TNG
Välkommen till TNG Group AB och våra presskontakter och mediesida.

Press – för dig som skriver om fördomsfri rekrytering

Presskontakter och newsroom

Välkommen till TNG Group AB och våra presskontakter och mediesida. TNG ser vi bortom det uppenbara och arbetar med kompetensbaserad fördomsfri rekrytering och bemanning som bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad.  

TNG har arbetat med fördomsfri rekrytering sedan start och myntade begreppet. Idag arbetar vi fortfarande med att driva branschen framåt och se till att kandidatens kompetens (begåvning, personlighet, kunskap, erfarenhet och motivation) samt framtida arbetsprestation är det viktigaste. Vi gör det med en datadriven fördomsfri rekryteringsprocess samt att vi ser bortom CV-historik, ålder, kön, namn, lärosäte eller bakgrund.

Om du är intresserad av att skriva om ämnet eller relaterade områden som karriär, jobbsökande, svensk arbetsmarknad eller rekryteringstrender så hör av dig till oss nedan. till våra presskontakter.

Presskontakter

Åsa Edman Källströmer, VD på TNG.

Åsa Edman Källströmer, VD
Tel: 08-219 200

Charlotte Ulvros, marknadschef TNG

Charlotte Ulvros, Marknadschef
Tel: 070-982 84 75

Newsroom

Ökade lönekrav: Så mycket lön kräver IT-personal 2024

Löneförväntningarna bland anställda i tech-branschen ökar markant. Det visar en ny rapport från Ada Digital, ett rekryterings- och konsultbolag inom digital utveckling, som kartlagt IT-personals krav på arbetsgivare för att byta jobb.

Ny rapport avslöjar IT-specialisters toppkrav på arbetsgivare 2024

Vilka krav och förväntningar har specialister inom IT och Tech på potentiella arbetsgivare 2024 och framåt? Det har Ada Digital, rekryterings- och konsultbolag inom digital utveckling och dotterbolag till TNG, kartlagt i en ny omfattande researchrapport.

TNG bjuder in Sveriges jobbsökare till AI-intervju med Tengai

Nu erbjuder TNG, specialister på fördomsfri rekrytering och konsultuthyrning, Sveriges alla jobbsökare och de som går i karriärtankar att testa framtidens arbetssökande. Sök idag och få en digital intervju med AI-screeningverktyget Tengai och återkoppling i realtid.

Vårt pressrum

Vi producerar löpande pressmeddelanden och du hittar vårt pressrum med de senaste nyheterna på Mynewsdesk.

Kompetensexperter till intervjuer och föredrag

Om du planerar att rapportera om något av ämnena nedan har vi experter på samtliga områden:

TNG i media de senaste åren

Här hittar du en del av de artiklar och blogginlägg som publicerades om TNG under:

Vi rekryterar fördomsfritt!

TNG arbetar med fördomsfri rekrytering. Det innebär att vi ser bortom ålder, kön, bakgrund och namn när vi rekryterar. Hos oss står den sökande kompetens och potential i fokus. Vi har skrotat det personliga brevet, frågar inte efter ålder och anonymiserar alla sökande i första skeendet av vår rekrytering.

Dessutom får alla sökande göra arbetspsykologiska tester innan vi läser deras CV vilket ger alla samma möjlighet att lyckas. Kolla på filmen här intill för mer information eller varför inte söka ett av våra lediga jobb och prova!