TNG
Rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt och kompetensbaserat

Rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt på riktigt

Rekrytera personal? Välkommen till vårt rekryteringsföretag!

TNG är det rekryteringsföretag som hjälper dig rekrytera datadrivet och fördomsfritt. På riktigt. Genom att i varje steg av rekrytering arbeta objektivt och kompetensbaserat skapar vi en inkluderande rekryteringsupplevelse och hittar medarbetare och nya talanger som andra inte ser – dessutom snabbare! Det bidrar till mångfald, högre innovationstakt samt färre felrekryteringar i din organisation.

Kontakta oss!


Ibland behöver man vända upp och ner på gamla sanningar. Helt enkelt ”disrupta” den traditionella rekryteringsprocessen. Och det har vi gjort på vårt rekryteringsföretag. Allt för att rekrytera de talanger och personal som har störst framtida potential att lyckas idag och imorgon på jobbet. Och med vår rekryteringsbyrå så tar vi hand om allt och gör det komplicerade enkelt.

Vi vet att varje rekrytering, och talang, är unik. Och för att lyckas krävs det något utöver det vanliga. Det är därför våra rekryterare och rekryteringsbolag arbetar nära dig för att hitta medarbetare med rätt kompetens och störst framtida potential. Att vi samtidigt bidrar till ökad mångfald i din organisation är vi stolta över. Det stärker ert varumärke och bygger er långsiktiga affär.

Med TNG som rekryteringsföretag får du:

  • Kandidater som noggrant kvalitetssäkrats genom anonyma ansökningar och urval, arbetspsykologiska tester, kompetensbaserade intervjuer och bakgrundskontroller.
  • Ta del av vår fördomsfria och datadrivna rekryteringsupplevelse där vi sätter fakta och mätbar data framför ”magkänsla” och subjektiva tolkningar.
  • En partner som sätter ert employer brand i fokus. Genom löpande återkoppling och vår transparenta kandidatprocess bemöter vi alla kandidater som kunder vilket återspeglar sig positivt på er som arbetsgivare.
TNG har ett brett utbud av olika tjänster inom rekrytering

Våra rekryteringstjänster

Kunder vi jobbar med just nu

Rekryteringsföretag som rekryterar inom tjänstemannasektorn - TNG

Rekryteringsföretag i hela Sverige

TNG fokuserar på det vi är bäst på: fördomsfri rekrytering inom tjänstemannasektorn. Vi rekryterar ekonomer, lönespecialister, kundservicemedarbetare, administratörer, HR-specialister, säljare, inköpare, och specialister inom marknadsföring och finans. Vi rekryterar också IT-rekrytering via TNG IT Digital, ingenjörsrekrytering via TNG Tech samt chefsrekrytering via TNG Lead. Givetvis kan du också hyra personal via oss.

Vårt bemannings- och rekryteringsföretag har kontor i StockholmGöteborgMalmöÖrebro och Kopparberg. Genom våra digitala lösningar och verktyg är vi dessutom geografiskt obundna och rekryterar i hela Sverige. Vår rekryteringsbyrå hjälper till med hela rekryteringar eller delprocesser. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för dig!

 

TNG är ett rekryteringsföretag som arbetar med kompetensbaserad rekrytering

Fördomsfri rekryteringsupplevelse. För alla.

Vårt rekryteringsföretag utmanar med vår fördomsfria rekryteringsmetodik. Vi har helt enkelt valt att vända på processen. Utgångspunkten är objektiva och datadrivna urvalsmetoder där fakta och kompetens går före fördomar, ”magkänsla” och CV-historik. Något som har stöd i modern forskning. Vi har utvecklat vår metod i över 15 år och driver utvecklingen inom området i Sverige.

Det innebär att vi arbetar med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering där vi bland annat låter alla våra jobbsökare genomgå arbetspsykologiska screeningtester innan vi ens läser deras CV. Dessutom söker de alla anonymt eftersom vi utvecklat egna verktyg för att dölja deras namn och ålder. På så sätt väljs inte någon kandidat bort på felaktiga, och diskriminerande grunder, som ålder, kön, bakgrund och namn.

TNG är ett rekryteringsföretag som arbetar enligt en omvänd rekryteringsprocess

Vi kan diskrimineringslagen

TNG är auktoriserat av Kompetensföretagen – en arbetsgivare- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som ingår i Almega och är medlem i Svenskt Näringsliv. Det innebär att du som kund kan vara säker på att det företag du anlitar är seriöst, följer svenska lagar och regler samt betalar skatter och avgifter.

Alla rekryterare på TNG utbildas dessutom löpande i rättvisa och objektiva urval samt diskrimineringslagen. Det gör att de kan hjälpa dig undvika (ofta omedveten) diskriminering vid rekrytering samt felrekryteringar.

Våra specialistområden

Framgångsberättelse mellan Impecta fröhandel och TNG

Fördomsfri rekrytering är viktigt och ett bra sätt att rekrytera på. Jag kan inte se något tillfälle eller verksamhet där det inte skulle fungera.

Impecta Fröhandel

Veronica Gårdestig, VD

Läs fler success stories

Kontakta vårt rekryteringsföretag för att hitta nya medarbetare!

Rekrytera medarbetare? Hör av dig!

Behöver du hjälp att rekrytera medarbetare och personal? Lämna din information i formuläret så ringer vi upp.

Rekommenderat för dig

Visa alla