TNG

Vision, affärsidé och värdeord

Vi arbetar för en hållbar arbetsmarknad

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning. Vi gör det varje dag. Och gör det på riktigt.

Vi drivs av vår vision och affärsidé och lever dagligen efter våra värdeord. Det är inte bara tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid.

 

Vår vision

Genom att se bortom fördomar bidrar vi till en hållbar arbetsmarknad.

Våra värdeord

Öppenhet

Vi drivs av att tänka nytt, utmana gamla sanningar och att främja mångfald. Vi trivs med att ifrågasätta – och ifrågasättas. Vår nyfikenhet gör oss öppna för nya möjligheter.

Snabbhet

Vi är steget före, i ord och handling och kännetecknas av korta beslutsvägar och ett snabbt agerande.

Precision

Vi har en passion för precision, av att göra rätt. Med vår erfarenhet och träffsäkerhet gör vi de bästa prioriteringarna i varje situation.

Personligt engagemang

Vi ser personligt ansvar som en del av den personliga belöningen. Därför vill vi mer. Vi vågar nå framgång men också dra lärdom. Vi är angelägna och måna om att alltid göra det lilla extra.

Så här går fördomsfri rekrytering till

TNG är det rekryterings- och bemanningsföretag som rekryterar objektivt, fördomsfritt och utan att diskriminera. Vi ser potentialen hos alla som söker jobb och tillsammans bidrar vi till ökad mångfald och innovation på arbetsplatser. Det är inte bara fina ord. Vi gör det på riktigt. Varje dag. Och vi gör det genom att behandla alla sökande rättvist och låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund.