TNG
Rekryteringsutbildningar och kurser för chefer och HR

TNG Evolve: Utbildningar inom fördomsfri rekrytering

Rekryteringsutbildningar och kurser för chefer och HR

Känner du till TNG Evolve? Det är vår utbildnings­verksamhet där vi delar med oss av den kunskap och erfarenhet vi har inom fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering. Här kan du som HR-specialist eller chef boka någon av våra företagsanpassade utbildningar eller öppna kurser, via fysiska träffar eller distansutbildning. Se vilka aktuella kurser vi har just nu!

Via TNG:s utbildningsverksamhet Evolve utbildar vi i fördomsfri kompetensbaserad rekrytering

På TNG arbetar vi praktiskt och strategiskt med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering varje dag. Det är vår kärnverksamhet och vi vill nu fortsätta att sprida kunskap inom området.

Därför erbjuder vi genom TNG Evolve skräddarsydda utbildningar, öppna kurser, digitala utbildningar samt föreläsningar inom fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering. Kurser för dig som är intresserad av upskilling och vill säkra framtidens kompetens.

Med vår utbildningsverksamhet vill bidra till att vidareutveckla chefer och HR-anställda runt om i Sverige för att de ska lyckas bättre med egna rekryteringar och kompetensförsörjning. Allt i linje med vår vision om att skapa en hållbar arbetsmarknad.

Företagsanpassade rekryteringsutbildningar med TNG Evolve

Företagsanpassade rekryteringsutbildningar

Söker du en rekryteringsutbildning för chefer och HR som kan anpassas utifrån just er verksamhet – på plats hos er, på distans alternativt i våra lokaler i StockholmGöteborgMalmö eller Örebro?

Med våra rekryteringsutbildningar för företag skräddarsyr vi snabbt, enkelt och kostnadseffektivt utbildningar inom fördomsfri kompetensbaserad rekrytering. Kontakta oss så berättar vi mer!

Läs mer och få offert!

Digitala snabbkurser i rekrytering

Digitala snabbkurser i rekrytering

Arbetar du med HR och rekrytering och vill få lite snabb upskilling och kompetensutveckling inom fördomsfri rekrytering, intervjuteknik och digital kandidatattraktion?

På våra digitala kurser får du under 2-4 effektiva timmar konkreta tips, verktyg och metoder som du kan börja använda redan samma dag. Löpande kursstarter – välkommen med din anmälan!

Läs mer och anmäl dig!

Våra kursledare på TNG Evolve arbetar dagligen med fördomsfri rekrytering

Våra kursledare arbetar dagligen med fördomsfri rekrytering

Utbildningarna leds av rekryterare och andra specialister som jobbar operativt i TNG:s verksamhet. Det innebär att de varje dag möter nya frågeställningar kring fördomsfri rekrytering, objektiva urval och personbedömning, intervjuteknik, arbetspsykologiska tester och mångfald.

Medarbetare från vår marknadsavdelning föreläser i utbildningsverksamheten när det handlar om talent marketing, talent aquisition, eller kandidatupplevelse. Under utbildningarna lyfter vi upp teorin, men ger främst praktiska verktyg som kan användas redan nästa dag av deltagarna.

Föreläsaren upplevdes som väl förberedd och insatt i de frågor hon föreläste om, hade ett snyggt bildspel samt upplevdes som sympatisk och svarade på alla frågor som kom på ett proffsigt sätt. Det var mycket uppskattat!

– Karin Fälth, Career Adviser & Career Mentoring Program Manager Malmö University