TNG

Lediga jobb Örebro

Lediga jobb i Örebro just nu

Tillbaka till lediga jobb

Rekommenderat för dig

Örebro

Söker du lediga jobb i Örebro?

Ta hjälp av TNG för att hitta lediga jobb och uppdrag i Örebro! Hos vårt rekryteringsföretag i Örebro kan du söka jobb inom teknik, logistik, marknadsföring, administration. inköp, ekonomi och HR. Vi har kontor på Kungsgatan 8, mitt i centrala Örebro men tillsätter jobb i hela Mälardalen. I regionen arbetar vi med de mest spännande arbetsgivarna så hos oss kan du söka utmanande jobb. Kanske är det via oss du tar ditt nästa karriärsteg?

Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering, interimsuppdrag och bemanning och hjälper företag och organisationer i Örebro och närliggande städer som Västerås, Arboga och Eskilstuna att rekrytera eller hyra in personal. Det innebär massor med spännande karriärmöjligheter för dig som söker jobb i Örebro eller Mälardalen!

Hur söker jag jobb via TNG?

Då vi på TNG arbetar med fördomsfri rekrytering ser vår rekryteringsprocess lite annorlunda ut. Det innebär bland annat att du är helt anonym i de första stegen av ansökningsprocessen. Vi ser varken hur du ser ut, vad du heter, vilken bakgrund du har eller hur gammal du är. Istället fokuserar vi på din potential och kompetens, vilket innebär att du behöver genomföra våra skräddarsydda och objektiva tester. Du behöver heller inte skicka med något personligt brev när du söker lediga jobb. Dessutom får du med vår tjänst följ din ansökan löpande återkoppling kring var du befinner dig i processen.

Jobb och karriär i staden Örebro

Örebro är en tätort i Örebros kommun som finns nära Hjälmarens västra strand. Staden är Örebro läns residensstad och Sveriges sjätte största tätort med över 100 000 invånare och en stor studentbefolkning. I Örebro är därför möjligheterna många att söka lediga jobb och tjänster. Dessutom finns stora möjligheter att också söka interims- och konsultuppdrag.

Örebro startade sin historia som industristad men trots att industrin fortfarande spelar en stor roll så har staden under 1900-talet börjat präglas av fler företag och lediga jobb inom service, ekonomi, administration och utbildning. Stadens största arbetsgivare är idag Örebros Universitet, Atlas Copco och Örebros Universitetssjukhus.

Örebro är även en handels- och logistikstad tack vare sitt strategiska läge nära Stockholm, Oslo och Göteborg. Detta skapar möjligheter för dig som vill söka lediga teknik- och ingenjörsjobb eller transport- och logistikjobb eller ekonomijobb, produktion eller administration.

Tips och gratis CV-mall för dig som söker lediga jobb

Vill du ha hjälp att vässa ditt CV för att öka dina chanser att kamma hem ditt drömjobb i Örebro så kan vi hjälpa dig.

Vilka lediga jobb finns i Örebro?

Under de senaste åren har företag inom logistik, handel, livsmedel och företagstjänster sett störst tillväxt. Detta är tack vare de små till medelstora företagen som står för mycket av Örebros sysselsättningstillväxt och erbjuder många lediga jobb. Inom Örebro är många av småföretagen ägarledda, där ägaren bor och verkar på orten. Det leder till ett stort engagemang för lokalsamhällets utveckling och gör småföretagaren till en stor central betydelse för Örebros växande ekonomi.

Inom Örebro fungerar en stor del av företagen som underleverantörer till tillverknings- och tjänstesektorn och TNG Tech erbjuder företag i Örebro att fördomsfritt rekrytera ingenjörer. Det finns även många som är sysselsatta inom vård- och omsorgssektorn.

Inom länet finns det även ett stort fokus på att fortsätta att utveckla stadens universitet och länssjukhus.

Vi matchar dig med lediga jobb i Örebro

Sök gärna våra jobb idag i Örebro, men hittar du ingen passande tjänst just nu, får du gärna göra en spontanansökan eftersom vi inte alltid publicerar alla våra lediga jobb. Vi arbetar dock alltid aktivt med att matcha dig mot ett nytt jobb eller uppdrag i Örebro!