TNG
Rekrytera nya medarbetare fördomsfritt och datadrivet i hela Sverige

Rätt medarbetare med fördomsfri och datadriven rekrytering

Fördomsfri och datadriven rekrytering

Rekrytera kvalitetssäkrade och motiverade specialister och chefer – kompetensbaserat, objektivt och fördomsfritt.

Rekrytera utifrån kompetens, potential och framtida arbetsprestation

Har du svårt att hitta tid för rekrytering och vill helst bara ha en nya medarbetare på plats så snabbt och enkelt som möjligt? En person med kvalitetssäkrad kompetens, hög motivation och potential som gör ett riktigt bra jobb? Låt då TNG ta hand om din rekrytering i hela Sverige.

Vår fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetodik gör att vi hittar fler och bättre kandidater. Genom att se bortom ålder, kön, bakgrund matchar vi fram den medarbetare med rätt kompetens som kommer fungera bäst på just din arbetsplats. Vi gör det med vår anonymiserade och inkluderande sökprocess samt rättvisa och faktabaserade urval. Och en kandidatupplevelse som verkligen uppskattas av de sökande.

Med TNG får du en partner för rekrytering som:

 • Snabbt, kostnadseffektivt och med rätt data hittar de bästa medarbetarna utifrån dina förutsättningar och affär.
 • Sköter allt från kompetensanalys, talent attraction och inkluderande kandidatupplevelse till datadrivet objektivt urval och compliance. Dessutom ser vi till att det inte sker någon omedveten, eller medveten, diskriminering på vägen.
 • Bidrar till mångfald och innovation på din arbetsplats genom medarbetare som speglar er kundbas.

Kom igång direkt!

TNG har ett brett utbud av olika tjänster inom rekrytering

Våra rekryteringstjänster

Kunder vi jobbar med just nu

Modern och effektiv rekrytering med TNG

Modern och datadriven rekrytering

En förutsättning för att lyckas med digital kandidatattraktion och kandidatleverans är ett aktivt och personligt samarbete. På TNG jobbar därför våra rekryteringskonsulter och marknadsavdelning nära varandra. På vår marknadsavdelning finns specialister inom digital marknadsföring, growth hacking, trafikgenerering, rekryteringsmarknadsföring samt kandidatupplevelse.

Vi arbetar agilt och datadrivet och alla aktiviteter följs upp av vårt analytics-team som återkopplar till rekryteraren samt löpande genomför förbättringsåtgärder. Vår inkluderande talent marketing ger dig en bredare och mer diversifierad talangpool. Vilket gör att vi kan tillsätta rekryteringar snabbare, och samtidigt stärka ditt varumärke som arbetsgivare.

När du anlitar TNG för rekrytering kan du räkna med att vi bemöter dina kandidater som kunder

Dina kandidater = våra kunder

Vi ser de som söker jobb via oss på TNG som kunder. Kunder som förtjänar ett gott bemötande och alltid ska mötas av en positiv och rättvis kandidatupplevelse. Det är lika viktigt som att vi tar hand om och vårdar ditt varumärke. Med vår egenutvecklade digitala lösning ”Följ din ansökan” kan jobbsökare logga in och följa sina jobbansökningar i realtid genom varje steg i rekryteringsprocessen. Både på mobilen och datorn. Det ger en transparent insyn i hela rekryteringen, speglar rekryterarnas arbete och ger ett positivt avtryck på ditt företags employer brand.

Våra specialistområden

 • Ekonomi
 • Kundtjänst
 • Administration
 • Finans
 • Marknadsföring
 • Försäljning
 • Teknik och industri
 • IT rekrytering
 • Chefsrerkytering
Framgångsberättelse mellan Impecta fröhandel och TNG

Fördomsfri rekrytering är viktigt och ett bra sätt att rekrytera på. Jag kan inte se något tillfälle eller verksamhet där det inte skulle fungera.

Impecta Fröhandel

Veronica Gårdestig, VD

Läs fler success stories

Kontakta TNG för att få hjälp med din rekrytering i Stockholm, Göteborg, Malmö. Örebro och Kopparberg

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna dina uppgifter och beskriv vilken typ av roll du vill rekrytera till, så kontaktar en av våra rekryteringskonsulter dig så snart som möjligt!

Rekommenderat för dig

Visa alla