TNG
TNG är ditt bemanningsföretag och rekryteringsföretag Örebro och Mälardalen hjälper dig med din rekrytering och bemanning - alltid fördomsfritt.

Auktoriserat och fördomsfritt rekryteringsföretag i Örebro

Rekrytera personal i Örebro och Mälardalen

TNG är det rekryteringsföretag i Örebro och Mälardalen och som alltid sätter kompetens och fakta före magkänsla när vi rekryterar.  Våra datadrivna och fördomsfria rekryteringsmetodik gör att vi snabbt hittar rätt personal, samtidigt som vi bidrar till i ökad lönsamhet, innovation och mångfald i din organisation. Vi arbetar inom alla tjänstemannaområden och har alltid din affär i fokus. 

På TNG i Örebro arbetar våra kunniga och engagerade rekryterare. De arbetar varje dag med att matcha rätt talang och medarbetare till våra kunder. Med vår mångåriga erfarenhet av fördomsfri personalrekrytering och objektiva kandidatbedömning hjälper vi kunder i hela Örebro Län, Mälardalsregionen och Dalarna med kompetensförsörjning. Du får också en samarbetspartner som hanterar kandidater som kunder, vilket återspeglas positivt på ditt employer brand.

Vårt rekryteringsföretag i Örebro hjälper till med hela rekryteringar, searchuppdrag, Second Opinion, utbildningsinsatser eller andra delmoment i en rekrytering om ni önskar rekrytera på egen hand. Givetvis arbetar vi också lokalt med bemanning och konsultuthyrning och har ett stort konsultnätverk med specialistkunskap.

Rekryteringsbolag med bred kompetens

Vi hanterar rekryteringar inom ekonomi, marknadsföring, supply chain, logistik, administration och sälj. Men har också specialiserat oss på chefsrekrytering med TNG Lead, teknikrekrytering med TNG Tech,  IT-rekrytering med TNG IT Digital och olika traineeprogram.

Med TNG Örebro som rekryteringspartner får du:

  • Erfarna och kunniga rekryterare som förstår din bransch och affär
  • Snabba, datadrivna och kostnadseffektiva rekryteringar som ger dig tid över till annat
  • Kvalitetssäkrade medarbetare som  matchats unikt till din tjänst och organisation
  • En trygg partner som är auktoriserad, följer kollektivavtal och diskrimineringsstiftningen
Rekrytera i Örebro!
tng-rekryterare-par-johansson-tipsar-om-fordomsfri-rekrytering
Hoppas vi hörs! /Pär

Hej! Kul att du besöker oss på TNG. Pär Johansson heter jag och är regionchef på vårt rekryteringsföretag i Örebro.

Behöver du hjälp att rekrytera personal i Örebro, Mälardalen eller Dalarna så kontakta mig direkt på 070-350 03 07, mejla eller lämna din information.

TNG är ett rekryteringsföretag i Örebro som hjälper företag i Örebro och Mälardalen med fördomsfri rekrytering
Lokal närvaro med specialistkompetens

TNGs kontor ligger i centrala Örebro men med våra digitala rekryteringsverktyg arbetar vi i hela mellansverige med fokus på Örebroregionen, Mäldardalen och Dalarna. Det innebär att vi rekryterar till företag i Västerås, Eskilstuna, Hallsberg, Katrineholm, Kumla, Munksjö, Motala, Degerfors, Karlskoga, Karlstad, Filipstad och Linköping.

Ett av våra team fokuserar också på kunder i Dalarna tex Kopparberg, Malung, Leksand, Vansbro, Falun, Borlänge, Mora, Avetsa och Hedemora. Vi rekryterar ekonomer, marknadsförare, HR- och lönespecialister, inköpare, receptionister, administratörer, logistiker och produktionspersonal.

Rekryteringsföretag i Örebro - kontakta oss när du vill ha hjälp med rekrytering, bemanning och konsultuthyrning - TNG
Rekryterar ni på egen hand?

Arbetar ni inhouse med rekrytering i Örebro, men vill hitta ett rekryteringsbolag som kan hjäpa er med kvalitetssäkring är vi på TNG ett bra alternativ. Med vår tjänst Second Opinion gör vi  objektiva kompetensbedömningar av interna eller externa kandidater för att säkerställa att ni rekryterat rätt.

