TNG
TNG är ett modernt och innovativt rekryteringsföretag med lång erfarenhet av rekrytering i norra Sverige.

Rekrytera och hyr personal i Norrland – träffsäkert och fördomsfritt

TNG gör fördomsfri rekrytering, interim och bemanning enkelt för dig i norra Sverige. Med vår datadrivna rekryteringsmetod får du rätt medarbetare som levererar i din organisation. Idag och imorgon.

Rekrytering och interim i norra Sverige – vi hjälper dig

Söker du ny personal? Bra, då har du hittat rätt! TNG är ett konsult- och rekryteringsföretag som erbjuder tjänster inom rekrytering, interim och bemanning. Vi tillsätter löpande uppdrag till små som stora arbetsgivare över hela norra Sverige. Bland annat finns våra kunder i Boden, Luleå, Piteå, Skellefteå, Sollefteå, Sundsvall, Umeå, Örnsköldsvik och Östersund. Tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hjälper dig hitta rätt personal och konsulter oavsett placeringsort.

Effektiv rekrytering inom hela tjänstemannasektorn

Från teknik och IT till marknad, försäljning och chefsrekrytering – vårt team av dedikerade rekryteringskonsulter kan hjälpa dig att fylla en mängd olika roller. Oavsett om du behöver en IT-utvecklare i Luleå, en interimschef i Piteå eller en gruvingenjör i Kiruna, har vi rätt lösning för att säkra din kompetensförsörjning.

Vi förstår att varje organisation är unik. Därför anpassar vi varje uppdrag utifrån just din verksamhet och affär. Något vi vet är särskilt viktigt i norra Sverige, där en växande industri och utbredd kompetensbrist ställer nya krav vid rekrytering. Och gör att man ibland kan behöva tänka lite utanför boxen för att hitta medarbetare med den kompetens och potential som krävs för att utveckla verksamheten. Vill du veta mer? Tveka inte att höra av dig så tar vi en närmare dialog om era behov och målsättningar framåt.

Hjälp mig idag

TNG har ett brett utbud av olika tjänster inom rekrytering

Våra tjänster

Bättre kandidater med fördomsfri och datadriven rekrytering - anlita TNG för din rekrytering i norra Sverige.

Bättre kandidater med fördomsfri rekrytering

När vi grundade TNG för över 20 år sedan var det med utgångspunkt i vår vision om en hållbar arbetsmarknad, där alla jobbsökare får en rättvis och diskrimineringsfri bedömning av sin kompetens baserat på fakta, inte subjektiva åsikter. Det är inte bara fina ord på en hemsida, utan bygger på forskning, snart tjugo år av utvecklingsarbete, rätt verktyg och ett genuint personligt engagemang. Och vi gör skillnad. Varje dag.

Med TNG får du en interims- och rekryteringspartner som erbjuder rekryterings- och konsultlösningar inom alla tjänstemannaområden. Vi specialiserar oss där det råder kompetensbrist och lyckas tack vare våra datadrivna opartiska kompetensurval, arbetspyskologiska tester, inkluderande talent marketing och kvalitetssäkring. Resultatet är att vi får fler och bättre sökande – och därmed bättre matchade kandidater.

Rekrytera bristkompetens i norra Sverige med hjälp av TNG:s datadrivna search-metod.

Datadriven search identifierar bristkompetens

Till följd av rådande kompetensbrist är många roller mer utmanande att tillsätta. Då använder vi vår searchtjänst TNG Insight Search™. Här arbetar våra researcher med avancerade söklicenser och moderna verktyg för att samla och analysera kvalitativ och kvantitativ talangdata. Insikterna från searcharbetet används i nära samarbete med dig som uppdragsgivare för att finkalibrera och optimera kandidatpitchen, sökord, kravprofil och sökvägar.

Oavsett val av rekryteringstjänst får du som kund en modern och effektiv helhetslösning, där TNG hittar de bäst matchade kandidaterna. Med vår searchtjänst bidrar vi dessutom med värdefulla insikter till er talangstrategi och stärker ert employer brand framåt. Något som är av stor vikt i en tillväxtregion som Norrland.

Fördelar med att rekrytera personal fördomsfritt och datadrivet med TNG

Varför välja TNG för rekrytering i norra Sverige?.

