TNG
TNG är ett rekryteringsföretag i Örebro som hjälper dig rekrytera och hyra personal i Örebro och Mälardalen. Alltid fördomsfritt med kompetens och fakta i fokus.

Rekryteringsföretag i Örebro

Rekrytera personal i Örebro och Mälardalen

Behöver du nya medarbetare? Då har du kommit rätt! TNG är det rekryteringsföretag i Örebro och Mälardalen som alltid sätter kompetens och fakta före magkänsla när vi rekryterar. Våra datadrivna och fördomsfria rekryteringsmetodik gör att vi snabbt hittar rätt personal, samtidigt som vi bidrar till i ökad lönsamhet, innovation och mångfald i din organisation. Vi arbetar inom alla tjänstemannaområden och har alltid din affär i fokus. 

På TNG i Örebro arbetar våra kunniga och engagerade rekryterare. De arbetar varje dag med att matcha rätt talang och medarbetare till våra kunder. Med vår mångåriga erfarenhet av fördomsfri personalrekrytering och objektiva kandidatbedömning hjälper vi kunder i hela Örebro Län, Mälardalsregionen och Dalarna med kompetensförsörjning. Du får också en samarbetspartner som hanterar kandidater som kunder, vilket återspeglas positivt på ditt employer brand.

Vårt rekryteringsföretag i Örebro hjälper till med hela rekryteringar, searchuppdrag, Second Opinion, utbildningsinsatser eller andra delmoment i en rekrytering om ni önskar rekrytera på egen hand. Givetvis arbetar vi också lokalt med bemanning och konsultuthyrning och har ett stort konsultnätverk med specialistkunskap.

Med TNG Örebro som rekryteringsbolag får du:

  • Erfarna och kunniga rekryterare som förstår din bransch och affär
  • Snabba, datadrivna och kostnadseffektiva rekryteringar som ger dig tid över till annat
  • Kvalitetssäkrade medarbetare, unikt matchade till tjänsten
  • En trygg partner som är auktoriserad, följer kollektivavtal och diskrimineringsstiftningen

Kom igång idag

TNG har ett brett utbud av olika tjänster inom rekrytering

Våra tjänster

Vårt rekryteringsföretag har kontor i centrala Örebro men tillsätter uppdrag i hela Mälardalen.

Lokal närvaro, specialistkompetens

TNG:s kontor ligger i centrala Örebro men med våra digitala rekryteringsverktyg arbetar vi i hela Mellansverige med fokus på Örebroregionen, Mälardalen och Dalarna. Det innebär att vi rekryterar till företag i Västerås, Eskilstuna, Hallsberg, Katrineholm, Kumla, Munksjö, Motala, Degerfors, Karlskoga, Karlstad, Filipstad och Linköping. Ett av våra team fokuserar också på kunder i Dalarna, till exempel Kopparberg, Malung, Leksand, Vansbro, Falun, Borlänge, Mora, Avesta och Hedemora.

Vi rekryterar ekonomer, marknadsförare, HR- och lönespecialister, inköpare, receptionister, administratörer, logistiker och produktionspersonal. Utöver det har vi specialiserat oss på chefsrekrytering, teknikrekrytering, IT-rekrytering, interim och olika traineeprogram. Kort sagt: vi hjälper dig där du behöver det.

Med TNG som rekryteringsföretag i Örebro kan du känna dig trygg att dina kandidater får en positiv upplevelse av ansökningsprocessen.

Rättvis och transparent kandidatupplevelse

Visste du att 94 % tycker det är ”enkelt” eller ”mycket enkelt” att söka jobb via TNG? Ja, när du anlitar oss kan du känna dig trygg att dina kandidater blir bemötta som kunder. Kunder som förtjänar ett gott bemötande och alltid ska mötas av en positiv och rättvis kandidatupplevelse.

Med vår egenutvecklade digitala lösning ”Följ din ansökan” kan jobbsökare logga in och följa sina ansökningar i realtid genom varje steg i rekryteringsprocessen. Både på mobilen och datorn. Det ger en transparent insyn i hela rekryteringen, speglar rekryterarnas arbete och ger ett positivt intryck av er som arbetsgivare. Oavsett om kandidaten får jobbet eller inte.

Data- och insiktsdriven search för rekrytering av bristkompetens

Rekrytering eller search?

TNG tar alltid ett helhetsansvar för din rekrytering. Här ingår alltid en kompetensanalys, inkluderande talent marketing, digital annonsering, social spridning med hög räckvidd, sökningar i vårt Talent Network, samt fördjupad bakgrundskontroll, tester, referenstagning och garanti.

