TNG

Lediga jobb Solna

Solna

Tyvärr. Vi hittar inga jobb som matchar din sökning.

Prova att ange nya sökkriterier eller gör en spontanansökan med ditt CV till TNG Talent Network! Som medlem i vårt nätverk kan du även bli personligt kontaktad av rekryterare och ta del av karriärtips och medlemsförmåner.

 

Tillbaka till lediga jobb

Rekommenderat för dig

Solna

Lediga jobb i Solna

Söker du lediga jobb i Solna? Då kan vi på TNG hjälpa dig! Vi är ett rekryterings- och bemanningsföretag som rekryterar objektivt och fördomsfritt. På vårt kontor i centrala Stockholm arbetar affärsansvariga rekryterare, konsultchefer, kandidatansvariga, researchers samt kundansvariga som tillsammans har lång erfarenhet från linjebefattningar och att arbeta med bemanning och rekrytering.

Vilka lediga jobb kan TNG hjälpa dig hitta?

Med specialisering på fördomsfri rekrytering hjälper vi företag i Solna att rekrytera eller hyra in personal. Det betyder massor av spännande jobbmöjligheter för dig som vill ha jobb i Solna!

TNG:s kunder återfinns i såväl privat som offentlig och ideell sektor. Allt från stora internationella aktörer till nyskapande start-ups, banker, tillverkade industrier, myndigheter och mycket mer.

Bland annat hittar du hos oss jobb inom IT, kundservice, marknad och kommunikation, försäljning och teknik- och ingenjörsjobb. Se alla områden vi kan ge dig jobb inom.

Jobb och karriär i Solna

Solna är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Solna är Sveriges tredje minsta kommun till ytan men har närmare 80 000 invånare och räknas därför ofta som stad. Solna har ett strategiskt optimalt läge med närhet till Stockholm city och goda förbindelser med tunnelbana, tvärbana bussar och pendeltåg. Satsningarna på kommunikationer är omfattande och utbudet växer.

När det kommer till företagsklimat är Solna rankad som den bästa kommunen i Sverige – 10 år i rad. Solna är en av de kommuner som har fler arbetsplatser än invånare i arbetsför ålder. Av de cirka 9500 företag och arbetsställen som finns i Solna är över 80 procent i tjänstesektorn och därför är det arbeten inom den sektorn där det finns flest lediga jobb. Ett stort antal mindre företag såväl som huvudkontor för internationella börsbolag och koncerner utgör en bra mix av arbetsgivare. De mest framträdande sektorerna är ICT, Life Science, finans och försäkringsbolag, bygg och livsmedel samt företagstjänster.

Några av de större arbetsplatserna i kommunen är Karolinska Universitetssjukhuset, SAS, Siemens och Skanska. Solna är ett centrum för svensk byggindustri då förutom Skanska både JM och NCC har sina huvudkontor där. Detaljhandeln har också ett centrum i Solna: Axfood, Coop, Ica, Vi, Hemköp och Lidl har sina huvudkontor i Kommunen.

Sök lediga jobb i Solna – fördomsfritt och anonymt

Vi på TNG rekryterar objektivt och fördomsfritt, och genom att våra sökande får göra screeningtester istället för att skicka in ett personligt brev kan vi låta fakta gå före magkänsla i alla våra rekryteringsprocesser. Det innebär även att du som jobbsökare är helt anonym i de första stegen av ansökningsprocessen. Vi ser varken hur du ser ut, vad du heter, vilken bakgrund du har eller hur gammal du är. Istället fokuserar vi på din potential och kompetens och du får göra våra skräddarsydda och objektiva tester.

Genom vår tjänst följ din ansökan får alla som söker lediga jobb via oss löpande återkoppling kring var de befinner dig i processen.

Vi matchar dig med lediga jobb i Solna

I Solna kommer det alltid upp nya jobb, och är det så att inget av de lediga jobben passar dig så går det även att registrera ditt CV, så kan vi matcha dig med nya lediga jobb som dyker upp i Solna.

Missa heller inte vår populära jobbpodd, där TNG:s rekryterare ger dig konkreta tips kring att söka nytt jobb!