TNG
Kvalitetsingenjör till DeLaval i Tumba, Stockholm

Publicerat

Kvalitetsingenjör till DeLaval i Tumba, Stockholm

Vill du arbeta i ett globalt företag i teknisk framkant inom livsmedelsproduktion? DeLaval i Tumba söker en Kvalitetsingenjör!

Som Kvalitetsingenjör hos DeLaval kommer du ha en nyckelroll i att göra skillnad, både på kort och lång sikt! DeLaval är ledande inom utveckling och tillverkning av tekniska lösningar för mjölkbönder över hela världen. Din roll blir att säkerställa att produkterna håller högsta kvalitet genom att vara delaktig i hela processen från design och utveckling till riskhantering. Låter det intressant?

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Du blir en del av en professionell och internationell organisation med höga ambitioner och expertis. Trots den höga kompetensnivån präglas atmosfären av en avslappnad och inkluderande gemenskap. I din roll kommer du inte bara ha möjlighet att utvidga ditt professionella nätverk, utan också att fortsätta utveckla din kompetens.

Hos DeLaval har du trygga anställningsvillkor och möjligheter till kompetensutveckling. Du erbjuds en grundlig introduktion till företaget, kunder och företagets affärsmodell.

Hos DeLaval är kvalitén på företagets produkter och tjänster av yttersta vikt. Med en långsiktig strategisk målsättning att markant minska kostnaderna för dålig kvalitet får du chansen att direkt påverka tillväxten och göra en betydande sillnad för företagets fortsatta utveckling framåt.


DeLavals framgång grundar sig i deras kärnvärden, Passion, People, Professionals och Partnerships som förbinder individer över alla enheter och geografiska områden. För DeLaval är framgång mer än bara kunskap och starkt relaterat till beteenden. På DeLaval styrs vi av tre beteenden Setting Direction, Make Things Happen och One DeLaval.

 

Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Kvalitetsingenjör kommer du arbeta tvärfunktionellt för att säkerställa att kvalitetskrav uppnås genom alla led. Rollen kommer vara både reaktiv genom att lösa uppkomna problem och proaktiv för att förebygga att nya problem uppstår.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

Värt att veta

Som kvalitetsingenjör jobbar du på kontoret och anläggningen i Tumba, södra Stockholm. Rollen är en tillsvidareanställning med 40 h arbetsvecka med start enligt överenskommelse. Rollen tillåter hybridarbete och det förekommer visst resande till andra anläggningar i Europa.

Du rapporterar till Quality Assurance Manager.

Våra förväntningar

För att lyckas och trivas i rollen ser vi gärna att du har:

Som person är du framåt och kommunikativ. Du kan prata med personer i olika positioner och sammanhang. Din starka analytiska förmåga och din känsla för att kunna prioritera och leverera enligt uppsatta mål gör att du trivs bra i en dynamisk och professionell miljö. Du är öppen och nyfiken som person med stor ansvarskänsla.

Lär känna DeLaval – din framtida arbetsgivare

Vår vision är att göra hållbar livsmedelsproduktion möjlig. Vi är ett företag byggt på innovation och, arbetar ständigt med att hitta nya sätt att hjälpa våra kunder, mjölkbönderna, att göra mer med mindre genom att erbjuda världsledande mjölkningsutrustning och lösningar. Idag har DeLaval cirka 4 500 medarbetare verksamma på över 100 marknader runt om i världen. DeLaval är en del av Tetra Laval Group.

Avstånd till arbetsplatsen

Gustaf De Lavals väg 15, Tumba. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Cecilia Lennér – din rekryterare

Cecilia Lennér

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • DeLaval valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Cecilia Lennér


0736790621


DeLaval

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-06-06