TNG
Rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt och kompetensbaserat

Rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt och kompetensbaserat – på riktigt.

Dubbel vinst när kompetens går före fördomar.

TNG är det rekryteringsföretag som hjälper dig att rekrytera rättvist, fördomsfritt och se bortom det uppenbara. På riktigt. Vi gör det komplicerade enkelt genom vår datadrivna, objektiva och kompetensbaserade rekryteringsupplevelse där vi hittar rätt kompetens och nya talanger som andra inte ser – dessutom snabbare! Det bidrar till en bättre affär, mångfald, högre innovationstakt samt färre felrekryteringar och diskriminering i din organisation. 

Ibland behöver man vända upp och ner på gamla sanningar. Helt enkelt ”disrupta” den traditionella rekryteringsprocessen. Och det har vi gjort på vårt rekryteringsföretag. Allt för att rekrytera de talanger som har störst framtida potential att lyckas bäst på jobbet.

Vi vet att varje rekrytering, och talang, är unik. Och för att lyckas krävs det något utöver det vanliga. Det är därför våra rekryterare och rekryteringsbolag arbetar nära dig för att hitta medarbetare med rätt kompetens och störst framtida potential. Att vi samtidigt bidrar till ökad mångfald i din organisation är vi stolta över. Det stärker ert varumärke och bygger er långsiktiga affär.

Rekryteringsföretag i hela Sverige

Vårt bemannings- och rekryteringsföretag har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Kopparberg. Genom våra digitala lösningar och verktyg är vi dessutom geografiskt obundna och rekryterar och hyr ut konsulter i hela Sverige.

rekrytera-kompetenser-rekryteringsföretag
Vårt rekryteringsföretag ser bortom det uppenbara. Vad ser du?
Rekryteringsföretag som arbetar med fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering - TNG
Rekryteringsföretag med fokus på kompetens och potential

Med TNG som partner vid rekrytering får du

 1. De bäst lämpade kandidaterna för din tjänst

  Vi kvalitetssäkrar alla kandidater genom anonyma ansökningar, arbetspsykologiska tester, kompetensbaserade intervjuer och bakgrundskontroller.

 2. Fakta framför magkänsla

  Med vår fördomsfria, datadrivna och vetenskapliga rekryteringsupplevelse sätter vi fakta och mätbar data framför ”magkänsla” och subjektiva tolkningar.

 3. Hög kapacitet och snabbhet

  Vi har rätt verktyg och erfarenhet att hantera en stor mängd ansökningar. Dessutom är vi ett rekryteringsföretag som är geografiskt obundet.

 4. Diskrimineringsutbildade rekryterare

  Alla rekryterare på TNG utbildas löpande i diskrimineringslagen, vilket gör att de kan hjälpa dig undvika (ofta omedveten) diskriminering vid rekrytering.

 5. Transparent digital kandidatupplevelse

  Vi bemöter alla kandidater som kunder och sätter alltid ditt varumärke främst.

Kontakta vårt rekryteringsföretag!

Vill du veta mer om vi kan hjälpa dig hitta rätt medarbetare? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av roll du söker, så återkommer vi strax med ett lösningsförslag!

Du når oss även direkt på  08-21 92 00.

Rekryteringsföretag som rekryterar inom tjänstemannasektorn - TNG

Rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn

Vår rekryteringsbyrå fokuserar på det vi är bäst på: rekrytering inom tjänstemannasektorn. Vi rekryterar ekonomer, lönespecialister, kundservicemedarbetare, administratörer, HR-specialister, säljare, inköpare, och specialister inom marknadsföring och juridik.

Dessutom har vi specialiserat oss inom IT-support och digital utveckling via TNG IT Digital, rekrytering av ingenjörer och tekniker via TNG Tech samt chefsrekrytering via TNG Lead. Vi kan givetvis också hjälpa till med bemanning, konsult- och personaluthyrning vid behov.

I Stockholm finns dessutom vårt dotterbolag Ada Digital – ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag som erbjuder rekrytering och konsultlösningar inom IT och digital utveckling.

TNG är ett rekryteringsföretag som arbetar enligt en omvänd rekryteringsprocess

Omvänd rekryteringsprocess

Vårt rekryteringsföretag utmanar med vår omvända rekrytering. Ja, vi har valt att vända på processen. Utgångspunkten är objektiva urvalsmetoder där fakta och kompetens går före fördomar, ”magkänsla” och CV-historik. Något som har stöd i modern forskning.

Det innebär att vi arbetar med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering där vi bland annat låter alla våra jobbsökare genomgå arbetspsykologiska screeningtester innan vi ens läser deras CV. Dessutom söker de alla anonymt eftersom vi utvecklat egna verktyg för att dölja deras namn och ålder. På så sätt väljs inte någon kandidat bort på felaktiga, och diskriminerande grunder, som ålder, kön, bakgrund och namn.

Kort sagt, vi testar först och frågar sen – allt för att du som kund till vårt rekryteringsbolag ska få den absolut vassaste kandidaten med rätt kompetens och störst potential. För att kvalitetssäkra rekryteringen ytterligare gör vi utökade bakgrundskontroller.

"TNG har ett helhetstänk som vi verkligen gillar, där man precis som vi tänker lite utanför boxen för att få ut maximalt av ett samarbete."

"TNG:s lyhördhet vid kravprofil och ett lite utmanande sätt att forma dessa till rätt underlag känns väldigt professionellt."

"Ni är måna om att förstå kundens behov, samtidigt som ni snabbt kunnat leverera kandidater och få till det personliga mötet på intervjuerna.”

"Vi valde TNG främst för deras anonymiserade rekryteringsprocess som ligger helt i linje med vårt arbete för ökad mångfald."

"Med TNG:s möjlighet att mäta kompetens, potential och motivation är det lättare att öppna upp och träffa mer oväntade sökande än vad vi hade gjort annars."

Läs alla success stories

Auktoriserat rekryteringsföretag

Vi är ett rekryteringsföretag som är auktoriserat av Kompetensföretagen, vilket bland annat innebär att vi har kollektivavtal vilket gör att du kan känna dig trygg. Dessutom investerar vi löpande i att utbilda alla våra medarbetare involverade i urvalsprocessen, i diskrimineringslagstiftningen och kompetensbaserad rekrytering.

På så sätt minimerar vi risken att kandidater väljs bort av fel orsak – ett ansvar som vi delar på enligt lag. Därför kan du tryggt luta dig tillbaka och låta oss hantera hela eller delar av tillsättningen.