TNG
Sök lediga jobb fördomsfritt hos TNG

Ny karriär?
Sök jobb fördomsfritt

… Eller gör en spontanansökan hos TNG!

HR Business Partner till Ahlsell

HR Business Partner till Ahlsell

Malmö Personal / HR-jobb Ahlsell HR Business Partner till Ahlsell Lovisa Wang-Larsen Malmö
Administrativ koordinator till FANN i Stockholm

Administrativ koordinator till FANN i Stockholm

Stockholm Administration / Administratör FANN VA-teknik AB Administrativ koordinator till FANN i Stockholm Moa Lichtenstein Stockholm
Inköpare / orderhandläggare till företag i Malmö

Inköpare / orderhandläggare till företag i Malmö

Malmö Inköp / inköpsjobb TNG Group AB Inköpare / orderhandläggare till företag i Malmö Rebecca Andersson Malmö
Controller till uppdrag i Malmö

Controller till uppdrag i Malmö

Malmö Finans / ekonomijobb TNG Group AB Controller till uppdrag i Malmö Filippa Isaksson Malmö
Alla lediga jobb just nu på Fitness24Seven

Alla lediga jobb just nu på Fitness24Seven

Alla lediga jobb just nu på Fitness24Seven Göteborg
Redovisningsekonom till Elos Medtech i Skara

Redovisningsekonom till Elos Medtech i Skara

Skara Finans / ekonomijobb TNG Group AB Redovisningsekonom till Elos Medtech i Skara Emelie Lämhed Skara
Leverantörsutvecklare till långt konsultuppdrag.

Leverantörsutvecklare till långt konsultuppdrag.

Örebro Inköp / inköpsjobb TNG Tech Leverantörsutvecklare till långt konsultuppdrag. Pär Johansson Örebro
Supply Chain Manager till Alunda Polyeten, Uppsala

Supply Chain Manager till Alunda Polyeten, Uppsala

Uppsala Transport / logistikjobb Alunda Polyeten AB Supply Chain Manager till Alunda Polyeten, Uppsala Dana Jennerström Uppsala
Development Engineer – Hardware – II-VI Sto

Development Engineer – Hardware – II-VI Stockholm

Stockholm Teknik / Ingenjörsjobb II-VI Development Engineer – Hardware – II-VI Stockholm Angelina Nilsson Stockholm
Produktchef till SICK AB Göteborg

Produktchef till SICK AB Göteborg

Göteborg Teknik / Ingenjörsjobb SICK AB Produktchef till SICK AB Göteborg Cilla Lennér Göteborg
Marketing Automation Specialist till Göteborg

Marketing Automation Specialist till Göteborg

Göteborg Marknad / kommunikation TNG Group AB Marketing Automation Specialist till Göteborg Filippa Isaksson Göteborg
Produktchef till SICK AB Stockholm

Produktchef till SICK AB Stockholm

Stockholm Teknik / Ingenjörsjobb SICK AB Produktchef till SICK AB Stockholm Cilla Lennér Stockholm
Alla lediga jobb just nu på Fitness24Seven

Alla lediga jobb just nu på Fitness24Seven

Alla lediga jobb just nu på Fitness24Seven Göteborg
Ekonomiassistenter till ATEA i Stockholm

Ekonomiassistenter till ATEA i Stockholm

Stockholm Finans / ekonomijobb ATEA Ekonomiassistenter till ATEA i Stockholm Daniel Johansson Falk Stockholm
Administrativ Assistent sökes till Lidl!

Administrativ Assistent sökes till Lidl!

Sigtuna Administration / Administratör Lidl Administrativ Assistent sökes till Lidl! Jasmin Hedlund Sigtuna
Visa alla jobb

Sök lediga jobb fördomsfritt idag!

Här hittar du alla lediga jobb och tjänster som just nu går att söka fördomsfritt via oss på TNG. Du hittar lediga jobb inom ekonomi, kundservice, IT, teknik, HR, drift, inköp, administration, logistik, marknad, sälj, kommunikation och finans i hela Sverige.

