TNG
Processingenjör till expansiv kund utanför Örebro

Publicerat

Processingenjör till expansiv kund utanför Örebro

Vi söker en driftingenjör till framgångsrikt bolag utanför Örebro för ett längre konsultuppdrag. Sök idag!

Söker du en varierande och produktionsnära roll där du får möjligheten att arbeta både operativt och strategiskt tillsammans med ett engagerat team? Bra! Vi söker dig som är tillgänglig omgående för ett längre uppdrag utanför Örebro som driftingenjör.

Du kommer bl. a. arbeta med förbättringar utifrån ett process- och maskinperspektiv i spännande projekt, både på lång och kort sikt hos ett globalt bolag ledande inom sin bransch. Nyfiken och vill veta mer?! Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som driftingenjör fungerar det också att vara underkonsult. Vi kräver F-skatt samt ansvarsförsäkring.

Som underkonsult eller interimskonsult via TNG får du inte bara hjälp med att hitta intressanta uppdrag, på hel- eller deltid. Du får också löpande stöttning från våra dedikerade konsultchefer, som alltid finns tillgängliga att svara på eventuella frågor som kan dyka upp i det dagliga arbetet.

Något vi ser uppskattas av konsulterna i vårt nätverk. I vår löpande eNPS-undersökning som mäter rekommendationsvilja, ger de oss betyget +53. En siffra som motsvarar "världsklass". Konsulter som trivs på jobbet, med andra ord!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Några av dina primära arbetsuppgifter innefattar att:

Värt att veta

Detta är ett längre  konsultuppdrag är på heltid med start omgående och inledningsvis 6 månader. Du kan gå in i uppdraget som underkonsult eller konsult genom oss på TNG. För dig som söker en långsiktig lösning finns goda chanser till överrekrytering.

Placeringsorten ligger utanför Örebro. 

Vi har inledningsvilt valt att inte gå ut med kundens namn. Låter tjänsten intressant i sin helhet är du välkommen med din ansökan så besvarar vi dina frågor allteftersom. 

Våra förväntningar

För att lyckas i detta rollen ser vi gärna att du har utbildning inom maskinteknik/produktionsteknik, process eller 3-5 års erfarenhet i liknande roller. Meriterande om du har kunskap och arbetslivserfarenhet från maskininvesteringar (och allt som hör därtill) samt tidigare erfarenhet av CAD. 

Som person är trivs du att arbeta självständigt, du är drivande och målinriktad teamspelare men en stark förmåga att skapa struktur i ditt arbete. Ditt arbetssätt är analytiskt och du har en god förmåga att hantera flera parallella processer samtidigt och arbeta förebyggande för att eliminera problem. Du trivs i samarbete med andra där du även får möjligheten att arbeta med kunskapsöverföring och utveckling. 

Du du har många kontaktytor krävs att du behärskar svenska och engelska flytande i tal såväl som skrift

Lär känna TNG Tech – din framtida arbetsgivare

TNG Tech, som är en del av TNG, är specialister på fördomsfri rekrytering med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är ett värderingsstyrt företag som drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss blir du en betydelsefull medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en schysst arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG Tech – här får inte fördomar stå i vägen för din verkliga potential!

Avstånd till arbetsplatsen

Kungsgatan 8, Örebro. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Sandra Précenth – din rekryterare

Sandra Précenth

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Vi på TNG Tech tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och säkerställer att du som konsult har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Sandra Précenth


0762137255


TNG Tech

Individuell lön
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. På TNG Tech är vi specialister på kompetensbaserad, vetenskaplig och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-08-03