TNG
TNG Göteborg är ditt lokala rekryteringsföretag i Göteborg.

Rekryteringsföretag Göteborg

Anna Rydbacken, regionchef och ansvarig för kompetensbaserad rekrytering tng

Vad kul att du besöker oss! Kontakta mig gärna så lovar jag att hjälpa dig!

Anna Rydbacken031-7612225

Postadress
Box 637
101 32 Stockholm
TNG Group AB
Org. nr: 556648-2781

Vi är ett unikt bemannings- och rekryteringsföretag i Göteborg

Välkommen till oss på TNG Göteborg!

Vårt rekryteringsföretag i Göteborg har en stark vilja att göra skillnad och bidra till framgång. Därför arbetar vi dagligen med fördomsfri rekrytering och bemanning för att skapa en hållbar arbetsmarknad. Det gör vi genom att kombinera stort yrkeskunnande med nyfikenhet och genom att ständigt utmana våra fördomar.

På TNG i Göteborg har vi många års erfarenhet av rekrytering och bemanning och vi drivs av det förtroende vi får av våra kunder. Kontoret ligger i centrala Göteborg och här jobbar rekryterare, konsult- och kandidatansvariga samt kundansvariga.

Som bemanningsföretag hjälper vi dig förstärka ditt team under arbetstoppar  och som rekryteringsföretag när du behöver rekrytera i Göteborg med omnejd.

Hos oss hittar du också våra specialister på TNG Tech som arbetar med rekrytering och interimslösningar för ingenjörer och tekniker, samt TNG IT Digital som specialiserar sig på IT-rekrytering och bemanning, samt specialister inom digital utveckling.

Vi brinner för att förse dig med de bäst lämpade kandidaterna och konsulterna, kanske inte alltid de förväntade.

– Anna Rydbacken, regionchef TNG Väst

Exempel på tjänster vi tillsatt under året:

JOBB INOM EKONOMI, HR och ADMINISTRATION: Löneadministratör, controller, HR-specialist, rekryterare, ekonomiassistent, redovisningsekonom, administratör, kontorsassistent.

JOBB INOM TEKNIK och IT: Projektledare, laboratorieingenjör, utvecklingsingenjör, produktionsingenjör, processingenjör, produktionsledare, Helpdesk, IT-tekniker, UX-specialist, Säkerhetsspecialist, Arbetsmiljöingenjör, spelutvecklare.

JOBB INOM MARKNAD, KUNDSERVICE och SÄLJ: Account Manager, Area Sales Manager, kundtjänstmedarbetare, webbredaktör, marknadschef, teknisk säljare, innesäljare, trendspanare, produktutvecklare, AD.

Välkommen med dina frågor!

Skicka ett meddelande eller ring oss om du har frågor eller om du vill bli kontaktad för att få mer information om hur vi i Göteborg kan hjälpa dig med rekrytering och bemanning.

Kontakta mig! Jag behöver hyra eller rekrytera medarbetare.

Hitta till oss

Laddar karta