TNG
Rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt och kompetensbaserat

Rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt på riktigt.

Dubbel vinst när kompetens går före fördomar

TNG är det rekryteringsföretag som hjälper dig att rekrytera datadrivet och fördomsfritt. På riktigt. I varje steg av rekryteringen arbetar vi objektivt och kompetensbaserat. Det gör att vi skapar en inkluderande rekryteringsupplevelse och hittar medarbetare och nya talanger som andra inte ser – dessutom snabbare! Det bidrar till en bättre affär, mångfald, högre innovationstakt samt färre felrekryteringar i din organisation. Vi finns i hela Sverige och arbetar inom alla tjänstemannaområden. 

Ibland behöver man vända upp och ner på gamla sanningar. Helt enkelt ”disrupta” den traditionella rekryteringsprocessen. Och det har vi gjort på vårt rekryteringsföretag. Allt för att rekrytera de talanger och personal som har störst framtida potential att lyckas idag och imorgon på jobbet. Och med vår rekryteringsbyrå så tar vi hand om allt och gör det komplicerade enkelt.

Vi vet att varje rekrytering, och talang, är unik. Och för att lyckas krävs det något utöver det vanliga. Det är därför våra rekryterare och rekryteringsbolag arbetar nära dig för att hitta medarbetare med rätt kompetens och störst framtida potential. Att vi samtidigt bidrar till ökad mångfald i din organisation är vi stolta över. Det stärker ert varumärke och bygger er långsiktiga affär.

Rekryteringsföretag i hela Sverige

Vårt bemannings- och rekryteringsföretag har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Kopparberg. Genom våra digitala lösningar och verktyg är vi dessutom geografiskt obundna och rekryterar  i hela Sverige.

Vår rekryteringsbyrå hjälper till med hela rekryteringar eller delprocesser. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för dig!

Kontakta vårt rekryteringsföretag!
Åsa Edman Källströmer, VD TNG Group AB
Hoppas vi hörs! /Åsa

Kul att du besöker oss på TNG. Åsa Edman Källströmer heter jag och är VD på TNG.

Behöver du hjälp att rekrytera medarbetare och personal så kontakta mig direkt på   073-929 51 05, mejla, eller lämna din information i formuläret så återkommer vi inom kort!

Rekryteringsföretag som arbetar med fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering - TNG
Rekryteringsföretag med fokus på kompetens och potential

Med TNG som rekryteringspartner får du

 1. Rätt och fördomsfritt matchade kandidater till din tjänst

  Vi kvalitetssäkrar alla sökande genom anonyma ansökningar och urval, arbetspsykologiska tester, kompetensbaserade intervjuer och bakgrundskontroller.

 2. Fakta och kompetens framför magkänsla

  Våra kunniga rekryterare arbetar med vår fördomsfria, datadrivna och vetenskapliga rekryteringsupplevelse där vi sätter fakta och mätbar data framför ”magkänsla” och subjektiva tolkningar.

 3. Specialistkunskap och snabbhet – samtidigt

  Vi har rätt verktyg och erfarenhet att hantera en stor mängd ansökningar men också specialistkunskap om svåra roller som kräver extra insatser.

 4. Minskad risk för felrekryteringar och diskriminering

  Alla rekryterare på TNG utbildas löpande i rättvisa och objektiva urval samt diskrimineringslagen, vilket gör att de kan hjälpa dig undvika (ofta omedveten) diskriminering vid rekrytering samt felrekryteringar.

 5. Ett rekryteringsföretag som vårdar ditt varumärke och kandidater

  Vi bemöter alla kandidater som kunder och sätter alltid ditt varumärke främst. Vi gör det med löpande återkoppling samt vår transparenta kandidatprocess.

Våra rekryteringstjänster

Rekryteringsföretag som rekryterar inom tjänstemannasektorn - TNG

Rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn

TNG fokuserar på det vi är bäst på: fördomsfri rekrytering inom tjänstemannasektorn. Vi rekryterar ekonomer, lönespecialister, kundservicemedarbetare, administratörer, HR-specialister, säljare, inköpare, och specialister inom marknadsföring och finans.

Vi rekryterar också specialister inom IT-support och digital utveckling via TNG IT Digital, rekrytering av ingenjörer och tekniker via TNG Tech samt chefsrekrytering via TNG Lead. Givetvis kan du också hyra personal via oss.

TNG är ett rekryteringsföretag som arbetar enligt en omvänd rekryteringsprocess

Fördomsfri rekryteringsupplevelse för kund och sökande

Vårt rekryteringsföretag utmanar med vår fördomsfria rekryteringsmetodik. Vi har helt enkelt valt att vända på processen. Utgångspunkten är objektiva och datadrivna urvalsmetoder där fakta och kompetens går före fördomar, ”magkänsla” och CV-historik. Något som har stöd i modern forskning. Vi har utvecklat vår metod i över 15 år och driver utvecklingen inom området i Sverige.

Det innebär att vi arbetar med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering där vi bland annat låter alla våra jobbsökare genomgå arbetspsykologiska screeningtester innan vi ens läser deras CV. Dessutom söker de alla anonymt eftersom vi utvecklat egna verktyg för att dölja deras namn och ålder. På så sätt väljs inte någon kandidat bort på felaktiga, och diskriminerande grunder, som ålder, kön, bakgrund och namn.

En del av våra sökande blir också intervjuade av världens första intervjurobot Tengai som vi på TNG varit med och utvecklat. Alla sökande kan också följa sin ansökan transparent, vilket innebär att de ser varje steg rekryteraren tar i processen. Givetvis får de också löpande återkoppling.

auktoriserat-rekryteringsforetag-tng

Auktoriserat rekryteringsbolag

TNG är auktoriserat av Kompetensföretagen – en arbetsgivare- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som ingår i Almega och är medlem i Svenskt Näringsliv. Det innebär att du som kund kan vara säker på att det företag du anlitar är seriöst, följer svenska lagar och regler samt betalar skatter och avgifter.