TNG är det bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom vår fördomsfria rekrytering. Och vi gör det på riktigt. Det innebär att när du söker lediga jobb så ser vi kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens och låter fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund. Det gör att du får en objektiv bedömning av din ansökan och inte blir bortvald på felaktiga grunder när du ska söka jobb.

Rent konkret innebär det att vi har vänt på rekryteringen och lämnar den subjektiva bedömning utanför vår fördomsfria kompetensbaserade rekryteringsprocess. Vi låter alla våra kandidater genomföra skräddarsydda arbetspsykologiska tester innan vi läser deras CV. Men det är inte allt vi gör. Vi skriver också platsannonser som inkluderar och utbildar alla våra rekryterare löpande inom diskrimineringslagstiftningen. För att lyckas bättre med vår fördomsfria rekrytering har vi också tagit bort det personliga brevet, möjligheten för sökande att ladda upp bilder på sig själva samt uteslutit möjligheten att registrera ålder. Allt för att du ska kunna söka våra lediga tjänster mer rättvist och enkelt.

Dessutom har vi valt att anonymisera alla sökandes namn i urvalsfasen för våra rekryterare. Allt för att bara lyfta fram din kompetens och potential att prestera hos din framtida arbetsgivare. Det innebär dock inte att vår rekryteringsprocess inte är personlig, utan snarare att vi enbart fokuserar på det som är av vikt – din framtida arbetsprestation. Det bidrar till ökad mångfald och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Allt fler företag uppskattar vad vi gör och vi växer lönsamt.

För att komma vidare i vår fördomsfria rekryteringsprocess är det viktigt att du som söker lediga jobb också genomför våra arbetspsykologiska tester. Efter att du skickat in din ansökan kommer nästa steg i vår fördomsfria process. Du får ett mail med länkar till våra kompetens- och personlighetstester.

Testpaketen är noga utformade av våra rekryterare som tillsammans med kunden har valt ut de viktigaste kompetenserna för tjänsten. De tar ungefär 20-25 minuter att genomföra, och när du har gjort dem en gång sparas dem i vårt system i tolv månader. Därefter används de när du söker andra liknande jobb och tjänster via TNG. Efter du genomfört testerna får du skriftlig feedback utifrån ditt testresultat med tips på utvecklingsområden. Tänk på att vi inte är ute efter att hitta kandidater med de högsta testresultaten, utan att hitta rätt matchning utifrån efterfrågad kompetens.

TNG är en värderingsstyrd och prestigelös organisation där vi varje dag jobbar för att bidra till en hållbar arbetsmarknad (läs mer om vårt arbete kring hållbarhet). När du söker jobb via oss på TNG kan du rekryteras åt en av våra kunder eller bli konsult. Det innebär att du blir anställd av oss men arbetar ute hos våra uppdragsgivare som finns inom alla branscher. Vi har kunder i hela Sverige men flest lediga jobb erbjuder vi i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Uppsala, Norrköping, Helsingborg, Linköping, Piteå, Luleå och Halmstad.

Vi jobbar också inom många olika yrkeskategorier. Vill du jobba med kundservice, som ekonom, administratör, ekonomiassistent, marknadsförare eller rekryterare hittar du lediga jobb via TNG. Våra specialister på TNG IT Digital rekryterar gärna och ofta inom IT-support, drift, programmering, ux och digital utveckling. Våra rekryterare på TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Via dem hittar du många lediga jobb t.ex. ingenjörsjobb, teknikjobb, logistikjobb och inköpsjobb för dig som är tekniker eller ingenjör.

Så ta chansen – sök lediga jobb och tjänster idag! Hittar du inget jobb som passar dig just nu, får du gärna göra en spontanansökan. Vi arbetar aktivt med att matcha dig mot ett nytt jobb eller tjänst som konsult. På vår hemsida kan du läsa mer om hur vi jobbar med vår fördomsfria rekrytering och löpande försöker utveckla den. Har du frågor eller funderingar hör av dig på vår chat.