TNG
Rekrytera och hyr kvalitetssäkrade säljare och säljchefer!

Rekrytering och interim av kvalitetssäkrade säljare och säljchefer

Rekrytering och interim av säljare

Rekrytera och hyr säljare med rätt potential, driv och motivation som levererar idag och imorgon.

Vi hittar säljare och interimskonsulter som levererar!

Har du svårt att lyckas med rekrytering av säljare? Då kan vi på TNG hjälpa till. Vi är specialiserade på att fördomsfritt hitta, attrahera och kvalitetssäkra säljare som har rätt potential, driv och motivation för att lyckas. Tidigare erfarenhet är viktig, men vi utmanar gärna för att hitta säljare som överträffar era förväntningar! Speciellt i de fall ni vill prova på vår interimslösning.

TNG har lång erfarenhet av rekrytering, konsultuthyrning och interim av säljare i hela Sverige och tillsätter löpande roller som B2B-säljare, innesäljare, utesäljare, account manager, KAM, försäljningschef och fältsäljare. Framgångsreceptet ligger i vår objektiva kandidaturval och vår fördomsfria datadrivna rekryteringsupplevelse. Här mäter och analyserar vi de drivkrafter och personliga egenskaper som krävs för att leverera hos just er. Vi tar också ett helhetsgrepp kring digital attraktion, kompetensanalys och employer branding.

Med TNG får du:

 • Säljare med kompetens att snabbt sätta sig in i kundens verksamhet och löpande anpassar sig till förändringar på marknaden.
 • En specialiserad rekryteringspartner som kan hitta, bedöma och mäta säljkompetens med fokus på potential och personliga egenskaper.
 • Utökade bakgrundskontroller, något som är viktigt då säljaren representerar ert varumärke.

Kom igång idag!

Kunder vi jobbar med just nu

TNG hjälper med rekrytering av säljare med rätt kompetens för att lyckas i din organisation

Rekrytering eller search?

TNG tar alltid ett helhetsansvar för din säljrekrytering. När du anlitar oss ingår alltid en kompetensanalys, inkluderande talent marketing, digital annonsering, social spridning med hög räckvidd, sökningar i vårt Talent Network, samt fördjupad bakgrundskontroll, tester, referenstagning och garanti.

Vid kompetensbrist rekommenderar vi vår searchtjänst TNG Insight Search™. Här arbetar våra researcher med avancerade söklicenser och moderna verktyg för att samla och analysera kvalitativ och kvantitativ talangdata. Insikterna från searcharbetet används i nära samarbete med dig som uppdragsgivareför att finkalibrera kandidatpitchen, sökord, kravprofil och sökvägar.

Oavsett val av rekryteringstjänst får du en modern och effektiv helhetslösning, där TNG hittar de bäst matchade kandidaterna. Med vår searchtjänst bidrar vi dessutom med värdefulla insikter till er talangstrategi och stärker ert employer brand framåt.

På TNG behandlar vi dina kandidater som kunder – vi hjälper er med rekrytering av säljare

Interimskonsulter som levererar från dag ett

TNG hjälper dig gärna med säljrekrytering. Men du kan också anlita oss och hyra in våra interimskonsulter och chefer inom försäljning. Här erbjuder vi kvalitetssäkrade konsulter och interimschefer som garanterar säkra resultat från dag ett. En flexibel lösning när du exempelvis behöver ersätta en försäljningschef som slutat, eller stärka upp under en intensiv period eller föräldraledighet.

Vi skräddarsyr interimslösningar över hela Sverige under kortare- eller längre tidsperioder och har kunniga och erfarna försäljningskonsulter i vårt talent nätverk som snabbt kan vara på plats.

TNG arbetar med fördomsfri och kompetensbaserad säljrekrytering där vi objektivt identifierar rätt kompetens för att lyckas framåt i rollen.

Så mäter vi säljkompetens

När du rekryterar eller hyr säljare med TNG får alla sökande göra skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester med fokus på de kompetenser du behöver. Här mäter vi resultatorientering, analytisk förmåga och affärsutveckling. På så sätt får vi fram ett urval av kandidater med rätt kompetenser och personliga förutsättningar för att lyckas i din organisation. Vi lägger fokus på din nya säljares potential att bearbeta nyckelkunder och bygga starka affärsrelationer än vad hen presterat i säljresultat för fem år sedan.

