TNG

Lediga jobb Administration

Se alla lediga jobb
Bildvy
  • Lista
  • Boxar
  • Bildvy

Problem?

Något som inte fungerar med din ansökan eller de tester du gör? Hör av dig direkt till din rekryterare eller maila oss på info@tng.se

Administration

Vill du jobba som administratör?
Söker du lediga jobb inom administration? Då finns det mycket att välja på. Till skillnad från vissa andra yrkesgrupper så kan administrationsjobb vara allt från ett extrajobb som receptionist till en karriär som säljadministratör.

Administratörens vanligaste arbetsuppgifter
Som administratör är du ofta ditt företags kontakt utåt. Du är spindeln i nätet och assisterar dagligen personer inom och utanför ditt företag. Exempel på detta kan vara en kontorsassistent eller handläggare och koordinator.

Vanliga arbetsuppgifter kan vara att ta fram relevant information ur databaser, förbereda ärenden och sammanställa fakturor.

Administratörens olika roller
Under en arbetsdag har administratören kontakt med många människor både innanför och utanför företagets väggar. Därför är det viktigt att du är social och kan ta eget ansvar så att varje ny kund eller samarbetspartner får ett positivt första intryck. Ett exempel på en sådan roll kan vara säljadministratören.

Säljadministratör
Som säljadministratör är du supporthjälpen för företagets kunder. Det är ditt ansvar att skapa en god och långvarig kontakt med varje kund.

Du tar till där företagets säljare lämnar av och tar hand om inkommande order och svarar på frågor kring leveranser och lagerstatus. Då tjänsterna ofta inkluderar att uppdatera priser i företagets system bör du ha god kännedom om IT-system.

Detta krävs även om du vill arbeta med företagets inre strukturer som till exempel SAP-administratör, löneadministratör eller HR-administratör.

SAP-administratör
Som SAP-administratör är du ansvarig för bland annat budgetering, prognoser och rapporter inom ditt företag. SAP är ett affärssystem som används av många företag idag. Därför söks det ofta specifik efter dig som har med erfarenhet av detta program.

Fler ansvarsområden för en SAP-administratör kan även vara att kontrollera stora säljorder följa upp ny säljstatistik och registrera och följa upp nya projekt.

Löneadministratör
Som löneadministratör kan du välja att specialisera dig mot löner. Det betyder att det är ditt ansvar att räkna ut den korrekta lönen för varje anställd och se till att de betalas ut i tid. Här är du också insatt i de lagar som rör utbetalning av löner och kan hjälpa anställda som har frågor. Detta gör rollen mycket viktig på många företag.

TNG har många kunder som löpande rekryterar till lediga jobb inom administration speciellt i Stockholm, Malmö, Göteborg och Örebro men också på kringliggande orter. Sök gärna om du hittar ett intressant jobb, annars gör en spontanansökan idag!