TNG
Rekrytering säljare: TNG hjälper företag med rekrytering och bemanning av säljare

Rekrytering och konsultuthyrning av säljare

Rekrytera eller hyr säljare som levererar – snabbt och fördomsfritt

Har du svårt att lyckas med rekrytering av säljare? Då kan vi på TNG hjälpa till. Vi är specialiserade på att fördomsfritt hitta, attrahera och kvalitetssäkra säljare som levererar i affären idag och imorgon. Säljare som har rätt potential, driv och motivation att lyckas hos just er. Tidigare erfarenhet är viktig, men vi utmanar gärna för att hitta säljare som överträffar era förväntningar! 

TNG har lång erfarenhet av rekrytering och konsultuthyrning av säljare i hela Sverige. Vi rekryterar löpande roller som B2B-säljare, innesäljare, utesäljare, account manager, KAM, försäljningschef och fältsäljare. Gemensamt för alla våra säljrekryteringar är att vi med data och ett objektivt tillvägagångsätt hittar säljare med rätt motivation, driv och potential.

Vi lyckas genom våra objektiva kandidaturval och vår fördomsfria datadrivna rekryteringsupplevelse. Här mäter och analyserar vi de drivkrafter och personliga egenskaper som krävs för att lyckas hos er. Vi tar också ett helhetsgrepp kring digital attraktion, kompetensanalys, employer branding och kandidatupplevelse. Under tiden kan du luta dig tillbaka och fokusera på ditt dagliga arbete.

Med TNG får du:

 • Säljare med kompetens att snabbt sätta sig in i kundens verksamhet och löpande anpassar sig till förändringar på marknaden.
 • En specialiserad rekryteringspartner som kan hitta, bedöma och mäta säljkompetens med fokus på potential och personliga egenskaper.
 • Optimerade och riktade marknadsaktiviteter för att attrahera rätt målgrupp.
 • Utökade bakgrundskontroller, något som är viktigt då säljaren representerar ert varumärke.
Rekrytera säljare - kontakta TNG idag!
Kom igång att rekrytera säljare!

Vill du veta mer om hur TNG kan hjälpa dig med rekrytering och konsultuthyrning av säljare? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av roll du söker, så återkommer vi strax med ett lösningsförslag.

Rekrytering säljare med TNG - rätt driv, potential och motivation
Rerkytera eller hyr säljare

3 skäl att välja TNG vid säljrekrytering

 1. Fördomsfri och datadriven urvalsmetod

  Med moderna verktyg och vår objektiva rekryteringsmetodik™ sätter vi fakta och mätbar kompetens framför ”magkänsla”, fördomar och subjektiva tolkningar. Det gör att du kan fatta mer datadrivna anställningsbeslut och vara säker på att du får de bästa medarbetarna inom försäljning som verkligen levererar i din organisation.

 2. Kvalitetssäkrad kompetens

  Med TNG:s unika Talent Score Card™, arbetspsykologiska tester och bakgrundskontroller identifierar vi de säljare som har störst potential att lyckas, idag och imorgon. Och det fungerar. Våra kandidater och konsulter bidrar varje dag till en bättre affär, mångfald, högre innovationstakt samt färre felrekryteringar hos arbetsgivare i hela Sverige.

 3. Vi lyfter ert employer brand och gör kandidaten till kund

  Vi jobbar aktivt med attraktion, talent marketing och har en transparent och rättvis kandidatupplevelse som stärker ert employer brand och attraktionskraft som arbetsgivare. Vi återkopplar löpande till alla sökande genom hela processen vilket stärker ert varumärke och är särskilt viktigt vid rekrytering inom försäljning då säljare ofta har många erbjudanden när de aktivt söker jobb.

Rekrytera eller hyr säljare med TNG

Mäter resultatorientering

När du rekryterar eller hyr säljare med TNG får alla sökande göra skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester med fokus på de kompetenser du behöver. Här mäter vi  resultatorientering, analytisk förmåga och affärsutveckling. På så sätt får vi fram ett urval av kandidater med rätt kompetenser och personliga förutsättningar för att lyckas inom just din organisation. Vi lägger hellre fokus på din nya säljares potential att bearbeta nyckelkunder och bygga starka affärsrelationer än vad hen presterat i säljresultat för fem år sedan.

