TNG

Lediga jobb Uddevalla

Lediga jobb i Uddevalla just nu

Tyvärr. Vi hittar inga jobb som matchar din sökning.

Prova att ange nya sökkriterier eller gör en spontanansökan med ditt CV till TNG Talent Network! Som medlem i vårt nätverk kan du även bli personligt kontaktad av rekryterare och ta del av karriärtips och medlemsförmåner.

 

Tillbaka till lediga jobb

Rekommenderat för dig

Uddevalla

Dags att söka lediga jobb och konsultuppdrag i Uddevalla?

Sök då lediga jobb och konsultuppdrag i Uddevalla via oss på på TNG. Ta nästa karriärsteg via oss inom IT, teknik, logistik, life science, marknadsföring, finans, försäljning, ekonomi, inköp och HR. Vi arbetar med många spännande arbetsgivare i Uddevalla så ha löpande koll på vår lediga jobb sektion.

Att jobba i Uddevalla

Uddevalla är en tätort i Bohuslän, Västra Götalands län. Uddevalla har omkring 35 000 invånare och är därmed den största tätorten helt belägen i Bohuslän. Staden ligger vid Byfjorden, en vik av Skagerack.

Staden grundades först som en norsk handelsplats, och har genom tiderna ömsom legat i Sverige Norge och Danmark. Lite slående är att Uddevalla har bytt nationalitet sju gånger (!). Dessutom har den genom århundradena härjats av krig och bränder, och har inte mindre än sex gånger brunnit ner till grunden. Uddevallas utveckling har genom historien gynnats genom återkommande sillperioder och dess läge vid havet som har medfört stor import- och exporthandel. 1800-talets industrialisering lade grunden till dagens skiftande näringsliv.

Karriärmöjligheter

Kampenhofs Bomullspinneri och Uddevalla Tändsticksfabrik är tidiga exempel på stora industrier i Uddevalla. Den tredje industrin av betydelse fick sin början 1903 då Schwartzman & Nordström startade konfektionstillverkning. Till en början i liten skala men idén att tillverka färdigsydda kostymer i olika storlekar och erbjuda dessa till försäljning var ny. Fram tills nu hade männen gått till någon av de lokala skräddarna och måttbeställt sina kostymer.

Företaget fick snart heta ”Tiger” i folkmun och när den tredje stora fabriksbyggnaden invigdes vid Östergatan var det nordens största fabrik för herrkonfektion. Uddevallavarvet, som grundades 1946 och lades ned 1986, bidrog även till stor del till Uddevallas utveckling.

Nu är den största arbetsgivaren Uddevalla kommun, men i näringslivet i övrigt står sig handeln stark, men även högteknologiska småföretag växer fram ur en bred lokal kompetens. Uddevalla har en ganska låg nationell ranking när det kommer till företagsklimat, men trots detta är nyföretagandet högt jämfört med övriga landet.

Söka jobb i Uddevalla

TNG är ett rekryterings- och bemanningsföretag som rekryterar objektivt och fördomsfritt. Vi har ett kontor i Göteborg men rekryterar till lediga jobb i hela Västra Götaland. I Uddevallaområdet rekryterar vi just nu mycket inom handel.

Om det inte finns några lediga jobb just nu som passar dig rekommenderar vi att du gör en spontanansökan. Med ditt CV blilr du registrerad i vårt konsult- och talangnätverk, vilket gör att vi enkelt kan matcha dig till ett jobb eller uppdrag och kontakta dig direkt. Vill du ha tips i ditt jobbsökande från några av våra rekryterare kan du lyssna på vår jobbpodd.eller ta del av våra tips om karriär.

Vill du veta mer hur vi på TNG arbetar med fördomsfri rekrytering? Kolla in filmen nedan.