TNG
Traineerekrytering - TNG Trainee

TNG Trainee – rekrytering till traineeprogram

Hitta nya talanger fördomsfritt, digitalt och transparent.

Vill du ha hjälp att rekrytera talangerna med störst potential och motivation att växa till fantastiska specialister och ledare inom er organisation, samtidigt som ni stärker ert employer brand? Då ska du anlita TNG Trainee för ert traineeprogram! Med oss får ni en träffsäker, fördomsfri och kostnadseffektiv urvalsprocess som spar tid. Tid som istället kan läggas på att skapa en onboarding-upplevelse utöver det vanliga, som övertygar era trainees att de valt rätt arbetsgivare. 

Traineejobb blir idag allt vanligare och allt fler företag arbetar med någon form av trainee- eller internship-program. Vanligtvis riktar sig dessa traineeprogram till nyutexaminerade studenter vid universitet och högskola, eller young professional med några års arbetslivserfarenhet.

Men att driva och leda ett traineeprogram är tidskrävande. Särskilt på dagens talangmarknad. Idag ställer nämligen kandidater allt högre krav och förväntar sig en digital konsumentupplevelse som är transparent och inkluderande, där de löpande får återkoppling kring allt som sker i processen. Och de företag som inte lyckas leverera en sådan kandidatupplevelse risker att skada sitt arbetsgivarvarumärke.

Våra specialistområden

 

Rekrytering till traineeprogram - TNG Trainee

Med TNG Trainee får du:

 • Mer tid över

  Vi sköter all digital talent marketing och attraktion, gör fördomsfria urval, testar, ger löpande kandidatåterkoppling, bokar upp alla intervjuer hos oss och er, gör bakgrundskontroller och tar referenser.

 • Talanger med störst potential och motivation att lyckas

  Ni får de bästa kandidaterna för ert företag med rätt kompetens, störst potential att växa samt rätt soft skills för framtiden.

 • Fördomsfri och rättvis process

  Med anonymiserade ansökningar och tester innan CV får alla samma chans att visa upp sin kompetens, vilket gör processen mer rättvis och uppskattad av de sökande.

 • Kvalitetssäkrad kompetens genom tester, assessement och case

  All kompetens kvalitetssäkras genom assessment, arbetspsykologiska tester, kompetensbaserade intervjuer, företagsanpassade case och bakgrundskontroller.

 • Inkluderande marknadsföring

  Med det senaste inom attraktion och inkluderande marknadsföring attraherar vi talanger även utanför de klassiska nätverken som vill söka traineejobb hos er, samt ökar kvalitén på de sökande.

 • Datagenererat beslutsunderlag

  Ni får ett datagenererat beslutsunderlag kring varje kandidat i form av en genomarbetad analysrapport med information kring kandidaterna, kanaler och processen.

 • Ökad mångfald

  Vår fördomsfria process bidrar automatiskt till ökad mångfald i er organisation, vilket främjar innovation och lönsamhet.

 • Stärkt employer brand

  Vår fördomsfria, transparenta och inkluderande process med löpande personlig återkoppling bygger förtroende hos de sökande och stärker ert employer brand.

Fördomsfri rekrytering till traineeprogram med TNG Trainee

Fördomsfri rekryteringsmetodik

På TNG har vi under 15 år utvecklat en strukturerad process för att identifiera potential, rätt kompetenser och motivationsfaktorer hos kandidater. Denna process ligger till grund för vårt talangprogram, vilket innebär att alla som anlitar TNG Trainee får ta del av denna fördomsfria rekryteringsmetod.

Tack vare den kan vi identifiera rätt talanger, samtidigt som vi bidrar till mångfald och att stärka ditt företags employer brand.

Rekrytering till traineeprogram

Skräddarsy ert traineeprogram

Vi sköter delar av eller hela processen så att ni kan ägna tiden åt att planera för onboarding och andra värdeskapande aktiviteter.

Välj mellan två olika upplägg:

 • TNG Trainee: All inclusive traineeprogram

  Vi hjälper dig hela vägen från kompetensanalys, talent marketing och screening till kompetensbaserade intervjuer, skräddarsydda case och assessment, löpande återkoppling till alla kandidater och mycket mer.

 • TNG Internship / talangprogram: Första urval

  För dig som vill ha hjälp med första fasen men gärna sköter resterande delar själv. Vi hjälper dig sätta kompetensanlysen, attrahera rätt talanger och göra första urvalet. Självklart ingår även vår digitala, transparenta kandidatupplevelse.

Tillvalstjänster till traineeprogram via TNG Trainee
TILLVALSTJÄNSTER

Gör ditt trainee- eller internship-program än mer konkurrenskraftigt genom att addera en eller flera av våra tillvalstjänster:

 • Pipeline och landningssida
 • Utökad social och digital annonsering
 • Motivationstest
 • Chefsutbildningar inom kompetensbaserad intervjuteknik
Vill du ha hjälp med rekrytering till dit traineeprogram? Kontakta TNG här!
Få mer information!

Vill du veta mer om TNG Trainee och hur vi kan hjälpa dig med hela eller delar av ert internship- eller traineeprogram? Lämna dina uppgifter i formuläret så återkommer så hör vi av oss så snart som möjligt!