TNG
Kontakta TNG:s ledningsgrupp om du vill höra mer om tjänster helt anpassade efter ditt behov. management team

Vår ledningsgrupp

Möt TNG:s ledningsgrupp

Kontakta gärna någon av oss om du har frågor och funderingar kring vår verksamhet eller om du önskar rekrytera eller hyra in personal. Det går givetvis bra att också höra av dig direkt om du har frågor eller funderingar kring en rekryteringsprocess du deltagit i, eller om du är intresserad av att börja jobba hos oss.

 

ÅSA EDMAN KÄLLSTÖMER, VD

”Fördomsfri rekrytering handlar om öppenhet, att våga fokusera på kompetens som är relevant för framtida prestation i den aktuella rollen.”

 

KONTAKTA ÅSA

ANNA RYDBACKEN, REGIONCHEF VÄST/GÖTEBORG

 

”Vi brinner för att förse dig med de bäst lämpade kandidaterna och konsulterna, kanske inte alltid de förväntade.”

 

KONTAKTA ANNA

MARTIN ÅKERBLOM, REGIONCHEF STOCKHOLM

 

”På TNG låter vi kompetensen och potentialen stå i fokus. På så sätt minskar vi risken att någon riktigt vass talang väljs bort på grund av ofta omedvetna fördomar.”

 

KONTAKTA MARTIN

ANNA NYDAHL, REGIONCHEF SYD/MALMÖ

 

”Fördomsfri rekrytering handlar för mig om att välja människor baserat på framtida potential, inte utifrån historia. Det gör arbetsmarknaden tillgänglig för alla samtidigt som det bidrar till ökad tillväxt.”

 

KONTAKTA ANNA

PÄR JOHANSSON, REGIONCHEF ÖREBRO

 

”Vi lever efter TNG:s värdeord varje dag – öppenhet, personligt engagemang, snabbhet och precision. När du väljer oss som din samarbetspartner får du exakt det – ett äkta och genuint TNG-engagemang.”

 

KONTAKTA PÄR

NIKLAS BRAGÉE, STORKUNDSCHEF

 

”Idag finns verktygen för att rekrytera rätt. För mig handlar fördomsfri rekrytering om att presentera den mest lämpade kandidaten för våra uppdragsgivare, inte den mest väntade.”

 

KONTAKTA NIKLAS

CHARLOTTE ULVROS, MARKNADS- OCH DIGITALCHEF

 

”Att arbeta med digital utveckling, kandidatupplevelse, kommunikation och marknadsföring kring fördomsfri rekrytering är otroligt givande. Jag känner verkligen att jag kan påverka och göra skillnad för våra kunder och jobbsökare.”

 

KONTAKTA CHARLOTTE

MARIA NORDENHEM, HR-CHEF

 

”Fördomsfri rekrytering är att inte välja bort personer pga. fördomar, utan istället fokusera på kompetens, drivkraft och potential.”

 

KONTAKTA MARIA

CARINA OLSSON, EKONOMICHEF

 

”Fördomar kan hindra företag från att se den bästa kandidaten. Genom att rekrytera fördomsfritt hittar man alltid den bästa kompetensen och bidrar till en hållbar arbetsmarknad!”

KONTAKTA CARINA