TNG
Välkommen till TNG Group AB och våra presskontakter och mediesida.

Presskontakter – för dig som vill skriva om fördomsfri rekrytering och jobb

Presskontakter och newsroom

Välkommen till TNG Group AB och våra presskontakter och mediesida. TNG ser vi bortom det uppenbara och arbetar med kompetensbaserad fördomsfri rekrytering och bemanning som bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad.  

TNG har arbetat med fördomsfri rekrytering sedan start och myntade begreppet. Idag arbetar vi fortfarande med att driva branschen framåt och se till att kandidatens kompetens (begåvning, personlighet, kunskap, erfarenhet och motivation) samt framtida arbetsprestation är det viktigaste. Vi gör det med en datadriven fördomsfri rekryteringsprocess samt att vi ser bortom CV-historik, ålder, kön, namn, lärosäte eller bakgrund.

Om du är intresserad av att skriva om ämnet eller relaterade områden som karriär, jobbsökande, svensk arbetsmarknad eller rekryteringstrender så hör av dig till oss nedan. till våra presskontakter.

Presskontakter

Åsa Edman Källströmer, VD, TNG – fördomsfri rekrytering och bemanning

Åsa Edman Källströmer, VD
Tel: 08-219 200

Charlotte Ulvros, Marknads- och digitalchef
Tel: 070-982 84 75

Hitta det senaste i vårt newsroom

Vi har ett newsroom på Mynewsdesk där vi löpande publicerar presseddelanden och nyheter. Klicka nedan för att ta dig dit eller se ett utdrag av de senaste nyheterna nedan

 

Besök TNG:s newsroom här

Newsroom

Våra senaste nyheter

TNG expanderar geografiskt i Sverige - ökad efterfrågan på fördomsfri rekrytering

Intresset för fördomsfri rekrytering har ökat i Sverige under corona-året. Något som TNG, specialister inom fördomsfri rekrytering och bemanning, erfarit. Företaget väljer nu att expandera verksamheten virtuellt till hela Sverige då efterfrågan på företagets specialist-, ingenjörs- och chefsrekryteringstjänster, samt bemanning och konsultuthyrning ökar snabbt.

Jobb- och rekryteringtrender 2021: Superjobs, lookism, klassdiskriminering och inkluderande ledarskap

TNG, specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning, har genomfört sin årliga trendspaning inom fördomsfri rekrytering och jobbsökande. Totalt lyfter företaget nio rekryterings- och jobbtrender som kommer påverka hur svenska företag rekryterar 2021 och framåt. Några av trenderna är superjobs, lookism, hybrid-arbete, klassdiskriminering, datadriven rekrytering och inkluderande ledarskap.

TNG arrangerar Unbiased Day 2021 – kostnadsfritt trendevent inom rekrytering för chefer och HR

18 mars 2021 arrangerar rekryterings- och bemanningsföretaget TNG, tillsammns med dotterbolaget Ada Digital, ett kostnadsfritt digitalt trendevent inom rekrytering: Unbiased Day 2020.

Vårt pressrum

Vi producerar löpande pressmeddelanden och du hittar vårt pressrum med de senaste nyheterna på Mynewsdesk.

Kompetensexperter till intervjuer och föredrag

TNG i media de senaste åren

Här hittar du en del av de artiklar och blogginlägg som publicerades om TNG under:

2016 

2017

2018

2019

2020

2021

Vi rekryterar fördomsfritt!

TNG arbetar med fördomsfri rekrytering. Det innebär att vi ser bortom ålder, kön, bakgrund och namn när vi rekryterar. Hos oss står den sökande kompetens och potential i fokus. Vi har skrotat det personliga brevet, frågar inte efter ålder och anonymiserar alla sökande i första skeendet av vår rekrytering.

Dessutom får alla sökande göra arbetspsykologiska tester innan vi läser deras CV vilket ger alla samma möjlighet att lyckas. Kolla på filmen här intill för mer information eller varför inte söka ett av våra jobb och prova!