TNG

Lediga jobb Örebro

Se alla lediga jobb
Bildvy
  • Lista
  • Boxar
  • Bildvy

Örebro

Lediga jobb i Örebro
Örebro är en tätort i Örebros kommun som finns nära Hjälmarens västra strand. Staden är Örebro läns residensstad och Sveriges sjätte största tätort med över 100 000 invånare och en stor studentbefolkning. I Örebro är  därför möjligheterna många att söka lediga jobb och tjänster.

Örebro startade sin historia som industristad men trots att industrin fortfarande spelar en stor roll så har staden under 1900-talet börjat präglas av fler företag och lediga jobb inom service, ekonomi, administration och utbildning. Stadens största arbetsgivare är idag Örebros Universitet, Atlas Copco och Örebros Universitetssjukhus.

Örebro är även en handels- och logistikstad tack vare sitt strategiska läge nära Stockholm, Oslo och Göteborg. Detta skapar möjligheter för dig som vill söka lediga teknik- och ingenjörsjobb eller transport- och logistikjobb eller påbörja en karriär inom ekonomi, produktion eller administration.

Staden Örebro
Örebros stadskärna kan räknas utifrån det gamla Slottet på sin holme i Svartån. Därifrån kan staden delas upp i en nordlig och en sydlig del som bär upp staden med sina breda raka gator, stora planteringar och många historiska byggnader.

Staden byggs upp av stadsdelarna City, Vasastan, Söder, Öster och Norrby. I City finns de centrala delarna av staden med de tre torgen Järntorget, Stortorget och Våghustorget. Vasastan är belägen i de västra delarna av innerstaden och inhyser kvarteren kring Vasatorget.

Örebros näringsliv
Under de senaste åren har företag inom logistik, handel, livsmedel och företagstjänster sett störst tillväxt. Detta är tack vare de små till medelstora företagen som står för mycket av Örebros sysselsättningstillväxt och erbjuder många lediga jobb. Inom Örebro är många av småföretagen ägarledda, där ägaren bor och verkar på orten. Detta leder till ett stort engagemang för lokalsamhällets utveckling och gör småföretagaren till en stor central betydelse för Örebros växande ekonomi.

Inom Örebro fungerar en stor del av företagen som underleverantörer till tillverknings- och tjänstesektorn och TNG Tech erbjuder företag i Örebro att fördomsfritt rekrytera ingenjörer. Det finns även många som är sysselsatta inom vård- och omsorgssektorn.

Inom länet finns det även en stor fokus på att fortsätta att utveckla stadens universitet och länssjukhus.

Sök gärna våra jobb idag i Örebro, men hittar du ingen passande tjänst just nu, får du gärna göra en spontanansökan eftersom vi inte alltid publicerar alla våra lediga jobb. Vi arbetar dock alltid aktivt med att matcha dig mot ett nytt jobb eller uppdrag i Örebro.