TNG
TNG är ett rekryteringsföretag i Örebro som hjälper dig rekrytera och hyra personal i Örebro och Mälardalen. Alltid fördomsfritt med kompetens och fakta i fokus.

Rekryteringsföretag i Örebro

Rekrytera personal i Örebro och Mälardalen

Behöver du nya medarbetare? Då har du kommit rätt! TNG är det rekryteringsföretag i Örebro och Mälardalen som alltid sätter kompetens och fakta före magkänsla när vi rekryterar. Våra datadrivna och fördomsfria rekryteringsmetodik gör att vi snabbt hittar rätt personal, samtidigt som vi bidrar till i ökad lönsamhet, innovation och mångfald i din organisation. Vi arbetar inom alla tjänstemannaområden och har alltid din affär i fokus. 

På TNG i Örebro arbetar våra kunniga och engagerade rekryterare. De arbetar varje dag med att matcha rätt talang och medarbetare till våra kunder. Med vår mångåriga erfarenhet av fördomsfri personalrekrytering och objektiva kandidatbedömning hjälper vi kunder i hela Örebro Län, Mälardalsregionen och Dalarna med kompetensförsörjning. Du får också en samarbetspartner som hanterar kandidater som kunder, vilket återspeglas positivt på ditt employer brand.

Vårt rekryteringsföretag i Örebro hjälper till med hela rekryteringar, searchuppdrag, Second Opinion, utbildningsinsatser eller andra delmoment i en rekrytering om ni önskar rekrytera på egen hand. Givetvis arbetar vi också lokalt med bemanning och konsultuthyrning och har ett stort konsultnätverk med specialistkunskap.

Med TNG Örebro som rekryteringsbolag får du:

  • Erfarna och kunniga rekryterare som förstår din bransch och affär
  • Snabba, datadrivna och kostnadseffektiva rekryteringar som ger dig tid över till annat
  • Kvalitetssäkrade medarbetare, unikt matchade till tjänsten
  • En trygg partner som är auktoriserad, följer kollektivavtal och diskrimineringsstiftningen

Kom igång idag!

TNG har ett brett utbud av olika tjänster inom rekrytering

Våra tjänster

TNG är ett rekryteringsföretag i Örebro och Mälardalen som hjälper dig hitta rätt medarbetare - fördomsfritt, datadrivet och kostnadseffektivt

Lokal närvaro, specialistkompetens

TNGs kontor ligger i centrala Örebro men med våra digitala rekryteringsverktyg arbetar vi i hela Mellansverige med fokus på Örebroregionen, Mälardalen och Dalarna. Det innebär att vi rekryterar till företag i Västerås, Eskilstuna, Hallsberg, Katrineholm, Kumla, Munksjö, Motala, Degerfors, Karlskoga, Karlstad, Filipstad och Linköping. Ett av våra team fokuserar också på kunder i Dalarna, till exempel Kopparberg, Malung, Leksand, Vansbro, Falun, Borlänge, Mora, Avesta och Hedemora.

Vi rekryterar ekonomer, marknadsförare, HR- och lönespecialister, inköpare, receptionister, administratörer, logistiker och produktionspersonal. Utöver det har vi specialiserat oss på chefsrekrytering med TNG Lead, teknikrekrytering med TNG Tech,  IT-rekrytering med TNG IT Digital och olika traineeprogram.

Rekryteringsföretag i Örebro med lokal närvaro

Stöd vid rekrytering inhouse

Arbetar ni inhouse med rekrytering i Örebro, men vill hitta ett rekryteringsbolag som kan hjälpa er med kvalitetssäkring är vi på TNG ett bra alternativ. Med vår tjänst Second Opinion gör vi objektiva kompetensbedömningar av interna eller externa kandidater för att säkerställa att ni rekryterat rätt.

Vi erbjuder också rekryteringsutbildningar och kurser inom fördomsfri kompetensbaserad rekrytering, intervjuteknik och talent attraction. Utbildningarna finns som öppna kurser eller så skräddarsyr vi kostnadseffektivt företagsutbildningar på plats i Örebro, hos er eller digitalt.

Våra specialistområden

Kunder vi jobbar med i Örebro just nu

Kontakta TNG när du vill ha hjälp med rekrytering och bemanning

Rekrytera i Örebro!

Hej! Kul att du besöker vårt rekryteringsföretag i Örebro. Behöver du hjälp att rekrytera personal i Örebro, Mälardalen eller Dalarna? Lämna dina uppgifter så ringer några av våra rekryteringskonsulter upp dig så snart som möjligt.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag i Örebro och Mälardalen som erbjuder lediga jobb och konsultuppdrag inom hela tjänstemannaområdet

Nytt jobb i Örebro eller Mälardalen?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb inom många olika kompetensområden och med vår tjänst ”följ din ansökan” får du löpande återkoppling var du befinner dig i din rekrytering.

Hittar du inget som passar dig just nu? Skicka en spontanansökan så kontaktar vi dig när det dyker upp ett jobb eller konsultuppdrag som matchar din profil!

Hitta till TNG - ditt rekryteringsföretag i Örebro!

Laddar karta...

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?

Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar rekryteringsuppdrag i hela landet. Självklart är du också varmt välkommen att besöka något av våra fysiska kontor. Utöver Örebro hittar du vårt rekryteringsföretag i Stockholm, GöteborgMalmö och Kopparberg.

Exempel på tjänster vi rekryterar i Örebro

Jobb inom ekonomi och HR
CFO, portföljförvaltare, löneadministratör, controller, koncerncontroller, ekonomiassistent, rekryterare, HR-specialist, löneadministratör, ekonomichef, HR-chef, redovisningsekonom, löneassistent, HR Business Partner, Talent Acquisition Specialist.

Chefsjobb
Affärsutvecklingschef, verksamhetschef, redovisningschef, regionchef, CFO, HR-chef, logistikchef, Supply Chain Manager, personalchef, teknisk chef, marknadschef, interimschef inom många olika branscher och områden.

Jobb inom kundtjänst och administration
Kundkoordinator, produktionsplanerare, kundsupport, skeppningsspecialist, Operation Manager, kundtjänstmedarbetare, administratör, receptionist, koordinator.

Jobb inom marknadsföring och försäljning
Account Manager, Area Sales Manager, webbredaktör, marknadschef, teknisk säljare, CRM-specialist, content specialist, ansvarig sociala medier, innesäljare, mötesbokare, marknadsassistent, marknadskoordinator, digital marknadsförarare, SEO-specialist, säljare, SEM-specialist.

Jobb inom teknik, IT och inköp
Produktionschef, projektledare, laboratorieingenjör, underhållschef, utvecklingsingenjör, produktionsingenjör, processingenjör, produktionsutvecklare, logistiker, inköpare, inköpschef, produktionsledare, teknisk inköpare, utvecklare, programmerare, IT-arkitekt, UX-specialist, supply chain specialist, produktionsplanerare.

Rekommenderat för dig

Visa alla