TNG
Välkommen till TNG Group AB och våra presskontakter och mediesida.

Press – för dig som skriver om fördomsfri rekrytering

Presskontakter och newsroom

Välkommen till TNG Group AB och våra presskontakter och mediesida. TNG ser vi bortom det uppenbara och arbetar med kompetensbaserad fördomsfri rekrytering och bemanning som bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad.  

TNG har arbetat med fördomsfri rekrytering sedan start och myntade begreppet. Idag arbetar vi fortfarande med att driva branschen framåt och se till att kandidatens kompetens (begåvning, personlighet, kunskap, erfarenhet och motivation) samt framtida arbetsprestation är det viktigaste. Vi gör det med en datadriven fördomsfri rekryteringsprocess samt att vi ser bortom CV-historik, ålder, kön, namn, lärosäte eller bakgrund.

Om du är intresserad av att skriva om ämnet eller relaterade områden som karriär, jobbsökande, svensk arbetsmarknad eller rekryteringstrender så hör av dig till oss nedan. till våra presskontakter.

Presskontakter

Åsa Edman Källströmer, VD, TNG – fördomsfri rekrytering och bemanning

Åsa Edman Källströmer, VD
Tel: 08-219 200

Charlotte Ulvros, Marknads- och digitalchef
Tel: 070-982 84 75

Newsroom

Ökat tryck på interimslösningar – TNG expanderar interimsaffären

TNG, specialister inom fördomsfri rekrytering, breddar nu sin existerande interimsaffär och satsar på att utveckla sina interimslösningar ytterligare. Detta genom att lansera TNG Interim – ett nytt varumärke med fokus på att erbjuda kompetenssäkrade interimskonsulter inom HR, ekonomi, finans, försäkring, teknik, inköp, logistik och marknad.

Skandia först ut att hitta IT-talanger med tydligt fokus på mångfald

Försäkringsbolaget och banken Skandia är först ut att satsa på Ada Digitals nya talangprogram Diversity4Tech. Programmet sticker ut och främjar mångfald inom IT genom att välkomna sökande med annan bakgrund än den klassiska högskoleingenjörsexamen. Istället är det personens potential för jobbet som väger tyngst. Redan i februari 2023 kickstartar 12 deltagare karriären som .Net-utvecklare.

CV-tips i Jobbshopping Live!

Tips kring CV står på agendan när rekryteringsbolaget TNG är tillbaka med ett nytt avsnitt av Jobbshopping Live. Under programmet kan tittarna ställa frågor kring jobbsökande och få svar från TNGs experter i direktsändning.

Vårt pressrum

Vi producerar löpande pressmeddelanden och du hittar vårt pressrum med de senaste nyheterna på Mynewsdesk.

Kompetensexperter till intervjuer och föredrag

Om du planerar att rapportera om något av ämnena nedan har vi experter på samtliga områden:

TNG i media de senaste åren

Här hittar du en del av de artiklar och blogginlägg som publicerades om TNG under:

Vi rekryterar fördomsfritt!

TNG arbetar med fördomsfri rekrytering. Det innebär att vi ser bortom ålder, kön, bakgrund och namn när vi rekryterar. Hos oss står den sökande kompetens och potential i fokus. Vi har skrotat det personliga brevet, frågar inte efter ålder och anonymiserar alla sökande i första skeendet av vår rekrytering.

Dessutom får alla sökande göra arbetspsykologiska tester innan vi läser deras CV vilket ger alla samma möjlighet att lyckas. Kolla på filmen här intill för mer information eller varför inte söka ett av våra lediga jobb och prova!