TNG

JAG VILL HA HJÄLP ATT REKRYTERA!

Våra tjänster inom rekrytering

Rekrytering – snabbt, fördomsfritt och enkelt utifrån ditt behov

Har du svårt att hitta tid för rekrytering och vill helst bara vill ha din nya medarbetare på plats så snabbt och enkelt som möjligt? En person med kvalitetssäkrad kompetens, hög motivation och potential att göra ett riktigt bra jobb? TNG gör det komplicerade enkelt och tar ett helhetsgrepp kring kompetensanalys, talent attraction, kandidatupplevelse och compliance – så att du istället kan fokusera på ditt dagliga arbete.

Vi är specialister på fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering. Det innebär att vi snabbt, enkelt och kostnadseffektivt hjälper dig hitta de bästa medarbetarna utifrån dina förutsättningar och affär. Samtidigt som vi bidrar till mångfald och innovation på din arbetsplats.

Vi har under 15 års tid utvecklat vår unika fördomsfria rekryteringsmetodik, där vi fokuserar på att objektivt mäta kompetens och inte stirra sig blind på det yttre – namn, ålder, kön, bakgrund eller skostorlek. Istället letar vi efter den inneboende potentialen. Genom moderna rekryteringsverktyg, en forskningsbaserad rekryteringsprocess och rekryterare utbildade inom diskrimineringslagstiftningen, säkerställer vi att inte missar jobbsökare på grund av förutfattade meningar. Något som direkt gynnar din affär

Självklart ser vi till helheten i en rekrytering och jobbar aktivt med datadriven och inkluderande talent marketing samt en positiv och autentisk kandidatupplevelse för de som söker ditt lediga jobb. Något som avspeglas positivt på ditt företags Employer brand. Dessutom kan du alltid känna dig trygg att du får en auktoriserad partner som förstår och följer omvärlden samt har koll på diskriminering, compliance och GDPR.

Hyra istället för att rekrytera?
I de fall du som kund inte är redo att anställa riktigt än så kan du givetvis hyra in konsulter från vår bemanning– och konsultverksamhet.

3 skäl att välja TNG vid rekrytering

15 år av fördomsfri rekrytering

Upplev kvalitén från en datadriven och kvalitetssäkrad fördomsfri rekryteringsmetodik™ där vi opartiskt mäter arbetsprestation och förutspår framtida potential.

Enkelt enligt 93 % av jobbsökare

Ge dina kandidater en inkluderande och rättvis sökupplevelse. Med vår 360-gradiga talent access når du de bästa och stärker arbetsgivarvarumärket.

Hög kundnöjdhet: 65+ (NPS)

Lita på andra företags höga rekommendationsvilja. Vi löser ditt behov inom rekrytering, bemanning och kompetensutveckling smidigt och träffsäkert

Läs mer om hur vi rekryterar fördomsfritt!

Tjänster för dig inom rekrytering

Varje rekrytering är unik och vi vill att du som kund ska ha valmöjlighet i ditt samarbete med oss. Därför utgår vi alltid från din affär och din tid. Tillsammans med våra erfarna rekryterare väljer du den rekryteringstjänst som passar dig bäst här och nu. Kontakta oss, så vägleder vi dig!

 

All inclusive rekrytering

Vill du bibehålla ditt fokus på kärnverksamheten och samtidigt få rätt person på plats inom rimlig tid? All inclusive är vår vanligaste tjänst inom rekrytering. Antagligen för att det är enkelt och tryggt för dig, samtidigt som du får tid till så mycket annat! Här tar vi ett helhetsansvar, från kompetensanalys tills att rätt person är på plats.

Vi vägleder i kompetensanalysen och sköter sedan allt kring kandidatattraktion, digital annonsering, matchning och arbetspsykologiska tester. Vi gör kompetensbaserade sökningar i våra nätverk samt fördjupade bakgrundskontroller och referenstagning. Det kan låta avancerat, men går fort tack vare moderna verktyg och en välsmord rekryteringsorganisation.

Givetvis sker allt fördomsfritt med fokus på ditt arbetsgivarvarumärke och en rättvis kandidatupplevelse för de som söker. Dessutom ser vi till att det inte sker någon omedveten eller medveten diskriminering på vägen. Sist men inte minst: självklart ingår också garantier, utvärdering och uppföljning.

Select

Vill du slippa första delen av rekryteringen, få en boost i kandidatattraktion och samtidigt kunna lägga tid på lite färre kandidater som alla motsvarar skall-kraven för tjänsten? Då är Select tjänsten perfekt för dig!

Här gör din rekryterare på TNG en kompetensanalys, attraherar kandidater fördomsfritt och gör urval utifrån skall-krav, arbetspsykologiska screeningtester och telefon- eller videointervjuer. Därefter tar du rekryteringen vidare med egna system och urvalsverktyg.

