TNG
bemanning rekrytera personal du vill behålla grupp människor

Våra tjänster inom bemanning och konsultuthyrning

Hyr personal du vill behålla – snabbt och kvalitetssäkrat

Behöver du hyra personal vid föräldraledighet, sjukskrivning, uppsägning eller förstärka med specialister för att klara deadline under ett viktigt projekt? Då kan vi på TNG lösa din bemanning på kort eller lång sikt i hela Sverige! Via oss hyr du en kvalitetssäkrad konsult, som har det lilla extra, och som snabbt sätter sig in i jobbet. Vi kompetensmatchar snabbt och fördomsfritt, allt enligt våra kunder som ger oss höga NPS-värden.

Vi vet att en tom stol, oavsett tjänst, innebär förlorade intäkter och inte sällan en lägre servicenivå. Därför tar vi på TNG bemanning och persoaluthyrning lika seriöst som rekrytering, så att du inte förlorar värdefull tid, eller tappar kvalitet. Vi hyr ut personal och konsulter i hela landet inom alla tjänstemannaområden. Dessutom hyr vi också ut ingenjörer via våra teknikspecialister på TNG Tech, utvecklare och IT-specialister vi TNG IT Digital och interimschefer via TNG Lead.

Med TNG får du ett seriöst bemanningsbolag som är lokalt förankrade, med nationell täckning. Vi är dessutom auktoriserade och har kollektivavtal.

Tack vare vår unika, datadrivna och objektiva urvalsmetod lyckas vi effektivt hitta kvalitetssäkrad personal, som snabbt kommer på plats och levererar i din organisation. Utöver snabbhet och kvalitet kan du räkna med en seriös bemanningspartner som tänker långsiktigt och hållbart. Personaluthyrning som det ska vara. Du kommer märka skillnaden!

Kom igång idag!
Åsa Edman Källströmer, VD TNG Group AB
Hoppas vi hörs! /Åsa

Hej! Åsa Edman Källströmer heter jag och är VD på TNG. Kul att du besöker oss!

Vill du ha hjälp med bemanning och konsultuthyrning? Lämna dina uppgifter i formuläret och beskriv vilken roll du söker, så återkommer vi strax med ett lösningsförslag!

Kontakta mig på 073-929 51 05, mejla, eller lämna din information.

Hero Våra tjänster inom bemanning och konsultuthyrning

Med TNG som partner vid bemanning får du:

 • Rätt kompetens för era behov

  Långt eller kort uppdrag, heltid eller deltid. Vi säkerställer att du hyr personal med rätt förutsättningar att utföra jobbet. Beroende på arbetsuppgifterna presenterar vi erfarna specialister eller nya talanger med hög potential och kort inlärningskurva.

 • Extra kvalitetssäkring – alla testas

  Genom arbetspsykologiska tester, kompetensbaserade intervjuer och effektiva bakgrundskontroller kvalitetssäkrar vi varje konsult ytterligare. Utan att förlänga tillsättningsprocessen.

 • Snabb uppstart

  Självklart är din konsult matchad utifrån dina unika behov. Vilket gör att personen snabbt kommer igång på arbetsplatsen och växer med arbetsuppgifterna.

 • Keepers

  Vi sätter ert behov i första hand och alla uppdrag kan inte bli anställning. Men att hela 79 % av våra kunder förra året valde att anställa en inhyrd medarbetare från oss är ett naturligt kvitto på att vi hittar personal som har det där lilla extra. Vi kallar dem keepers – konsulter så bra att du vill behålla dem!

 • Konsulter som trivs på jobbet

  Våra konsulter gav oss år 2020 ett eNPS (Employee Net Promoter Score) om +43 i TNG:s medarbetarundersökning. Ett eNPS-värde som motsvarar mycket hög rekommendationsvilja och visar på hög trivsel, vilket gör att våra konsulter kommer att leverera bättre hos dig.

