TNG
Rekrytera ny personal med hjälp av TNG

Våra tjänster inom fördomsfri och datadriven rekrytering

Rekrytera snabbt, kostnadseffektivt och fördomsfritt!

Har du svårt att hitta tid för rekrytering och vill helst bara ha din nya medarbetare på plats så snabbt och enkelt som möjligt? En person med kvalitetssäkrad kompetens, hög motivation och potential att göra ett riktigt bra jobb? Låt då TNG ta hand om din rekrytering i hela Sverige!

Vi rekryterar inom alla tjänstemannaområden: ekonomi, finans, administration, kundservice, marknad, försäljning, lön och HR. Dessutom arbetar våra rekryteringsspecialister på TNG IT Digital med rekrytering av personal till IT-support och digital utveckling. På TNG Tech fokuserar vi på teknik- och ingenjörsrekrytering och TNG Lead arbetar med modern chefsrekrytering av ledare.

Tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och sköter personalrekrytering åt kunder över hela Sverige, men har också kontor i StockholmGöteborgMalmöÖrebro och Kopparberg.

Med TNG får du en partner som:

  • Snabbt, kostnadseffektivt och med rätt data hittar de bästa medarbetarna utifrån dina förutsättningar och affär.
  • Sköter allt från kompetensanalys, talent attraction och inkluderande kandidatupplevelse till datadrivet objektivt urval och compliance. Dessutom ser vi till att det inte sker någon omedveten, eller medveten, diskriminering på vägen.
  • Bidrar till mångfald och innovation på din arbetsplats genom medarbetare som speglar er kundbas.
Kontakta TNG för att få hjälp med din rekrytering i Stockholm, Göteborg, Malmö. Örebro och Kopparberg

Hör av dig!

Lämna dina uppgifter och beskriv vilken typ av roll du söker, så kontaktar vi dig så snart som möjligt!

Vi rekryterar just nu

Våra tjänster inom rekrytering

All inclusive rekrytering

Vår mest populära rekryteringstjänst. Här tar vi ett helhetsansvar med vår fördomsfria metodik i grunden, från kompetensanalys tills att rätt person är på plats. Vi sköter all digital talent marketing och annonsering, social spridning, matchning, arbetspsykologiska tester på alla sökande innan vi läser CV, kompetensbaserade sökningar i våra nätverk samt fördjupade bakgrundskontroller och referenstagning. Givetvis ingår garanti, utvärdering och uppföljning.

All inclusive search

Perfekt för de tjänster som kräver att vi, utöver all annan rekryteringsmarknadsföring, också sourcar fram kandidater utifrån en kompetensanalys som i gemensamt tar fram. Vi jobbar sedan utifrån vår unika och fördomsfria searchmetodik Digital Cross Search™. Utöver sökningar i egna nätverk och talent network, genomför våra dedikerade researchers avancerade sökningar via vårt algoritmstyrda searchverktyg, externa databaser, Google, communities och artikeldatabaser – allt för att hitta rätt kandidat till din tjänst.

Läs mer

Second Opinion

Med vår Second Opinion-tjänst ger vi dig en objektiv analys och professionell rekommendation av dina slutkandidater när du rekryterar på egen hand. Vi kan också utvärdera internt rekryterade medarbetare. Vi gör fördjupade kompetensanalyser och utvärderar dina sökande i relation till tjänstens kravprofil gällande begåvning, personlighet och motivation. Allt för att du ska kunna kvalitetssäkra urvalet och välja rätt medarbetare vid in-house-rekryteringar.

Läs mer

Traineerekrytering

Hitta nya talanger fördomsfritt, digitalt och transparent med vår traineetjänst TNG Trainee! Vi hjälper dig skräddarsy ett eget traineeprogram med en träffsäker, fördomsfri och kostnadseffektiv urvalsprocess som spar tid, där vi också stärker ert employer brand genom att erbjuda en uppskattad kandidatupplevelse, där kandidater får löpande återkoppling under hela rekryteringen.

Läs mer

Modern och effektiv rekrytering med TNG

Modern och effektiv rekrytering

En förutsättning för att lyckas med digital kandidatattraktion och kandidatleverans är ett aktivt samarbete. På TNG jobbar därför våra rekryterare och marknadsavdelning nära varandra. På vår marknadsavdelning finns specialister inom digital marknadsföring, growth hacking, trafikgenerering, rekryteringsmarknadsföring samt kandidatupplevelse.

Vi arbetar agilt och datadrivet och alla aktiviteter följs upp av vårt analytics-team som återkopplar till rekryteraren samt löpande genomför förbättringsåtgärder. Vår inkluderande talent marketing ger dig en bredare och mer diversifierad talangpool. Vilket gör att vi kan tillsätta rekryteringar snabbare, och samtidigt stärka ditt varumärke som arbetsgivare.

Rekrytering är en kommunikativ process mellan beställare och rekryteringsföretag. Ju fler rekryteringar vi gör tillsammans, desto mer växer TNG:s förståelse för vad vi på Ahlsell uppskattar och värdesätter. Det gör att vi inte behöver lägga ner lika mycket tid varje gång, eftersom grundstommen redan finns där.

– Emma Nilsson, HR Business Partner, Ahlsell
När du anlitar TNG för rekrytering kan du räkna med att vi bemöter dina kandidater som kunder

Dina kandidater = våra kunder

Vi ser de som söker jobb via oss på TNG som kunder. Kunder som förtjänar ett gott bemötande och alltid ska mötas av en positiv och rättvis kandidatupplevelse. Det är lika viktigt som att vi tar hand om och vårdar ditt varumärke. Med vår egenutvecklade digitala lösning Följ din ansökan kan jobbsökare logga in och följa sina jobbansökningar live och i realtid genom varje steg i rekryteringsprocessen. Både på mobilen och datorn. Det ger en transparent insyn i hela rekryteringen, speglar rekryterarnas arbete och ger ett positivt avtryck på ditt företags varumärke.

Boka tid hos våra specialister inom rekrytering!

Vill du ha hjälp med att rekrytera personal? Boka in ett möte – digitalt eller på plats.

Boka möte direkt!