Och dessa kompetenser kan vi upptäcka! Vi har specialanpassade personlighetstester skräddarsydda efter säljcykeln. Dessa använder vi för att se var i säljprocessen kandidaten har sina styrkor – något som våra kunder uppskattar.

TNG:s lyhördhet vid kravprofil och ett lite utmanande sätt att forma dessa till rätt underlag känns väldigt professionellt. Återkoppling och tempo i processen har medfört snabba säljrekryteringar med väldigt hög kvalitet.

– Niclas Dahlberg, regionchef Ahlsell i Syd
Kontakta TNG för mer information om säljrekrytering och bemanning

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du veta mer om hur TNG kan hjälpa dig med rekrytering och interim av säljare och försäljningschefer? Lämna dina kontaktuppgifter och beskriv vilken typ av roll du söker, så ringer vi upp dig!

Säljrekrytering i Stockholm

Söker du kvalificerade säljare i Stockholm och Norrland? Då kan vi på TNG Öst hjälpa till. Våra erfarna rekryteringskonsulter och researchers har lång erfarenhet av att rekrytera och hyra ut säljare och säljchefer. Exempelvis roller som Key account manager (KAM), företagssäljare, teknisk säljare och säljchef. 

Utöver Stockholm med omnejd jobbar vi med kunder i Södertälje, Uppsala, Norrköping, Gävle och norra Sverige. Kort sagt: säljrekrytering där du behöver det!

08-219200
info@tng.se

Visa på karta

Rekrytering säljare Göteborg

Dags att stärka upp ditt säljteam i Göteborg? Låt då våra erfarna rekryteringskonsulter i Göteborg hjälpa dig! TNG i Göteborg har många års erfarenhet av säljrekrytering och drivs av det förtroende vi får av våra kunder. Till exempel har vi nyligen tillsatt roller som B2B-säljare, affärsområdesansvarig, Technical Sales Manager och fältsäljare. 

Kontoret ligger i centrala Göteborg men vi rekryterar även på platser som Mölndal, Kungälv, Partille, Mölnlycke, Landvetter, Alingsås, Lerum, Borås, Halmstad, Jönköping och Kungsbacka. 

031-7612220
info@tng.se

Visa på karta

Rekrytera och hyr säljare i Malmö

På Nordenskiöldsgatan i centrala Malmö hittar du vårt Malmö-kontor! Härifrån hjälper vi dig när du behöver rekrytera eller hyra in säljare och försäljningschefer i Malmö och Skåne med omnejd, såsom Helsingborg, Lund, Landskrona, Kristianstad, Höör, Trelleborg och Ystad, liksom Bromölla, Ängelholm, Hässleholm samt övriga Sydsverige. 

Vi rekryterar löpande roller som Account manager, Lead Demand, affärsutvecklare, regionchef, Technical Sales Engineer och försäljningsingenjör. 

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Säljrekrytering i Örebro

Söker du ett rekryterings- och interimsföretag i Örebro som kan hjälpa dig när du behöver rekrytera säljare eller hyra in interimschefer inom försäljning? 

På vårt rekryteringsföretag i Örebro arbetar flera affärsansvariga rekryterare och researchers som varje dag samarbetar med företag som söker de bästa säljarna till sitt team. Utöver Örebro rekryterar vi även säljare i Västerås, Eskilstuna, Hallsberg, Katrineholm, Kumla, Munksjö, Degerfors, Karlskoga, Karlstad, Linköping, Kopparberg och Arboga.

Kungsgatan 8
702 11 Örebro

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Säljroller vi tillsätter löpande

 • B2B-säljare
 • Innesäljare
 • Utesäljare
 • Technical Sales Engineer
 • Försäljningsingenjör
 • Säljkoordinator
 • Säljassistent
 • Account manager
 • KAM – Key Account Manager
 • Försäljningschef
 • Regionchef
 • Teknisk säljare
 • B2C-säljare
 • Fältsäljare
 • Säljchef
 • CRM-ansvarig
 • Lead Demand
 • Affärsutvecklare
 • VVS-säljare
 • Technical Sales Manager

Rekommenderat för dig

Visa alla