TNG
TNG är ett auktoriserat rekryteringsföretag som erbjuder tjänster till hela Sverige inom rekrytering, bemanning och interim

Rekrytera och hyr personal – snabbt, träffsäkert och fördomsfritt

TNG gör fördomsfri rekrytering, interim och bemanning enkelt för dig. Med vår datadrivna rekryteringsmetod får du rätt medarbetare som levererar i din organisation. Idag och i framtiden.

Vi hjälper dig att söka personal, i hela Sverige

Söker du ny personal? Då har du hittat rätt! TNG är ett rekryterings- och konsultbolag som gör det enkelt för dig att söka personal på ett fördomsfritt och kostnadseffektivt sätt. Med vår datadrivna rekryteringsmetod säkerställer vi att du får medarbetare med rätt kompetens och potential för att långsiktigt bidra i din organisation.

Våra erfarna rekryteringskonsulter tar ett helhetsgrepp kring kompetens, attraktion, kandidatupplevelse och compliance. Samtidigt som du fokuserar på ditt dagliga arbete. Du hittar oss lokalt på våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Kopparberg. Tack vare våra digitala lösningar hanterar vi löpande uppdrag över hela Sverige och hjälper dig oavsett placeringsort. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att söka personal som passar just dina behov.

Med TNG får du:

  • Ett bredare och mer träffsäkert urval av kandidater och konsulter
  • En modern och flexibel partner som hjälper er utmana status quo
  • En inkluderande kandidatupplevelse som stärker ert employer brand

Anlita oss

TNG har ett brett utbud av olika tjänster inom rekrytering

Våra tjänster

På TNG sätter vi kompetens framför fördomar när vi rekryterar. Varje dag.

Kompetens före fördomar. Varje dag.

När vi grundade TNG för snart tjugo år sedan var det med utgångspunkt i vår vision om en hållbar arbetsmarknad, där alla sökande får en rättvis och diskrimineringsfri bedömning av sin kompetens baserat på fakta. Inte ålder, kön, utseende eller bakgrund. Det är inte tomt snack, utan vi gör det på riktigt. Varje dag.

Oavsett om det gäller rekrytering, bemanning eller interim, arbetar vi fördomsfritt och strukturerat. Inledningsvis tar vi hand om datadrivna opartiska kompetensurval, arbetspyskologiska tester och anonymiserade ansökningar. Därefter sköter vi inkluderande talent marketing, transparent kandidatåterkoppling och kvalitetssäkring. Som ett resultat får du fler och bättre sökande – och därmed bättre matchade kandidater till din arbetsplats.

Vid kompetensbrist rekommenderar vi vår searchtjänst TNG Insight Search™. Här arbetar våra researcher med avancerade söklicenser och moderna verktyg för att samla och analysera kvalitativ och kvantitativ talangdata.

Rekrytering eller search?

TNG tar alltid ett helhetsansvar för din rekrytering. Här ingår en kompetensanalys, inkluderande talent marketing, digital annonsering, social spridning med hög räckvidd, sökningar i vårt Talent Network, samt fördjupad bakgrundskontroll, tester, referenstagning och garanti.

Vid kompetensbrist rekommenderar vi vår searchtjänst TNG Insight Search™. Här arbetar våra researcher med avancerade söklicenser och moderna verktyg för att samla och analysera kvalitativ och kvantitativ talangdata. Insikterna från searcharbetet används i nära samarbete med dig som uppdragsgivare för att finkalibrera och optimera kandidatpitchen, sökord, kravprofil och sökvägar.

Oavsett val av rekryteringstjänst får du en modern och effektiv helhetslösning, där TNG hittar de bäst matchade kandidaterna. Med vår searchtjänst bidrar vi dessutom med värdefulla insikter till er talangstrategi och stärker ert employer brand framåt.

TNG hjälper dig att söka personal. Utöver rekrytering erbjuder vi även flexibel konsultuthyrning och interimslösningar.

Flexibel konsultuthyrning och interimslösningar

Önskar du hyra personal istället för att rekrytera? Då finns vi här för dig! På TNG är vår konsultuthyrning lika viktig som vår rekrytering. Därför hjälper vi dig snabbt och kvalitetssäkrat matcha rätt konsult, interimschef och specialist till din organisation. Allt för att stötta din affär när du behöver det som mest.

Vårt jobb är att underlätta vardagen för dig. Vi gör det genom att ta ett helhetsgrepp kring din bemanning och konsultuthyrning. Tack vare vår höga kunskap inom fördomsfri rekrytering, diskrimineringslagen, verktyg för regelefterlevnad och välutbildade rekryteringskonsulter kan du känna dig trygg att allt går till på rätt sätt. Från start till slut.

Det säger ju mycket att vi återkommer till TNG gång på gång. Oavsett om det gäller att hyra in personal eller rekrytering hittar de starka kandidater som gör ett bra jobb, trivs hos oss och blir uppskattade medarbetare.

– Maria Jonsson, HR-ansvarig Värmevärden

Vi hjälper dig med personal inom

Med TNG kan du känna dig trygg att alla kandidater och konsulter kvalitetssäkrats genom vår fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetod

Dina kandidater = våra kunder

Visste du att 94 % tycker det är ”enkelt” eller ”mycket enkelt” att söka jobb via TNG?

Ja, när du anlitar TNG kan du vara trygg i att kandidater bemöts och hanteras fördomsfritt och rättvist. Genom vår unika kandidatupplevelse kan de sökande följa sin ansökan och rekryterarens arbete i realtid, och dessutom få löpande transparent återkoppling. Från inskickad ansökan till anställningserbjudande.

Kort sagt: en rättvis kandidathantering som återspeglar sig positivt på ert arbetsgivarvarumärke!

Vi rekryterar just nu

Kontakta TNG - ditt rekryteringsföretag som rekryterar och hyr personal fördomsfritt och datadrivet

Redo att hitta nya medarbetare?

Hej! Vad roligt att du hittat hit. Vill du veta mer om våra tjänster inom rekrytering, interim, utbildning eller bemanning? Lämna din information så blir du strax uppringd. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök lediga jobb via TNG

Söker du jobb?

På TNG samarbetar vi med många spännande arbetsgivare inom ett brett spektrum av branscher. Ta en titt på vilka lediga jobb och konsultuppdrag vi har ute just nu och ansök idag!

Hittar du inget som passar dig just nu? Skicka istället en spontanansökan så kontaktar vi dig när det dyker upp jobb eller konsultuppdrag som matchar din profil.

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Lästips för dig

Visa alla