TNG

Lediga jobb Kundtjänst / kundservice

Se alla lediga jobb
Bildvy
  • Lista
  • Boxar
  • Bildvy
+ Ladda fler jobb

Problem?

Något som inte fungerar med din ansökan eller de tester du gör? Hör av dig direkt till din rekryterare eller maila oss på info@tng.se

Kundtjänst / kundservice

Att jobba med kundtjänst och kundservice handlar mycket om att hjälpa och skapa kontakt med ett företags kunder. Det kan handla om att svara på frågor kring olika produkter över telefon eller hantera komplexa ärenden över mail, sociala medier och chatt. Och just nu är det många företag som arbetar aktivt med rekrytering inom kundservice.

Du är ofta den första personen som kunderna får kontakt med när de ringer ett företag. Därför är det viktigt att du som person är serviceinriktad, trevlig och social. Ska du jobba med kundservice kan du ha många olika titlar så som koordinator, ordermottagare, säljstöd, kundkommunikatör eller kundrådgivare.

Många lediga jobb inom denna genre läggs ut via kundtjänsteföretag och finns som heltids- och deltidsjobb. Därför passar denna sorts jobb som studentjobb, extrajobb eller för dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning.

Arbetsuppgifter för jobb inom kundservice och kundtjänst
Som kundservicemedarbetare tar du antingen emot samtal eller är den som ringer utåt för ditt företag. Tar du emot samtal fungerar du ofta som en första hjälplinje för företagets kunder, oavsett om de behöver direkt assistans, behöver felanmäla eller hjälp att returnera en vara. Här gäller det att du är djupt insatt i företagets produkt eller tjänster för att kunna svara på de frågor som uppstår.

Ringer du utåtgående samtal kan du ringa för kampanjer, boka tid för säljbesök eller kartlägga nya kundbehov för de företag som vill förbättra sin nuvarande kundservice. En annan inriktning för utgående samtal kan vara opinionsundersökningar vilket innebär att du ställer frågor till enskilda hushåll eller en specifik företagsgrupp.

Datorn och telefonen är de två viktigaste verktygen för dig som vill jobba med kundservice. Alla samtal och annan data dokumenteras med hjälp av datorn och telefonkontakten med kunderna gör det möjligt för dig att utföra dina arbetsuppgifter på distans från dina kunder. Även detta är ett plus för dig som vill lägga till kundservice på ditt CV under tiden du studerar.

Är du intresserad av ett jobb inom kundservice och/eller kundtjänst? Skicka oss din spontanansökan eller sök ett av våra lediga kundtjänstjobb fördomsfritt utan personligt brev idag!