TNG
Sprinklerprojektör till Maxcon

Publicerat

Sprinklerprojektör till Maxcon

Erfaren projektör inom sprinkler sökes till kvalitetsledande Maxcon i Örebro.

Vill du bli en del av ett positivt, engagerat och härligt team i ett framgångsrikt växande bolag med en stark värdegrund? Söker du en arbetsplats med högt i tak och starkt driv? Bra. Då kan du vara den sprinklerprojektör vi söker till framgångsrika Maxcon i Örebro.

Vi söker nu dig som har flerårig erfarenhet av att konstruera sprinklerlösningar och en förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och intresse. Intresserad?

Sök idag!

Ditt anställningserbjudande

Du erbjuds en betydelsefull roll med många olika kontaktytor såsom VD, affärsområdeschef, enhetsansvarig, projektledare, myndigheter, beställare, konsulter, leverantörer och branschföreningar.

Maxcon levererar säkra och hållbara sprinklersystem. Vi har lång erfarenhet och hög kompetens inom sprinklerentreprenad, sprinkler-service och utbildning. Kort sagt– vi är en trygg partner som levererar hög kvalité utan krångel.

Maxcon sitter i nya fräscha lokaler med gångavstånd till centrala Örebro.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som projektör på Maxcon får du stor frihet under ansvar. Du dimensionerar sprinklerlösningar åt våra kunder samt tar fram kostnadsbedömningar, utredningar och beräkningar. 

Exempel på arbetsuppgifter:

Värt att veta

Maxcon är en trygg och utvecklande arbetsgivare. Hos oss arbetar allt från montörer och projektledare till kalkylatorer och ekonomer – alla är specialister inom sitt område och har en viktig roll i verksamheten.

Vår värdegrund:

Våra förväntningar

Du har en relevant utbildning, men viktigast är att du har flerårig erfarenhet som projektör/konstruktör av sprinklersystem. Du har god vana från AutoCAD med applikation MagiCAD. Det är meriterande om du behärskar Revit. Vidare har du god kunskap i sprinklerregelverk, såsom SBF120, NFPA och FM Guidlines. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du resultatinriktad, har en god samarbetsförmåga och är bra på att skapa relationer. Du känner ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter och motiveras av att ha en bred roll. Vidare ser vi att du är kommunikativ och lyhörd då du kommer att ha många kontaktytor, både inom och utanför organisationen.

Lär känna Maxcon – din framtida arbetsgivare

Maxcon arbetar i både små och stora entreprenader. Vi har erfarenhet, kompetens och kapacitet att erbjuda helhetslösningar, där vi är med i projektet från början till slut. Vår målsättning är att bygga långvariga relationer med våra uppdragsgivare, där vi förvaltar och utvecklar sprinklersystemet utifrån fastighetens behov. Vi har även en egen teknikenhet för både intern och extern projektering av sprinkleranläggningar. Maxcon är en pålitlig och ansvarsfull affärspartner och vi levererar vad vi lovat från anbud till färdigt projekt. Vi bygger för att tillgodose våra kunders förväntningar avseende allt från ekonomi och resultat till hållbar utveckling.

Därför trivs vi på Maxcon

Det roligaste med att arbeta med dessa projekt är samarbetsviljan mellan yrkesgrupperna. Utmaningarna varierar beroende på projekttyp, men kan handla om att skapa en samordnad tidplan för att få ett bra arbetsflöde under hela byggtiden. Att arbeta i samverkan medför en bra arbetsmiljö där alla strävar mot samma mål.

Jesper Ekeroth, Projektledare

Maxcon har stor erfarenhet som totalentreprenör och som en del av samverkansentreprenader. För oss är det alltid viktigt att tillgodose de förväntningar som finns i projektet – hela vägen från ekonomi och resultat till hållbar utveckling. Därför förespråkar vi ett nära, öppet och engagerat samarbete med våra uppdragsgivare, oavsett vilken roll vi har i projektet.

Kenneth Askeblad, VD

Avstånd till arbetsplatsen

Signalgatan 5, Örebro. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Eva Sahlin – din rekryterare

Eva Sahlin

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Du kommer till ett företag med ett härligt klimat, där man gör mycket roligt tillsammans utöver arbetet och har en bra gemenskap.
  • Du har bra stöd från kontoret och att de låter dig ta ansvar och utvecklas.
  • Du får en central roll där du kommer att vara en viktig kugge i projekten.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Eva Sahlin


0768-72 92 51


Maxcon

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-07-24