TNG

Lediga jobb Helsingborg

Lediga jobb i Helsingborg just nu

Tillbaka till lediga jobb

Rekommenderat för dig

Helsingborg

Söker du lediga jobb eller interimsuppdrag i Helsingborg?

Sök då lediga jobb i Helsingborg, Sveriges nionde största tätort sätt till befolkningsmängden, som erbjuder flera spännande karriärmöjligheter inom industri, handel, teknik, försäljning, logistik och inköp via oss på TNG! Helsingborg som är en av nordens äldsta städer är centralort i Helsingborgs kommun och ligger i Skåne län. Tätorten ligger även vid Öresunds smalaste del där endast knappa 4 km skiljer staden från Helsingör i Danmark. Historiskt har placeringen av Helsingborg varit strategisk när det handlar om försvar, men nu kan staden istället nyttja sitt läge för handel.

Industrin i Helsingborg domineras inte av några stora privata företag, utan består av flera mindre. Ikea är en av stadens största privata arbetsgivare och hade sitt svenska huvudkontor i Helsingborg mellan 2005 och 2015. Andra viktiga företag sysslar med handel och kommunikationer samt livsmedel, kemi och läkemedelsteknik.

Vilka arbetsgivare finns att söka jobb hos?

Helsingborgsområdet har flest huvudkontor utanför Sveriges tre storstadsområden: Stockholm, Göteborg och Malmö. Bland de varumärken som kommer från Helsingborg är några av de mest välkända mineralvattnet Ramlösa, kafferosteriet Zoégas och gummiföretaget Tretorn. För dig som söker jobb inom handel finns det många möjligheter att jobba i orten både på huvudkontor för stora koncerner eller på något av de många mindre företagen.

Helsingborg erbjuder många karriär- och jobbmöjligheter

Stadens läge gör att det finns flera åkeriföretag och distributionscentraler. Helsingborgs hamn är efter Göteborgs hamn Sveriges näst största containerhamn och färjetrafiken är omfattande. Till Helsingör på andra sidan sundet går det färjor dygnet runt. I övrigt är Helsingborgs stad den största arbetsgivaren med över 10 000 anställda följt av Skåne läns landsting med nära 4 000 anställda, till största delen på Helsingborgs lasarett.

Karriär för dig som vill jobba i Helsingborg

TNG är ett rekryterings- och bemanningsföretag som rekryterar objektivt och fördomsfritt. Vi har ett kontor i Malmö men rekryterar till lediga jobb i hela Skåneregionen. Efter att du skickat in din ansökan kommer du att få ett e-post med skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester utifrån jobbets kompetensprofil.

Det finns många fördelar med testerna för dig som kandidat då vi kan lära känna dina styrkor bättre och då är det enklare att hitta jobb som bäst matchar dig. Finns det inga lediga jobb just nu som passar dig går det bra att registrera ditt CV så kan vi kontakta dig när det kommer upp en tjänst som skulle passa.

Hittade du inget passande jobb?

Hittar du ingen passande tjänst just nu i Stockholm, gör gärna en spontanansökan och kolla alla våra lediga jobb vid ett senare tillfälle. Du kan också ta del av alla våra tips kring karriär här.

Rekrytera eller hyra personal i Helsingborg

TNG specialiserar sig på fördomsfri rekrytering. Vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag servar Skåne och Öresundsregionen via Malmö och erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning och konsultuthyrning till företag när de ska rekrytera eller hyra in personal.