TNG

Våra tjänster inom rekrytering

Rekrytering – kostnadseffektivt, fördomsfritt och enkelt utifrån ditt behov.

Har du svårt att hitta tid för rekrytering och vill helst bara vill ha din nya medarbetare på plats så snabbt och enkelt som möjligt? En person med kvalitetssäkrad kompetens, hög motivation och potential att göra ett riktigt bra jobb? Låt då TNG ta hand om din rekrytering! Vi sköter allt från kompetensanalys, talent attraction och inkluderande kandidatupplevelse till datadrivet objektivt urval och compliance. Allt medan du kan fokusera på ditt dagliga arbete.

TNG erbjuder tjänster inom rekrytering inom alla tjänstemannaområden: ekonomi, finans, administration, kundservice, marknad, försäljning, HR, IT-support, digital utveckling samt teknikrekrytering. Du hittar oss på våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Kopparberg. Men tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och kan hantera uppdrag i hela landet.

Att vi är specialister på fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering innebär att vi snabbt, enkelt och kostnadseffektivt hittar de bästa medarbetarna utifrån dina förutsättningar och affär. Samtidigt som vi bidrar till mångfald och innovation på din arbetsplats och långsiktigt en mer hållbar arbetsmarknad.

Undersökning om fördomsfri rekrytering

 

Hur ställer sig svenska företag och organisationer till fördomsfri rekrytering 2020? TNG genomför just nu en omfattande undersökning om fördomsfri rekrytering i Sverige. Undersökningen tar cirka 10 minuter att svara på och du är självklart helt anonym.

 

Delta i undersökningen här!

Få hjälp med din rekrytering!

Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av roll/roller du söker, så återkommer vi strax med ett lösningsförslag!

Våra tjänster inom rekrytering

Varje rekrytering är unik och vi vill att du som kund ska ha valmöjlighet i ditt samarbete med oss. Därför utgår vi alltid från din affär och din tid. Tillsammans med våra erfarna rekryterare väljer du den rekryteringstjänst som passar dig bäst här och nu. Kontakta oss, så vägleder vi dig!

All inclusive rekrytering

Vår mest populära rekryteringstjänst. Här tar vi ett helhetsansvar, från kompetensanalys tills att rätt person är på plats. Vi sköter all digital talent marketing, kandidatattraktion, digital annonsering, social spridning, matchning, arbetspsykologiska tester på alla sökande innan vi läser CV, kompetensbaserade sökningar i våra nätverk samt fördjupade bakgrundskontroller och referenstagning.

Allt sker fördomsfritt med fokus på ditt arbetsgivarvarumärke och en bra kandidatupplevelse. Dessutom ser vi till att det inte sker någon omedveten, eller medveten, diskriminering på vägen. Givetvis ingår garanti, utvärdering och uppföljning.

All inclusive search

Perfekt för de tjänster som kräver att vi, utöver all annan talent marketing, också sourcar fram kandidater utifrån en fastställd kompetensanalys som i gemensamt tar fram. Vi jobbar sedan utifrån vår unika och fördomsfria searchmetodik Digital Cross Search™.

Utöver sökningar i egna nätverk, genomför våra specialutbildade och dedikerade researchers avancerade sökningar via vårt algoritmstyrda searchverktyg. De använder också bolean- och semantiska sökningar i digitala kanaler tex sociala medier, externa databaser, Google, bloggar, forum, communities och artikeldatabaser – allt för att hitta rätt kandidat till din tjänst.

Second Opinion

Ibland är det skönt att inte vara ensam – och ta hjälp av någon som kan ge en neutral åsikt och professionell rekommendation när du rekryterar på egen hand. Med tjänsten Second Opinion får du hjälp med att kvalitetssäkra dina in-house-rekryteringar.

Vi gör fördjupade kompetensanalyser och analyserar dina sökande i relation till tjänstens kravprofil gällande begåvning, personlighet och motivation. Allt för att du ska kunna kvalitetssäkra urvalet och välja rätt medarbetare att anställa.

Tengai Select – datadrivna robotintervjuer

Tengai Select är en komplett rekryteringslösning där intervjuroboten Tengai integrerats i TNG:s etablerade och egenutvecklade fördomsfria rekryteringsmetodik™. Vi sköter hela rekryteringen och ger dig ett faktabaserat och objektivt intervjuunderlag med scoring av kandidater.