  • Snabbt och effektivt: Tack vare vår moderna rekryteringsprocess kan vi snabbt och kostnadseffektivt hitta rätt kandidater för dina behov.
  • Fördomsfri rekrytering: Genom vår unika, datadrivna rekryteringsmetod säkerställer vi att du får kandidater baserat på deras kompetens och potential. Och inget annat. Något som också långsiktigt bidrar till ökad mångfald och innovation i ditt företag.
  • Närvarande och stöttande rekryterare: Våra engagerade rekryterare är närvarande under hela rekryteringsprocessen. De guidar och stöttar dig från start till mål och delar med sig av sin kunskap, vilket säkerställer en smidig och effektiv rekrytering.
  • Inkluderande talent marketing: TNG:s inkluderande talent marketing säkerställer att du når ut till en bred och diversifierad talangpool. Det accelererar rekryteringsprocessen och stärker samtidigt ert employer brand.
  • Positiv kandidatupplevelse: Visste du att 94 % tycker det är ”enkelt” eller ”mycket enkelt” att söka jobb via TNG? Ja, när du anlitar oss kan du vara trygg i att kandidater bemöts och hanteras fördomsfritt och rättvist. Oavsett om de i slutändan får jobbet eller inte. Vilket är än viktigare på de orter där kandidater också är kunder.
  • Auktoriserade och trygga: TNG är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag så du kan känna dig trygg.

Kunder vi samarbetar med just nu

Vi hjälper dig med personal inom

Jag är impad över metodiken. Jag får det lilla extra, en högre kvalitet på kandidaterna. Det ger trygghet och det gör att TNG står ut i mängden.

– Magnus Eklund, tf regionchef för Eltech och Emil Lundgren
Kontakta TNG för att få hjälp med din rekrytering i norra Sverige.

Hur kan vi hjälpa dig idag?

Behöver du hjälp att rekrytera eller hyra personal i norra Sverige? Lämna dina uppgifter och berätta kort om tjänsten du behöver fylla, så kommer en av våra rekryteringskonsulter kontakta dig inom kort. Vi ser fram emot att få avlasta dig!

Sök lediga jobb i Norrland och hela Sverige via TNG

Söker du lediga jobb eller konsultuppdrag?

Hos TNG hittar du nya karriärmöjligheter via våra lediga jobb. Vi är ständigt i kontakt med nya arbetsgivare inom alla branscher som behöver medarbetare inom många olika kompetensområden. Besök därför sidan regelbundet för att inte missa en spännande möjlighet.

Hittar du inget som passar dig just nu? Skicka istället en spontanansökan så kontaktar vi dig när det dyker upp jobb eller konsultuppdrag som matchar din profil.

Exempel på tjänster vi kan rekrytera i norra Sverige

Jobb inom marknad och försäljning
Account Manager, säljchef, säljare, B2B-säljare, teknisk säljare, marknadsassistent, content specialist, produktchef, webbredaktör, marknadschef, innesäljare, marknadskoordinator, digital marknadsförare, affärsutvecklare, strategisk kommunikatör, internationell säljare och marknadsförare, social media manager.

Jobb inom administration och kundtjänst
Administratör, kundtjänstmedarbetare, assistent, receptionist, kundtjänstpool, växelansvarig, handläggare, logistikkoordinator, koordinator.

Jobb inom ekonomi och HR
Ekonomichef, controller, HR-specialist, rekryterare, ekonomiassistent, redovisningsekonom, administratör, receptionist, HR-specialist, HR-chef, lönespecialist, ekonomi- och redovisningskonsult, hållbarhetsspecialist.

Chefsjobb
Affärsutvecklingschef, verksamhetschef, redovisningschef, regionchef, CFO, HR-chef, logistikchef, Supply Chain Manager, personalchef, teknisk chef, marknadschef, interimschef samt ledare till industrin, gruvnäringen, tillverkning, ny teknik och den gröna omställningen.

Jobb inom teknik och industri
Gruvingenjör, underhållsingenjör, projektingenjör, produktionsingenjör, processingenjör, logistiker, inköpare, supply chain expert, inköpschef, mekanikkonstruktör, utvecklingsingenjör, transportledare grön logistik, automationsingenjör- eller tekniker, CAD-konstruktör, produktionstekniker, el- och automationsingenjör, upphandlare, processoperatör.

Jobb inom IT
IT-utvecklare, IT-tekniker, IT-support, IT-projektledare, UX-specialist, javautvecklare, androidutvecklare, säkerhetsspecialist, javaprogrammerare, algoritm-utvecklare, .NET utvecklare, agil projektledare, IT-infrastrukturspecialist, IT-programmerare, applikationsutvecklare till iPhone och Android, back end developer, front end developer, systemutvecklare .NET med AI-kompetens, IT-säkerhetsspecialist.

Lästips för dig

Visa alla