TNG
Rekryteringsutbildningar för chefer och HR med TNG Evolve

Utbildning inom fördomsfri rekrytering

TNG Evolve erbjuder skräddarsydda utbildningar och distanskurser inom kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering. Perfekt för HR och chefer på alla nivåer.

Rekryteringsutbildning för chefer och HR

Möter ditt företag utmaningar kopplat till dagens kompetensbrist och snabbföränderliga arbetsmarknad? Vill du som rekryterande chef eller HR-specialist få konkreta verktyg och nya infallsvinklar för att effektivisera er rekryteringsprocess och säkra framtidens kompetens? Då är du varmt välkommen till oss på TNG Evolve!

På TNG arbetar vi varje dag praktiskt och strategiskt med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering. Under de senaste fyra åren har över 1 000 företag valt att rekrytera fördomsfritt med oss. Vidare har 400 000 kandidater tagit nästa steg i sin karriär via vår anonymiserade och inkluderande rekryteringsupplevelse. Och vi vill gärna dela vår kunskap!

Därför erbjuder vi genom TNG Evolve skräddarsydd rekryteringsutbildning samt onlinekurser inom rekrytering, talent attraction, kandidatupplevelse och intervjuteknik. Målet är att våra kursdeltagare ska lyckas bättre med egna rekryteringar. Liksom löpande kompetensförsörjning. Allt i linje med vår vision om att skapa en hållbar arbetsmarknad.

Digital utbildning i rekrytering för chefer och HR som vill uppnå bättre effekt med sina rekryteringsinsatser.

Digitala rekryteringskurser

Få snabb upskilling och kompetenshöjning inom fördomsfri rekrytering, intervjuteknik och digital kandidatattraktion med våra remote kortkurser.

  • Digital utbildning på 3–4 timmar
  • Konkreta tips och verktyg att börja använda direkt
  • För chefer och HR-specialister i hela Sverige
Boka personlig kursplats
Med våra rekryteringsutbildningar för företag skräddarsyr vi snabbt, enkelt och kostnadseffektivt utbildningar inom fördomsfri kompetensbaserad rekrytering.

Företagsanpassade rekryteringsutbildningar

Med våra rekryteringsutbildningar för företag skräddarsyr vi snabbt, enkelt och kostnadseffektivt utbildningar inom fördomsfri kompetensbaserad rekrytering.

  • Skräddarsydd rekryteringutbildning för just din verksamhet
  • Digitalt eller på plats hos er, över hela Sverige
  • För chefer och HR-specialister
Få hjälp att utbilda mitt team
Kursledare på våra rekryteringsutbildningar är rekryterare och andra specialister som arbetar operativt i verksamheten.

Kursledare som dagligen arbetar med fördomsfri rekrytering

Våra kursledare arbetar operativt på TNG. Eftersom de är rekryteringskonsulter och specialister inom sina områden möter de varje dag nya frågeställningar kring fördomsfri rekrytering, objektiva urval och personbedömning, intervjuteknik, arbetspsykologiska tester och mångfald.

Medarbetare från vår marknadsavdelning föreläser i utbildningsverksamheten när det handlar om talent attraction, talent acquisition, eller kandidatupplevelse.

Under utbildningarna lyfter vi upp teorin, men arbetar främst med konkreta och praktiska verktyg som kan användas redan nästa dag av dig som deltagare. Därmed är en rekryteringsutbildning från TNG Evolve en väl värd investering för såväl kursdeltagare som verksamheten i stort.

Sagt av tidigare kursdeltagare

Föreläsaren upplevdes som väl förberedd och insatt i de frågor hon föreläste om, hade ett snyggt bildspel samt upplevdes som sympatisk och svarade på alla frågor som kom på ett proffsigt sätt. Det var mycket uppskattat!

– Karin Fälth, Career Adviser & Career Mentoring
Program Manager Malmö University

Effektiv, konkret och användbar! Uppfyllde verkligen mina förhoppningar. Tiden nyttjades mycket väl och jag fick tydliga konkreta användbara tips med mig därifrån. Går direkt att applicera!

– Beatrice Björk, HR-partner Länsförsäkringar Uppsala

TNG Evolve kunde förstå och möta vårt behov och vi fastnade för konceptet att både få föreläsning med inspiration, information och konkreta tips samt en workshop där vi kunde testa de nya verktygen vi lärt oss.

– Carolin Eriksson, rekryteringsspecialist Malmö stad

Det var en mycket intressant, lärorik och inspirerande kurs. Det är inte alltid jag känner så men denna träffade mitt i prick. Du som utbildare var kunnig och erfaren inom området och det märktes!

– Annette Duintjer, HR Business Partner Stora Sköndal

Vi rekryterar just nu

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Lästips för dig

Visa alla