TNG
Rekrytering säljare: TNG hjälper företag med rekrytering och bemanning av säljare

Rekrytering och interim av säljare och säljchefer

Rekrytera eller hyr säljare som levererar – snabbt och fördomsfritt

Har du svårt att lyckas med rekrytering av säljare? Då kan vi på TNG hjälpa till. Vi är specialiserade på att fördomsfritt hitta, attrahera och kvalitetssäkra säljare som levererar i affären idag och imorgon. Säljare som har rätt potential, driv och motivation att lyckas hos just er. Tidigare erfarenhet är viktig, men vi utmanar gärna för att hitta säljare som överträffar era förväntningar! Speciellt i de fall ni vill prova på vår interimslösning.

TNG har lång erfarenhet av rekrytering, konsultuthyrning och interim av säljare i hela Sverige. Vi rekryterar löpande roller som B2B-säljare, innesäljare, utesäljare, account manager, KAM, försäljningschef och fältsäljare. Gemensamt för alla våra säljrekryteringar är att vi med data och ett objektivt tillvägagångsätt hittar säljare med rätt motivation, driv och potential.

Vi lyckas genom våra objektiva kandidaturval och vår fördomsfria datadrivna rekryteringsupplevelse. Här mäter och analyserar vi de drivkrafter och personliga egenskaper som krävs för att lyckas hos er. Vi tar också ett helhetsgrepp kring digital attraktion, kompetensanalys, employer branding och kandidatupplevelse. Under tiden kan du luta dig tillbaka och fokusera på ditt dagliga arbete.

Med TNG som partner i din säljrekrytering får du:

  • Säljare med kompetens att snabbt sätta sig in i kundens verksamhet och löpande anpassar sig till förändringar på marknaden.
  • En specialiserad rekryteringspartner som kan hitta, bedöma och mäta säljkompetens med fokus på potential och personliga egenskaper.
  • Optimerade och riktade marknadsaktiviteter för att attrahera rätt målgrupp.
  • Utökade bakgrundskontroller, något som är viktigt då säljaren representerar ert varumärke.
Kontakta TNG för mer information om säljrekrytering och bemanning

Hör av dig!

Vill du veta mer om hur TNG kan hjälpa dig med rekrytering och interimslösningar av säljare? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av roll du söker, så ringer vi upp dig!

TNG identifierar säljare med rätt kompetens för att lyckas i din organisation

Mäter resultatorientering

När du rekryterar eller hyr säljare med TNG får alla sökande göra skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester med fokus på de kompetenser du behöver. Här mäter vi  resultatorientering, analytisk förmåga och affärsutveckling. På så sätt får vi fram ett urval av kandidater med rätt kompetenser och personliga förutsättningar för att lyckas inom just din organisation. Vi lägger hellre fokus på din nya säljares potential att bearbeta nyckelkunder och bygga starka affärsrelationer än vad hen presterat i säljresultat för fem år sedan.

Och dessa kompetenser kan vi upptäcka! Vi har specialanpassade personlighetstester skräddarsydda efter säljcykeln. Dessa använder vi för att se var i säljprocessen kandidaten har sina styrkor – något som våra kunder uppskattar.

På TNG behandlar vi dina kandidater som kunder - en kandidatupplevelse i världsklass

Dina kandidater = våra kunder

Vi jobbar aktivt med kandidat attraktion, talent marketing och har en transparent och rättvis kandidatupplevelse som stärker ert employer brand och attraktionskraft som arbetsgivare. Vi återkopplar löpande till alla sökande genom hela processen vilket stärker ert varumärke och är särskilt viktigt vid rekrytering inom försäljning då säljare ofta har många erbjudanden när de aktivt söker jobb.

TNG:s lyhördhet vid kravprofil och ett lite utmanande sätt att forma dessa till rätt underlag känns väldigt professionellt. Återkoppling och tempo i processen har medfört snabba säljrekryteringar med väldigt hög kvalitet.

– Niclas Dahlberg, regionchef Ahlsell i Syd

Säljjobb vi rekryterar just nu

Kontakta oss lokalt för din interims- och säljrekrytering

Stockholm

Pyramidvägen 7
169 56 Solna

08-219200
info@tng.se

Visa på karta

Visa på karta

Visa på karta

Göteborg

Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg

031-7612220
info@tng.se

Visa på karta

Malmö

Nordenskiöldsgatan 24
211 19 Malmö

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Göteborg

Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg

031-7612220
info@tng.se

Visa på karta

Malmö

Nordenskiöldsgatan 24
211 19 Malmö

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Örebro

Kungsgatan 8
702 11 Örebro

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Rekommenderat för dig

Visa alla