TNG
Bemanningsföretag i Umeå och Västerbotten som hyr ut konsulter och personal inom alla tjänstemannaområden.

Bemanningsföretag i Umeå som gör bemanning enkelt för dig

Hyr personal och konsulter i Umeå

Letar du efter ett bra bemanningsföretag i Umeå? TNG är här för dig! Vi är experter på att snabbt hitta rätt personal och på så sätt spara din tid. Med tjugo års erfarenhet av bemanning, konsultuthyrning och interim och vet vad som behövs för att hitta rätt person till rätt jobb. Oavsett dina behov hittar vi den bästa konsultlösningen för dig.

Varför välja TNG som ditt bemanningsföretag i Umeå?

TNG är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som är specialiserade på fördomsfri rekrytering och bemanning. Det är inte bara fina ord på en hemsida. Utan bygger på forskning, tjugo år av utvecklingsarbete, rätt verktyg och ett genuint personligt engagemang.

Konkret innebär det att vi alltid erbjuder kompetenslösningar som fokuserar på fakta, och objektivt mäter hur människor kommer att prestera på jobbet. Inte hur de ser ut, deras ålder, intressen, bakgrund eller kön. En metod som gör att vi matchar fler kandidater och diversifierade sökande till våra kunder.

Brett nätverk av kvalitetssäkrade konsulter

Som ditt bemanningsföretag i Umeå, har vi tillgång till ett brett nätverk av skickliga konsulter i hela regionen. Vi kan hjälpa dig att hyra personal inom ekonomi, marknadsföring, HR, kundtjänst, administration, logistik, produktion, inköp och IT. Självklart kan du också rekrytera med oss lokalt i Umeå.

Oavsett om du behöver stöd under föräldraledighet, hög arbetsbelastning, sjukskrivningar eller omorganisationer, hittar vi rätt person för uppdraget som snabbt kommer igång och bidrar till att nå uppsatta mål. Vi förstår att varje organisation är unik, och anpassar alltid våra tjänster efter dina specifika behov.

Anlita oss

TNG erbjuder tjänster inom bemanning och konsultuthyrning inom hela tjänstemannaområdet.

Våra tjänster inom bemanning och konsultuthyrning

 • Bemanning på hel- eller deltid eller Hyr-först
  Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov dykt upp plötsligt, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Du har konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret. TNG erbjuder också en ”Hyr först – Rekrytera-sen” lösning där du hyr in en konsult under överenskommen tid. För att sedan rekrytera personen när uppdraget tar slut.
 • Pool-lösning med schemaläggning och beredskap
  För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår. Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel.
 • Uthyrning av specialiserade interimskonsulter
  Vi har lång erfarenhet av att stötta organisationer som behöver erfaren specialist vid kritiska tillfällen. Exempelvis projektdeadlines och årsbokslut. Via vårt inkluderande nätverk och datadrivna, samt fördomsfria, rekryteringsmetod metod kan du snabbt hyra in kvalificerade interimskonsulter – rätt matchade till er organisation.
 • Hyr erfarna interimschefer
  Hos oss kan du också hyra interimschefer med rätt ledarskapspotential inom områden som ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknad och HR. Chefer och ledare som snabbt sätter sig in i nya förutsättningar eller kan driva verksamheten framåt under en pågående ersättningsrekrytering, förändringsprocess eller föräldravikariat.
TNG avlastar dig med bemanning och personaluthyrning i Umeå.

Vi tar hand om din bemanning

Mycket på agendan? När du hyr konsulter via oss tar vi hand om allt, så att du kan fokusera på ditt arbete. Det inkluderar urval, anställningsavtal och all annan administration. Vi har även dedikerade konsultchefer som sköter alla personalfrågor.

Samtidigt kan du känna dig trygg att din bemanning går till på rätt sätt. All vår personal utbildas löpande i aktuell anti-diskrimineringslagstiftning. På så sätt kan vi säkerställa att ingen kandidat väljs bort av fel skäl. Dessutom bidrar varje bemanningsuppdrag till mångfald och hållbarhet hos ditt företag. Då vår fördomsfria och objektiva urvalsmetod öppnar för ett bredare och mer diversifierat urval av sökande.

När du hy konsulter via TNG får du noggrant kvalitetssäkrade konsulter.

Med TNG som bemanningsföretag får du:

 • Kvalitetssäkrade konsulter: Alla TNG-konsulter har genomgått vår fördomsfria och objektiva rekryteringsprocess. På så sätt hittar vi inte bara rätt kompetens, utan upptäcker också nya talanger med potential.
 • Mer tid över: Vi tar hand om allt från urvalsprocess till anställningskontrakt, administration och personalfrågor.
 • Trygghet: Som ett auktoriserat bemanningsbolag med kollektivavtal har vi god kunskap om diskrimineringslagen, vilket ger dig som kund en extra trygghet.
 • Nöjda medarbetare: Våra löpande medarbetarundersökningar visar på hög trivsel, och våra kunder ger oss höga NPS-värden.
TNG erbjuder tjänster inom personaluthyrning och bemanning i Umeå och hela Västerbotten.

Personaluthyrning i Umeå och hela Västerbotten

Tack vare digitala lösningar och verktyg, är vi på TNG geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela Västerbotten. Oavsett om du vill hyra en konsult i Umeå eller i angränsande områden som Vännäs, Robertsfors, Sävar och Nordmaling, så löser vi dina personalbehov.

Uppdrag vi tillsätter i norra Sverige just nu

Våra specialistområden

Kundcase från samarbete mellan TNG och Fitness24Seven

TNG har ett helhetstänk som vi verkligen gillar, där man precis som vi tänker lite utanför boxen för att få ut maximalt av ett samarbete.

Fitness24Seven

Fredrik Krüeger, HR-chef

Läs fler success stories

Kontakta vårt bemanningsföretag i Umeå så matchar vi dig med rätt konsulter för just er verksamhet.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Är du redo att ta din bemanning till nästa nivå? Kontakta oss på TNG, ditt bemanningsföretag i Umeå, idag för att diskutera dina behov. Vi ser fram emot att höra från dig!

Hitta lediga jobb i Umeå med TNG - ett rekryteringsföretag i Norr

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Umeå?

Via TNG:s lediga jobb hittar du nya karriärmöjligheter i Umeå och norra Sverige. Vi är ständigt i kontakt med nya arbetsgivare i regionen som behöver medarbetare inom många olika kompetensområden. Dessutom går ansökan snabbt och enkelt i mobilen eller på datorn.

Hittar du inget som passar dig just nu? Skicka en spontanansökan så kontaktar vi dig när det dyker upp ett jobb eller konsultuppdrag som matchar just din profil.

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?
Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela landet. Vårt bemanningsföretag har fysiska kontor i Göteborg, Malmö, Örebro och Kopparberg. Vi arbetar även med konsultuthyrning i exempelvis Norrköping, Uppsala, Västerås, Gävle, Sundsvall, Luleå, Växjö, Kalmar, Karlskrona, Kristianstad, Helsingborg och Lund.

Lästips för dig

Visa alla