Sök
TNG rekrytering- och bemanningsföretag vision, affärside och våra värderingar

Vision, affärsidé och värdeord

Vi arbetar för en hållbar arbetsmarknad

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi tror verkligen på vad vi gör och drivs av vår vision och affärsidé och lever dagligen efter våra värdeord. 

Vision

Genom att se bortom fördomar bidrar vi till en hållbar arbetsmarknad.

Affärsidé

Vi är den nya generationen bemannings– och rekryteringsföretag som genom att utmana hittar den vassaste arbetskraften.

Värdeord

Öppenhet:
Vi drivs av att tänka nytt, utmana gamla sanningar och att främja mångfald. Vi trivs med att ifrågasätta – och ifrågasättas. Vår nyfikenhet gör oss öppna för nya möjligheter.

Snabbhet:
Vi är steget före, i ord och handling och kännetecknas av korta beslutsvägar och ett snabbt agerande.

Precision:
Vi har en passion för precision, av att göra rätt. Med vår erfarenhet och träffsäkerhet gör vi de bästa prioriteringarna i varje situation.

Personligt engagemang:
Vi ser personligt ansvar som en del av den personliga belöningen. Därför vill vi mer. Vi vågar nå framgång men också dra lärdom. Vi är angelägna och måna om att alltid göra det lilla extra.

Vi rekryterar hållbart och fördomsfritt

TNG är det rekryterings- och bemanningsföretag som rekryterar objektivt, fördomsfritt och utan att diskriminera. Vi ser potentialen hos alla som söker jobb och tillsammans bidrar vi till ökad mångfald och innovation på arbetsplatser. Det är inte bara fina ord. Vi gör det på riktigt. Varje dag. Och vi gör det genom att behandla alla sökande rättvist och låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund.

Jag vill veta mer!