TNG

Lediga jobb Solna

Lediga jobb i Solna just nu

Tillbaka till lediga jobb

Rekommenderat för dig

Solna

Söker du lediga jobb i Solna?

Då kan vi på TNG hjälpa dig! Hos oss hittar du jobb inom om marknadsföring, försäljning, teknik, ekonomi, life science, inköp, administration och HR.

Vi är ett rekryterings- och bemanningsföretag som rekryterar objektivt och fördomsfritt. På vårt kontor i Solna arbetar  rekryterare, konsultchefer och researchers  som tillsammans har lång erfarenhet från linjebefattningar och att arbeta med bemanning. interim och rekrytering.

Vilka lediga jobb kan TNG hjälpa dig hitta?

Med specialisering på fördomsfri rekrytering hjälper vi arbetsgivare i Solna att rekrytera eller hyra in personal. Det betyder massor av spännande jobbmöjligheter för dig som vill ha jobb i Solna!

TNG:s kunder återfinns i såväl privat som offentlig och ideell sektor. Allt från stora internationella aktörer till nyskapande start-ups, banker, tillverkade industrier, myndigheter och mycket mer.

Bland annat hittar du hos oss jobb inom IT, kundservice, marknad och kommunikation, försäljning och teknik- och ingenjörsjobb.

Jobb och karriär i Solna

Solna är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Det är Sveriges tredje minsta kommun till ytan men har närmare 80 000 invånare och räknas därför ofta som stad. Solna har ett strategiskt optimalt läge med närhet till Stockholm city och goda förbindelser med tunnelbana, tvärbana bussar och pendeltåg. Satsningarna på kommunikationer är omfattande och utbudet växer.

När det kommer till företagsklimat är Solna rankad som den bästa kommunen i Sverige – 10 år i rad. Det är en av de kommuner som har fler arbetsplatser än invånare i arbetsför ålder. Av de cirka 9500 företag och arbetsställen som finns i Solna är över 80 procent i tjänstesektorn och därför är det arbeten inom den sektorn där det finns flest lediga jobb. Ett stort antal mindre företag såväl som huvudkontor för internationella börsbolag och koncerner utgör en bra mix av arbetsgivare. De mest framträdande sektorerna är ICT, Life Science, finans och försäkringsbolag, bygg och livsmedel samt företagstjänster.

Några av de större arbetsplatserna i kommunen är Karolinska Universitetssjukhuset, SAS, Siemens och Skanska. Solna är ett centrum för svensk byggindustri då förutom Skanska både JM och NCC har sina huvudkontor där. Detaljhandeln har också ett centrum i Solna: Axfood, Coop, Ica, Vi, Hemköp och Lidl har sina huvudkontor i Kommunen.

Sök lediga jobb i Solna – fördomsfritt och anonymt

Vi på TNG rekryterar objektivt och fördomsfritt. Genom att våra sökande får göra screeningtester istället för att skicka in ett personligt brev kan vi låta fakta gå före magkänsla i våra rekryteringsprocesser. Det innebär även att du som jobbsökare är helt anonym i de första stegen av ansökningsprocessen. Vi ser varken hur du ser ut, vad du heter, vilken bakgrund du har eller hur gammal du är. Istället fokuserar vi på din potential och kompetens och du får göra våra skräddarsydda och objektiva tester.

Genom vår tjänst följ din ansökan får alla som söker lediga jobb via oss löpande återkoppling kring var de befinner dig i processen.

Vi matchar dig mot rätt jobb och interimsuppdrag i Solna

I Solna kommer det alltid upp nya jobb, och är det så att inget av de lediga jobben passar dig så går det även att göra en spontanansökan så kan vi matcha dig med nya lediga jobb som dyker upp i Solna.

Missa heller inte vår populära jobbpodd, där TNG:s rekryterare ger dig konkreta tips kring att söka nytt jobb!