Sök

Lediga jobb Kundtjänst/service

Se alla lediga jobb
Boxar
  • Lista
  • Boxar
  • Bildvy

Problem?

Något som inte fungerar med din ansökan eller de tester du gör? Hör av dig direkt till din rekryterare eller maila oss på info@tng.se

Kundtjänst/service

Att arbeta med kundsupport/service handlar mycket om att hjälpa och skapa kontakt med ett företags kunder. Det kan vara så enkelt som att svara på frågor kring olika produkter över telefon eller att ställa frågor för olika marknadsundersökningar.

Du är ofta den första personen som kunderna får kontakt med när de ringer ett företag. Därför är det viktigt att du som person är serviceinriktad, trevlig och social. Ska du jobba med kundservice kan du ha många olika titlar så som koordinator, ordermottagare, säljstöd, kundkommunikatör eller kundrådgivare.

Många lediga jobb inom denna genre läggs ut via kundtjänsteföretag och finns som heltids- och deltidsjobb. Därför passar denna sorts jobb som studentjobb, extrajobb eller för dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning.

Arbetsuppgifter hos kundservice och kundtjänst
Som kundservicemedarbetare tar du antingen emot samtal eller är den som ringer utåt för ditt företag. Tar du emot samtal fungerar du ofta som en första hjälplinje för företagets kunder, oavsett om de behöver direkt assistans, behöver felanmäla eller hjälp att returnera en vara. Här gäller det att du är djupt insatt i företagets produkt eller tjänster för att kunna svara på de frågor som uppstår.

Ringer du utåtgående samtal kan du ringa för kampanjer, boka tid för säljbesök eller kartlägga nya kundbehov för de företag som vill förbättra sin nuvarande kundservice.
En annan inriktning för utgående samtal kan vara opinionsundersökningar vilket innebär att du ställer frågor till enskilda hushåll eller en specifik företagsgrupp.

Datorn och telefonen är de två viktigaste verktygen för dig som vill jobba med kundservice. Alla samtal och annan data dokumenteras med hjälp av datorn och telefonkontakten med kunderna gör det möjligt för dig att utföra dina arbetsuppgifter på distans från dina kunder. Även detta är ett plus för dig som vill lägga till kundservice på ditt CV under tiden du studerar.

Är du intresserad av att arbeta inom kundservice? Skicka oss din spontanansökan. Vi matchar alla inkomna ansökningar till alla nya uppdrag.