TNG
Rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt och datadrivet i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och hela Sverige - TNG.

Rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. På riktigt.

Rekrytera personal? Välkommen till vårt rekryteringsföretag!

TNG är det rekryteringsföretag som hjälper dig rekrytera datadrivet och fördomsfritt. På riktigt. Genom att i varje steg av rekrytering arbeta objektivt och kompetensbaserat skapar vi en inkluderande rekryteringsupplevelse och hittar medarbetare och nya talanger som andra inte ser – dessutom snabbare! Det bidrar till mångfald, högre innovationstakt samt färre felrekryteringar i din organisation.

Vi rekryterar fördomsfritt. För att det ger resultat.

Ibland behöver man vända upp och ner på gamla sanningar. Helt enkelt ”disrupta” den traditionella rekryteringsprocessen. Och det har vi gjort på vårt rekryteringsbolag. Allt för att rekrytera de talanger och personal som har störst framtida potential att lyckas idag och imorgon på jobbet.

Vi vet att varje rekrytering, och talang, är unik. Därmed krävs det något utöver det vanliga för att lyckas. Det är därför våra rekryterare och rekryteringsbolag arbetar nära dig för att hitta medarbetare med rätt kompetens och störst framtida potential. Att vi samtidigt bidrar till ökad mångfald i din organisation är vi stolta över. Det stärker ert varumärke och bygger er långsiktiga affär.

Under de senaste fyra åren har över 1 000 företag valt att rekrytera fördomsfritt med oss. Samtidigt som 400 000 kandidater har valt att ta nästa steg i sin karriär via vår anonymiserade och inkluderande rekryteringsupplevelse. Vill du också uppleva skillnaden?

Påbörja din rekrytering

TNG har ett brett utbud av olika tjänster inom rekrytering

Våra rekryteringstjänster

TNG är ett rekryteringsföretag som rekryterar inom hela tjänstemannasektorn.

Två decennier av kompetens före fördomar

När vi grundade TNG för tjugo år sedan var det med utgångspunkt i en vision om en hållbar arbetsmarknad, där alla sökande får en rättvis och diskrimineringsfri bedömning av sin kompetens baserat på fakta – inte ålder, kön, utseende eller bakgrund. Det är inte bara fina ord på en hemsida. Utan bygger på forskning, två decennier av utvecklingsarbete, rätt verktyg och ett genuint personligt engagemang. Och vi gör det på riktigt. Varje dag.

Oavsett om det gäller rekrytering, bemanning eller interim, arbetar vi kompetensbaserat, fördomsfritt och strukturerat. Från datadrivna opartiska kompetensurval, arbetspyskologiska tester och anonymiserade ansökningar till inkluderande talent marketing, transparent kandidatåterkoppling och kvalitetssäkring. Varför? Jo för det ger fler och bättre sökande och därmed bättre matchade kandidater till våra kunder.

Vår rekryteringsbyrå tar hand om allt och gör det komplicerade enkelt. Samtidigt som du fokuserar på din verksamhet och affär.

TNG är det rekryteringsbolag som sätter kompetens före fördomar - vilket bidrar till bättre rekryteringar.

Rekryteringsföretag i hela Sverige

TNG fokuserar på det vi är bäst på: fördomsfri rekrytering inom tjänstemannasektorn. Vi rekryterar ekonomer, lönespecialister, kundservicemedarbetare, administratörer, HR-specialister, säljare, inköpare, och specialister inom marknadsföring och finans. Vi specialiserar oss också på IT-rekrytering, ingenjörsrekrytering, chefsrekrytering och traineeprogram. Givetvis kan du även hyra personal via vår bemanning eller interimslösning.

Vårt bemannings- och rekryteringsföretag har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Kopparberg. Genom våra digitala lösningar och verktyg är vi dessutom geografiskt obundna och rekryterar i hela landet, inklusive norra Sverige. Vår rekryteringsbyrå hjälper till med hela rekryteringar eller delprocesser. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för dig!

Datadrivna beslutsunderlag och branschkunniga rekryterare - så tjänar du på att välja TNG som rekryteringsbolag

Med TNG som rekryteringsbolag får du:

  • Datadrivna beslutsunderlag: Vi presenterar de bäst lämpade kandidaterna för ditt behov med hjälp av datadrivna metoder och verktyg.
  • Branschkunniga rekryterare: Våra seniora och kunniga rekryterare förstår din bransch och affär, vilket leder till framgångsrika rekryteringar.
  • Kompetensanalyser: Vi ger råd och stöd i allt från aktuellt behov till vilka kompetenser som kan ta ditt företag till nästa nivå.
  • Auktoriserat rekryteringsföretag: Vi har kollektivavtal och alla våra medarbetare är utbildade i diskrimineringsstiftningen för att säkerställa objektiva och fördomsfria urval.

TNG har ett helhetstänk som vi verkligen gillar, där man precis som vi tänker lite utanför boxen för att få ut maximalt av ett samarbete.

Fredrik Krüeger, HR-chef Fitness24Seven

Vi hjälper dig med personal inom

Vi rekryterar just nu

Redo att hitta nya medarbetare? Kontakta TNG - ditt moderna och effektiva rekryteringsföretag!

Redo att hitta nya medarbetare?

Hej! Vad roligt att du hittat till vårt rekryteringsföretag. Behöver du hjälp att rekrytera medarbetare och personal? Lämna din information och berätta lite mer om vilken roll du söker så blir du strax uppringd av en av våra rekryteringskonsulter. Vi ser fram emot att höra från dig!

Besök oss lokalt!

TNG har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Kopparberg. Här nedanför hittar du kontaktuppgifter direkt till våra lokalkontor.

Stockholm och norra Sverige

Pyramidvägen 7
Våning 6, 169 56 Solna

08-219 200
info@tng.se

Visa på karta

Göteborg och västra Sverige

United Spaces, Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg

031-761 22 20
info@tng.se

Visa på karta

Malmö och södra Sverige

Nordenskiöldsgatan 24
211 19 Malmö

08-219 200
info@tng.se

Visa på karta

Örebro och Mälardalen

Kungsgatan 8
702 11 Örebro

08-219 200
info@tng.se

Visa på karta

Kopparberg

Herrgårdsvägen 10
714 32 Kopparberg

08-219 200
info@tng.se

Visa på karta

Vårt rekryteringsföretag arbetar även lokalt i bland Norrköping, Västerås, Uppsala, Gävle, Sundsvall, Umeå, Luleå, Borås, Trollhättan, Halmstad, Jönköping, Växjö, Kalmar, Karlskrona, Kristianstad, Lund och Helsingborg.

Boka möte direkt!

Här kan du som vill veta mer om våra tjänster inom rekrytering, bemanning eller interim boka ett möte direkt med en av våra rekryterare.

Boka möte här!

Lästips för dig

Visa alla