Vi erbjuder också rekryteringsutbildningar och kurser inom fördomsfri kompetensbaserad rekrytering, intervjuteknik och talent attraction. Utbildningarna finns som öppna kurser eller så skräddarsyr vi kostnadseffektivt företagsutbildningar på plats i Örebro, hos er eller digitalt.

auktoriserat-rekryteringsforetag-tng

Auktoriserat rekryteringsbolag

TNG är auktoriserat av Kompetensföretagen – en arbetsgivare- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som ingår i Almega och är medlem i Svenskt Näringsliv. Det innebär att du som kund kan vara säker på att det företag du anlitar är seriöst, följer svenska lagar och regler samt betalar skatter och avgifter.

Rekryteringsföretag i Örebro och Mälardalen som arbetar med fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering - TNG

Fördomsfri rekryteringsprocess

Allt vi gör genomsyras av vår vision om att genom se bortom fördomar bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det innebär bland annat att vi alltid gör fördomsfria urval, där inga sökande väljs bort på felaktiga grunder som namn, ålder, kön, bakgrund eller tidigare erfarenhet.

Vi inkluderar alltid arbetspsykologiska screeningtester när vi rekryterar personal – oavsett om vi jobbar med bemanning eller rekrytering. Genom vår fördomsfria rekryteringsmetod får alla sökande samma förutsättningar när de söker våra lediga jobb, samtidigt som vi hittar de kandidater som har störst potential att göra det bästa jobbet på just ditt företag.

Lediga jobb i Örebro och Mälardalen - TNG

Söker du jobb i Örebro eller Mälardalen?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb inom många olika kompetensområden och med vår tjänst följ din ansökan får du löpande återkoppling var du befinner dig i din rekrytering.

Rekryteringsföretag i Örebro som hjälper dig rekrytera talanger snabbt, effektivt och fördomsfritt
Exempel på tjänster som vårt rekryteringsföretag tillsatt i år

JOBB INOM EKONOMI OCH HR

CFO, portföljförvaltare, löneadministratör, controller, koncerncontroller, ekonomiassistent, rekryterare, HR-specialist, löneadministratör, ekonomichef, HR-chef, redovisningsekonom, löneassistent, HR Business Partner, Talent Aqusition Specialist

JOBB INOM TEKNIK,  IT OCH INKÖP

Produktionschef, projektledare, laboratorieingenjör, underhållschef, utvecklingsingenjör, produktionsingenjör, processingenjör, produktionsutvecklare, logistiker, inköpare, inköpschef, produktionsledare, teknisk inköpare, utvecklare, programmerare, IT-arkitekt, UX-specialist, supply chain specialist, produktionsplanerare.

JOBB INOM KUNDTJÄNST OCH ADMINISTRATION

Kundkoordinator, produktionsplanerare, kundsupport, skeppningsspecialist, Operation Manager, kundtjänstmedarbetare, administratör, receptionist, koordinator.

JOBB INOM MARKNADSFÖRING OCH FÖRSÄLJNING

Account Manager, Area Sales Manager, webbredaktör, marknadschef, teknisk säljare, CRM-specialist, content specialist, ansvarig sociala medier, innesäljare, mötesbokare, marknadsassistent, marknadskoordinator, digital marknadsförarre, SEO-specialist, säljare, SEM-specialist.

CHEFSJOBB

Affärsutvecklingschef, verksamhetschef, redovisningschef, regionchef, CFO, HR-chef, logistikchef, Supply Chain Manager, personalchef, teknisk chef, marknadschef, interimschef inom många olika branscher och områden.

Rekryteringsföretag Örebro - ta kontakt med oss för hjälp med rekrytering och bemanning
Boka möte direkt!

Här kan du som vill veta mer om någon av våra tjänster inom rekrytering och bemanning boka ett möte direkt med en av våra kundansvariga säljare i Örebro.

Är du jobbsökare och har frågor om lediga eller sökta jobb? Kontakta istället din rekryterare!

Laddar karta...

Rekryteringsföretag i hela Sverige

Tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar rekryteringsuppdrag i hela landet. Självklart är du också varmt välkommen att besöka något av våra fysiska kontor. Utöver Örebro hittar du vårt rekryteringsföretag på följande orter:

rekryteringsföretag i Stockholm - TNG hjälper dig hitta personal snabbt, kostnadseffektivt och fördomsfritt!

Rekryteringsföretag Stockholm

gteborg-rekryteringsfretag-rekrytering-frdomsfri-jobb

Rekryteringsföretag Göteborg

rekryteringsföretag-malmo-skane

Rekryteringsföretag Malmö