TNG
Följ din ansökan hos TNG. En digital tjänst för dig som söker jobb hos TNG. Tidslinjen visar hur långt din ansökan kommit i rekryteringsprocessen. I realtid!

Följ din ansökan – så här gör du!

En modernt och digital lösning för jobbsökare

Vi fortsätter arbetet med att utveckla TNG:s fördomsfria rekryteringsprocess. Allt för att förenkla för dig som söker våra lediga jobb! Med vår tjänst ”Följ din ansökan” kan du själv följa hur långt din rekryterare har kommit i tillsättningen och se exakt var varje ansökan befinner sig genom hela sökprocessen. Inga hemligheter. Transparens från början till slut. 

Alla lediga jobb hos TNG

Du som har sökt flera jobb känner säkert igen att från vissa företag får man aldrig svar. Eller att du flera veckor senare överraskande blir uppringd och inbjuden på intervju för ett jobb du hade glömt bort att du sökt. Vi vet att brist på återkoppling är en vanlig frustration för jobbsökare och därför bjuder vi nu in dig att följa din ansökan direkt och digitalt via mobilen och datorn.

Har rekryteraren ens tittat på din ansökan?

En jobbsökare hos TNG följer sin ansökan i realtid och ser hur långt TNG:s rekryterare har tagit ansökan vidare i sitt urval för ett ledigt jobb.

Med vår digitala lösning, kan du enkelt logga in och följa dina jobbansökningar i realtid genom varje steg i rekryteringsprocessen, både på mobilen och datorn.

Du får ta del av rekryterarens arbete, hur långt just din ansökan har kommit och löpande information om vad som är nästa steg. För oss är det självklart att du ska få återkoppling och vi vill ta bort upplevelsen av att ansökan hamnar i ett stort svart hål.

Så här går det till

Det är enkelt att följa din ansökan. Så här gör du:

  1. Börja med att söka ett av alla lediga jobb via din mobil eller dator.
  2. Klicka dig vidare till vår medlemssida TNG Talent network. Har du precis sökt ett jobb är du automatiskt inloggad, annars loggar du in med din e-postadress.
  3. Välj ”Följ mina ansökningar”. Nu kan du se alla jobb du sökt och exakt var du befinner dig i varje rekryteringsprocess. Du kan alltså när som helst, och var du än befinner dig, följa steg för steg vad rekryteraren gör och vad som kommer hända härnäst.
  4. Bredvid varje jobb finns även kontaktuppgifter till din rekryterare om du undrar något kring ansökan.
  5. Genom att klicka på ett av stegen i processen kan du direkt se om nästa steg kräver en insats av dig eller om det är dags för din rekryterare att arbeta.

Personlig kontakt fortfarande viktigt

I första stegen av din ansökan är du för oss anonym så att vi kan behandla din ansökan helt fördomsfritt. Alla sökande måste genomföra kompetens- och personlighetstester särskilt utvalda för jobbet. Först efter att vi gjort en samlad bedömning av hela din profil och sett att du matchar tjänsten, plockar vi fram dina kontaktuppgifter så vi kan ringa dig. Under tillsättningen försöker vi också löpande maila dig information om vad som sker och vad du kan vänta dig ska hända härnäst.  Och självklart ska alla som inte får jobbet också få svar av oss så snabbt som möjligt. Hellre ett tråkigt besked än inget alls.

Nytt jobb – ett ömsesidigt mål

Vi vet att du som söker jobb lägger ner tid och energi och ”Följ din ansökan” är ett steg i TNG:s digitala utvecklingsarbete – med mål att göra jobbsökandet både enklare och roligare. Men också vårt sätt att visa respekt för den tid och kraft du investerar när du söker jobb hos oss. Och slutmålet för oss båda är detsamma: att du ska komma till ett nytt jobb där du kan trivas och utvecklas!

Välkommen att söka någon av alla lediga jobb vi har just nu och följ din ansökan steg för steg fram till jobbet!

När du söker jobb hos TNG får du uppleva vår fördomsfria rekryteringsprocess. Det innebär bland annat att du är helt anonym för rekryteraren i de första stegen av tillsättningen. Vi ser varken hur du ser ut, vad du heter, vilken bakgrund du har eller hur gammal du är. Istället fokuserar vi på din potential och kompetens, vilket innebär att du behöver genomföra våra skräddarsydda och objektiva tester.

Titta på videon ovan eller på länken nedan för att se hur det går till!

Jag vill läsa mer!