 • Trygghet

  Tack vare hög kunskap om fördomsfri rekrytering, diskrimineringslagen, välutbildade rekryterare och rätt metod och verktyg för regelefterlevnad kan du som kund känna dig trygg att din bemanning sköts på rätt sätt. Vi minimerar också risken att kandidater väljs bort av fel orsak – ett ansvar som vi delar på enligt lag. TNG är också auktoriserade av Kompetensföretagen vilket innebär att vi följer gällande kollektivavtal.

 • Ett bemanningsbolag med hög kapacitet

  Våra moderna verktyg, integrerade screeningtester samt att vi är geografiskt obundna gör att vi har kapacitet att hantera stora mängder ansökningar och kan bemanna stora avdelningar. Utan att volymen försenar vår leverans av en eller fler välmatchade konsulter till er organisation.

 • Hållbarhet och mångfald ”på köpet”

  Vår fördomsfria och objektiva urvalsmetod ingår vid varje bemanningsuppdrag och bidrar till mångfald, innovation och ditt företags hållbarhetsarbete. Utan extra ansträngning för dig. Ett plus när vi bemannar din verksamhet.

 • Dedikerade konsultchefer

  Löpande och systematisk uppföljning under pågående uppdrag av närvarande och dedikerade konsultchefer är en självklarhet för oss. Vi tar hand om administrationen, du fokuserar på din affär.

Våra tjänster inom bemanning och personaluthyrning

Bemanning på hel- eller deltid  och Hyr-först

Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov dykt upp plötsligt, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Med en klassisk bemanning arbetar konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret.

Vi erbjuder också en Hyr först – Rekrytera-sen lösning där du hyr in en konsult under överenskommen tid, för att sedan rekrytera personen när uppdraget tar slut. Här har du chans att lära känna en framtida medarbetare och testa om medarbetaren fungerar. Givetvis kan du anställa konsulten tidigare om hen levererar över förväntan eller nya behov uppstår i teamet.

Pool-lösning med schemaläggning och beredskap

För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår.

Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel.

Bemanning inom TNG Pool: Kundtjänst, innesäljare och IT-support/helpdesk.

Konsult- och interimsuthyrning av specialister

Vi har lång erfarenhet av att stötta organisationer som behöver kompetensförstärkning vid kritiska tillfällen t.ex. projektdeadlines och årsbokslut. Via vårt konsulttnätverk kan du snabbt hyra in kvalificerade specialister. Handlar det om bristkompetenser hjälper våra rekryteringsexperter till att söka efter rätt konsult i andra kanaler.

Vill du hyra in ingenjörer och inköpare sker det via vårt specialistbolag TNG Tech och  IT-specialister och utvecklare via TNG IT Digital.

Hyr interimschefer

TNG Lead erbjuder interimsuthyrning av chefer. Chefer och ledare som snabbt sätter sig in i nya förutsättningar eller kan driva verksamheten framåt under en pågående ersättningsrekrytering. Interimschefer som har rätt personliga egenskaper för att bygga framgångsrika team och leda förändringsarbete.

Vi fokuserar helt enkelt på de egenskaper som är viktigast för att lyckas med ett modernt ledarskap som är hållbart idag och framtiden.

Ta kontakt med TNG för att få hjälp med bemanning och konsultuthyrning
Boka tid hos våra specialister inom bemanning!

Vill du ha hjälp att bemanna eller hyra in personal? Boka enkelt en mötestid i kalendern nedan så återkommer vi till dig!

TNG erbjuder rekrytering och bemanning i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro
Bemanning när och var du behöver

TNG har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Kopparberg. Tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och bemannar i hela Sverige.

Vi tillsätter uppdrag inom hela tjänstemannaområdet, exempelvis ekonomi, administration, kundtjänst, HR, inköp och marknad. Dessutom har vi nischade rekryteringsspecialister inom teknik, inköp och logistik, IT, digital utveckling, chefsrekrytering samt vårt dotterbolag Ada Digital som erbjuder innovativa rekryterings- och konsultlösningar inom IT i Stockholmsområdet.

Hyr konsulter eller rekrytera direkt med TNG - specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning
Rekrytera istället för att hyra konsulter?

I de fall du som kund hellre vill anställa en medarbetare direkt kan du givetvis höra av dig till oss för att diskutera våra rekryteringstjänster.