TNG

Lediga jobb Borås

Lediga jobb i Borås just nu

Tyvärr. Vi hittar inga jobb som matchar din sökning.

Prova att ange nya sökkriterier eller gör en spontanansökan med ditt CV till TNG Talent Network! Som medlem i vårt nätverk kan du även bli personligt kontaktad av rekryterare och ta del av karriärtips och medlemsförmåner.

 

Tillbaka till lediga jobb

Rekommenderat för dig

Borås

Söker du lediga jobb eller konsultuppdrag i Borås?

Sök då efter lediga jobb och interimsuppdrag i Borås inom textilbranschen, konst, kultur, detaljhandeln, teknik, logistik och industri via oss på TNG! Borås är en stad i Västra Götalands län och är känd för sin långa historia inom textilindustrin och betraktas som Sveriges textilhuvudstad. Staden är också känt för sitt engagemang inom konst och kultur. Borås erbjuder en mix av industriell tradition och modernitet, och staden har blivit ett centrum för innovation och design.

Vi rekryterar fördomsfritt vilket innebär att du får en mer rättvis upplevelse när du söker jobb. Med specialisering på fördomsfri rekrytering erbjuder vi hela Västsverige rekrytering, bemanning och konsultuthyrning till företag som behöver rekrytera eller hyra in personal. Det betyder massor av spännande karriärmöjligheter för dig som vill ha jobb i Borås och Västsverige!

Lediga jobb inom textilindustrin

Borås, Sveriges textilhuvudstad, lockar med en rik historia och moderna möjligheter inom textilindustrin. Staden är känd för sina textiljobb inom design, produktion och innovation. Här möts tradition och framtid, skapandes en dynamisk arbetsmiljö. Om du söker jobb inom textilbranschen, erbjuder Borås en unik plattform för att vara en del av en viktig och växande sektor där kreativitet och tradition möter framtidens utmaningar.

Några framträdande företag som har sina huvudkontor i Borås är Borås Cotton, Hägglunds Modehus, Kappahl och Textilia.

Utbilda dig i Borås?

Borås högskola erbjuder ett brett utbud på grundnivå och avancerad nivå inom olika ämnesområden. Om du är intresserad av att utbilda dig inom textilindustrin finns även Textilhögskolan beläget i Borås. Här har du möjlighet att utbilda dig specifikt inom textilteknik och design.

Nästa steg för dig som ska söka jobb

Funderar du på en ny karriär eller studerar du idag i Borås? Då tycker vi att du ska söka jobb idag fördomsfritt via TNG. Hittar du inga lediga jobb just nu i Borås så gör gärna en  spontanansökan och ta samtidigt del av våra rekryterares karriärtips i vår jobbpodd och på vår karriärsektion.

Rekrytera eller hyra personal i Borås

TNG specialiserar sig på fördomsfri rekrytering. Vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning och konsultuthyrning till företag när de ska rekrytera eller hyra in personal.