TNG
Om TNG: Vi är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som är specialister på fördomsfri och datadriven rekrytering, bemanning och interim, i hela Sverige

Specialister inom fördomsfri rekrytering, bemanning och interim

Genom att se bortom fördomar bidrar vi till en hållbar arbetsmarknad

TNG står för The Next Generation, och vad gör oss annorlunda? Vi är ett auktoriserat rekryterings- och konsultföretag men också specialister inom fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Genom vår fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetodik™ gör vi det enkelt för företag och organisationer i hela Sverige att hitta rätt medarbetare. Samtidigt som vi erbjuder jobbsökare en rättvis och transparent kandidatupplevelse, där alla får samma chans att visa sin kompetens och potential.

Fördomsfri rekrytering, eller objektiv rekrytering, är något vi verkligen tror på. Det är inte bara fina ord på en hemsida, utan bygger på forskning, tjugo år av utvecklingsarbete, rätt verktyg och ett genuint engagemang.

Och vi gör det på riktigt. Varje dag utmanar vi fördomar och låter fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön, lärosäte och ursprung. Istället är det våra sökandes kompetens och arbetspotential som står i fokus. Allt för att den mest lämpade personen ska få jobbet. Det är inte bara sunt förnuft, utan också lönsamt. Våra tillsättningar bidrar nämligen till bättre affärer, mångfald, högre innovationstakt samt färre felrekryteringar hos våra kunder.

TNG rekryterar, bemannar och erbjuder interimslösningar inom alla tjänstemannaområden och specialiserar oss där vi ser ökade krav på grund av kompetensbristen. Till exempel på teknik- och ingenjörsrekryteringIT-rekrytering och chefsrekrytering. För att dela med oss av vår kunskap inom fördomsfri rekrytering erbjuder vi även rekryteringsutbildningar för chefer och HR. Allt för att långsiktigt bidra till en mer hållbar arbetsmarknad.

Kunder vi jobbar med just nu

TNG har ett brett utbud av olika tjänster inom rekrytering

Våra tjänster

TNG är ett rekryterings- och bemanningsföretag som sätter kompetens framför fördomar och magkänsla. Varje dag.

Kompetens före fördomar sedan 2004

När vi för tjugo år sedan grundade TNG var det med utgångspunkt i vår vision om en hållbar arbetsmarknad. Och en stark vilja att göra skillnad. Nu, precis som då, är vi övertygade om att det är möjligt att ge alla som söker jobb en rättvis, objektiv och diskrimineringsfri bedömning av sin kompetens. Något som skapar en mer fungerande arbetsmarknad för både arbetsgivare och jobbsökare.

Så vad innebär vår fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetodik i praktiken? Jo, att vi arbetar faktabaserat och strukturerat. Hela vägen. Från kravprofil, kompetensurval, arbetspyskologiska tester och anonymiserade ansökningar. Till inkluderande talent marketing, transparent kandidatåterkoppling och kvalitetssäkring. Oavsett om det gäller rekrytering, bemanning eller interim. Resultatet? Fler och bättre sökande – och därmed bättre matchade kandidater till våra kunder.

Nyfiken på vilka kunder vi samarbetar med på TNG? Ta den av våra kundcase och success stories!

Våra kunder

Under de senaste fyra åren har över 1000 företag valt att rekrytera fördomsfritt med oss. Och 400 000 kandidater har valt att ta nästa steg i sin karriär via vår anonymiserade och inkluderande rekryteringsupplevelse.

Vill du veta mer om hur andra företag valt att samarbeta med oss? Läs några av våra kundcase eller ta en titt på våra lediga jobb för att se vilka vi just nu hjälper hitta nya medarbetare.

TNG rekryterar och bemannar fördomsfritt i hela Sverige

Rekrytering, bemanning och interim i hela Sverige

Vi har fysiska kontor i StockholmGöteborgMalmöÖrebro och Kopparberg. Tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar uppdrag i hela landet.

Karriärmöjligheter via TNG

Åda Edman Källströmer, VD TNG Group AB

Jag tror på att se målet framför sig. Att våga testa. Utvecklas. I stort som smått. Inte stanna lite bekvämt halvvägs och peta i vad alla andra gör, utan faktiskt prova själv. Att våga satsa och på riktigt vilja uppnå en helt fördomsfri rekrytering. Det är så vi har jobbat i snart tjugo år. Och som är nyckeln till TNG:s framgång.

– Åsa Edman Källströmer, VD TNG
TNG är ett auktoriserat rekryteringsföretag som erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning och interim i hela Sverige

TNG – en del av Key People Group

TNG ingår i företagsgruppen Key People Group tillsammans med följande bolag:

Ada Digital

Invici

To find out

Signpost

Tengai

Mesh

Behöver du hjälp att hitta ny personal?

Eller har du andra frågor? Hör av dig så pratar vi vidare.

Kontakta oss idag!

Besök oss lokalt!

TNG har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Kopparberg. Här nedanför hittar du kontaktuppgifter direkt till våra lokalkontor.

Stockholm och norra Sverige

Pyramidvägen 7
Våning 6, 169 56 Solna

08-219 200
info@tng.se

Visa på karta

Göteborg och västra Sverige

United Spaces, Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg

031-761 22 20
info@tng.se

Visa på karta

Malmö och södra Sverige

Nordenskiöldsgatan 24
211 19 Malmö

08-219 200
info@tng.se

Visa på karta

Örebro och Mälardalen

Kungsgatan 8
702 11 Örebro

08-219 200
info@tng.se

Visa på karta

Kopparberg

Herrgårdsvägen 10
714 32 Kopparberg

08-219 200
info@tng.se

Visa på karta

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Rekommenderat för dig

Visa alla