TNG
Utbildning inom fördomsfri rekrytering för chefer och HR med TNG Evolve

Utbildning inom fördomsfri rekrytering

TNG Evolve erbjuder skräddarsydda utbildningar och distanskurser inom kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering. Perfekt för HR och chefer på alla nivåer.

Utbildningar inom fördomsfri rekrytering med TNG Evolve

TNG Evolve är vår verksamhet för utbildning inom fördomsfri rekrytering, skräddarsydd för HR-specialister och chefer som rekryterar. Här bjuder vi på vår kunskap och erfarenhet inom området så att du kan möta dagens kandidat- och kompetensbrist. Här kan du läsa mer om våra företagsanpassade rekryteringsutbildningar och boka våra öppna kurser – på plats eller på distans.

På TNG arbetar vi praktiskt och strategiskt med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering varje dag. Det är vår kärnverksamhet och vi vill nu fortsätta att sprida kunskap inom området.

Därför erbjuder vi genom TNG Evolve skräddarsydd utbildning inom fördomsfri rekrytering, och kompetensbaserad rekrytering. Dessutom arrangerar vi löpande öppna digitala kurser inom digital kandidatattraktion och intervjuteknik för chefer. Kurser för dig som är intresserad av upskilling och vill säkra framtidens kompetens.

Med vår utbildningsverksamhet vill vi bidra till att vidareutveckla chefer och HR-anställda runt om i Sverige. Målet är att de ska lyckas bättre med egna rekryteringar och kompetensförsörjning. Allt i linje med vår vision om att skapa en hållbar arbetsmarknad.

Digitala snabbkurser i rekrytering

Arbetar du med HR och rekrytering och vill på 2-4 effektiva timmar få upskilling och kompetensutveckling inom fördomsfri rekrytering, intervjuteknik och digital kandidatattraktion?

Se aktuellt kursutbud

Företagsanpassade rekryteringsutbildningar

Med våra rekryteringsutbildningar för företag skräddarsyr vi snabbt, enkelt och kostnadseffektivt utbildningar inom fördomsfri kompetensbaserad rekrytering för chefer och HR-specialister.

Läs mer och få offert
Våra kursledare på TNG Evolve arbetar dagligen med fördomsfri rekrytering

Våra kursledare arbetar dagligen med fördomsfri rekrytering

Våra kursledare arbetar operativt på TNG. De är rekryterare och specialister inom sina områden. De möter varje dag nya frågeställningar kring fördomsfri rekrytering, objektiva urval och personbedömning, intervjuteknik, arbetspsykologiska tester och mångfald.

Medarbetare från vår marknadsavdelning föreläser i utbildningsverksamheten när det handlar om talent attraction, talent acquisition, eller kandidatupplevelse.

Under utbildningarna lyfter vi upp teorin, men arbetar främst med konkreta och praktiska verktyg som kan användas redan nästa dag av deltagarna.

Föreläsaren upplevdes som väl förberedd och insatt i de frågor hon föreläste om, hade ett snyggt bildspel samt upplevdes som sympatisk och svarade på alla frågor som kom på ett proffsigt sätt. Det var mycket uppskattat!

– Karin Fälth, Career Adviser & Career Mentoring Program Manager Malmö University

Lästips för dig

Visa alla