TNG

Lediga jobb Göteborg

Göteborg

Tillbaka till lediga jobb

Rekommenderat för dig

Göteborg

Söker du lediga jobb i Göteborg eller västra Sverige?
Sök då efter lediga jobb i Göteborg med TNG! TNG arbetar med många spännande arbetsgivare över hela västra Sverige. Just nu har vi lediga jobb i hela Västsverige och framförallt Göteborg med omnejd. Via oss kan du nära Göteborg söka jobb i Mölndal, Kungälv, Partille och även närliggande städer som Borås och Trollhättan.

Vi rekryterar fördomsfritt vilket innebär att du får en mer rättvis upplevelse när du söker jobb. Med specialisering på fördomsfri rekrytering erbjuder vi hela Västsverige rekrytering, bemanning och konsultuthyrning till företag som behöver rekrytera eller hyra in personal. Det betyder massor av spännande karriärmöjligheter för dig som vill ha jobb i Göteborg och Västsverige!

Karriär och att söka lediga jobb i Göteborg
Ska du söka jobb så kan du via TNG hitta lediga ekonomijobb i Göteborg, liksom teknik- och ingenjörsjobb, säljjobb, administrationsjobb, kundtjänstjobb, HR-jobb och marknadsjobb. För att nämna några av alla våra yrkesområden.

Att vi är ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag i Göteborg innebär även att du med oss kan hitta olika vägar i din karriär. Kanske vill du prova på flera olika jobb för att hitta vad som passar dig? Testa då att jobba som konsult, eller sök deltidsjobb i Göteborg och kombinera med studier eller andra engagemang. Vi erbjuder även olika genvägar i karriärensåsom traineeprogram och Accelerated learning via TNG Upskill.

Vad ska jag jobba med i Göteborg?
Göteborg är känt för sina stora industrier, men likt andra städer står de inte längre för Göteborgs tillväxt i samma utsträckning som tidigare. Under senare år har antalet lediga jobb snarare ökat inom tjänstemannaområdet.

Göteborgs industri domineras idag av AB Volvo som är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, marina och industriella drivsystem och den numera kinesägda Volvo personvagnar som tillverkar de välkända Volvobilarna. Även logistikjobb är vanligt förekommande.

Det finns också många lediga jobb och tjänster inom Göteborgs stad, vilket är en bra karriärmöjlighet för många som söker nytt jobb.

SKF, Svenska kullagerfabriken, är en av Sveriges äldsta industrier och grundades i Göteborg 1907. Deras huvudkontor ligger i stadsdelen Gamlestaden och företaget är världens ledande leverantör av kundanpassade lösningar av produkter och tjänster inom lager och tätningar. Företagets expertis inkluderar även stöd vid teknisk support, underhåll, tillståndsbevakning och utbildning.

Ska du söka jobb i Göteborg kan du även söka dig till turismnäringen och den medicinska industrin. Inom den sistnämnda finns större företag som AstraZeneca, Getinge, Mölnlycke och Nobel Biocare representerade i Göteborg. Tack vare Göteborgs överflöd av storföretag finns det även ett stort behov av personer som vill arbeta med kundtjänst och service inom till exempel bank- och finansvärlden.

En annan stor arbetsgivare i regionen är Sahlgrenska Universitetssjukhuset som är norra Europas största sjukhus med över 17 000 anställda.

Utbildning som ger dig jobb i Göteborg
Göteborg räknas idag som en av Sveriges största studentstäder tack vare sina två högskolor, Göteborgs universitet och Chalmers tekniska högskola. Chalmers har två campus som finns i Johannesberg och på Lindholmen. Där finns utbildningar för dig som vill bli doktor, licentiat, civilingenjör, arkitekt, ingenjör, teknologie kandidat och nautiker. Idag finns även IT-universitet i Göteborg som är ett samarbete mellan dessa två högskolor och en hel del lediga it-jobb runt om i västsverige.

Göteborg – storstad med många möjligheter till jobb

Göteborg är Sveriges näst största tätort, endast överskriden av Stockholm. Med över 550 000 invånare i tätorten är det den femte största tätorten i Norden. Tätorten befinner sig i största delen i Göteborgs kommun men sträcker sig även till centralorterna i Mölndal och Partille kommun.

I Göteborg finns huvudkontoren för några av Skandinaviens största industrikoncerner som AB Volvo, SKF samt välkända teknikföretag som Esab och Preem. Dessa företag erbjuder lediga teknik- och ingenjörsjobb till stadens invånare och har alla sitt ursprung i staden.

Göteborg är även en stor logistikstad då en stor del av Sveriges import och export sker via Göteborgs hamn, som är Nordens största.

Vi matchar dig med lediga jobb i Göteborg

Hittar du ingen passande tjänst i Göteborg just nu? Gör gärna en spontanansökan och kolla alla våra lediga jobb i Göteborg vid ett senare tillfälle!