TNG
TNG erbjuder skräddarsydda utbildningar inom fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering

TNG Evolve: Utbildningar inom fördomsfri rekrytering

Rekryteringsutbildningar och kurser för chefer och HR.

Känner du till TNG Evolve? Det är vår utbildnings­verksamhet där vi delar med oss av den kunskap och erfarenhet vi har inom fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering. Här kan du som HR-specialist eller chef boka någon av våra företagsanpassade utbildningar eller öppna kurser, via fysiska träffar eller distansutbildning. Se vilka aktuella kurser vi har just nu!

Via TNG:s utbildningsverksamhet Evolve utbildar vi i fördomsfri kompetensbaserad rekrytering

På TNG arbetar vi praktiskt och strategiskt med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering varje dag. Det är vår kärnverksamhet och vi vill nu fortsätta att sprida kunskap inom området.

Därför erbjuder TNG skräddarsydda utbildningar, öppna kurser, digitala utbildningar samt föreläsningar inom fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering. Kurser för dig som är intresserad av upskilling och vill säkra framtidens kompetens. Med vår utbildningsverksamhet vill bidra till att vidareutveckla chefer och HR-anställda runt om i Sverige för att de ska lyckas bättre med egna rekryteringar och kompetensförsörjning. Allt i linje med vår vision om att skapa en hållbar arbetsmarknad.

ALLA VÅRA UTBILDNINGAR INOM REKRYTERING

Vill du ha fler detaljer? Läs vidare här!

Vill du ha detaljer och anmäla dig? Läs här!

Utbildning i rekrytering via TNG

Våra kursledare arbetar dagligen med fördomsfri rekrytering

Utbildningarna leds av rekryterare och andra specialister som jobbar operativt i TNG:s verksamhet. Det innebär att de varje dag möter nya frågeställningar kring fördomsfri rekrytering, objektiva urval och personbedömning, intervjuteknik, arbetspsykologiska tester och mångfald.

Medarbetare från vår marknadsavdelning föreläser i utbildningsverksamheten när det handlar om talent marketing, talent aquisition, eller kandidatupplevelse. Under utbildningarna lyfter vi upp teorin, men ger främst praktiska verktyg som kan användas redan nästa dag av deltagarna.

”Föreläsaren upplevdes som väl förberedd och insatt i de frågor hon föreläste om, hade ett snyggt bildspel samt upplevdes som sympatisk och svarade på alla frågor som kom på ett proffsigt sätt. Det var mycket uppskattat!” – Karin Fälth, Career Adviser & Career Mentoring Program Manager Malmö University
Utbildning i fördomsfri rekrytering

Få mer information om utbildning inom fördomsfri rekrytering

Fyll i dina uppgifter i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt!