TNG
Finsktalande jobb i Sverige - sök och prenumerera på jobb på finska i Stockholm, Göteborg och Malmö!

Sök finsktalande jobb i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö

Talar du finska? Då söker vi dig!

Låt dina språkkunskaper ge dig en skjuts i karriären! Tack vare att du talar finska har du en unik ingång till stora internationella företag som erbjuder finsktalande jobb inom bland annat kundtjänst, administration och IT-support. Vi har i vårt nätverk flera intressanta kunder som vi gärna kopplar ihop dig med.

På TNG arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning och hjälper löpande företag i hela Sverige att rekrytera finsktalande personal. Därför vill vi gärna få kontakt med dig som pratar finska och söker finsktalande jobb. Att vi rekryterar fördomsfritt innebär att vi enbart fokuserar på din kompetens, potential och motivation för jobbet. Inte hur du ser ut, hur gammal du är eller vad du gjort tidigare. Tveka därför inte att höra av dig även om du inte har tidigare erfarenhet inom just det aktuella området.

Du hittar våra lediga jobb här på hemsidan och är även välkommen att maila oss direkt, så matchar vi dig med tjänster som passar din profil. Du kan också prenumerera på lediga jobba på finska genom att fylla i formuläret här nedanför. Då skickar vi dig jobbannonser där företag specifikt söker finsktalande på din ort. En smidig tjänst för dig att hålla koll på lediga jobb på finska!

Prenumerera på finsktalande jobb

Få jobbannonser för finsktalande jobb direkt till din mail! Tjänsten är gratis och vi kommer inte skicka dig någon annan information än jobberbjudanden.

Fyll i dina uppgifter för att prenumerera på lediga jobb på finska!


Vi behöver ditt samtycke.

Du kan alltid ändra dig när du vill genom att klicka på avprenumerationslänken längst ner i alla mail du får från TNG, eller genom att kontakta oss på info@tng.se. Vi delar inte din information vidare utanför TNG Group AB. För att läsa mer om vår integritetspolicy, vänligen besök tng.se/integritetspolicy. Genom att klicka på knappen nedan godkänner du att vi använder din information enligt ovan.

Prenumerera på jobbtips om finsktalande jobb via TNG – specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning

Som jobbsökare hos TNG kan du vänta dig

 • En bred syn på vad kompetens är
  Vi väger in din kunskap, färdigheter, personlighet, motivation och begåvning.
 • Transparens
  Följ din ansökan och rekryterarens beslut digitalt i realtid.
 • Löpande återkoppling
  Få korta statusuppdateringar om vad som händer med din ansökan och när vi vill träffa dig.
 • Inga kompisrekryteringar
  Alla lediga jobb publiceras på öppna digitala plattformar, tillgängliga för alla att söka. Inga jobb annonseras i slutna eller dolda nätverk.
 • Personligt bemötande
  Våra rekryterare drivs av att träffa människor och att förmedla jobb. Hos oss står inte objektiviteten i vägen för ett vänligt bemötande.
 • Utmanade kravspecifikationer
  Tillsammans med våra kunder säkerställer vi att beskrivningen av företagets behov – och därmed vårt urval – sker utifrån avgörande kompetenser. Inte ålder, kön, ursprung eller enbart ”fina” lärosäten.
 • Kunniga rekryterare
  Vi är utbildade i kompetensbaserad rekrytering, fördomsfri rekryteringsmetodik och diskrimineringslagen.
Läs mer om vår kandidatupplevelse!

Lediga jobb just nu