Tengai First Select

Tengai First Select är en unik tjänst från TNG där kompetensbaserade blindintervjuer med den sociala AI-roboten Tengai adderas till tjänsten Select.

Du får en objektiv, mätbar och kvalitetsgranskad intervjuprocess som ännu bättre kan bedöma framtida arbetsprestation. Det minskar felrekryteringar och skapar en mer rättvis kandidatupplevelse som stärker ert employer brand.

Tjänsten kan adderas både när personer ska rekryteras eller hyras in, oavsett tjänsteområde eller volym.

All inclusive search

I yrken med kandidatbrist eller med krav på väldigt unika kompetenser, krävs det att vi även searchar efter relevanta kandidater. Utöver sökningar i egna nätverk, pipeline och talent nurturing aktiviteter, söker och hittar vi kandidater utifrån vår egenutvecklade digitala och fördomsfria searchmetodik Digital Cross Search.

Här ingår en mer avancerad Search av specialutbildade researchers som använder många olika digitala källor tex sociala medier, externa databaser, Google, bloggar, forum, communities och artikeldatabaser för att hitta rätt kandidat till din tjänst.

Liksom i tjänsten All inclusive rekrytering ingår här också hela vår kompetensbaserade fördomsfria rekryteringsprocess, bakgrundskontroller och referenstagning.

Objektiv, extern, kandidatbedömning

Ibland är det skönt att inte vara ensam – och ta hjälp av någon som kan ge en neutral åsikt och professionell rekommendation när du rekryterar på egen hand. Med tjänsten Objektiv kandidatbedömning får du hjälp med att kvalitetssäkra dina in-house rekryteringar.

Vi gör fördjupade kompetensanalyser och analyserar dina sökande i relation till tjänstens kravprofil gällande begåvning, personlighet och motivation. Allt för att du ska kunna kvalitetssäkra urvalet och välja rätt medarbetare att anställa.

Stora rekryteringsprojekt – RPO

Behöver ni rekrytera många personer med samma profil inom en koncentrerad tidsperiod? Quality & Quantity Recruitments är en tjänst från TNG där vi hjälper dig lösa stora rekryteringsprojekt när ett stort antal lediga tjänster ska tillsättas. Vi gör det givetvis Självklart med hög kvalitet och kostnadseffektivt.

Vi är auktoriserade på rekrytering

auktoriserat-bemanningsforetag

TNG är ett rekryteringsföretag som är auktoriserat av Kompetensföretagen, vilket gör att du kan känna dig trygg med att vi är seriösa och följer svenska lagar och regler. Dessutom investerar vi löpande i att utbilda alla våra medarbetare involverade i urvalsprocessen, i diskrimineringslagstiftningen och fördomsfri kompetensbaserad rekrytering. På så sätt minimerar vi risken att kandidater väljs bort av fel orsak – ett ansvar som vi delar på enligt lag. Därför kan du säkert luta dig tillbaka och låta oss hantera hela eller delar av tillsättningen.

Så arbetar vi med er attraktion och kandidatupplevelse

En förutsättning för att lyckas med digital kandidatattraktion och kandidatleverans är ett aktivt samarbete. På TNG jobbar därför våra rekryterare och marknadsavdelning nära varandra. På vår marknadsavdelning finns specialister inom digital marknadsföring, growth hacking, trafikgenerering, rekryteringsmarknadsföring samt kandidatupplevelse.

Vi arbetar agilt och datadrivet och alla aktiviteter följs upp av vårt analytics-team som återkopplar till rekryteraren samt löpande genomför förbättringsåtgärder. Vår inkluderande talent marketing ger dig en bredare och mer diversifierad talangpool, vilket gör att vi kan tillsätta rekryteringar snabbare, och samtidigt stärka ditt varumärke som arbetsgivare.

För att hänga med på en arbetsmarknad där talangbehoven skiftar snabbt följer vi löpande trender och engagerar oss i nyheter inom kandidatattraktion. Allt för att vara på tå för att hitta de medarbetare och kompetens du behöver, nu och framåt.

Dina kandidater är också våra kunder

Vi ser de som söker jobb via oss på TNG som kunder. Kunder som förtjänar ett gott bemötande och alltid ska mötas av en positiv och rättvis kandidatupplevelse. Det är lika viktigt som att vi tar hand om och vårdar ditt varumärke. Med vår egenutvecklade digitala lösning, kan jobbsökare logga in och följa sina jobbansökningar live och i realtid genom varje steg i rekryteringsprocessen, både på mobilen och datorn. Det ger en transparent insyn i hela rekryteringen, speglar rekryterarnas arbete och ger ett positivt avtryck på ditt företags varumärke.

VILL DU VETA MER? HÖR AV DIG!

Fyll i dina kontaktuppgifter här.