TNG

Lediga jobb Lund

Lediga jobb i Lund just nu

Tillbaka till lediga jobb

Rekommenderat för dig

Lund

Söker du lediga jobb eller konsultuppdrag i Lund?

TNG kan hjälpa dig hitta lediga jobb och interimsuppdrag i Lund inom teknik, marknadsföring, försäljning, ekonomi, life science, logistik, administration och HR.

Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning och konsultuthyrning och hjälper företag och organisationer i Lund med omnejd – att rekrytera eller hyra in personal. Det innebär massor med spännande jobb för dig som vill ha en ny karriär i Lund eller södra Sverige!

Sök lediga jobb och konsultuppdrag i Lund fördomsfritt och anonymt

På TNG arbetar vi med fördomsfri rekrytering, vilket innebär att vår rekryteringsprocess ser lite annorlunda ut. Hos oss du som jobbsökare helt anonym i de första stegen. Vi ser varken hur du ser ut, vad du heter, vilken bakgrund du har eller hur gammal du är. Istället fokuserar vi på din potential och kompetens och du får göra våra skräddarsydda och objektiva tester. Du behöver heller inte skicka med något personligt brev när du söker lediga jobb hos TNG. Dessutom får du med vår tjänst följ din ansökan löpande återkoppling kring var du befinner dig i processen.

Vilka jobb finns i Lund?

Lund växer fortfarande och nya bostadsområden, kommunikationsleder, företag och industrier tillkommer successivt. Staden har positionerat sig som ett innovativt centrum för nyskapande industri och forskning. Näringslivet är fortfarande genomsyrat av den universitetsstad som Lund är. Utöver de tusentals cyklande studenterna som ständigt är en del av stadsbilden så utgör universitetet tillsammans med universitetssjukhus viktiga arbetsgivare i staden som sysselsätter väldigt många av stadens invånare.

Bland de viktiga företagen i Lund finner man jättar som Tetra Pak som tillverkar maskiner och material för att ta fram förpackningar för juice, mjölk och andra flytande produkter. Andra storföretag är Gambro som är ett globalt företag inom medicinteknik, AstraZeneca som är en global läkemedelsjätte, Sony Mobile som producerar mobiltelefoner och Alfa Laval som tillverkar ventiler, pumpar och värmeväxlare. Lediga jobb inom teknik och medicin, och fler väntas tillkomma.

Andra stora arbetsgivare är Lunds Energi AB, ST-Ericsson, Bibliotekstjänst och Axis AB. Det finns även ett utbrett handelsliv i staden med gott om butiker och affärer. För dig som söker jobb inom service finns det möjligheter att jobba i den mysiga stadskärnan. Lund förutspås en fortsatt tillväxt och staden fortsätter växa tillsammans med universitetet och näringslivet.

Gratis CV-mall och tips för dig som söker lediga jobb

Vill du ha hjälp att vässa ditt CV för att öka dina chanser att kamma hem ditt drömjobb i Lund? Kolla in våra tips och ladda ner gratis CV-mall här!

Lund – en stad med många karriärmöjligheter

Den långa traditionen av forskning och entreprenörskap i Lund har lett till att många företag, både världsledande internationella jättar och nystartade småföretag, etablerat sig i staden. Här finns även mängder av välutbildad arbetskraft. Över hälften av de som är bosatta i Lund högutbildade, detta kan jämföras med sverigesnittet som ligger på omkring 25 procent.

I samspel mellan universitetet och näringslivet har flera forskning- och utvecklingsföretag genom åren hamnat i Lund. År 1983 började man bygga Ideon på mark som tidigare var åkrar öster om stadens centrum. Ideon var då den första företagsbyn i Skandinavien och det blev genast en succé. Idag lever runt 300 företag i byn. Life science, IT och cleantech är de vanligaste branscherna. Ideon ligger i direkt anslutning till Lunds Ekonomihögskola och Lunds Tekniska Högskola och relationen till universitetet och forskning är mycket nära.

Vi matchar dig med lediga jobb och interimsuppdrag i Lund

Hittar du inga lediga jobb i Lund som passar dig just nu? Passa på att snabbt och smidigt göra en spontanansökan. Vi arbetar alltid aktivt med att matcha dig mot ett nytt jobb eller uppdrag i Lund, eller där du önskar jobba! Kanske dags för nästa steg i din karriär?