TNG
Med TNG Bemanning och personaluthyrning kan du välja från olika tjänster helt anpassade efter vilken personal du behöver hyra in.

Våra tjänster inom bemanning och konsultuthyrning

Hyr konsulter du vill behålla – snabbt och kvalitetssäkrat

Behöver du hyra personal vid föräldraledighet, överbelastning, sjukskrivning, uppsägning eller vid förstärkning med specialister för att klara deadline under ett viktigt projekt? Oavsett vilket löser TNG din bemanning på heltid eller deltid! Du får en konsult som hjälper dig när du verkligen behöver och bidrar till din affär. Och som du på sikt kanske vill behålla och anställa. Vi gör det snabbt och fördomsfritt, allt enligt våra kunder som ger oss höga NPS-värden (rekommendationsvilja): hela +65 i den senaste mätningen 2020.

Vi vet att en tom stol, oavsett tjänst, innebär förlorade intäkter och inte sällan en lägre servicenivå. Därför tar vi på TNG bemanning lika seriöst som rekrytering. Vi gör tillsättningen snabbt så att du inte förlorar värdefull tid, men utan att tappa kvalitet. Tack vare vår unika, datadrivna och objektiva urvalsmetod lyckas vi snabbt och effektivt hitta kvalitetssäkrade konsulter, som snabbt kommer på plats och levererar i din organisation.

Utöver snabbhet och kvalitet ska du kunna räkna med ett bemanningsföretag som tänker långsiktigt, hållbart och är auktoriserat med kollektivavtal. Självklart ska konsultchefen också ha en nära dialog med dig som kund och med konsulterna som arbetar hos dig. Och det är precis det du får med oss på TNG. Du och din konsult fokuserar på arbetet som ska utföras medan vi sköter all administration. Personaluthyrning som det ska vara. Du kommer märka skillnaden!

Hero Våra tjänster inom bemanning och konsultuthyrning

Med TNG som partner vid bemanning får du:

 • Rätt kompetens för era behov

  Långt eller kort uppdrag, heltid eller deltid. Vi säkerställer att du får en konsult med rätt förutsättningar att utföra jobbet. Beroende på arbetsuppgifterna presenterar vi erfarna specialister eller nya talanger med hög potential och kort inlärningskurva.

 • Extra kvalitetssäkring – alla testas

  Genom arbetspsykologiska tester, kompetensbaserade intervjuer och effektiva bakgrundskontroller kvalitetssäkrar vi varje konsult ytterligare. Utan att förlänga tillsättningsprocessen.

 • Snabb uppstart

  Självklart är din konsult matchad utifrån dina unika behov. Vilket gör att personen snabbt kommer igång på arbetsplatsen och växer med arbetsuppgifterna.

 • Keepers

  Vi sätter ert behov i första hand och alla uppdrag kan inte bli anställning. Men att hela 79 % av våra kunder förra året valde att anställa en konsult från oss är ett naturligt kvitto på att vi hittar personer som har det där lilla extra. Vi kallar dem keepers – konsulter så bra att du vill behålla dem!

 • Konsulter som trivs på jobbet

  Våra konsulter 2019 gav oss ett ENPS (Employee Net Promoter Score) på 55 i årets medarbetarundersökning. En siffra som anses motsvara ”världsklass” och visar på hög trivsel, vilket gör att de kommer att leverera bättre hos dig.

 • Trygghet

  Tack vare hög kunskap om fördomsfri rekrytering, diskrimineringslagen, välutbildade rekryterare och rätt metod och verktyg för regelefterlevnad kan du som kund känna dig trygg att din bemanning sköts på rätt sätt, på så sätt minimerar vi risken att kandidater väljs bort av fel orsak – ett ansvar som vi delar på enligt lag. TNG är också auktoriserade av Kompetensföretagen vilket innebär att vi följer gällande kollektivavtal.

 • En partner med hög kapacitet

  Våra moderna verktyg, integrerade screeningtester samt att vi är geografiskt obundna gör att vi har kapacitet att hantera stora mängder ansökningar. Utan att volymen försenar vår leverans av en välmatchad konsult till er organisation.

 • Hållbarhet och mångfald ”på köpet”

  Vår fördomsfria och objektiva urvalsmetod ingår vid varje bemanningsuppdrag och bidrar till mångfald, innovation och ditt företags hållbarhetsarbete. Utan extra ansträngning för dig.

 • Dedikerade konsultchefer

  Löpande och systematisk uppföljning under pågående uppdrag av närvarande och dedikerade konsultchefer är en självklarhet för oss.

Tjänster för dig inom bemanning

Bemanning på hel- eller deltid

Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov dykt upp plötsligt, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Med en klassisk bemanning arbetar konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret.

Tillsammans gör vi en kompetensanalys för att se vad medarbetaren ska kunna och sedan börjar vårt arbete. I vissa fall har vi startklara konsulter som matchar ditt behov. Men vi har också en välsmord rekryteringsorganisation som snabbt kan annonsera ut ditt bemanningsuppdrag under våra lediga jobb så att vi också bjuder in och kan presentera rätt personer för ditt företag.

TNG Pool

För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår. Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel.

Bemanning inom TNG Pool: Kundtjänst, innesäljare och IT-support/helpdesk.

Kom igång idag!

Vill du ha hjälp med bemanning och konsultuthyrning? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av roll/roller du söker, så återkommer vi strax med ett lösningsförslag!

Du når oss även direkt på  08-21 92 00.

TNG erbjuder rekrytering och bemanning i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro

Bemanning när och var du behöver

TNG har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Kopparberg. Tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och bemannar i hela Sverige.

Vi tillsätter uppdrag inom hela tjänstemannaområdet, exempelvis ekonomi, administration, kundtjänst, HR, inköp och marknad. Dessutom har vi nischade rekryteringsspecialister inom teknik, inköp och logistik, IT, digital utveckling, chefsrekrytering samt vårt dotterbolag Ada Digital som erbjuder innovativa rekryterings- och konsultlösningar inom IT i Stockholmsområdet.

Hyr konsulter eller rekrytera direkt med TNG - specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning

Rekrytera istället för att hyra konsulter?

I de fall du som kund hellre vill anställa en medarbetare direkt kan du givetvis höra av dig till oss för att diskutera våra rekryteringstjänster.

"TNG har ett helhetstänk som vi verkligen gillar, där man precis som vi tänker lite utanför boxen för att få ut maximalt av ett samarbete."

"TNG:s lyhördhet vid kravprofil och ett lite utmanande sätt att forma dessa till rätt underlag känns väldigt professionellt."

"Ni är måna om att förstå kundens behov, samtidigt som ni snabbt kunnat leverera kandidater och få till det personliga mötet på intervjuerna.”

"Vi valde TNG främst för deras anonymiserade rekryteringsprocess som ligger helt i linje med vårt arbete för ökad mångfald."

"Med TNG:s möjlighet att mäta kompetens, potential och motivation är det lättare att öppna upp och träffa mer oväntade sökande än vad vi hade gjort annars."

Läs alla success stories

Bli kontaktad av våra specialister inom bemanning!

Vill du ha hjälp med bemanning och konsultuthyrning? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av roll du söker, så återkommer vi strax med ett lösningsförslag!