TNG
Välkommen till TNG Group AB och våra presskontakter och mediesida.

Press – för dig som skriver om fördomsfri rekrytering

Presskontakter och newsroom

Välkommen till TNG Group AB och våra presskontakter och mediesida. TNG ser vi bortom det uppenbara och arbetar med kompetensbaserad fördomsfri rekrytering och bemanning som bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad.  

TNG har arbetat med fördomsfri rekrytering sedan start och myntade begreppet. Idag arbetar vi fortfarande med att driva branschen framåt och se till att kandidatens kompetens (begåvning, personlighet, kunskap, erfarenhet och motivation) samt framtida arbetsprestation är det viktigaste. Vi gör det med en datadriven fördomsfri rekryteringsprocess samt att vi ser bortom CV-historik, ålder, kön, namn, lärosäte eller bakgrund.

Om du är intresserad av att skriva om ämnet eller relaterade områden som karriär, jobbsökande, svensk arbetsmarknad eller rekryteringstrender så hör av dig till oss nedan. till våra presskontakter.

Presskontakter

Åsa Edman Källströmer, VD, TNG – fördomsfri rekrytering och bemanning

Åsa Edman Källströmer, VD
Tel: 08-219 200

Charlotte Ulvros, Marknads- och digitalchef
Tel: 070-982 84 75

Newsroom

TNG Tech medverkar på Underhållsmässan – Europas ledande mötesplats inom Smart maintenance

TNG Tech, specialister på datadriven teknikrekrytering, medverkar på Underhållsmässan 31 maj–3 juni 2022 i Göteborg. Representanter från företaget kommer att finnas på plats i monter B04:32 under mässans samtliga dagar för alla som vill diskutera kompetensbehov för att ställa om till ett smartare underhåll.

Eva Ärlebo ny regionchef för TNG Väst

Eva Ärlebo är ny regionchef för TNG Väst. Hon kommer närmast från rollen som affärsområdeschef på börsbolaget Clemondo, där hon även satt med i bolagets ledning. Hon efterträder Anna Rydbacken, som blir ny VD för TNGs systerbolag Signpost.

Ny rapport! Lön, remote work och mångfald - här är IT-kandidaternas krav 2022

Vad krävs för att en eftertraktad IT-specialist ska byta jobb 2022? Svaret får du i en ny rapport, signerad Ada Digital - rekryteringsbolag inom digital utveckling och dotterbolag till TNG. Här samlas unik data kring IT-kandidaternas egna förväntningar på en framtida arbetsgivare. Med allt från lön och remote work till förmåner och mångfald.

Vårt pressrum

Vi producerar löpande pressmeddelanden och du hittar vårt pressrum med de senaste nyheterna på Mynewsdesk.

Kompetensexperter till intervjuer och föredrag

Om du planerar att rapportera om något av ämnena nedan har vi experter på samtliga områden:

TNG i media de senaste åren

Här hittar du en del av de artiklar och blogginlägg som publicerades om TNG under:

Vi rekryterar fördomsfritt!

TNG arbetar med fördomsfri rekrytering. Det innebär att vi ser bortom ålder, kön, bakgrund och namn när vi rekryterar. Hos oss står den sökande kompetens och potential i fokus. Vi har skrotat det personliga brevet, frågar inte efter ålder och anonymiserar alla sökande i första skeendet av vår rekrytering.

Dessutom får alla sökande göra arbetspsykologiska tester innan vi läser deras CV vilket ger alla samma möjlighet att lyckas. Kolla på filmen här intill för mer information eller varför inte söka ett av våra lediga jobb och prova!