TNG
Välkommen till TNG Group AB och våra presskontakter och mediesida.

Press – för dig som skriver om fördomsfri rekrytering

Presskontakter och newsroom

Välkommen till TNG Group AB och våra presskontakter och mediesida. TNG ser vi bortom det uppenbara och arbetar med kompetensbaserad fördomsfri rekrytering och bemanning som bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad.  

TNG har arbetat med fördomsfri rekrytering sedan start och myntade begreppet. Idag arbetar vi fortfarande med att driva branschen framåt och se till att kandidatens kompetens (begåvning, personlighet, kunskap, erfarenhet och motivation) samt framtida arbetsprestation är det viktigaste. Vi gör det med en datadriven fördomsfri rekryteringsprocess samt att vi ser bortom CV-historik, ålder, kön, namn, lärosäte eller bakgrund.

Om du är intresserad av att skriva om ämnet eller relaterade områden som karriär, jobbsökande, svensk arbetsmarknad eller rekryteringstrender så hör av dig till oss nedan. till våra presskontakter.

Presskontakter

Åsa Edman Källströmer, VD, TNG – fördomsfri rekrytering och bemanning

Åsa Edman Källströmer, VD
Tel: 08-219 200

Charlotte Ulvros, Marknads- och digitalchef
Tel: 070-982 84 75

Newsroom

51 % av jobbsökare vill veta lön – redan i platsannonsen

En ny rapport visar att lön är en alltmer angelägen fråga för jobbsökare på den svenska arbetsmarknaden. 64 % uppger att lönenivå är en viktig faktor när de jämför potentiella arbetsgivare. Så pass viktig att 51 % redan i platsannonsen vill få information om aktuell lönenivå för tjänsten – vilket är över tre gånger så många som före pandemin.

På spaning efter lediga jobb i Örebro med TNG:s Jobbshopping Live

Rekryteringsbolaget TNG är tillbaka med ett nytt avsnitt av Jobbshopping Live där lediga jobb i Örebro är i fokus. Ett liveevent riktat till alla jobbsökare därute som vill djupdyka i nuvarande lediga tjänster inom Örebroregionen och ta del av konkreta jobbtips som kan lyfta jobbsökandet på dagens arbetsmarknad.

Ny research: Jobbsökarnas toppkrav på svenska arbetsgivare 2023

Nytt år – och en förändrad arbetsmarknad. Trots en begynnande lågkonjunktur ställer jobbsökarna höga krav på svenska arbetsgivare. Det är den rådande kompetensbristen på specialister och talanger som påverkar. Men vilka krav och förväntningar har egentligen jobbsökare på potentiella arbetsgivare, 2023 och framåt? Det har vi på TNG kartlagt - här är kraven från jobbsökarna själva.

Vårt pressrum

Vi producerar löpande pressmeddelanden och du hittar vårt pressrum med de senaste nyheterna på Mynewsdesk.

Kompetensexperter till intervjuer och föredrag

Om du planerar att rapportera om något av ämnena nedan har vi experter på samtliga områden:

TNG i media de senaste åren

Här hittar du en del av de artiklar och blogginlägg som publicerades om TNG under:

Vi rekryterar fördomsfritt!

TNG arbetar med fördomsfri rekrytering. Det innebär att vi ser bortom ålder, kön, bakgrund och namn när vi rekryterar. Hos oss står den sökande kompetens och potential i fokus. Vi har skrotat det personliga brevet, frågar inte efter ålder och anonymiserar alla sökande i första skeendet av vår rekrytering.

Dessutom får alla sökande göra arbetspsykologiska tester innan vi läser deras CV vilket ger alla samma möjlighet att lyckas. Kolla på filmen här intill för mer information eller varför inte söka ett av våra lediga jobb och prova!