Och dessa kompetenser kan vi upptäcka! Vi har specialanpassade personlighetstester skräddarsydda efter säljcykeln. Dessa använder vi för att se var i säljprocessen kandidaten har sina styrkor – något som våra kunder uppskattar.

Kvalitetssäkrad säljrekrytering - TNG, specialister på fördomsfri rekrytering inom försäljning

Bakgrundskontroller kvalitetssäkrar

För att säkerställa att vi verkligen valt rätt kandidat genomför vi avslutningsvis också en bakgrundskontroll på slutkandidaten. Våra bakgrundskontroller belyser ekonomiska och juridiska frågor och säkerställer att den aktuella kandidaten verkligen är den han eller hon utger sig för att vara.

Utöver det verifierar vi även lämnade referenspersoner. Allt för att du som kund ska känna dig trygg innan du tecknar anställningsavtal med kandidaten eller konsulten.

Tillsatta säljjobb vid säljrekrytering
Roller inom försäljning vi nyligen tillsatt
 • Säljare
 • Innesäljare
 • Account manager
 • Inside Sales
 • Lead Demand
 • Affärsutvecklare
 • Key account manager (KAM)
 • Regionchef
 • Företagssäljare
 • B2B-säljare
 • Affärsområdesansvarig
 • Teknisk säljare
 • Technical sales manager
 • Technical sales engineer och försäljningsingenjör
 • Säljchef
 • Fältsäljare

Boka möte med oss direkt!

Vill du veta mer om våra tjänster inom rekrytering och bemanning? Boka ett möte med någon av våra kundansvariga säljare.

Säljrekrytering i Stockholm

Säljrekrytering i Stockholm

Söker du säljare i Stockholm? På Pyramidvägen i Solna, ett stenkast från Westfield Mall of Scandinavia, hittar du våra affärsansvariga rekryterare, konsultchefer, kandidatansvariga och researchers som tillsammans har lång erfarenhet av att rekrytera och hyra ut säljare.

Utöver Stockholm jobbar vi även med kunder i Södertälje, Uppsala, Norrköping, Gävle och norra Sverige.

 

Rekrytera säljare i Stockholm
Säljrekrytering i Göteborg

Säljrekrytering i Göteborg

Dags att stärka upp ditt säljteam i Göteborg? Låt då våra erfarna rekryteringsspecialister i Göteborg hjälpa dig!

TNG i Göteborg har många års erfarenhet av säljrekrytering och drivs av det förtroende vi får av våra kunder. Kontoret ligger i centrala Göteborg men vi rekryterar även på platser som Hisingen, Mölndal, Kungälv, Partille, Mölnlycke, Landvetter, Ale, Lerum, Borås samt ner mot Kungsbacka och upp mot Stenungssund.

 

Rekrytera säljare i Göteborg
Säljrekrytering i Malmö

Säljrekrytering i Malmö

På Nordenskiöldsgatan i centrala Malmö hittar du vårt Malmö-kontor! Härifrån hjälper vi dig när du behöver rekrytera säljare i Malmö och Skåne med omnejd, såsom Helsingborg, Lund, Landskrona, Kristianstad, Höör, Trelleborg och Ystad, liksom Bromölla, Ängelholm, Hässleholm samt övriga Sydsverige.

 

Rekrytera säljare i Malmö
Säljrekrytering Örebro

Säljrekrytering i Örebro

Söker du ett rekryterings- och bemanningsföretag i Örebro som kan hjälpa dig när du behöver rekrytera säljare?

På vårt rekryteringsföretag i Örebro arbetar flera affärsansvariga rekryterare och researchers som varje dag samarbetar med företag som söker de vassaste säljarna till sitt team. Utöver Örebro rekryterar vi även säljare i Västerås, Eskilstuna, Hallsberg, Katrineholm, Kumla, Munksjö, Degerfors, Karlskoga, Karlstad, Linköping, Kopparberg, Arboga, m.m.

 

Rekrytera säljare i Örebro