TNG
Rekrytering säljare: TNG hjälper företag med rekrytering och bemanning av säljare

Rekrytering och interim av säljare och säljchefer

Rekrytera eller hyr säljare som levererar – snabbt och fördomsfritt

Har du svårt att lyckas med rekrytering av säljare? Då kan vi på TNG hjälpa till. Vi är specialiserade på att fördomsfritt hitta, attrahera och kvalitetssäkra säljare som levererar i affären idag och imorgon. Säljare som har rätt potential, driv och motivation att lyckas hos just er. Tidigare erfarenhet är viktig, men vi utmanar gärna för att hitta säljare som överträffar era förväntningar! Speciellt i de fall ni vill prova på vår interimslösning.

Kontakta oss här!

TNG har lång erfarenhet av rekrytering, konsultuthyrning och interim av säljare i hela Sverige. Vi rekryterar löpande roller som B2B-säljare, innesäljare, utesäljare, account manager, KAM, försäljningschef och fältsäljare. Gemensamt för alla våra säljrekryteringar är att vi med data och ett objektivt tillvägagångsätt hittar säljare med rätt motivation, driv och potential.

Vi lyckas genom våra objektiva kandidaturval och vår fördomsfria datadrivna rekryteringsupplevelse. Här mäter och analyserar vi de drivkrafter och personliga egenskaper som krävs för att lyckas hos er. Vi tar också ett helhetsgrepp kring digital attraktion, kompetensanalys, employer branding och kandidatupplevelse. Under tiden kan du luta dig tillbaka och fokusera på ditt dagliga arbete.

Med TNG som partner i din säljrekrytering får du:

  1. Säljare med kompetens att snabbt sätta sig in i kundens verksamhet och löpande anpassar sig till förändringar på marknaden.
  2. En specialiserad rekryteringspartner som kan hitta, bedöma och mäta säljkompetens med fokus på potential och personliga egenskaper.
  3. Optimerade och riktade marknadsaktiviteter för att attrahera rätt målgrupp.
  4. Utökade bakgrundskontroller, något som är viktigt då säljaren representerar ert varumärke.

Säljjobb vi rekryterar just nu

TNG identifierar säljare med rätt kompetens för att lyckas i din organisation

Mäter resultatorientering

När du rekryterar eller hyr säljare med TNG får alla sökande göra skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester med fokus på de kompetenser du behöver. Här mäter vi  resultatorientering, analytisk förmåga och affärsutveckling. På så sätt får vi fram ett urval av kandidater med rätt kompetenser och personliga förutsättningar för att lyckas inom just din organisation. Vi lägger hellre fokus på din nya säljares potential att bearbeta nyckelkunder och bygga starka affärsrelationer än vad hen presterat i säljresultat för fem år sedan.

Och dessa kompetenser kan vi upptäcka! Vi har specialanpassade personlighetstester skräddarsydda efter säljcykeln. Dessa använder vi för att se var i säljprocessen kandidaten har sina styrkor – något som våra kunder uppskattar.

TNG:s lyhördhet vid kravprofil och ett lite utmanande sätt att forma dessa till rätt underlag känns väldigt professionellt. Återkoppling och tempo i processen har medfört snabba säljrekryteringar med väldigt hög kvalitet.

– Niclas Dahlberg, regionchef Ahlsell i Syd
På TNG behandlar vi dina kandidater som kunder - en kandidatupplevelse i världsklass

Dina kandidater = våra kunder

Vi jobbar aktivt med kandidat attraktion, talent marketing och har en transparent och rättvis kandidatupplevelse som stärker ert employer brand och attraktionskraft som arbetsgivare. Vi återkopplar löpande till alla sökande genom hela processen vilket stärker ert varumärke och är särskilt viktigt vid rekrytering inom försäljning då säljare ofta har många erbjudanden när de aktivt söker jobb.

Kontakta TNG för mer information om säljrekrytering och bemanning

Hör av dig!

Vill du veta mer om hur TNG kan hjälpa dig med rekrytering och interimslösningar av säljare? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av roll du söker, så ringer vi upp dig!

Boka möte direkt!

Här kan du som vill veta mer om någon av våra tjänster inom säljrekrytering och interim boka ett möte direkt med en av våra rekryterare.

Boka möte här!

Rekommenderat för dig

Visa alla

Kontakta oss lokalt för din interims- och säljrekrytering

Rekrytera och hyr säljare i Stockholm och norra Sverige

Stockholm

Pyramidvägen 7
169 56 Solna
  08-219200

Säljrekrytering i Stockholm

Söker du kvalificerade säljare i Stockholm? På Pyramidvägen i Solna, ett stenkast från Westfield Mall of Scandinavia, hittar du våra affärsansvariga rekryterare, konsultchefer, och researchers som tillsammans har lång erfarenhet av att rekrytera och hyra ut säljare. Exempelvis roller som Key account manager (KAM), företagssäljare, teknisk säljare och säljchef.

Utöver Stockholm jobbar vi även med kunder i Södertälje, Uppsala, Norrköping, Gävle och norra Sverige.

 

Rekrytera säljare i Stockholm

Säljrekrytering i Göteborg

Dags att stärka upp ditt säljteam i Göteborg? Låt då våra erfarna rekryteringsspecialister i Göteborg hjälpa dig! TNG i Göteborg har många års erfarenhet av säljrekrytering och drivs av det förtroende vi får av våra kunder. Exempel på roller vi nyligen tillsatt är B2B-säljare, affärsområdesansvarig, Technical Sales Manager och fältsäljare.

Kontoret ligger i centrala Göteborg men vi rekryterar även på platser som Mölndal, Kungälv, Partille, Mölnlycke, Landvetter, Alingsås, Lerum, Borås, Halmstad, Jönköping och Kungsbacka.

 

Rekrytera säljare i Göteborg
Rekrytera säljpersonal i Göteborg och västra Sverige

Göteborg

Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg
  031-7612220

Rekrytera säljare i Malmö och södra Sverige

Malmö

Nordenskiöldsgatan 24
211 19 Malmö
  08-21 92 00

Rekrytera och hyr säljare i Malmö

På Nordenskiöldsgatan i centrala Malmö hittar du vårt Malmö-kontor! Härifrån hjälper vi dig när du behöver rekrytera eller hyra in säljare i Malmö och Skåne med omnejd, såsom Helsingborg, Lund, Landskrona, Kristianstad, Höör, Trelleborg och Ystad, liksom Bromölla, Ängelholm, Hässleholm samt övriga Sydsverige.

Vi rekryterar löpande roller som Account manager, Lead Demand, affärsutvecklare, regionchef, Technical Sales Engineer och försäljningsingenjör.

 

Rekrytera säljare i Malmö

Säljrekrytering i Örebro

Söker du ett rekryterings- och interimsföretag i Örebro som kan hjälpa dig när du behöver rekrytera säljare eller interimskonsulter?

På vårt rekryteringsföretag i Örebro arbetar flera affärsansvariga rekryterare och researchers som varje dag samarbetar med företag som söker de bästa säljarna till sitt team. Utöver Örebro rekryterar vi även säljare i Västerås, Eskilstuna, Hallsberg, Katrineholm, Kumla, Munksjö, Degerfors, Karlskoga, Karlstad, Linköping, Kopparberg, Arboga, m.m.

 

Rekrytera säljare i Örebro
Rekrytera säljare i Örebro och Mälardalen med TNG

Örebro

Kungsgatan 8
702 11 Örebro
  08-21 92 00