TNG
Arbetsledare till Olssons Elektromekaniska

Publicerat

Arbetsledare till Olssons Elektromekaniska

Trivs du med det mekaniska verkstadsarbetet och att leda personal? Då kan detta vara en möjlighet något för dig!

Har du erfarenhet av mekanisk montering och vill fortsätta din karriär hos en ledande aktör inom reservkraftsaggregat? Olssons elektromekaniska söker en operativ arbetsledare som vill jobba i ett trivsamt familjeföretag med elkraften i fokus! Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Här får du chansen att bli en viktig länk mellan produktionen och verkstadschefen samtidigt som du arbetar operativt tillsammans med produktionspersonalen i verkstaden. Du får arbeta i en unik bransch som jobbar med säkerhetsanpassade reservkraftsanläggningar och kundanpassade lösningar. I produktionsanläggningen i Rydsgård har vi byggt upp ett rationellt flöde för både tillverkning och montering av aggregat.  

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Elkraft har varit i fokus för familjeföretaget Olssons Elektromekaniska ända sedan starten i skånska
Rydsgård på 1950-talet. Idag har vi 40 medarbetare och är specialiserade på kundanpassade reservkraftverk. 

Våra förväntningar

För att trivas i rollen bör du vara ansvarstagande, strukturerad och ha en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, en trygg, positiv och tydlig ledare som gillar när tempot är högt och tycker om när den ena dagen inte är den andra lik. 

 

Lär känna Olssons Elektromekaniska – din framtida arbetsgivare

Vi är helt specialiserade på kundanpassade reservkraftverk
Elkraft har varit i fokus för familjeföretaget Olssons Elektromekaniska ända sedan starten i skånska Rydsgård på 1950-talet. Idag har vi ett 40-tal medarbetare och omsätter cirka 245 miljoner kronor.

Ett decennium efter andra världskriget gick den svenska industrin och välfärdsutvecklingen som tåget. Men elektriska motorer och maskiner var dyra i inköp och det var en självklarhet att reparera det som gick sönder. Här uppstod en nisch för oss på Olssons Elektromekaniska att reparera elektriska motorer. Under 1980-talet ökade efterfrågan på generatoraggregat och reparationsverksamheten började fasas ut. Sedan slutet av 90-talet är vi helt specialiserade på kundanpassade reservkraftverk. Under våra drygt 70 år har vi breddat oss och vuxit ur den ursprungliga kostymen flera gånger om, men fortfarande är vi ett familjedrivet företag med ett stort personligt engagemang.

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Gateljungvägen,Rydsgård. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Paula Claesson – din rekryterare

Paula Claesson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

Du får arbeta i ett företag som levererar helhetslösningar och tryggar livsviktig reservkraft samt skapar en trygg strömförsörjning. 

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Paula ClaessonOlssons Elektromekaniska

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-06-21