TNG
Välkommen till TNG Group AB och våra presskontakter och mediesida.

Press – för dig som skriver om fördomsfri rekrytering

Presskontakter och newsroom

Välkommen till TNG Group AB och våra presskontakter och mediesida. TNG ser vi bortom det uppenbara och arbetar med kompetensbaserad fördomsfri rekrytering och bemanning som bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad.  

TNG har arbetat med fördomsfri rekrytering sedan start och myntade begreppet. Idag arbetar vi fortfarande med att driva branschen framåt och se till att kandidatens kompetens (begåvning, personlighet, kunskap, erfarenhet och motivation) samt framtida arbetsprestation är det viktigaste. Vi gör det med en datadriven fördomsfri rekryteringsprocess samt att vi ser bortom CV-historik, ålder, kön, namn, lärosäte eller bakgrund.

Om du är intresserad av att skriva om ämnet eller relaterade områden som karriär, jobbsökande, svensk arbetsmarknad eller rekryteringstrender så hör av dig till oss nedan. till våra presskontakter.

Presskontakter

Åsa Edman Källströmer, VD på TNG.

Åsa Edman Källströmer, VD
Tel: 08-219 200

Charlotte Ulvros, marknadschef TNG

Charlotte Ulvros, Marknadschef
Tel: 070-982 84 75

Newsroom

Chefernas krav när de söker jobb

Lön, mångfald eller bra chef? Vilka toppkrav har egentligen dagens chefer när de söker jobb? I en nysläppt rapport från TNG Lead, specialister inom chefsrekrytering, presenteras chefernas kravlista på en arbetsgivare 2023.

Ny rapport: Så vill chefer söka jobb 2023

Snabbare rekryteringsprocesser och mindre åldersdiskriminering. Det toppar chefernas önskelista när de söker jobb enligt en ny undersökning från TNG Lead, specialister inom datadriven och fördomsfri chefsrekrytering.

Haninge kommun storsatsar på IT och digitalisering – rekryterar nyckelroller i samarbete med TNG

Haninge kommun befinner sig just nu i en historisk tillväxtfas, där ett uttalat mål är att öka digitaliseringstakten. Som ett led i förändringsresan ska kommunen rekrytera ett större antal IT-roller. Tillsättningarna sker i samarbete med TNG – specialister på fördomsfri och datadriven rekrytering.

Vårt pressrum

Vi producerar löpande pressmeddelanden och du hittar vårt pressrum med de senaste nyheterna på Mynewsdesk.

Kompetensexperter till intervjuer och föredrag

Om du planerar att rapportera om något av ämnena nedan har vi experter på samtliga områden:

TNG i media de senaste åren

Här hittar du en del av de artiklar och blogginlägg som publicerades om TNG under:

Vi rekryterar fördomsfritt!

TNG arbetar med fördomsfri rekrytering. Det innebär att vi ser bortom ålder, kön, bakgrund och namn när vi rekryterar. Hos oss står den sökande kompetens och potential i fokus. Vi har skrotat det personliga brevet, frågar inte efter ålder och anonymiserar alla sökande i första skeendet av vår rekrytering.

Dessutom får alla sökande göra arbetspsykologiska tester innan vi läser deras CV vilket ger alla samma möjlighet att lyckas. Kolla på filmen här intill för mer information eller varför inte söka ett av våra lediga jobb och prova!