TNG
Tjänster inom rekrytering

Våra tjänster inom fördomsfri och datadriven rekrytering

Rekrytering – snabbt, kostnadseffektivt och fördomsfritt

Har du svårt att hitta tid för rekrytering och vill helst bara ha din nya medarbetare på plats så snabbt och enkelt som möjligt? En person med kvalitetssäkrad kompetens, hög motivation och potential att göra ett riktigt bra jobb? Låt då TNG ta hand om din rekrytering i hela Sverige! Vi sköter allt från kompetensanalys, talent attraction och inkluderande kandidatupplevelse till datadrivet objektivt urval och compliance. Allt medan du fokuserar på ditt dagliga arbete.

Vi är specialister på fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering vilket innebär att vi snabbt, kostnadseffektivt och med rätt data hittar de bästa medarbetarna utifrån dina förutsättningar och affär. Samtidigt som vi bidrar till mångfald och innovation på din arbetsplats medarbetare som speglar er kundbas. Det leder samtidigt till en mer hållbar arbetsmarknad.

TNG erbjuder tjänster inom rekrytering inom alla tjänstemannaområden: ekonomi, finans, administration, kundservice, marknad, försäljning, lön och HR. Dessutom arbetar våra rekryteringsspecialister på TNG IT Digital med rekrytering av personal till IT-support och digital utveckling. På TNG Tech fokuserar vi på teknik- och ingenjörsrekrytering och TNG Lead arbetar med modern chefsrekrytering av ledare.

Tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och sköter personalrekrytering åt kunder över hela Sverige, men har också kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Kopparberg.

Få hjälp med din rekrytering!

Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av roll/roller du söker, så återkommer vi strax med ett lösningsförslag!

Rekrytering med TNG - fördelar med fördomsfri rekrytering
Fördelar för dig som kund

Med TNG som rekryteringspartner får du

  1. De bäst lämpade kandidaterna för din tjänst
  2. Minskad risk för felrekryteringar
  3. Kvalitets- och framtidssäkrade medarbetare med rätt potential
  4. Snabba, datadrivna och kostnadseffektiva rekryteringar som ger dig tid över till annat
  5. Högre lönsamhet och innovationstakt
  6. Medarbetare som bidrar till företagskulturen på nya sätt
  7. Mångfald i teamet och medarbetare som speglar din kundbas
  8. En rättvis kandidathantering som återspeglas positivt på ert employer brand
  9. En trygg partner som är auktoriserad, följer kollektivavtal och löpande utbildas inom diskrimineringslagen

Tjänster för dig inom rekrytering

Varje rekrytering är unik och vi vill att du som kund ska ha valmöjlighet i ditt samarbete med oss. Därför utgår vi alltid från din affär och din tid. Tillsammans med våra erfarna rekryterare väljer du den rekryteringstjänst som passar dig bäst här och nu. Kontakta oss, så vägleder vi dig!

All inclusive rekrytering

Vår mest populära rekryteringstjänst. Här tar vi ett helhetsansvar, från kompetensanalys tills att rätt person är på plats. Vi sköter all digital talent marketing, kandidatattraktion, digital annonsering, social spridning, matchning, arbetspsykologiska tester på alla sökande innan vi läser CV, kompetensbaserade sökningar i våra nätverk samt fördjupade bakgrundskontroller och referenstagning.

Allt sker fördomsfritt med fokus på ditt arbetsgivarvarumärke och en bra kandidatupplevelse. Dessutom ser vi till att det inte sker någon omedveten, eller medveten, diskriminering på vägen. Givetvis ingår garanti, utvärdering och uppföljning.

All inclusive search

Perfekt för de tjänster som kräver att vi, utöver all annan talent marketing, också sourcar fram kandidater utifrån en fastställd kompetensanalys som i gemensamt tar fram. Vi jobbar sedan utifrån vår unika och fördomsfria searchmetodik Digital Cross Search™.

Utöver sökningar i egna nätverk, genomför våra specialutbildade och dedikerade researchers avancerade sökningar via vårt algoritmstyrda searchverktyg. De använder också bolean- och semantiska sökningar i digitala kanaler tex sociala medier, externa databaser, Google, bloggar, forum, communities och artikeldatabaser – allt för att hitta rätt kandidat till din tjänst.

Second Opinion

Ibland är det skönt att inte vara ensam – och ta hjälp av någon som kan ge en neutral åsikt och professionell rekommendation när du rekryterar på egen hand. Med tjänsten Second Opinion får du hjälp med att kvalitetssäkra dina in-house-rekryteringar.

