TNG
bemanning rekrytera personal du vill behålla grupp människor

Fördomsfri bemanning och konsultuthyrning

Hyr personal du vill behålla – snabbt och kvalitetssäkrat

Behöver du hyra personal vid föräldraledighet, sjukskrivning, uppsägning eller förstärka med specialister för att klara deadline under ett viktigt projekt? TNG löser din bemanning på kort eller lång sikt i hela Sverige! Via oss hyr du en kvalitetssäkrad konsult som har det lilla extra och snabbt sätter sig in i jobbet. Vi kompetensmatchar snabbt och fördomsfritt – allt enligt våra kunder som ger oss höga NPS-värden.

Jag vill hyra personal!


Vi vet att en tom stol, oavsett tjänst, innebär förlorade intäkter och inte sällan en lägre servicenivå. Därför tar vi på TNG bemanning och personaluthyrning lika seriöst som rekrytering, så att du inte förlorar värdefull tid, eller tappar kvalitet.

Vi hyr ut personal och konsulter i hela landet inom alla tjänstemannaområden. Dessutom hyr vi också ut ingenjörer via våra teknikspecialister på TNG Tech, utvecklare och IT-specialister via TNG IT Digital, interimschefer via TNG Lead samt vårt dotterbolag Ada Digital som erbjuder innovativa rekryterings- och konsultlösningar inom IT i Stockholmsområdet.

Kvalitetssäkrade konsulter

Alla våra konsulter har genomgått TNG:s fördomsfria och objektiva rekryterings­upplevelse som gör att vi hittar rätt kompetens, men också nya talanger med potential.

Snabb uppstart

Självklart är din konsult matchad utifrån dina unika behov. Det gör att personen snabbt kommer igång på arbetsplatsen och levererar från dag 1.

"Keepers"

Hela 79 % av våra kunder valde förra året att anställa personal från vårt bemanningsbolag. Det är ett bra kvitto på att vi hittar personer som har det där lilla extra.

Bemanningsbolag med hög kapacitet

TNG har kontor i StockholmGöteborgMalmöÖrebro och Kopparberg. Våra moderna verktyg, integrerade screeningtester samt att vi är geografiskt obundna gör att vi har kapacitet att hantera stora mängder ansökningar och kan bemanna stora avdelningar. Utan att volymen försenar vår leverans av en eller fler välmatchade konsulter till er organisation.

Tack vare hög kunskap om fördomsfri rekrytering, diskrimineringslagen, välutbildade rekryterare och rätt metod och verktyg för regelefterlevnad kan du som kund känna dig trygg att din bemanning sköts på rätt sätt. Vi minimerar också risken att kandidater väljs bort av fel orsak – ett ansvar som vi delar på enligt lag. Dessutom ingår vår fördomsfria och objektiva urvalsmetod vid varje bemanningsuppdrag och bidrar till mångfald, innovation och ditt företags hållbarhetsarbete.

Rekrytera istället för att hyra konsulter?

I de fall du som kund hellre vill anställa en medarbetare direkt kan du givetvis höra av dig till oss för att diskutera våra tjänster inom rekrytering.

Våra tjänster inom bemanning och personaluthyrning

Bemanning på hel- eller deltid eller Hyr-först

Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov dykt upp plötsligt, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Med en klassisk bemanning arbetar konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret.

Vi erbjuder också en Hyr först – Rekrytera-sen lösning där du hyr in en konsult under överenskommen tid, för att sedan rekrytera personen när uppdraget tar slut. Här har du chans att lära känna en framtida medarbetare och testa om medarbetaren fungerar. Givetvis kan du anställa konsulten tidigare om hen levererar över förväntan eller nya behov uppstår i teamet.

Pool-lösning med schemaläggning och beredskap

För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår.

Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel.

Bemanning inom TNG Pool: Kundtjänstinnesäljare och IT-support/helpdesk.

Konsult- och interimsuthyrning av specialister

Vi har lång erfarenhet av att stötta organisationer som behöver kompetensförstärkning vid kritiska tillfällen t.ex. projektdeadlines och årsbokslut. Via vårt konsulttnätverk kan du snabbt hyra in kvalificerade specialister. Handlar det om bristkompetenser hjälper våra rekryteringsexperter till att söka efter rätt konsult i andra kanaler.

Vill du hyra in ingenjörer och inköpare sker det via vårt specialistbolag TNG Tech och  IT-specialister och utvecklare via TNG IT Digital.

Hyr interimschefer

TNG Lead erbjuder interimsuthyrning av chefer. Chefer och ledare som snabbt sätter sig in i nya förutsättningar eller kan driva verksamheten framåt under en pågående ersättningsrekrytering. Interimschefer som har rätt personliga egenskaper för att bygga framgångsrika team och leda förändringsarbete.

Vi fokuserar helt enkelt på de egenskaper som är viktigast för att lyckas med ett modernt ledarskap som är hållbart idag och framtiden.

Det säger ju mycket att vi återkommer till TNG gång på gång. Oavsett om det gäller att hyra in personal eller rekrytering hittar de starka kandidater som gör ett bra jobb, trivs hos oss och blir uppskattade medarbetare.

Maria Jonsson, HR-ansvarig Värmevärden

Några av våra kunder just nu

Hör av dig!

Hej! Åsa Edman Källströmer heter jag och är VD på TNG. Kul att du besöker oss!

Vill du ha hjälp med bemanning och konsultuthyrning? Kontakta mig på 073-929 51 05, mejla eller lämna dina uppgifter här nedanför så ringer vi upp dig. Hoppas vi hörs!

Boka tid hos våra specialister inom bemanning!

Vill du ha hjälp att bemanna eller hyra in personal? Boka in ett möte – digitalt eller på plats.

Boka möte direkt!