Du får en objektiv, mätbar och kvalitetsgranskad intervjuprocess som ännu bättre kan bedöma framtida arbetsprestation. Det minskar felrekryteringar och skapar en mer rättvis kandidatupplevelse som stärker ert employer brand.

Rekrytering med TNG - fördelar med fördomsfri rekrytering
Fördelar för dig som kund

Med TNG som partner vid rekrytering får du

  1. De bäst lämpade kandidaterna för din tjänst
  2. Minskad risk för felrekryteringar
  3. Kvalitets- och framtidssäkrade medarbetare och konsulter med rätt potential
  4. Snabba, datadrivna och kostnadseffektiva tillsättningar som ger dig tid över till annat
  5. Högre innovationstakt
  6. Medarbetare som bidrar till företagskulturen på nya sätt
  7. Mångfald i teamet och medarbetare som speglar din kundbas
  8. En rättvis kandidathantering som återspeglas positivt på ert employer brand
  9. En trygg partner som är auktoriserad, följer kollektivavtal och har löpande utbildning inom diskrimineringslagen
Fördomsfri rekrytering - TNG

15 års erfarenhet av fördomsfri rekrytering

Vi har under 15 års tid utvecklat vår unika fördomsfria rekryteringsmetodik där vi fokuserar på att objektivt mäta kompetens och inte stirra sig blind på det yttre, som namn, ålder, kön, bakgrund eller skostorlek. Istället letar vi efter den inneboende potentialen.

Genom moderna rekryteringsverktyg, en forskningsbaserad rekryteringsprocess och rekryterare utbildade inom diskrimineringslagstiftningen säkerställer vi att inte missar jobbsökare på grund av förutfattade meningar. Något som direkt gynnar din affär.

TNG är ett auktoriserat rekryteringsföretag

Auktoriserade på rekrytering

Självklart ser vi till helheten i en rekrytering och jobbar aktivt med datadriven och inkluderande talent marketing samt en positiv och autentisk kandidatupplevelse för de som söker ditt lediga jobb. Något som avspeglas positivt på ditt företags Employer brand.

Dessutom kan du alltid känna dig trygg att du får en auktoriserad partner som förstår och följer omvärlden samt har koll på diskriminering, compliance och GDPR.

Rekrytering och bemanning med TNG

Hyra istället för rekrytera?

I de fall du som kund inte är redo att anställa riktigt än så kan du givetvis hyra in konsulter från vår bemannings- och konsultverksamhet.

HYR EN KONSULT IDAG!

Fördomsfri rekrytering bidrar till en positiv kandidatupplevelse för jobbsökare

Så arbetar vi med er attraktion och kandidatupplevelse

En förutsättning för att lyckas med digital kandidatattraktion och kandidatleverans är ett aktivt samarbete. På TNG jobbar därför våra rekryterare och marknadsavdelning nära varandra. På vår marknadsavdelning finns specialister inom digital marknadsföring, growth hacking, trafikgenerering, rekryteringsmarknadsföring samt kandidatupplevelse.

Vi arbetar agilt och datadrivet och alla aktiviteter följs upp av vårt analytics-team som återkopplar till rekryteraren samt löpande genomför förbättringsåtgärder. Vår inkluderande talent marketing ger dig en bredare och mer diversifierad talangpool. Vilket gör att vi kan tillsätta rekryteringar snabbare, och samtidigt stärka ditt varumärke som arbetsgivare.

Dina kandidater är våra kunder - fördomsfri rekrytering med TNG

Dina kandidater är också våra kunder

Vi ser de som söker jobb via oss på TNG som kunder. Kunder som förtjänar ett gott bemötande och alltid ska mötas av en positiv och rättvis kandidatupplevelse. Det är lika viktigt som att vi tar hand om och vårdar ditt varumärke.

Med vår egenutvecklade digitala lösning kan jobbsökare logga in och följa sina jobbansökningar live och i realtid genom varje steg i rekryteringsprocessen. Både på mobilen och datorn. Det ger en transparent insyn i hela rekryteringen, speglar rekryterarnas arbete och ger ett positivt avtryck på ditt företags varumärke.

Bli kontaktad av våra rekryteringsspecialister!

Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av roll du söker, så hör vi av oss samma dag.