent marketing ger dig en bredare och mer diversifierad talangpool. Vilket gör att vi kan tillsätta rekryteringar snabbare, och samtidigt stärka ditt varumärke som arbetsgivare.

Dina kandidater är våra kunder - fördomsfri rekrytering med TNG

Dina kandidater är också våra kunder

Vi ser de som söker jobb via oss på TNG som kunder. Kunder som förtjänar ett gott bemötande och alltid ska mötas av en positiv och rättvis kandidatupplevelse. Det är lika viktigt som att vi tar hand om och vårdar ditt varumärke.

Med vår egenutvecklade digitala lösning kan jobbsökare logga in och följa sina jobbansökningar live och i realtid genom varje steg i rekryteringsprocessen. Både på mobilen och datorn. Det ger en transparent insyn i hela rekryteringen, speglar rekryterarnas arbete och ger ett positivt avtryck på ditt företags varumärke.

Bli kontaktad av våra rekryteringsspecialister!

Vill du ha hjälp med rekrytering? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av roll du söker, så återkommer vi strax med ett lösningsförslag!