TNG
finsktalande-jobb-TNG-finska

Sök finsktalande jobb idag!

Kan du finska och söker jobb i Sverige? Då kan vi hjälpa dig!

Vi på TNG söker nu dig som pratar finska till flera finsktalande jobb inom kundtjänst, ekonomi, marknad, sälj och IT-support i Stockholm, Göteborg och Malmö. Du kan också prenumerera på kommande lediga jobba på finska genom att fylla i formuläret längre ner på denna sida.

Låt dina språkkunskaper ge dig en skjuts i karriären! Tack vare att du talar finska har du en unik ingång till stora internationella företag som söker just dig till sina lediga jobb. Vi har i vårt nätverk flera kunder som vi kan koppla samman dig med. Det är också en chans att visa vad du går för inom andra områden, även om du inte tidigare arbetat med dessa tjänster. Så tveka inte att höra av dig!

Prenumerera på finsktalande jobb

Redo att söka jobb för finsktalande? Du hittar våra lediga jobb här på hemsidan och är även välkommen att maila oss direkt, så matchar vi dig med passande roller. Du kan också prenumerera på finsktalande jobb via formuläret nedan. Då skickar vi dig jobbannonser där man specifikt söker finsktalande på din ort till din mail. Tjänsten är gratis och vi kommer inte skicka dig någon annan information än jobberbjudanden. En smidig tjänst för dig att hålla koll på lediga jobb på finska!

Prenumerera på jobbtips om finsktalande jobb via TNG.
Fyll i dina uppgifter för att prenumerera på finsktalande jobb!

 


Vi behöver ditt samtycke.

Du kan alltid ändra dig när du vill genom att klicka på avprenumerationslänken längst ner i alla mail du får från TNG, eller genom att kontakta oss på info@tng.se. Vi delar inte din information vidare utanför TNG Group AB. För att läsa mer om vår integritetspolicy, vänligen besök tng.se/integritetspolicy. Genom att klicka på knappen nedan godkänner du att vi använder din information enligt ovan.