Vi gör fördjupade kompetensanalyser och analyserar dina sökande i relation till tjänstens kravprofil gällande begåvning, personlighet och motivation. Allt för att du ska kunna kvalitetssäkra urvalet och välja rätt medarbetare att anställa.

Tengai Select – datadrivna robotintervjuer

Tengai Select är en komplett rekryteringslösning där intervjuroboten Tengai integrerats i TNG:s etablerade och egenutvecklade fördomsfria rekryteringsmetodik™. Vi sköter hela rekryteringen och ger dig ett faktabaserat och objektivt intervjuunderlag med scoring av kandidater.

Du får en objektiv, mätbar och kvalitetsgranskad intervjuprocess som ännu bättre kan bedöma framtida arbetsprestation. Det minskar felrekryteringar och skapar en mer rättvis kandidatupplevelse som stärker ert employer brand.

Search – short list

Låt oss hitta och värma upp dina kandidater! Med denna tjänst hjälper vi dig searcha fram ett urval av kandidater utifrån din kravprofil. Vi söker på hundratals digitala plattformar och använder avancerade Boolean-sökningar, semi-semantiska sökningar och mobsearch-aktiviteter.

Därefter gör vi en telefonavstämning med utvalda kandidater där vi pitchar tjänsten och ditt företag samt stämmer av tillgänglighet, löneanspråk och motivation.

De kandidater som visar intresse för en vidare dialog bokar vi in på personlig intervju hos dig.

auktoriserat-rekryteringsforetag-tng

Auktoriserat rekryteringsbolag

TNG är auktoriserat av Kompetensföretagen – en arbetsgivare- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som ingår i Almega och är medlem i Svenskt Näringsliv. Det innebär att du som kund kan vara säker på att det företag du anlitar är seriöst, följer svenska lagar och regler samt betalar skatter och avgifter.

Fördomsfri rekrytering - TNG

Över 15 års erfarenhet av fördomsfri rekrytering

Vi har i över 15 års tid utvecklat vår unika fördomsfria rekryteringsmetodik där vi fokuserar på att objektivt mäta kompetens och inte stirra sig blind på det yttre, som namn, ålder, kön, bakgrund eller skostorlek. Istället tittar vi på potential och motivation.

Genom moderna rekryteringsverktyg, en forskningsbaserad rekryteringsmetodik och rekryterare utbildade inom diskrimineringslagstiftningen säkerställer vi att vi inte missar jobbsökare på grund av förutfattade meningar. Något som direkt gynnar din affär.

Rekrytering och bemanning med TNG
Fördomsfri rekrytering bidrar till en positiv kandidatupplevelse för jobbsökare

Så arbetar vi med er attraktion och kandidatupplevelse

En förutsättning för att lyckas med digital kandidatattraktion och kandidatleverans är ett aktivt samarbete. På TNG jobbar därför våra rekryterare och marknadsavdelning nära varandra. På vår marknadsavdelning finns specialister inom digital marknadsföring, growth hacking, trafikgenerering, rekryteringsmarknadsföring samt kandidatupplevelse.

Vi arbetar agilt och datadrivet och alla aktiviteter följs upp av vårt analytics-team som återkopplar till rekryteraren samt löpande genomför förbättringsåtgärder. Vår inkluderande talent marketing ger dig en bredare och mer diversifierad talangpool. Vilket gör att vi kan tillsätta rekryteringar snabbare, och samtidigt stärka ditt varumärke som arbetsgivare.

Dina kandidater är våra kunder - fördomsfri rekrytering med TNG

Dina kandidater är våra kunder

Vi ser de som söker jobb via oss på TNG som kunder. Kunder som förtjänar ett gott bemötande och alltid ska mötas av en positiv och rättvis kandidatupplevelse. Det är lika viktigt som att vi tar hand om och vårdar ditt varumärke.

Med vår egenutvecklade digitala lösning Följ din ansökan kan jobbsökare logga in och följa sina jobbansökningar live och i realtid genom varje steg i rekryteringsprocessen. Både på mobilen och datorn. Det ger en transparent insyn i hela rekryteringen, speglar rekryterarnas arbete och ger ett positivt avtryck på ditt företags varumärke.

Rekrytering - kontakta TNG idag!
Bli kontaktad av våra rekryteringsspecialister!

Vill du få mer information om våra tjänster inom rekrytering? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av roll du söker, så hör vi av oss samma dag.