TNG

Lediga jobb Skellefteå

Lediga jobb i Skellefteå just nu

Tyvärr. Vi hittar inga jobb som matchar din sökning.

Prova att ange nya sökkriterier eller gör en spontanansökan med ditt CV till TNG Talent Network! Som medlem i vårt nätverk kan du även bli personligt kontaktad av rekryterare och ta del av karriärtips och medlemsförmåner.

 

Tillbaka till lediga jobb

Rekommenderat för dig

Skellefteå

Söker du lediga jobb och konsultuppdrag i Skellefteå?

Då kan vi på TNG hjälpa dig hitta lediga jobb eller konsultuppdrag inom teknik, IT,  produktion, ekonomi, inköp och logistik.

Som ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag i regionen kan vi också erbjuda olika vägar för din karriär. Fastanställning, bemanningskonsult eller kanske ett konsultuppdrag som interimskonsult?

Skellefteå är en stad i Västerbottens län, belägen vid Skellefteälven i norra Sverige. Staden är känd för sin industriella historia, inklusive skogsindustri och gruvdrift. Med en blandning av modern bebyggelse och grönområden är Skellefteå en attraktiv stad.  Skellefteå är även en viktig knutpunkt för näringsliv och erbjuder olika arbetsmöjligheter inom olika sektorer.

Eftersom Skellefteå har blivit känt för sitt engagemang inom gruvnäringen, särskilt för utvinning av metaller som guld och koppar, finns det en rad olika jobb inom gruvdriften hos företag såsom Boliden.

Jobb och karriär i Skellefteå

För dig som söker jobb inom teknik finns det möjligheter i Skellefteå! I Skellefteå ligger en av världens ledande i aktörer av återvinning av metaller, Boliden. Boliden arbetar med återvinning av metaller och är en ledande leverantör av både kopparmetall och zinkmetall i Europa. Företaget sysselsätter cirka 6 000 medarbetare och fortsätter att expandera. Detta gör företaget till en av de största arbetsgivarna i Skellefteå där det finns möjlighet att arbeta som geolog, drifttekniker, underhållstekniker och en rad olika ingenjörsroller.

Eftersom Boliden även aktivt strävar efter hållbarhet och miljöansvar i sin verksamhet och har satt upp mål för minskad miljöpåverkan och ökad återvinning finns det även möjlighet att jobba med miljöfokus och innovation. Bland annat kan du jobb som miljöingenjör och hållbarhetsansvarig för att driva företagets miljöarbete framåt.

Vill du utbilda dig i Skellefteå?

Campus Skellefteå är en filial av Luleå tekniska universitet och är beläget centralt intill Skellefteälven i Skellefteå. Här har du möjlighet att studera inom en rad olika ämnen såsom teknik, ekonomi och datavetenskap.

Söka jobb i Skellefteå

TNG är ett rekryterings- och bemanningsföretag som rekryterar objektivt och fördomsfritt. Finns det inga lediga jobb i Skellefteå eller nära dig just nu går det bra att göra en spontanansökan – oavsett om du vill få en fast anställning eller arbeta som underkonsult. Då kan vi kontakta dig när det kommer upp en tjänst i närheten av Skellefteå som skulle passa dig.

Rekrytera eller hyra personal i Skellefteå

TNG specialiserar sig på fördomsfri rekrytering. Vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag servar Skellefteå och norra Sverige via vårt kontor i Stockholm. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning och konsultuthyrning till företag när de ska rekrytera eller hyra in personal.