TNG
Fördomsfria och datadrivna Intervjuresultat med Tengai

Spara tid och öka kvaliteten på dina anställningsintervjuer

Fördomsfria och datadrivna Intervjuresultat med Tengai

Med screeningverktyget Tengais fördomsfria anställningsintervjuer ökar du kvaliteten på första urvalet genom att automatisera delar av intervjuprocessen. Samtidigt får du ett datadrivet beslutsunderlag och ger alla sökande en bra kandidatupplevelse med transparent återkoppling. Utan att behöva ta en enda anteckning. Via TNG kan du prenumerera på Tengais mjukvara eller välja att integrera Tengai-intervjuer i en rekrytering.

Med Tengai blir det helt enkelt lättare att rekrytera rätt personal. Tengai ersätter inte den personliga intervjun, men kan genomföra fler intervjuer och sänker personalkostnader genom att det första urvalet blir mer effektivt. Rekryteringsprocessen snabbas också upp då chefer träffar mer kvalificerade sökande på djupintervju. Dessutom minskas mänsklig bias i första urvalet.  

Faktabaserat beslutsunderlag

Få ett jämförbart datadrivet och automatiserat beslutsunderlag av kandidater.

Ökad hållbarhet och kvalitet

Intervjua fler kandidater kompetensbaserat och fördomsfritt och få ett mer kvalitativt första urval.

Sänkt rekryteringskostnad

Med bättre matchade kandidater från start genomför chefer färre personliga intervjuer.

Tengai genomför kompetensbaserde och automatiserade intervjuer som generera faktabaserat beslutsunderlag vid rekrytering

Hör av dig!

Vill du veta mer om hur intervjuer med Tengai kan användas inom just din organisation? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Så är Tengai uppbyggd

Tengais screeningverktyg och mjukvara kombinerar 15 års erfarenhet av fördomsfri rekrytering och beteendevetenskap och avancerad screeningteknik. Tengai utvecklades ursprungligen i TNGx:s innovationslab. Plattformen är validerad av Anders Sjöberg, PhD.

Tengai mäter personliga egenskaper och genomför en kompetensbaserad intervju. Sedan görs delar av rekryterarens grovjobb genom att automatisk, i realtid, bedöma de egenskaper som är utvalda för tjänsten. Bedömningen sker utifrån det vetenskapliga Big5-ramverket. Därefter kan chefer och rekryterare lyssna på kandidaternas inspelade svar av på frågorna. Dessutom får kandidaterna feedback i realtid efter intervjun för att öka kandidatupplevelsen.

Tenagis framework och olika intervjuprodukter

Tengai består av:

Här finns mer detaljinformation om Tengais ramverk.

Välj din Tengai-lösning!

Tengais kandidat- och användarupplevelse är unik

Brett användningsområde

Tengai kan användas för att genomföra digitala intervjuer inom ett brett spektrum av branscher. Redan idag har en mängd olika organisationer rekryterat med Tengai. Några användningsområden:

  • Offentlig sektor och branscher med krav på compliance
  • Volymrekrytering till service- och detaljhandel
  • Ledare-, internship eller traineeprogram
  • Specialisttjänster med många sökande
Unik kandidatupplevelse med Tengai

Unik och rättvis kandidatupplevelse

Tengai AB har lagt stor vikt på att skapa en interaktiv, engagerande och förtroendeingivande kandidatupplevelse. Här sitter jobbsökaren själv i förarsätet och kan boka upp sin intervju och välja intervjutid – snabbt och smidigt.

Gensvaret har varit högt då Tengai inte heller registrerar ålder, utseende, kön, etnicitet, eller dömer kandidaten utifrån röst eller dialekt. Samtliga sökande får också återkoppling av Tengai i realtid.

Läs mer om Tengais kandidatupplevelse!

Den stora fördelen är att Tengai inte på något sätt registrerar ovidkommande faktorer som kön, utseende, ålder och härkomst – som annars skulle kunna påverka utgången av en intervju – utan enbart förhåller sig till kandidaternas kompetens.

– Havva Ilhan, biträdande personalchef på Upplands-Bro kommun

Tengai i praktiken – nyheter och inspiration

Visa alla