Vid kompetensbrist rekommenderar vi vår searchtjänst TNG Insight Search™. Här arbetar våra researcher med avancerade söklicenser och moderna verktyg för att samla och analysera kvalitativ och kvantitativ talangdata. Insikterna från searcharbetet används i nära samarbete med våra uppdragsgivare för att finkalibrera och optimera kandidatpitchen, sökord, kravprofil och sökvägar.

Oavsett val av rekryteringstjänst får du som kund en modern och effektiv helhetslösning, där TNG hittar de bäst matchade kandidaterna. Med vår searchtjänst bidrar vi dessutom med värdefulla insikter till er talangstrategi och stärker ert employer brand framåt.

Samarbetet har fungerat jättebra. Jag uppskattar att kunna ha en nära kontakt där vi kan bolla fram och tillbaka och snabbt få svar.

– Linda Sundberg, HR-chef Scandinavian Biogas

Vi hjälper dig med personal inom

Rekryteringsföretag i Örebro med lokal närvaro

Stöd vid rekrytering inhouse

Arbetar ni inhouse med rekrytering i Örebro, men vill hitta ett rekryteringsbolag som kan hjälpa er med kvalitetssäkring är vi på TNG ett bra alternativ. Med vår tjänst Second Opinion gör vi objektiva kompetensbedömningar av interna eller externa kandidater för att säkerställa att ni rekryterat rätt.

Vi erbjuder också rekryteringsutbildningar och kurser inom fördomsfri kompetensbaserad rekrytering, intervjuteknik och talent attraction. Utbildningarna finns som öppna kurser eller så skräddarsyr vi kostnadseffektivt företagsutbildningar på plats i Örebro, hos er eller digitalt.

Kunder vi jobbar med i Örebro just nu

Kontakta TNG när du vill ha hjälp med rekrytering och bemanning

Redo att hitta nya medarbetare?

Hej! Vad roligt att du besöker vårt rekryteringsföretag i Örebro. Behöver du rekrytera eller hyra personal i Örebro, Mälardalen eller Dalarna? Lämna dina uppgifter så blir du strax uppringd av en av våra engagerade rekryteringskonsulter. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag i Örebro och Mälardalen som erbjuder lediga jobb och konsultuppdrag inom hela tjänstemannaområdet

Nytt jobb i Örebro och Mälardalen?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb inom många olika kompetensområden och med vår tjänst ”följ din ansökan” får du löpande återkoppling var du befinner dig i din rekrytering.

Hittar du inget som passar dig just nu? Skicka en spontanansökan så kontaktar vi dig när det dyker upp ett jobb eller konsultuppdrag som matchar din profil!

Hitta till TNG - ditt rekryteringsföretag i Örebro

Laddar karta...

Exempel på tjänster vi rekryterar i Örebro

Jobb inom ekonomi och HR
CFO, portföljförvaltare, löneadministratör, controller, koncerncontroller, ekonomiassistent, rekryterare, HR-specialist, löneadministratör, ekonomichef, HR-chef, redovisningsekonom, löneassistent, HR Business Partner, Talent Acquisition Specialist.

Chefsjobb
Affärsutvecklingschef, verksamhetschef, redovisningschef, regionchef, CFO, HR-chef, logistikchef, Supply Chain Manager, personalchef, teknisk chef, marknadschef, interimschef inom många olika branscher och områden.

Jobb inom kundtjänst och administration
Kundkoordinator, produktionsplanerare, kundsupport, skeppningsspecialist, Operation Manager, kundtjänstmedarbetare, administratör, receptionist, koordinator.

Jobb inom marknadsföring och försäljning
Account Manager, Area Sales Manager, webbredaktör, marknadschef, teknisk säljare, CRM-specialist, content specialist, ansvarig sociala medier, innesäljare, mötesbokare, marknadsassistent, marknadskoordinator, digital marknadsförarare, SEO-specialist, säljare, SEM-specialist.

Jobb inom teknik, IT och inköp
Produktionschef, projektledare, laboratorieingenjör, underhållschef, utvecklingsingenjör, produktionsingenjör, processingenjör, produktionsutvecklare, logistiker, inköpare, inköpschef, produktionsledare, teknisk inköpare, utvecklare, programmerare, IT-arkitekt, UX-specialist, supply chain specialist, produktionsplanerare.

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Lästips för dig

Visa alla