TNG

Lediga jobb Karlstad

Lediga jobb i Karlstad just nu

Tyvärr. Vi hittar inga jobb som matchar din sökning.

Prova att ange nya sökkriterier eller gör en spontanansökan med ditt CV till TNG Talent Network! Som medlem i vårt nätverk kan du även bli personligt kontaktad av rekryterare och ta del av karriärtips och medlemsförmåner.

 

Tillbaka till lediga jobb

Rekommenderat för dig

Karlstad

Söker du lediga jobb eller interimsuppdrag i Karlstad?

Upptäck möjligheterna till karriärutveckling genom att utforska lediga jobb i Karlstad inom områden som industri, IT, digital utveckling och detaljhandel. Beläget vid Vänerns norra strand är centralort i Karlstads Kommun och residensstad i Värmlands län hittar du Karlstad. Karlstad är Sveriges 17:e största tätort med över 60 000 invånare. Karlstad var under vikingatiden en viktig handelsplats men hette då Tingvalla. 1584 fick orten stadsrättigheter av Karl IX som även gav staden dess nuvarande namn.

Karlstad erbjuder många karriär- och jobbmöjligheter

I Karlstad finns flera stora aktörer inom bygg och fastighet där Rami Rent, ett av nordens största installations- och serviceföretag, NCC, Peab och Skanska är av de största i staden. Inom handel och industri finns det en omfattande livsmedelsindustri i staden. Löfbergs lila har till exempel en stor del av sin verksamhet baserad i Karlstad.

Metso Fiber i Karlstad är en världsledande leverantör av kompletta produktionsanläggningar för massa och papperstillverkning. Bolaget har cirka 1000 anställda vilket gör dem till en av de största privata arbetsgivarna i kommunen.

Den stora Värmländska knytpunkten

Området kring Karlstad är en mycket viktig knytpunkt för Värmlands vägnät. Här passerar E18 och även många riksvägar har sin start i Karlstad. Förbi Karlstad går även lokala bussar samt transregionala busslinjer. Det finns även en flygplats med reguljärtrafik till Stockholm samt andra destinationer. Vänertrafik kör viss båttrafik på Värnen med utgång från Inre hamn. Sedan sommaren 2008 är även båtbussar en del av lokaltrafiken, som bland annat kör mellan Karlstad och Hammarö. De goda förbindelserna gör det smidigt att jobba och söka lediga jobb i orten.

Vad finns det för möjligheter till utbildning i Karlstad?

Karlstads Universitet är ett statligt universitet med drygt 1200 anställda och cirka 16 000 studenter. Universitetet har omkring 70 utbildningsprogram och 900 kurser i områdena humaniora, samhällsvetenskap, naturvetenskap, teknik, undervisning, vård och musik.

Karlstad har traditioner i högre utbildning sedan tidigt 1800-tal då Karlstads folkskollärarseminarium grundades. På 60-talet grundades Högskolan i Karlstad och 1999 beslutade regeringen att göra om högskolan till Karlstad universitet.

Söka jobb i Karlstad med TNG

TNG rekryterar löpande till företag i Karlstadsregionen och vill gärna komma i kontakt med dig som studerar eller söker jobb. De lediga jobb som vi har tillgängliga finns här på vår hemsida, men tveka inte att registrera ditt CV om du inte hittar något som passar dig eller om du söker efter ditt nästa interimsuppdrag. Vi har hela tiden nya efterfrågningar och med ditt CV till hands kan vi ta kontakt med dig om vi tror att vi har ett jobb som skulle passa dig.

Behöver du rekrytera eller hyra personal i Karlstad?

TNG specialiserar sig på fördomsfri rekrytering. Vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag servar Örebro mellan-sverige via vårt kontor i Örebro. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning och konsultuthyrning till företag när de ska rekrytera eller hyra in personal.